Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

παιδία πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ...... βλέπω φίλους μου να μαλώνουν με άλλους φίλους μου έτσι σας θεωρώ εγώ με όσους έχουμε ανταλάξει γνώμες και μιλήσαμε, στο κάτω κάτω στο τέλος η αλήθεια θα εμφανιστεί και τότε η μπάλα θα πάρει αυτούς που την κλωτσίσανε εξ'αρχής....

είμαστε Γ*Μ*ΤΟΙ για άλλοι μια φόρα φέραμε πρωτιά στην Ελλάδα..κάναμε το Airsoft online game....
παιδία πραγματικά λυπάμε...

edit 1 by me

ένας αν όχι ο σημαντικότερος λόγος που κατεβαίνω σε παννελήνια και μη είναι οτί θέλω να δώ φίλους airsofters πλεον θα νοιώθω ήδη νοίωθω άσχημα που μερικοί καλοί φίλοι (έτσι σας θεωρώ) είναι μαλωμένοι μεταξύ τους.. ίσως με θεωρήσετε παιδάκι,που ηλικιακά ναι είμαι, αλλά δεν τον βλέπω τον κόσμο ρόδινο ούτε και τον έχω ζήσει έτσι..

kaliostro

Όχι 2 αλλά πολύ γαϊδαροι μαλλώνουνε σε ξένο αχυρώνα.Αντί να σταματήσετε το όλο παραμυθάκι και να τα βρείτε να κάνουμε 1 βήμα μπροστά κάθεστε κ αναλώνεστε στο να θάψετε ο ένας τον άλλον κάνοντας όχι 2 αλλα 22 βήματα πίσω.Αν ήμουν κάποιος που ξεκινάει τώρα και διάβαζα αυτά τα πόστ δεν θα έμπενα καν στον κόπο να κοιτάξω για εξοπλισμό.
Συμπαθώ πολύ κόσμο που γνώρισα σε αυτό τον χώρο αλλά κανείς δεν μου πήρε το ψωμί απο το πιάτο και κανείς δεν μου έφαγε την γκόμμενα...το αν ήταν αθάνατος σε 1-2-5-10 παιχνίδια ξέρετε που τον γράφω στην τελική.
Θα συμφωνήσω με τον jumbo μέχρι περίπου στα μισά του ποστ του...μετά απλά κατρακυλάει κ αυτός στην χαβούζα που ανοίξαμε κ βουλιάζουμε σιγά σιγά όλοι βγάζοντας τον ποιό ΑΘΛΙΟ εαυτό μας πετώντας λάσπη πέρα δώθε.Και να σας πω την αλήθεια όταν βλέπω κάποιον να πετάει λάσπη σε κάποιον άλλο είμαι σίγουρος οτι σε 5-6 μήνες θα την πετάξει κ σε εμένα για τον οποιονδήποτε λόγο οπότε απλά κάποια άτομα έχουν χάσει κομμάτι απο την εμπιστοσύνη+εκτίμηση που τους είχα.
Και να για πω και για εμένα 5 πράγματα που ξέρω πολύ καλά οτι θα υποθούν!!!
Έχω βγεί για καφέ με spaniard-bobkid-trapped και μιλούσαμε για ένα ακόμα είδος παιχνιδιού με την χρήση του αιρσοφτ.
Έχω παίξει 1 παιχνίδι μαζί τους.
Έχω τηλεφωνική και με pm επικοινωνία με τον spaniard συχνά πυκνά.
Τα πόστ μου φαίνονται σαν να τους υποστηρίζω και είμαι 1000% σίγουρος οτι θα υποθεί το "πήγε με το μέρος τους" απο όποιους νομίζουν οτι είμαστε 2 στρατόπεδα...
Η απάντηση μου είναι η εξείς...
Με τον Λεωνίδα "goodspeed" έχω παίξει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ παιχνίδια μαζί του,πηγαίνω μαζί του σε παιχνίδια,με έχει υποδεχτεί σπίτι του,είναι ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ,μιλαμε για ετοιμασία σεναρίων σε συνεργασία
Με τον Vag και τον Leonardo των TAS περίπου στα ίδια.
Τον zinja τον γουστάρω τρελά σαν ατομάκι γιατί το παιδί μπορεί να δώσει κ το βρακί του για κάποιον που έχει πρόβλημα και σε κάνει να γελάς χωρίς δυσκολία
Τον ΠΑΥΛΟ ΜΕΛΑ τον έχω μες την καρδιά μου και τον εκτιμώ βαθύτατα
Πολλούς άλλους που ξεχνάω αυτή την στιγμή τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση-συμπαθεια.
Στην τελική και οι "μεν" και οι "δε" μου φέρθηκαν με το γάντι κ έτσι θα συνεχίζω να φέρομαι κ εγώ.Και απο την άλλη (εγωιστικά δηλαδή) δεν θα μου πει κανείς με ποιον θα παίζω!Δεν διαλέγω συμπαίχτες...διαλέγω σενάρια...πλέον...και αυτό γιατί θέλω μια μέρα να σηκώσω ένα παιχνίδι και απο τα 10-100 άτομα που θα είναι οι περισσότεροι να πούν "αυτό ήταν παιχνίδι" και έτσι πέρνω ιδέες-εμπειρίες για να το καταφέρω.
ΑΛΛΑ...!!!Αυτά που βλέπω να γράφονται απο νοήμοντα όντα με ΑΗΔΙΑΖΟΥΝ.Έχουμε ξεφύγει και το μόνο που θέλω σαν Θάνος είναι να δω παιχνίδια με όλους μαζί χωρίς παρατράγουδα επιτέλους.Θέλω να μπαίνω στο φόρουμ κ να μην αναλώνω τον χρόνο μου ζητώντας να κάνουμε μόκο τις όποιες αντιπαθειες έχουμε προσωπικά αν είναι να κάνουμε κάτι καλό για τον χώρο.
Θέλω αυτό που έκανε ο Λεωνίδας, "Μια νέα αρχή" ΝΑ ΓΙΝΕΙ και να μήν μείνει στα λόγια.Στην τελική όλοι το ίδιο χόμπι έχουμε...να πέζουμε πόλεμο με μπίλιες αντι με πέτρες όπως κάναμε πιτσιρικάδες και να μαζέυουμε ρέπλικες όπλων.
Αυτά τα λίγα απο εμένα κ δεν προκείτε να ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα εκτός κ αν περάσει σε πρωσοπικό επίπεδο...αλλά κ πάλι...θα είναι μέσω ΠΜ οι απαντήσεις...
Καλή "διασκέδαση" κυρίες και κύριοι...τα λέμε στα πεδία.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

MitsoS_O_Yakuza

ADMINS αντε κρατησε πολυ αυτο το αστειακι!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποια posts απο δω και κατω ειναι ΑΣΧΕΤΑ με το Μια Νεα Αρχη ας ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ χωρις προειδοποιηση αλλιως να ψηφισουμε και να ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ αυτο το νημα!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΗΜΑ ολο αυτο ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ.
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

theon

Φίλοι αεροσφαιριστές επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι αντιπαραθέσεις  δεν σταματάνε με τίποτα,προτείνω στον καλό μου φίλο Βασίλη(SAPPER) να μηδενίσει το κοντέρ ακριβώς μετά απο αυτό το post και να ξεκινήσουμε απο νέα βάση ,πιό συνετά και οργανωμένα!

Τα συμπεράσματα έχουν εξαχθεί απο το σύνολο της κοινότητας και αυτοί που έχουν χαλάσει το κλίμα, ή έστω προσπάθησαν να το δηλητηριάσουν θα κριθούν απο την ιστορία και όχι απο εμάς,που απλώς μαζευτήκαμε να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε! Κανείς μας δεν διεκδικεί δάφνες ηγεσίας  ή δικαστικής εξουσίας ,αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στην υπεράσπιση του εαυτού τους και μόνο αυτού!!
Όσοι με γνωρίζετε ξέρετε πόσο μετριοπαθής είμαι και διαλακτικός,αν και εγώ έχω βρεθεί στο παρελθόν βαλλώμενος πανταχόθεν για λάθη τρίτων και εκδικητικότητες τέταρτων.... ???

Το τραινάκι που λέγεται Ελληνικό airsoft μπορεί λοιπόν να ξεκινήσει απο αύριο την ωραία του διαδρομή σε όλη την Ελληνική επικράτεια για να περάσουμε όλοι καλά και ωραία σε αυτή την διαδρομή!
Όσοι δεν επιθυμούν τους εκ περιτροπής και κατόπιν δημοκρατκών συζητήσεων οδηγούς αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες παρακαλώ όπως μην επιβιβαστούν στο δρομολόγιο αυτό. ;)
Τα πεδία είναι ευτυχώς πολλά και συνεχώς αυξάνονται και το σύνολο των νέων παικτών που έχουν συγκροτηθεί σε ομαδές πολύ αξιόλογο και ελπιδοφόρο :) :)
Φαίνεται πως δεν θέλουν όλοι να ταξιδέψουν προς τον ίδιο προορισμό!  Θεμιτό αλλά δεν μπορούν να απογορεύσουν και στους υπόλοιπους να ευχαριστηθούν την διαδρομή!
Εάν κάποιος θέλει να επιβιβαστεί μαζί μας καλώς ,αλλιώς υπάρχουν και δρόμοι παράλληλοι που ποτέ δεν  τέμνονται ;)
Πάντως οι σταθμοί είναι πολλοί και οι θέσεις επίσης ! Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε τον ομαλότερο και ασφαλέστερο προρισμό!
Α΄..και να σας ενημερώσω ότι το τραινάκι καίει κάρβουνο γιαυτό όσοι περισσότεροι θερμαστές τόσο πιο γρήγορα θα πηγαίνει για να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο στον δρόμο του!
Μας εύχομαι όλους μια καλή διαδρομή και πολλές και καλές εμπειρίες!!

Με ασφάλεια και ευθύνη Σάλτας Παύλος aka THEON!!!! :) :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

fanioles

@ Maleficus
Παράθεσηγινόμαστε βαρετοί αλλά τι να κάνουμε? Απορία

Να μην ασχοληθείς άλλο αδελφέ. Εγω το παλέβω εδώ και λίγο καιρό και πάει καλά. Απέκτησα το χαμένο μου ενδιαφέρον για το παιχνίδι τουλάχιστον.
Οταν αρχίσεις να έρχεσαι σε παιχνίδια πάλι θα δείς πόσο κουτά φαίνονται όλα αυτά. -Περαστικα παρεπιπτόντως απο εναν αρκετά ταλαίπωρο ομοιοπαθή.-

@ Mitsos

Μητσάρα μου και το νήμα ολόκληρο άσχετο είναι.
Καλά έκανε ο Γκουντ και το άνοιξε με πραγματικά καλή διάθεση αλλα θα επαναλάβω αυτό που είχα γράψει και στο "βαρέθηκα".

Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Μόνο  οι συμμαχίες.
Ο καθε ένας ας διαλέξει τις παρέες του και ας παίξει το παιχνίδι του.

@kaliostro

Χάρηκα ιδιαίτερα που σε γνώρισα και να με θεωρείς κι εμένα φίλο σου αν θές. Τα γραφόμενα σου με βρίσκουν σύμφωνο.

@ Dadias

Δημήτρη μη νοιώθεις κάπως για το νεαρό της ηλικίας σου. Έχεις αποδείξει περισσότερη ωριμότητα απο άτομα με τα διπλά σου χρόνια.  Συμφωνώ με τα γραφόμενα σου 100%

----------------------

Εχω πέσει απο τους πρώτους στο τρυπάκι των δημόσιων διαξιφισμών και το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ΄χασω την εκτίμηση που είχα ή θα μπορούσα να έχω απο κάποια παιδιά.
Στη τελική όμως μικρή σημασία έχει γιατί το airsoft είναι ενα χόμπυ και όχι όλη η ζωή μου.
Οσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε όλοι τόσο πιο καλά θα περνάμε.
Για αυτούς που το airsoft είναι η ζωή τους, απλά τους λυπάμαι.

MARKSMAN

Εσύ ρώτησες...

Παράθεση από: spaniard στις  12 Απρ 2010, 14:07:36 ΜΜ
Όταν τελείωσε εκείνο το θέμα και κλειδώθηκε, και άρχισε το "Νεα αρχή", όποιος χριστιανός έχει την ικανότητα, θα παρατηρήσει πως σε αυτό εδώ το νήμα δεν έχω κάνει την παραμικρή επίθεση σε κανέναν.
Και σου απαντώ...
Τελευταίο μήνυμα από sniper_gr  στις: 23 Μάρ 2010, 07:51:03 πμ

Και μετα απο 20 ολόκληρες μέρες, δηλαδή 3 εβδομάδες που δεν πόσταρε κανείς τίποτα στο topic στις: 10 Απρ 2010, 11:06:20 πμ εντελώς και καλά τυχαία με διαφορά 10 λεπτών ποντάρονται συγχρονισμένα τα παρακάτω ειρωνικά σχόλια και προσπάθεια υποβάθμισης του Captains Meeting  δίνοντας έμφαση στην δική τους πρόταση.
Δείτε παρακάτω...

Παράθεση από: spaniard στις  10 Απρ 2010, 11:06:20 ΠΜ
Φτάσαμε να μιλάμε μόνο για captains meeting. Σαν να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αυτή η δουλειά που παρέθεσα θα γίνει? Δεν είναι πιο ουσιώδες παράλληλα και ταυτόχρονα να εξελίσονται και συζητήσεις/ανταλαγές απόψεων σε αυτά τα θέματα?

Ή τελειώσαμε τις συζητήσεις και όλα θα αποφασιστούν "κεκλεισμένων των θυρών"?

ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΣΕ 10'

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  10 Απρ 2010, 12:57:35 ΜΜ
Καλά αυτό φαντάζομαι είναι ρητορική ερώτηση....

Φίλε Spaniard....
Μόνο σοβαρές ομάδες σαν εσάς και σαν κάποιες άλλες μπορούν να κρατήσουν τα "χαλινάρια" του hobby ...

Δυστυχώς άτομα απο θέση ισχύος - όπως αυτοί νομίζουν - προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες μεταξύ παικτών και με κάνουν να σκέφτομαι ότι εκτός απο το airsoft σαν hobby το εναλλακτικό τους hobby είναι οι ίντριγκες και οι διασπορά ζιζανίων αλλά καλά θα κάνουν να μην ξεχνάν πως ότι έρχεται παρέρχεται και πως κυκλοφορούν και ζιζανιοκτόνα...

Πάντα επιτυχίες και να περνάτε καλά σε όλους σας...
Με υγεία και περισσότερο μυαλό στο κεφάλι μας....

Φαίνεται ξεκάθαρα τι πάτε να κάνετε  υπονοούμενα ειρωνείες και πλάγιες μπηχτές αυτά που πάντα κάνατε έτσι και αλλιώς αλλά δεν θα σας περάσει, δεν μασάμε κουτόχορτο όπως λένε και άλλοι.

Παράθεση από: spaniard στις  12 Απρ 2010, 14:07:36 ΜΜ
Τελικά, να ετοιμάσουμε "παιχνίδι σχολείου" που ήταν η αρχική ιδέα ή όχι?

Μα καλά να μας τρελάνεις θέλεις ? μια φορά ξεκινήσαμε κάτι για τα νέα παιδιά παλιότερα εδώ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,456.0.html και μας θάβατε και λέγατε με ποια ιδιότητα το κάνουνε και πως την έχουμε δει κτλ. και το σταματήσαμε κακήν κακώς, και τώρα θέλεις να κάνετε αυτά που κράζετε ? εσείς με ποια ιδιότητα ?
Και ποιος σας είπε ότι θέλουμε να έχουμε επαφές με εσάς ? όπως είπε ο Goodspeed ούτε πυρετό μαζί σας.

SAPPER

Λοιπόν όπως πολύ σωστά πρότειναν και οι παραπάνω ψυχραιμότεροι φίλοι και συνχομπίστες που συμφωνώ μαζί τους, και ας με συγχωρέσουν για το ξέσπασμα αλλά άλλος δεν θα τολμούσε να σηκώσει αυτό το βάρος όπως το σήκωσα κάποτε και με τον fidel και πλέον αποτελεί ιστορία, θα παρακαλέσω λοιπόν επειδή το νήμα δεν θέλω να κλειδωθεί όσο και αν το θέλουν ορισμένοι... δηλαδή ένας (ήταν δυο)

Από εδώ και στο εξής μόνο σχετικά post με το νήμα αλλά για το Record και την Ιστορία τα παραπάνω δεν θα σβηστούν.

Προειδοποιώ όμως άπαντες ότι θα σβήσω οποιοδήποτε post θα δυναμιτίσει πάλι την ατμόσφαιρα η θα είναι άσχετο με το νήμα από εδώ και εμπρός.

@ Kaliostro και Theon Θα ήταν τιμή μου να παρευρεθείτε στο Captains Meeting διότι παρότι δεν ανήκετε σε κάποια ομάδα το επίπεδο σας κρίνετε άψογο, του ενός μεν για την δουλειά που έχει κάνει πάνω στα θέματα που θα μας απασχολήσουν και του δεύτερου λόγο εμπειρίας σαν παλιός παίχτης με πλούσιες γνώσεις.

Back on topic λοιπόν.

Airsoft... μια νεα αρχη.

ZINJA

@ Kaliostro και Theon Θα ήταν τιμή μου να παρευρεθείτε στο Captains Meeting διότι παρότι δεν ανήκετε σε κάποια ομάδα το επίπεδο σας κρίνετε άψογο, του ενός μεν για την δουλειά που έχει κάνει πάνω στα θέματα που θα μας απασχολήσουν και του δεύτερου λόγο εμπειρίας σαν παλιός παίχτης με πλούσιες γνώσεις.

και εγω θα ηθελα να παρεβρεθηται παιδια!το ξερετε πως παντα ακουω τη γνωμη σας και σας σεβομε! ;) :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Shadowjack

ΠαράθεσηΌσοι δεν επιθυμούν τους εκ περιτροπής και κατόπιν δημοκρατκών συζητήσεων οδηγούς αλλά και τους υπόλοιπους επιβάτες παρακαλώ όπως μην επιβιβαστούν στο δρομολόγιο αυτό.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα και δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι ότι η χιονοστιβάδα παίρνει όλους μαζί όταν πέφτει όσο και αν καλυφθούν.

Για μένα το aisoft είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη εκγύμναση σώματος και νου. Θα ήθελα να μπορώ να πάιζω τακτικά. Μια παράκληση λοιπόν στους συμμετέχοντες στο captain's meeting. Άσχετα με τις προσωπικές μου απόψεις για κάποια άτομα του χώρου, που δεν έχουν αλλάξει και που έτσι και αλλιώς είμαι σίγουρος ότι συν τω χρόνω θα διευθετηθούν με τρόπο 1/0, υπάρχουν τα εξής θεματάκια, που όλοι αποφεύγουν,  αλλά που είναι μείζοντα ζητήματα, και που αν γίνει captain's meeting, είναι από τα πρώτα θέματα που θα πρέπει να συζητηθούν. Διότι κάνοντας σύσκεψη, λογικά θα βγουν τα Minutes of the meeting, και οι συμμετέχοντες θα φέρουν ευθύνη για τις απόψεις τους και τις αποφάσεις τους, έτσι δεν είναι; Υποτίθεται ότι όλοι εδώ είναι ενήλικοι και υπέθυνα άτομα. Λοιπόν, εκ των πραγμτάτων, δεσμεύεστε κατά την συζήτηση ΚΑΙ από τα εξής θεματάκια:   

1. Το airsoft είναι παράνομο.
2. Η αδειοδότηση σε οικόπεδα, εφ' όσον ανακοινώνεται από κάποιον σε έγγραφο χώρο (συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου πια, Βασίλη), και που δεν προέρχεται από τον τελικό ιδιοκτήτη του χώρου, είναι θέμα. Την αστική ευθύνη για τον χώρο φέρει πάντοτε ο ιδιοκτήτης του χώρου και όχι ο διαχειριστής. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι δηλώνουμε και γιατί - αν συμβεί κάποιο ατυχές περιστατικό σε κάποιο χώρο, μια προφορική άδεια είναι ανύπαρκτη, ενώ οι συνέπειες του νόμου καταγεγραμμένες και υπαρκτές.   

Τα λέω αυτά γιατί παίρνει το αυτί μου πολλά εκεί που ταξιδεύω. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα αλλάξουν πολλά πράγματα στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό. Για παράδειγμα, φίλος με πληροφόρησε χθες για το εξής:

ΠαράθεσηΣτις ειδήσεις είπαν πως οι συλληφθέντες του Επ. Αγώνα, έκαναν σκοποβολή στον Υμηττό στο ύψος της Καισαριανής.

που νομίζω ότι ενδιαφέρει όλους μας. Έτσι ακριβώς έγιναν περιστατικά στην Αμερική από αστυνομικούς εναντίον παιδιών που είχανε πάνω τους όπλα aisoft.

ΠαράθεσηTROY, MI – A Troy police officer was placed on administrative leave Friday after firing a shot from his patrol rifle at a 17-year-old who was playing with an Airsoft gun.
Police said a motorist driving southbound on Dequindre called the department at 4:33 p.m. and said he saw a male pointing what appeared to be a shotgun at a driver of a pickup truck parked in the driveway of a house.
The first officer to arrive said he saw a male in front of the house pointing what appeared to be a black short-barrel shotgun with a pistol grip at another person.
The officer said the male was holding the gun with both hands in a shooting position, just above the waist level, pointed at a person about four to five feet away.
The officer, who was in uniform, said he ordered the male to drop the weapon. But when the male turned and allegedly pointed the weapon at the officer, police said the officer fired one shot, prompting the male to throw down the gun and drop to the ground.
After handcuffing the male, who turned out to be a 17-year-old resident at the house, the officer said he determined the weapon was an Airsoft gun.
Police said the 17-year-old told them he did not comply with the officer because he mistook him for one of the players in the game.

Και επειδή ακριβώς προσωπικά έχω αρκετά να χάσω αν κάτσει περίπτωση βλακείας (που ήδη έχει συμβεί, έτσι; παρά όλες τις αυταρχικές προειδοποιήσεις, έχει συμβεί - παιδιά πήγανε στον εισαγγελέα, μην το ξεχνάμε) και που αν συμβεί θα μας επηρεάσει όλους, θα σας παρότρυνα να θυμηθείτε το εξής: ο στρουθοκαμηλισμός ΔΕΝ αποτελεί λύση ποτέ. Λόγου του στρουθοκαμηλισμού, και από τον φόβο των φοβερών αναθεματισμένω λέξεων "αυταρχικός, κλπ", φθάνουμε πάντοτε εκεί που φθάνουμε σαν χώρα, και γινόμαστε έρμαιο των πολιτικάντηδων και των λαϊκιστών τόσο από μέσα όσο και απ' έξω. Προτροπή μου είναι να αντιμετωπίσετε το θέμα κατά μέτωπον λοιπόν, δεδομένου του ότι έχετε πια τόσο τα νούμερα, όσο και σοβαρά ατομα αναμεταξύ σας με την πρόθεση και την ικανότητα να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν τα θέματα αυτά. Το captain's meeting σας μπορεί να γίνει η αρχή. 

Αλλιώς, απλά θα παίζετε μπίλιες μέχρι να πέσει ο κεραυνός.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

grenadier

Παράθεση από: Shadowjack στις  13 Απρ 2010, 12:27:13 ΜΜ
Για παράδειγμα, φίλος με πληροφόρησε χθες για το εξής:
Παράθεση
Στις ειδήσεις είπαν πως οι συλληφθέντες του Επ. Αγώνα, έκαναν σκοποβολή στον Υμηττό στο ύψος της Καισαριανής.
Επιβεβαιώνω, σε χθεσινό δελτίο ειδήσεων (δεν πρόσεξα κανάλι) παρουσιάστηκαν και πλάνα από την πευκόφυτη περιοχή (κοντά στο γνωστό πεδίο) με κουτιά-στόχους, διάτρητα από σφαίρες καθώς και χούφτες από κάλυκες που συνέλεξαν οι αρχές.

Παράθεση από: Shadowjack στις  13 Απρ 2010, 12:27:13 ΜΜ
... 1. Το airsoft είναι παράνομο.
2. Η αδειοδότηση σε οικόπεδα, εφ' όσον ανακοινώνεται από κάποιον σε έγγραφο χώρο (συμπεριλαμβανομένου και του Διαδικτύου πια, Βασίλη), και που δεν προέρχεται από τον τελικό ιδιοκτήτη του χώρου, είναι θέμα. Την αστική ευθύνη για τον χώρο φέρει πάντοτε ο ιδιοκτήτης του χώρου και όχι ο διαχειριστής. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στο τι δηλώνουμε και γιατί - αν συμβεί κάποιο ατυχές περιστατικό σε κάποιο χώρο, μια προφορική άδεια είναι ανύπαρκτη, ενώ οι συνέπειες του νόμου καταγεγραμμένες και υπαρκτές.   

... Αλλιώς, απλά θα παίζετε μπίλιες μέχρι να πέσει ο κεραυνός.  
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, καλύτερα δεν θα μπορούσες να το θέσεις και πιστεύω ότι ΠΡΩΤΟ μέλημα όλων μας θα έπρεπε να είναι η "επισημοποίηση" ή "θεσμοθέτηση" ή "νομιμοποίηση" ή όπως θέλετε πείτε το, του airsoft στην χώρα μας.

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: grenadier στις  13 Απρ 2010, 14:24:09 ΜΜ
Επιβεβαιώνω, σε χθεσινό δελτίο ειδήσεων (δεν πρόσεξα κανάλι) παρουσιάστηκαν και πλάνα από την πευκόφυτη περιοχή (κοντά στο γνωστό πεδίο) με κουτιά-στόχους, διάτρητα από σφαίρες καθώς και χούφτες από κάλυκες που συνέλεξαν οι αρχές.

Ρε χαλαρωστε λίγο..... τι π@π@ριες λέτε? Τι συνδεέτε? έχετε τρελαθεί ΕΝΤΕΛΩΣ????

ή δεν έχετε δουλειά να κάνετε....και είπατε να γράψετε ότι μ@λ@κί@ σας έρθει στο φτωχό μυαλό σας....

και ο Γιωτόπουλος είχε 3 διαμερίσματα στη γειτονιά που μένω.... αυτό σημαίνει οτι και εγώ είμαι μέλος της 17  Ν?

Μάλλον το airsoft δε θέλει Νέα Αρχή...ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ χρειάζεται !!!!!!

grenadier

Αγαπητέ Leonardo χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση είτε με σένα είτε και με τον οποιοδήποτε άλλο φίλο εδώ μέσα, αυτές οι π@π@ριές & μ@λ@κίες όπως λες που κατεβάζει το ΦΤΩΧΟ μυαλουδάκι μας, αλλά και αυτός ο ΩΧ-ΑΔΕΛΦΙΣΜΟΣ και η ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ από τον έξυπνο - γάτο Ελληνάρα, είναι που μας έχει φάει σαν λαό.  ;)

Leonardo-Swordfish

Πάλι καλά που δεν είπαν στις ειδήσεις ότι μάζεψαν και μερικές χιλιαδες bbs από την Καισαριανή......

Καλά το πάτε...Συνεχιστε...

theon

Παράθεση από: grenadier στις  13 Απρ 2010, 14:24:09 ΜΜ
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, καλύτερα δεν θα μπορούσες να το θέσεις και πιστεύω ότι ΠΡΩΤΟ μέλημα όλων μας θα έπρεπε να είναι η "επισημοποίηση" ή "θεσμοθέτηση" ή "νομιμοποίηση" ή όπως θέλετε πείτε το, του airsoft στην χώρα μας.
Πρωτίστως δεν χρειάζετε πανικός και κινδυνολογία καθώς και γενικεύσεις.
Για την δήλωση των ΜΜΕ και τα πλάνα τους είναι άσχετο με την πραγματικότητα(στο Κορωπι γινόντουσαν οι βολές, το βουνό το ξέρω  πολύ καλά).
Τώρα για την νομιμοποίηση θεσμοθέτηση και αδειοδότηση του airsoft , θα σας απογοητέυσω γιατί ο νομοθέτης έχει να σχοληθεί με καλύτερα πράγματα απο κάτι μαντραχαλαίους που ντυνόμαστε και πετάμε πλαστικές μπίλιες ο ένας στον κ@λο του άλλου ;D.
Εδώ τόσες χιλιάδες τρίτεκνες οικογένειες με βιοποριστικά προβλήματα δεν έκαμψαν τον νομοθέτη στο να λάβουν κάποια επιδόματα!!
Ας βαλουμε τάξη στον χώρο μας πρώτα και άς θεσπίσουμε κοινά αποδεκτές πρακτικές και ενέργειας για να διασφαλίσουμε πρώτα την ασφαλειά μας και κατ΄επέκταση την διασκεδασή μας,και μετά να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες!
Αν τα ματσάκια μας κυλάνε όμορφα και ωραία και έχουν μπεί σε σωστό δρόμο ,τότε και καταχωρήσεις θα έχουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και υγειείς χορηγούς θα προσελκήσουμε και ο κόσμος θα μας δεί με άλλο μάτι!
Έτσι γίνονται οι ενέργειες απο μηδενική βάση αλλά ακλόνητη ,ώστε να χτίσουμε σιγά αυτό που θέλουμε.
Όταν θα ηρεμήσουμε και θα παίζουμε χωρίς προβλήματα και αμφισβητήσεις τότε μπορείτε να δείτε ομάδες airsoft ΄ή συλλόγους σωματεία να αναλαμβάνουν εθελοντική κοινωνική δράση(δασσοπροστασία,καθαρισμός δασσών,εθελοντική αομοδοσία,εράνους κ.α) και να γίνονται ευρέως αποδεκτοί απο το κοινωνικό σύνολο.
Όλα αυτά όμως προυποθέτουν να ηρεμήσουμε και να στηρίξουμε σωστά τα του οίκου μας ώστε να είμαστε αρκετά δυνατοί και ενωμένοι να ανοιχτούμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για την κοινοτητά μας! :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: theon στις  13 Απρ 2010, 15:06:32 ΜΜ
Πρωτίστως δεν χρειάζετε πανικός και κινδυνολογία καθώς και γενικεύσεις.
Για την δήλωση των ΜΜΕ και τα πλάνα τους είναι άσχετο με την πραγματικότητα(στο Κορωπι γινόντουσαν οι βολές, το βουνό το ξέρω  πολύ καλά).
Τώρα για την νομιμοποίηση θεσμοθέτηση και αδειοδότηση του airsoft , θα σας απογοητέυσω γιατί ο νομοθέτης έχει να σχοληθεί με καλύτερα πράγματα απο κάτι μαντραχαλαίους που ντυνόμαστε και πετάμε πλαστικές μπίλιες ο ένας στον κ@λο του άλλου ;D.
Εδώ τόσες χιλιάδες τρίτεκνες οικογένειες με βιοποριστικά προβλήματα δεν έκαμψαν τον νομοθέτη στο να λάβουν κάποια επιδόματα!!
Ας βαλουμε τάξη στον χώρο μας πρώτα και άς θεσπίσουμε κοινά αποδεκτές πρακτικές και ενέργειας για να διασφαλίσουμε πρώτα την ασφαλειά μας και κατ΄επέκταση την διασκεδασή μας,και μετά να προχωρήσουμε σε περαιτέρω ενέργειες!
Αν τα ματσάκια μας κυλάνε όμορφα και ωραία και έχουν μπεί σε σωστό δρόμο ,τότε και καταχωρήσεις θα έχουμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και υγειείς χορηγούς θα προσελκήσουμε και ο κόσμος θα μας δεί με άλλο μάτι!
Έτσι γίνονται οι ενέργειες απο μηδενική βάση αλλά ακλόνητη ,ώστε να χτίσουμε σιγά αυτό που θέλουμε.
Όταν θα ηρεμήσουμε και θα παίζουμε χωρίς προβλήματα και αμφισβητήσεις τότε μπορείτε να δείτε ομάδες airsoft ΄ή συλλόγους σωματεία να αναλαμβάνουν εθελοντική κοινωνική δράση(δασσοπροστασία,καθαρισμός δασσών,εθελοντική αομοδοσία,εράνους κ.α) και να γίνονται ευρέως αποδεκτοί απο το κοινωνικό σύνολο.
Όλα αυτά όμως προυποθέτουν να ηρεμήσουμε και να στηρίξουμε σωστά τα του οίκου μας ώστε να είμαστε αρκετά δυνατοί και ενωμένοι να ανοιχτούμε και να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο για την κοινοτητά μας! :)

Τheon αλλαξε nick... καντο ΤΗΕΟS !!!!!!!!  ;D ;D

pit k

Shadowjack

Theon, δυστυχώς το που ακριβώς ήταν το κουτί, και το αν οι κάλυκες ήταν όντως από τους συλληφθέντες ή από τον εκάστοτε κάτοχο μη δηλωθέντος όπλου, είναι αδιάφορο. Αυτό που εχει σημασία είναι ότι οι εφημερίδες γράφουν "εκπαίδευση στα καλάσνικοφ στον Υμηττό".

Αυτό ακούει το κοινό, αυτό ακούει και ο απλος αστυνομικός. Όταν λοιπόν θα δουν νεααρούς με όπλα πια στις ανηφόρες του βουνου, η εντύπωση τους έχει ήδη προσχηματιστεί. Δυστυχώς το συναίσθημα ορίζει κάποιες καταστάσεις, και όχι η λογική ή τα στοιχεία. Δεν είναι κινδυνολογία, είναι γνώση ιστορίας και κοινωνίας.

Κατά τα άλλα καλά τα λες, αν και προσωπικά επιμένω ότι τα θεσμικά κριτήρια θα θέσουν αξιώσεις πιο γρήγορα απ'ότι φαντάζεσαι. Επιπλέον, για να καταλάβει κανείς τι γίνεται στο airsoft σήμερα, θα παρότρυνα μία γρήγορη επανάλειψη-ανάγνωση των Ιππέων του Αριστοφάνη.

Καλησπέρα από μένα για σήμερα.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  13 Απρ 2010, 14:54:36 ΜΜ
Πάλι καλά που δεν είπαν στις ειδήσεις ότι μάζεψαν και μερικές χιλιαδες bbs από την Καισαριανή......

Καλά το πάτε...Συνεχιστε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

kaliostro

Βασίλη δεν είναι κ τόσο αστείο ειδικα τις τελευταίες μέρες...μετά απο τις συλήψεις-προσαγωγές υπόπτων για τρομοκρατεία περιμένουν αντίποινα.Σκέψου να σε σταματήσουν με το αμάξι καθώς γυρνάς απο το παιχνιδάκι σου μες την τρελή χαρά και να δουν στο πορτμπαγκαζ σου m4-m16-mp5(που είναι κ τα όπλα τους)-διόπτρες-g36 και να είναι κανένας αστυνομικός που δεν έχει ιδέα απο αιρσοφτ κ paintball τί έχεις να τραβήξεις.
Δεν είμαστε σε μέρες ηρεμίας...στην αστυνομία είναι μέχρι κ οι τροχονόμοι (αν όχι σε κόκκινο) σε πορτοκαλί συναγερμό.Και μην νομίζεις οτι είναι εξικειωμένοι με τα όπλα τους...ούτε που τα καθαρίζουν οι περισσότεροι.Ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και εγώ πλέον έχω οικογένεια...
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

MitsoS_O_Yakuza

ετσι οπως τα λεει ο φιλος kaliostro εχουν τα πραματα μαγκες και επειδη εχω και γω πλεον οικογενεια το μονο πραμα που εχουμε να κανουμε ειναι πολυ μα πολυ μεγαλη προσοχη σε οτι ΘΑ κανουμε απο δω και περα επειδη ολα τα σωματα ασφαλειας ειναι σε συναγερμο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE