Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

οποιος γελαει και κοροιδευει με το captains meeting οχι συγκεκριμενα αλλα αλλα αοριστα θελω να του πω οτι ετσι κραταει απο παλια αυτο και στο paintball αλλα και σε αλλους θεσμους και σε οτιδηποτε και σε οποιαδηποτε σοβαρη δραστηριοτητα.ποσο μαλλον για την Νεα αρχη που θελετε και ολοι θελουμε να υπαρξει...αυτα προσπαθηστε μωρε λιγο ελα δεν ειναι δυσκολο καθολου να λυσουμε τα πραματακια που ολους μας.μας ενοχλουν!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

spaniard

Ειλικρινά, μετά απο 2 βδομάδες ηρεμίας, ξαναρχίζεις με τόσο μίσος και μάλιστα ειλικρινά πιστεύω χωρίς κανένας να σου έχει δώσει λόγο. Πραγματικα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο αναζητάς προβλήματα μαζί μου.

Παράθεση από: SAPPER στις  10 Απρ 2010, 18:46:08 ΜΜ
... όταν ήρθες στο μαγαζί με τον Vag Black για να τα βρούμε γιατί βάλαμε τα link στο forum της Πελοποννήσου και σε δυο Forum της Θεσσαλονίκης για να θαυμάσουν τα ψέματα σας αυτοί που ήταν μαζί μας στην Λαμία

καταρχήν, όταν ήρθαμε στο μαγαζί με το Βάγγο, έφερα μαζί ένα παιδί δικό μας που ξεκινάει τώρα, πήρε ένα 200αρικάκι πράγματα, και έφυγε. Περιμέναμε να φύγει όλος ο κόσμος γιατι σεβόμαστε οτι εκει μέσα δουλεύεις, και μετά σου τα είπαμε ένα χεράκι, και εκει δεν θυμάμαι να μας έφερες μεγάλη αντίσταση.

ήταν και 2 δικά σου παιδιά εκεί. Αυτοί υποστηρίζουν πως τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λές?

Μιλαγες για αναφορές σε φόρουμ για πατρινούς κλπ., πράγματα που δεν κάνανε και μεγάλο νόημα. Τέλωσπάντων εγώ δεν θυμάμαι να ψάχναμε τα φόρουμ τότε, θυμάμαι πως πήγες να δείς σε κάποιο φόρουμ κάτι σαν δικαιολογία.

και εν πάσει περιπτώσει, εγώ δεν έχω γράψει σε πατρινό ή θεσσαλονικιο φόρουμ, πόσο μάλλον να γράψω κάτι εναντίον κάποιου. και θές να μου πείς εσύ οτι μου έδειξες τα ψέμματα που έγραφα σε πατρινά και θεσσαλονικιά φόρουμς?
καλά, έχεις τρελαθεί τελείως???

Όταν σε βλέπω να γράφεις έτσι, νιώθω σαν να μιλάω με εξωγήινο απο τον πλανήτη Κρόνο. Δεν καταλαβαίνω απο πού και πως προκύπτουν αυτά που λές.

συμφωνήσαμε να βρεθεί ο Bulldog με τον Hawkaye για να λυθεί η παρεξήγηση πράγμα που ποτέ δεν κάνατε, και επίσης να σταματήσει όλη η συκοφαντία πίσω από τα πληκτρολόγια, και ενώ εμείς σταματήσαμε και ενώ δεν είχαμε πάρει κανένα τηλέφωνο πριν η μετά κανέναν η να στείλουμε pm η mail... εσύ το ξεφτίλισες το θέμα στέλνοντας σε πόσο κόσμο pm και ζαλίζοντας τους στα τηλέφωνα για να αντιστρέψετε το κλίμα εναντίον μας.

Μου έχουν δείξει pm και έχω και καταγγελίες που τις έχω κρατήσει επώνυμες σε pm αλλά και πάλι είπα να το αφήσω να περάσει.

Αν θέλετε όμως να τα βγάλουμε όλα στην φόρα να δούμε που θα κρυφτείτε μετά...

Επειδή ψάχνεστε όμως θα τα ακούτε χύμα και αν δεν σας αρέσει ξίδι.

Εγώ δεν έχω στείλει mail ή ΡΜ που να σε συκοφαντεί, εσένα ή κάποιον άλλον. Ειλικρινά το έχω απο αρκετά εως εντελώς γραμμένο το θέμα σου

Εάν έχεις τέτοια ΡΜ που να στέλνω εγώ ΡΜ και να σε συκοφαντώ, βγάλτα ρε Βασίλη και άσε λοιπόν τις κούφιες εντυπώσεις. Απλά πρώτα, σιγουρέψου καλά οτι αυτός που σου τα εστειλε δεν έγραψε κάτι και απλά έβαλε το όνομα μου απο πάνω, γιατι διαφορετικά θα γίνεις ρόμπα. Θα σε κάνω δηλαδή.

Εάν όντως κάποιος έχει γράψει κατι, και δεν είμαι εγώ, τότε πήγαινε να τα βρείς με αυτόν.

Περιμένω λοιπον

(ι) να σιγουρευτείς ποιος και τι έγραψε
(ιι) να τα βγάλεις στη φόρα
(ιιι) εάν υπάρχουν τέτοια ΡΜ, και εγώ θα πέθαινα να τα δώ
(iv) ξεμπροστιασε με λοιπόν
ή
(v) θα βγείς δημόσια ΕΔΩ που είσαι και mod και μιλάς σαν λαϊκατζής, και θα ΜΟΥ ζητήσεις συγνώμη.

Από την αρχή περιγελούσατε το Captains Meeting και μην πιστεύετε ότι δεν το ξέρουμε... ακόμα και τι υπόθηκε στην συνάντηση σας και τα χρεώματα σε τρίτους... και ναι συμπεριφορές σαν τις δικές σας όπως προανέφερα δεν προσφέρουν εποικοδομητικά στην ανάπτυξη του χόμπι μας, και δεν είμαι ο μόνος που το στηρίζω... δεν είναι τυχαίο που την Κυριακη πολλοί επιλέξαμε να παίξουμε μακριά σας...

Δείξε μου σε παρακαλώ απο που προκύπτει οτι περιγελώ το captains meeting. Δεν μπορώ να δηλώσω τίποτα αν δεν το αποφασίσει η ομάδα μου, σήμερα αποφασίστηκε να ποστάρω την απάντηση που πόσταρα γιατι εγώ έχω λογαριασμό εδω.

Επιλέξατε να παίξετε μακριά μας, με γειά σας και χαρά σας. Εμένα δεν με νοιάζει. Εμείς αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στα παράπονα πως σνομπάρουμε τον κόσμο, και να εμφανιστούμε σε παιχνίδια. Δεν με νοιάζει τι θα κάνεις εσύ στο εντωμεταξύ.

--------------

Βασίλη, έχεις ξεφύγει. Συγκεντρώσου στη δουλειά σου και παίξε το παιχνιδάκι σου να γουστάρεις, αλλά το χάνεις.

Ηρέμησε

Εγώ, έχω γεμίσει μπαταρίες, έχω φτιάξει τα πράγματα μου, και πάω να διασκεδάσω. Αύριο το πρωί έχω και παιχνιδι, είμαι τζέτ, πετάω στα σύννεφα.

Χαιρετισμοι

Spaniard
Who Dares Wins

Sniper_Gr

Λίγα λόγια απο μένα...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιο μίσος...
Δεν νομίζω να έχω κάνει κάτι σε σένα Βασίλη είτε στον Κο Αργυρόπουλο είτε στο κατάστημα εν γένει...

Θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να ανεβάσεις το εν λόγω videο με τις κατηγορίες του Μιχάλη γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να δώ να με κατηγορεί ο άνθρωπος που απο το 2008 τον Σεπτέμβριο έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και τουλάχιστον μέχρι τώρα σχεδιάζαμε και άλλα τόσα...
Εαν δεν ανέβει το video μέχρι ξημερώματα Δευτέρας προς Τρίτη τότε θα θεωρήσω ότι είσαι ένας ελεεινός αν μη τι άλλο ψεύτης

Μάλλον λέω μάλλον δεν σου αρέσει να υπάρχουν δεμένες ομάδες στην Επαρχία γιατί δεν μπορείς να κοντρολάρεις καταστάσεις αλλά ποιές καταστάσεις μιλάμε ρε Βασίλη...
Για ποιές καταστάσεις...Για λευκά μπιλλάκια μιλάμε...
Στο γυμνάσιο τέτοια πράγματα δεν είχαμε...

Στεναχωριέμαι αφάνταστα γιατί έχω μάθει να τιμώ τους ανθρώπους που έχω τσουγκρίσει το κράσοποτηρο μου πάνω απο ένα κοψίδι σε ένα τραπέζι...
Είσαι ένας απο αυτούς όταν είχες έρθει Λαμία...

Δεν πειράζει...
Ας είσαι καλά και ας εκτοξεύεις τέτοιες κατηγορίες...
Σε παρακαλώ όμως και πάλι να επιβεβαιώσεις αυτά τα οποία αναφέρεις για τον Μιχάλη για να ξέρω και εγώ και τόσα άλλα παιδιά με ποιόν έχουμε να κάνουμε...

Εαν τα επιβεβαιώσεις να είσαι σίγουρος ότι θα αποχωρήσω μόνος μου απο τον χώρο του airsoft πουλώντας όλον μα όλον τον εξοπλισμό μου και τα λοιπά ...
Εαν όμως δεν τα επιβεβαιώσεις τότε  το ξαναλέω...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και τίποτα άλλο..

Γιατί εαν τα επιβεβαιώσεις με ανάρτηση υλικού απο τις κάμερες του καταστήματος που εργάζεσαι μπράβο σου και μάγκας είσαι εαν όμως δεν τα επιβεβαιώσεις τότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παρα πέρα απο το ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ

Αλλά να σου πω και κάτι ....
Η δουλειά έρχεται και παρέρχεται ...η αμυαλοσύνη δεν παρέρχεται απλά έρχεται...
Και είναι δύσκολοι οι καιροί ....για αυτό σκέψου λίγο παραπάνω μήπως κάνεις κακό στο κατάστημα που εργάζεσαι και τρώς τίμια (αν μη τι άλλο τίμια το τρώς) το ψωμί σου...
Και μην ξεχνάς τι έπαθε ο Fidel μετά απο δική σου και άλλων παιδιών παρέμβαση...
Έτσι λοιπόν και επειδή η ιστορία επαναλμβάνεται μπορεί να πάθεις ότι έπαθε ο FIDEL εαν συνεχίσεις έτσι και να σπέρνεις διχόνοιες στις ομάδες..

@Hell Reckies
Παρακαλώ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου γιατί δεν δέχομαι να είμαι άλλο κομπάρσος...
Θέλω να συζητήσουμε για το συμβόλαιο μου αφού με βρήκανε και με αποκαλύψανε....
Θέλω να γίνω πρωταγωνιστής...

Ευχαριστώ...

SAPPER

Παράθεση από: spaniard στις  10 Απρ 2010, 21:04:42 ΜΜ
καταρχήν, όταν ήρθαμε στο μαγαζί με το Βάγγο, έφερα μαζί ένα παιδί δικό μας που ξεκινάει τώρα, πήρε ένα 200αρικάκι πράγματα, και έφυγε. Περιμέναμε να φύγει όλος ο κόσμος γιατι σεβόμαστε οτι εκει μέσα δουλεύεις, και μετά σου τα είπαμε ένα χεράκι, και εκει δεν θυμάμαι να μας έφερες μεγάλη αντίσταση.
Παναγιώτη δεν το σώζεις ήρθες κανονικά για να τα βρούμε γιατί το είχες χάσει με την τροπή που πήραν τα πράγματα, ήρθες και έγλυφες μόλις είδατε ότι έδωσα το link του νήματος "Έχω Βαρεθεί" στο Φόρουμ στην Πελοποννήσου και σε 2 forum στην Θεσσαλονίκη για να δούνε αυτοί που έπαιζαν μαζί μας στην Λαμία το θέατρο του παράλογου που παίζατε. και θέλεις να μας πεις ότι μετά από όλα αυτά εσύ ήρθες για να ψωνίσεις στο μαγαζί και μας έβαλες και χέρι  :D :D :D τι πίνεις ρε φίλος, τα πιστεύεις αυτά που λες ?

και εν πάσει περιπτώσει, εγώ δεν έχω γράψει σε πατρινό ή θεσσαλονικιο φόρουμ, πόσο μάλλον να γράψω κάτι εναντίον κάποιου. και θές να μου πείς εσύ οτι μου έδειξες τα ψέμματα που έγραφα σε πατρινά και θεσσαλονικιά φόρουμς?
καλά, έχεις τρελαθεί τελείως???
Link του "Έχω Βαρεθεί" έδωσα, διάβασε καλύτερα...

Εάν έχεις τέτοια ΡΜ που να στέλνω εγώ ΡΜ και να σε συκοφαντώ, βγάλτα ρε Βασίλη και άσε λοιπόν τις κούφιες εντυπώσεις. Απλά πρώτα, σιγουρέψου καλά οτι αυτός που σου τα εστειλε δεν έγραψε κάτι και απλά έβαλε το όνομα μου απο πάνω, γιατι διαφορετικά θα γίνεις ρόμπα. Θα σε κάνω δηλαδή.
Εσύ το ζήτησες... ξεκινάμε λοιπόν με τους ίδιους τους αποδέκτες και έχουμε συνέχεια... ανέμενε λοιπόν.

Βασίλη, έχεις ξεφύγει. Συγκεντρώσου στη δουλειά σου και παίξε το παιχνιδάκι σου να γουστάρεις, αλλά το χάνεις.
Το ποιος το χάνει φαίνεται από τον τρόπο που συνέχισες με τον κομπάρσο σου το νήμα αυτό μετά από δυο εβδομάδες... αιχμές και υπονοούμενα, μάλλον έχετε χάσει τον ύπνο σας μετά και την αποτυχία του συλλόγου που θα φτιάχνατε, που τον διαλύσατε πριν καλά καλά το φτιάξετε :D :D :D και την συνάντηση κορυφής που είχατε και ο ένας τα έριχνε στον όλον δεν τα ξέρουμε νομίζετε  :D :D :D αυτά είναι κινήσεις απόγνωσης.

Εγώ, έχω γεμίσει μπαταρίες, έχω φτιάξει τα πράγματα μου, και πάω να διασκεδάσω. Αύριο το πρωί έχω και παιχνιδι, είμαι τζέτ, πετάω στα σύννεφα.
Ένα πράγμα που θαυμάζω σε εσένα είναι αυτή η ευτυχία που έχεις, ήθελα να ήξερα τι πίνεις και δεν μας δίνεις, σκέφτομαι σοβαρά να σου κάνω δώρο την Plasticova που κερδίσαμε στο προηγούμενο σενάριο, πιστεύω θα σου χρειαστεί μιας και μας είναι άχρηστη, και θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς και με τίποτε άλω εκτός από το πληκτρολόγιο. ;)

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  10 Απρ 2010, 22:22:47 ΜΜ
Θα σε παρακαλέσω πάρα πολύ να ανεβάσεις το εν λόγω videο με τις κατηγορίες του Μιχάλη γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει να δώ να με κατηγορεί ο άνθρωπος που απο το 2008 τον Σεπτέμβριο έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και τουλάχιστον μέχρι τώρα σχεδιάζαμε και άλλα τόσα...
Τι έχεις κάνει ρε φιλαράκι που έχει λιώσει το παλικάρι για την ομάδα που είσαι και για το πεδίο..? και εσύ κάνεις συμφωνίες πίσω από την πλάτη του εκμεταλλευόμενος ότι δεν έχει καμιά επαφή το παλικάρι με υπολογιστές.?

Μάλλον λέω μάλλον δεν σου αρέσει να υπάρχουν δεμένες ομάδες στην Επαρχία γιατί δεν μπορείς να κοντρολάρεις καταστάσεις αλλά ποιές καταστάσεις μιλάμε ρε Βασίλη...
Για ποιές καταστάσεις...Για λευκά μπιλλάκια μιλάμε...
Στο γυμνάσιο τέτοια πράγματα δεν είχαμε...
Δεν με νοιάζει με τι παίζατε στο γυμνάσιο Βαγγέλη αλλά πίστεψε με, με αφήνει αδιάφορο το τι κάνει η κάθε ομάδα στην επαρχία.

Στεναχωριέμαι αφάνταστα γιατί έχω μάθει να τιμώ τους ανθρώπους που έχω τσουγκρίσει το κράσοποτηρο μου πάνω απο ένα κοψίδι σε ένα τραπέζι...
Είσαι ένας απο αυτούς όταν είχες έρθει Λαμία...
Άστο το ρεμπέτικο ρε συ Βαγγελάκη.. γιατί δεν σου πάει το μουστάκι, εγώ μίλησα ανοιχτά με ονόματα μπροστά τους στην Λαμία και για αυτό γίνετε αυτό που γίνετε τώρα, και εσύ ενώ είπες ότι θα μιλήσεις έξω από τα δόντια μετά άρχισες το ποίημα ότι σε απειλούν και τα έκανες γαργάρα όλα... οπότε κάτσε στην γωνιά σου και το κρασί είναι για αυτούς που το αντέχουν.

Εαν τα επιβεβαιώσεις να είσαι σίγουρος ότι θα αποχωρήσω μόνος μου απο τον χώρο του airsoft πουλώντας όλον μα όλον τον εξοπλισμό μου και τα λοιπά ...
Εαν όμως δεν τα επιβεβαιώσεις τότε  το ξαναλέω...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και τίποτα άλλο..
Ίσος να ξεκινήσεις πιο νωρίς γιατί σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να σε σουτάρει από την ομάδα του, αλλά έτσι και αλλιώς για μεταγραφή ετοιμαζόσουν, τώρα να δω αν θα τα καταφέρεις μόνος σου... υποκατάστημα των Hell Reckies με ένα άτομο δεν γίνετε. :-*

Γιατί εαν τα επιβεβαιώσεις με ανάρτηση υλικού απο τις κάμερες του καταστήματος που εργάζεσαι μπράβο σου και μάγκας είσαι εαν όμως δεν τα επιβεβαιώσεις τότε δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι παρα πέρα απο το ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΨΕΥΤΗΣ
Να ανεβάσω το υλικό στο Forum ?  μάλλον για βλάκες ψάχνεις... αν δεν έχεις το θάρρος να πάρεις τον αρχηγό σου τηλέφωνο (που ένας λογικός αυτό θα έκανε εξ' αρχής) για να στα πει κατάμουτρα, έλα στο μαγαζί να τα δεις, και μιας και μιλάς για τον Αργυρόπουλο ήταν και αυτός εκεί πληροφοριακά  :-*  :D

Η δουλειά έρχεται και παρέρχεται ...η αμυαλοσύνη δεν παρέρχεται απλά έρχεται...
Και είναι δύσκολοι οι καιροί ....για αυτό σκέψου λίγο παραπάνω μήπως κάνεις κακό στο κατάστημα που εργάζεσαι και τρώς τίμια (αν μη τι άλλο τίμια το τρώς) το ψωμί σου...
Και μην ξεχνάς τι έπαθε ο Fidel μετά απο δική σου και άλλων παιδιών παρέμβαση...
Έτσι λοιπόν και επειδή η ιστορία επαναλμβάνεται μπορεί να πάθεις ότι έπαθε ο FIDEL εαν συνεχίσεις έτσι και να σπέρνεις διχόνοιες στις ομάδες..
Το έπιασα το υπονοούμενο ;) αλλά ο Fidel ήταν Fidel και προτιμούσε να σιωπά για τους δικούς του λόγους, εγώ δεν έχω τίποτα να φοβηθώ για να σιωπήσω και πιστεύω ότι έχω την στήριξη πολλών.
Όσον αφορά το κατάστημα άλλοι το δυσφημίζανε για δικούς τους λόγους, ανεξαρτήτως ποιος είναι εκεί, αλλά όπως και να έχει δεν μιλώ σαν κατάστημα γιατί το Forum που βρήκες και παίζεις είναι ανεξάρτητο του καταστήματος, οπότε λίγο άστοχο το χτύπημα κάτω από την ζώνη Βαγγελάκη, μάθε να φέρεσαι αντρίκια. ;)

tomc4t

ωραιο το ποστ σου Βασιλη αν και δεν ξερω τα παιδια και τι ειναι ολα αυτα που λετε μου αρεσει που βγαινει επιτελους και μιλαει χωρις να κρυφτει πισω απο το δαχτυλο του
Jolly Roger lead the way...

Sniper_Gr

Παράθεση από: SAPPER στις  10 Απρ 2010, 16:53:45 ΜΜ

Επίσης μας είπε πολλά για την γούνα σου μέσα στο μαγαζί και δεν ήμουν μόνος αλλά και μόνος να ήμουν ευτυχώς υπάρχουν και οι κάμερες... θα ήταν καλό video στο you tube  :D :D :D

Χρησιμοποιώ δικά σου λόγια...

YouTube...

Συ είπας....

YouTube λοιπόν για δύο λόγους...

Δεν έχω όρεξη να κάνω χλμ...
Να το δούνε όλοι...

Sniper_Gr

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  11 Απρ 2010, 03:08:36 ΠΜ
Χρησιμοποιώ δικά σου λόγια...

YouTube...

Συ είπας....

YouTube λοιπόν για δύο λόγους...

Δεν έχω όρεξη να κάνω χλμ...
Να το δούνε όλοι...

Και Αρχηγό δεν έχω...
Ήδη επικοινώνησα και αύριο θα βρεθούμε...

Για να δούμε λοιπόν...
Θέλω να πιστεύω ότι - επειδή είναι μάγκας ο Μιχάλης - θα πεί την αλήθεια και μόνο αυτή...
Για αυτό και σε παρακαλώ - σοβαρά σε παρακαλώ - να αναρτήσει το video στο YouTube - όπως εσύ έκανες πρώτος την πρόταση για να δούμε σε αντιπαράθεση...

SAPPER

Μην μου αγχόνεσε... δυο ορίτσες είναι η Λαμία, θα τα πούμε από κοντά λοιπόν. θα έχω και κάμερα για συνέντευξη αν θες, να δω μετά αν θα εγκαταλείψεις όπως λες.

Εφόσον δεν κατεβαίνεις εσύ θα ανέβω εγώ.

Έτσι και αλλιώς λέμε να κανονίσουμε και παιχνιδάκι εκεί με την ομάδα του Μιχάλη...

Τα λέμε στην Λαμία λοιπόν... συνχρόνος θα είναι ευκαιρία να μου δείξεις και τα πτυχία από της ειδικές δυνάμεις το ΚΕΑΠ και τα ΟΥΚ που ήσουνα όπως διαδίδεις.  :D :D :D

Και έλεγα τι θα κάνουμε αύριο  :)

Sniper_Gr

Καλή σας μέρα....

Το θέμα με τον Φίλο Μιχάλη (δεν υπήρξε καν θέμα) θεωρείται λήξαν μετά απο μια κουβέντα που είχαμε...

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία ...

Γειά σας....

Maleficus

θα έγραφα εχθές αλλά επειδή ένα παιδί πήρε τον μπερέ του ΕΠΡΕΠΕ να μην απασχολήσω το μυαλουδακι μου με flames αν και η αληθεια να λέγεται λόγω της φύσης μου βρίσκω μία διεστραμμένη ευχαρίστηση στο όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί...

@Spaniard
θα αφήσουμε τα π.μ στην άκρη και θα σταθώ σε τηλεφωνική μας συζήτηση όταν ανταλλάξαμε απόψεις σε ένα ποστ και σου έδωσα το τηελφωνό μου διότι όπως λέει όλος ο κόσμος "Ο γραπτός λόγος EDIT BY ADMIN"
εμείς τα βρήκαμε και καταλάβαμε εντέλει τι εννοούσαμε αλλά μετά επεκτάθηκες παρα πολύ όταν ζήτησα την αποψή σου στο θέμα "'εχω βαρεθεί"
συγκεκριμένα:
μου έθεσες την πραγματική σου άποψη περί Ghost Recon και TAS και μου είπες (πάνω κάτω διότι δεν είμαι στην ΕΥΠ να κρατάω αρχείο απο τις κλήσεις μου αλλά είμαι μνησίκακος )
1)μετράνε αποστάσεις με μεζούρα και λένε δικαιολογίες για να κρύψουν αθανασίες (ή γιαγιάδες πρέπει να είναι και ράβουν πουλόβερ από ΒΒ ή σε ενοχλεί που κάποιος μπορεί να έχει ανεπτυγμένο το 3ο IQ του σε σχέση με το δικό σου)
2) για την μπότα ενός εκ των παικτών της ΤΑS σού είπα την αποφή μου ...αλλά δεν παρέλειψες να μου το θέσεις
3)για την "αθανασία" του Marksman και το πώς όλη η Ghost Recon είναι "εθισμένη" στο να βρίσκει τρόπους με άλλο τρόπο να κρύψει την αθανασία τους μέσω της replicότητας αντικειμένων
4) και το "ποιοι είναι οι Ghost Recon , που ήταν μάχιμοι στο στρατό και προσπαθούν να αναβίωσουν παλίες δόξες"...(μίλα μαζί τους αντί να ρωτάς εμένα)

αυτά λοιπόν και όταν είδα το πόστ του ApocalypseNow a.k.a Helistas είναι ένα copy paste των λεγόμενων σου στην τηλεφωνική μας συνομίλια
θέλετε να επιβιώσετε και να αναστήστήσετε ο φόρουμ του Hellas Airsoft και έτσι δεν χάνετε ευκαιρία να αναρτήσετε links απο το εν λόγω σε κάθε ευκαιρία
είτε είναι για βοήθεια σε ένα άλλο παίκτη είτε σε τόπικ όπως το LARPing

την προηγούμενη φορά δεν ήταν επίθεση στα λεγομενά σου αλλά τώρα ποια δεν άντεξα και την κάνω ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

δεν μπορείτε να κρύψετε το γεγονός πως ότι έκανε ο Helistas ΗΤΑΝ 1000% με την συναίνεση της υπόλοιπης ομάδας σας και φυσικά μην προσπαθήσεις να μου κρύψεις το ότι έχετε κάνει όχι μόνο πλακάκια αλλά και ολόκληρη πολυκατοικία με τους Sandmen και φαίνεται σε κάθε τι που υπάρχει μέσα σε οποιοδήποτε τόπικ που έχετε κάνει ποστ ...
κοιτάχτε το LARP AIRSOFT στον ανάλογο τομέα στο εδώ φόρουμ ...
μην τολμήσει να πεί κάτι κάποιος εναντίον σας ή να δώσει μία δική του ιδέα πρέπει οπωσδήποτε να απαντήσετε με αρνητικό τρόπο ....αλλά όπου και να ψάξεις υπάρχει κάποιος καλύτερος απο εσένα και απο εμένα και μάλλον φαίνεται στην πλειοψηφία σας ότι κάτι τέτοιο δεν το αντέχετε!!!

@Sniper_Gr ....I know you are watching
το να σηκωθείς να φύγεις απο ένα φόρουμ και να μην συνεχίσεις να απαντάς όποιο αποτέλεσμα και να έχει μία συζήτηση δείχνει μόνο το λάθος των λεγόμενων σου
όσον αφορά την όλη αναταραχή να ξέρεις ότι εσύ την άνοιξες πάλι και φυσικά δεν έλλειπε ο Spaniard να σε συγχαρεί και να βάλει smilies παντού λες και μιλάει στο msn !
να ξέρεις ότι όσον αφορά το captains meeting στάθηκες στην ηλεκτρονική συνομίλια των αρχηγών και το πράγμα καθυστέρησε λόγω του ότι οι υπόλοιποι δεν παρέλειψαν εσένα ούτε κάποιον ως παράγοντα στο όλο ζήτημα αλλά και πάλι πρέπει να περνάει το δικό σου και αν δεν περάσει πρέπει να ρίξεις λάσπη ...

το αποτέλεσμα της όλης των υποθέσεων τον τελευταίο μήνα είναι : Οι Ghost Recon είναι αθάνατοι , οι ΤAS είναι αθάνατοι,
ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΜΟΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !!! ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!
ΟΟΟΟΟΧΙ !!!
ΟΟΟΟΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !
διότι λέτε πως δεν είστε οι πατέρες του AIRSOFT αλλά όταν έγινε γινότανε ψήφισμα για τα όρια μόνο εσείς και οι όμοιοι σας μιλούσατε ενώ υπήρχαν 94 ψήφοι !
αδύνατο σε ένα τέτοιο θέμα να μην μιλήσει κανένας απο τους υπόλοιπους 80 ππου δεν είχαν μιλήσει εκτός και αν είναι ζώα!

αφήστε τα σάπια και την λάσπη διότι σε κανέναν δεν αρέσει η συμπεριφορά σας
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?
φυσικά και θέλετε φόρουμ είναι και έχω πει πολλά για εσάς αλλά μην σταθείτε στο νεαρό της ηλικίας μου ούτε στην αποχή μου απο το χώρο για 4 μήνες...
τέτοια λάσπη δεν θα πιάσει ...

SAPPER

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  11 Απρ 2010, 09:38:20 ΠΜ
Καλή σας μέρα....

Το θέμα με τον Φίλο Μιχάλη (δεν υπήρξε καν θέμα) θεωρείται λήξαν μετά απο μια κουβέντα που είχαμε...

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία ...

Γειά σας....
Βαγγέλη λυπάμαι για την τροπή που πήραν τα πράγματα για σένα που στην θέση που είσαι αν μην τι άλω θα έπρεπε να κρατήσεις ουδέτερη στάση το λιγότερο.

Δεν χρειάστηκε καν να ανέβω πάνω, στην διαδρομή μετά το παιχνιδι στο ΝΑΤ με τα παιδιά, μίλησα με τον Μηχάλη και μου είπε ότι όντος μιλήσατε, η πρωινή σου κουβέντα με τον Μιχάλη aka Alien Produce ήταν καθοριστική και η άνοδος μου στην Λαμία κατέστη περιττή.

Ειλικρινά δεν επιθυμώ μετά από όλα αυτά να εγκαταλείψεις το Airsoft παρότι διέγραψες τον Λογαριασμό σου από το Forum μας, αλλά θα ήμουν ευτυχής αν έμενες έξω από όλα αυτά τα καμώματα που δημιουργούν ο Spaniard και ο Helistas.

Είσαι σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα με παιδιά που έχουν προσφέρει πολλά στο Άθλημα μας όπως ο Μιχάλης και ο Κυριάκος και στο παιχνίδι που θα κάνουμε θέλω να σε δω εκεί.

@ Spaniard από ότι βλέπω παραπάνω τώρα αρχίζει η αποκάλυψη... εσύ το ζήτησες και εγώ με την σειρά μου το ζητώ από όλους όσους μας έχεις συκοφαντήσει να το πουν ανοιχτά, αλλά και όσοι δεν το πράξουν (που ξέρω πολλούς) ένα είναι το σίγουρο, ότι διαβάζουν αυτό το νήμα και στα μάτια τους πλέον είσαι ένας μεγάλος ψεύτης και συκοφάντης.

Λυπάμαι για λογαριασμό σου.

Υ.Γ. Και κάτι για να προλάβω τους προβοκάτορες τύπου Helistas, ο Μιχάλης aka Alien Produce ΔΕΝ έχει φτιάξει αυτός λογαριασμό με το Nick Name του εδώ, έτσι για ο record...
Από ότι με ενημέρωσε μόνο στο Forum της Πελοποννήσου έχει δικό του Λογαριασμό με αυτό το Nick Name.

MARKSMAN

Φίλε maleficus μπράβο σου για το θαρρος σου να πεις δημόσια και αντρίκια, μακάρι να είχαν η να έχουν και άλλοι το τσαγανό σου για να μην πω τα αρχ...α να το κάνουν.
Αν το έκαναν όλοι πιο νωρίς αυτό θα είχε λυθεί από καιρό η γάγγραινα που μας τρώει και ακούει στο όνομα Hell Reckies.

@ Helista με λάθος nick name μπαίνεις μεγάλε όχι kokorosko αλλά ακουκούλωτος θα έπρεπε να λέγεσαι, αν είχαμε κατοχή χρυσές δουλειές θα έκανες... ;D ;D ;D

Dtq

Ξέρετε? Έχω μία ιδέα! Όποιος δεν πάει κάποιον άλλο, ας μην παίζει μαζί του ή ας το ξεκαθαρίσουν πρόσωπο με πρόσωπο! Νόμιζα ότι είναι παιχνίδι, χόμπυ και όχι ξεκατίνιασμα και καυγάς. Εγώ δεν έχω παίξει κ πολλές φορές... 1 φορά μου είπαν πρέπει να σε πέτυχα και δεν βγήκες και ενώ δεν είχα νοιώσει κάτι, ζήτησα συγγνώμη. Αν τώρα κάποιος είναι αθάνατος, τότε ή ρίξε και προκάλεσέ του πόνο για να βγει ή μην παίξεις μαζί του! Τόσα πεδία και άλλα τόσα παιχνίδια υπάρχουν ρε παιδια!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Whiskey

Και ετσι λοιπον, σε ενα thread με τιτλο "Airsoft ... μια νέα αρχή" ... πολυ απλα και για αλλη μια φορα ... το κανουμε μπαχαλο !!!

Οπως προειπωθηκε ο γραπτος λογος δεν ειναι καταλληλος να εκφρασει σωστα την καθε αποψη, οποτε και εγω δεν καταθετω αποψη περι των τεκτενομενων.

Μια προταση ομως ?

Τι θα λεγατε αντι να ασχολουμαστε με ιντριγκες, ξεκατινιασματα, πισωπλατα μαχαιρωματα, ιερες - ανιερες συμμαχιες και αλλα τετοια συναρπαστικα extreme sports ... να παιζαμε Airsoft ?

Εχουμε πει εδω και πολυ καιρο πως δεν γινεται να κολλανε τα χνωτα ολων με ολους και αυτο απεδειχθει περιτρανα πλεον.

Γιατι λοιπον δεν σταματαμε να ασχολουμαστε με οσους εκατερωθεν δεν μας κανουν, μενοντας με οσους μας κανουν και παιζοντας το παιχνιδι μας με αυτους (ετσι κι αλλιως στην ουσια ετσι γινεται) ?

Προσωπικα δεν παιρνω το μερος κανενος ... ολοι εχουν καπου δικιο και ολοι καπου αδικο ... ειναι θεμα οπτικης του καθενος και τιποτα αλλο.

Ας επικεντρωθουμε λοιπον στην δημιουργια καλων παιχνιδιων (αυτα ισως μας λειπουν) με την εκαστοτε "παρεα" μας και ας μην μπλεκουμε οι μεν στα ποδια των δε (και αντιστροφα).

Αυτο εχω να πω και ας ειναι αδιαφορο μιας και το γραφω σε ενα thread με την αδρεναλινη σε επιπεδα ... ασανσερ.

Καλη βδομαδα σε ολους.

ROOKIEJO

spaniard

θα το έστελνα σε ΡΜ στο Maleficius, όμως μετά θα με κατηγορούσαν οτι στέλνω υπόγεια ΡΜ.

Maleficius, πέφτω απο τα σύννεφα, γιατί σε είχα συμπαθήσει, και πίστευα πως είσαι σοβαρό άτομο... να σκεφτείς οτι εγώ ο ίδιος σου έστειλα το τηλέφωνο μου... και αυτό το έχω κάνει σε "αγνωστο κόσμο" του airsoft σε μια χούφτα ανθρώπους...

Εγώ δεν θα αναφέρω αποσπάσματα απο τη δική μας τηλεφωνική συνομιλία. Απο οτι φαίνεται, συνενοημένα και προσποιήσημα ήταν όλα τα παράπονα σου, απλά και μόνο απο οτι φαίνεται για να έχεις να λές μετά για μένα.

ΟΚ.

Απλά, αγόρι μου, όταν με το καλό γίνεις καλά και κυκλοφορήσεις πάλι σε πεδίο, θα καταλάβεις οτι έκανες ένα λάθος που στην δική μου περίπτωση δεν επιδέχεται συγνώμη. Δεν απειλώ, δεν θα σε αναγκάσω εγώ σε τίποτα. Όταν όμως γνωρίσεις και κατάλαβεις 5 πραγματάκια με τα ματάκια σου, ίσως, λέω, ίσως, να το θελήσεις μόνος σου, όμως τότε θα είναι πλέον αργά... είναι ήδη.

καταλαβαίνω πλέον πως δεν υπάρχει καμία λογική εδω μέσα. Ότι και να πώ, απλά δεν θα περάσει ποτέ απο τα αυτιά ή τα μάτια στο μυαλό σας. Πάντα θα βρείτε κάτι να σκαρφιστείτε.

Και βέβαια, επειδή δεν υπήρχαν ΡΜ για να μου βγάλει στη φόρα ο Βασίλης, έβαλε εσένα γιατί μια φορά με πήρες τηλέφωνο...

Εντάξει...

--------

Βασίλη, εμείς θα τα πούμε στο πρώτο captains meeting. Αυτό σου χρειάζεται τελικά.

Νέα αρχή...
Who Dares Wins

Whiskey

Παράθεση από: Maleficus στις  11 Απρ 2010, 17:35:39 ΜΜ
@Spaniard
θα αφήσουμε τα π.μ στην άκρη και θα σταθώ σε τηλεφωνική μας συζήτηση όταν ανταλλάξαμε απόψεις σε ένα ποστ και σου έδωσα το τηελφωνό μου διότι όπως λέει όλος ο κόσμος "Ο γραπτός λόγος γαμιέται"
εμείς τα βρήκαμε και καταλάβαμε εντέλει τι εννοούσαμε αλλά μετά επεκτάθηκες παρα πολύ όταν ζήτησα την αποψή σου στο θέμα "'εχω βαρεθεί"
συγκεκριμένα:
μου έθεσες την πραγματική σου άποψη περί Ghost Recon και TAS και μου είπες (πάνω κάτω διότι δεν είμαι στην ΕΥΠ να κρατάω αρχείο απο τις κλήσεις μου αλλά είμαι μνησίκακος )
1)μετράνε αποστάσεις με μεζούρα και λένε δικαιολογίες για να κρύψουν αθανασίες (ή γιαγιάδες πρέπει να είναι και ράβουν πουλόβερ από ΒΒ ή σε ενοχλεί που κάποιος μπορεί να έχει ανεπτυγμένο το 3ο IQ του σε σχέση με το δικό σου)
2) για την μπότα ενός εκ των παικτών της ΤΑS σού είπα την αποφή μου ...αλλά δεν παρέλειψες να μου το θέσεις
3)για την "αθανασία" του Marksman και το πώς όλη η Ghost Recon είναι "εθισμένη" στο να βρίσκει τρόπους με άλλο τρόπο να κρύψει την αθανασία τους μέσω της replicότητας αντικειμένων
4) και το "ποιοι είναι οι Ghost Recon , που ήταν μάχιμοι στο στρατό και προσπαθούν να αναβίωσουν παλίες δόξες"...(μίλα μαζί τους αντί να ρωτάς εμένα)

Κωνσταντινε (Maleficus) ειλικρινα οπως ειπα δεν παιρνω το μερος κανενος αλλα ρε φιλε δεν μπορω να χωνεψω το οτι ρωτησες καποιον κατι στο τηλεφωνω και μετα δημοσιοποιησες την απαντηση του (οποια και αν ηταν - οτι και αν ηταν - εσυ την ζητησες).

Κατ' εμε ειτε εχεις δικιο σε οτι λες, ειτε αδικο ... χανεις την εμπιστοσυνη των γυρω σου ετσι.

Αντιθετα λοιπον με τον φιλτατο MARKSMAN, εγω δε το επικροτω ουτε θεωρω οτι κατι τετοιο αποδεικνυει το αν εχει κανεις @@.

Σε φιλικο χαρακτηρα φυσικα Κωνσταντινε και διχως διαθεση να σε προσβαλω επ' ουδενι.

kaliostro

Νέα ΑΡΧΗ..εε???χαχαχΑΧΑχΑχαχΑχΑχαΧαχαχΑΧαχΑχαχΑχα το αλλό με τον Τοτό το ξέρετε?αν δεν είχα ήδη 1 warning για μόνιμο ΒΑΝ απο το φόρουμ θα σας έλεγα τί νέα είναι... αλλά έχει χάρη που έγινα φρόνιμο παιδί.
Η γνώμη μου εμένα είναι να τα βρείτε μεταξύ σας (δεν με ενδιαφέρει πως!!!!θέλετε να παίξετε μπάτσες/να πιείτε καφέ κ να τα πείτε/να το ρίξετε νόμισμα) και ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΥΣΗΧΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΑΣ.
Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο spaniard/bobkid/sapper/goodspeed και όοοοοοοοοοοοοοοοοοποιος άλλος Χ-Ψ γουστάρει.Απο την στιγμή που εμένα μου φαίροντε όλοι καθως πρέπει ΕΤΣΙ θα φαίρομε.Μην προσπαθήτε να περάσετε σε συνιδίσεις το "my kungFu is better than yours".Γιατί αυτό βλέπω να γίνετε.....αφήστε την πολιτική κ παίχτε αιρσοφτ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: kaliostro στις  11 Απρ 2010, 21:12:02 ΜΜ
Νέα ΑΡΧΗ..εε???χαχαχΑΧΑχΑχαχΑχΑχαΧαχαχΑΧαχΑχαχΑχα το αλλό με τον Τοτό το ξέρετε?αν δεν είχα ήδη 1 warning για μόνιμο ΒΑΝ απο το φόρουμ θα σας έλεγα τί νέα είναι... αλλά έχει χάρη που έγινα φρόνιμο παιδί.
Η γνώμη μου εμένα είναι να τα βρείτε μεταξύ σας (δεν με ενδιαφέρει πως!!!!θέλετε να παίξετε μπάτσες/να πιείτε καφέ κ να τα πείτε/να το ρίξετε νόμισμα) και ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΥΣΗΧΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΣΑΣ.
Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε ο spaniard/bobkid/sapper/goodspeed και όοοοοοοοοοοοοοοοοοποιος άλλος Χ-Ψ γουστάρει.Απο την στιγμή που εμένα μου φαίροντε όλοι καθως πρέπει ΕΤΣΙ θα φαίρομε.Μην προσπαθήτε να περάσετε σε συνιδίσεις το "my kungFu is better than yours".Γιατί αυτό βλέπω να γίνετε.....αφήστε την πολιτική κ παίχτε αιρσοφτ.

+++

MARKSMAN

Ζητάς αυτό από μόνος σου ενώ έχεις λερωμένη την φωλιά σου...

Εάν όντως κάποιος έχει γράψει κατι, και δεν είμαι εγώ, τότε πήγαινε να τα βρείς με αυτόν.

Περιμένω λοιπον

(ι) να σιγουρευτείς ποιος και τι έγραψε
(ιι) να τα βγάλεις στη φόρα
(ιιι) εάν υπάρχουν τέτοια ΡΜ, και εγώ θα πέθαινα να τα δώ
(iv) ξεμπροστιασε με λοιπόν
ή
(v) θα βγείς δημόσια ΕΔΩ που είσαι και mod και μιλάς σαν λαϊκατζής, και θα ΜΟΥ ζητήσεις συγνώμη.

...Και μετά μόλις λαμβάνεις τις απαντήσεις σου εν μέσω πλην σαφώς τον απειλής ότι έκανε μέγα λάθος, και ότι δεν θα δεχτής συγνώμη, και ότι θα δει ότι εμείς είμαστε οι λάθος κλπ όπως λες εδώ.
Παράθεση από: spaniard στις  11 Απρ 2010, 20:19:30 ΜΜ
Απλά, αγόρι μου, όταν με το καλό γίνεις καλά και κυκλοφορήσεις πάλι σε πεδίο, θα καταλάβεις οτι έκανες ένα λάθος που στην δική μου περίπτωση δεν επιδέχεται συγνώμη. Δεν απειλώ, δεν θα σε αναγκάσω εγώ σε τίποτα. Όταν όμως γνωρίσεις και κατάλαβεις 5 πραγματάκια με τα ματάκια σου, ίσως, λέω, ίσως, να το θελήσεις μόνος σου, όμως τότε θα είναι πλέον αργά... είναι ήδη.
Τελικά καρφώνεσαι και μόνος σου για τις απειλές σε pm, και είσαι και αμετανόητος.

Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω ? αυτήν την λανθασμένη εντύπωση που έχεις που νομίζεις ότι είσαι σημαντικός εσύ και η ομάδα σου, και αυτήν την ψευδαίσθηση ότι σας έχουμε ανάγκη.

Είσαι όντος τραγικός.