Airsoft... Μία νέα αρχή.

Ξεκίνησε από Goodspeed, 17 Mar 2010, 18:04:38 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Whiskey

Παράθεση από: mirrage στις  19 Mar 2010, 15:28:00 ΜΜ
Τόσο φροντηστήριο έχει πέσει εδώ μέσα αλλά και σε άλλα fora!
Αν είναι να κάτσουμε να κάνουμε και ιδιαίτερα καλύτερα να πιάσουμε
το πλέξιμο!

Θεωρεις οτι ολοι εχουν προσβαση σε internet ή ξερουν να παρακολουθουν forums ?

queef

Παράθεση από: spaniard στις  19 Mar 2010, 11:01:06 ΠΜ
Ο goodspeed μου εξήγησε σε τηλεφωνική συνοιμιλία οτι δεν εννοούσε να οργανώσει παιχνιδι η MLS αλλά να προσφέρει 4-5 έξτρα κεφάλια για κριτές-διοργανωτές, ώστε να τρέχουν στο πεδίο εκείνη την ημέρα και να βοηθήσουν στο στήσιμο.
Αυτό μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό ρώταγα.
Δεν εκπροσωπώ την ομάδα μου στο παρόν ποστ.Είναι μια καθαρά προσωπική θέση αυτή που θα παραθέσω και παρακαλώ να μην επηρρεαστεί η εντύπωση που έχετε για τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Δεν νομίζω να έχω δώσει την εντύπωση/δικαίωμα σε κανένα μέλος όλων των ελληνικών φόρα(ή σε κάποιο παιχνίδι) του κάλφα.Το ποστάρισμα που παράθεσα με προσέβαλε και με εξόργισε συνάμα αφού συνειδητοποιώ ότι ορισμένοι σκέφτονται και ενεργούν για μας χωρίς την έγκριση ή έστω την ενημέρωσή μας.

Αποπαίδι και κάλφας δεν έχω γίνει μέχρι τώρα,ελπίζω να μην γίνω στα 30 μου

spaniard

Μόλις τελείωσα απο το τηλέφωνο με τον queef.

Φαίνεται οτι εγώ είχα παρανοήσει ή δεν είχα υπολογίσει σωστά τα παιδιά, και νιώθουν ικανοί να οργανώσουν ένα απο τα παχνιίδια σχολειου που συζητάμε.

Εφόσον τα παιδιά παραθέτουν μια σειρά απο επιχειρήματα που να βασίσουν αυτή την πεποίηθηση, απο μεριάς μου αναθεωρώ αυτά που είπα πως δεν θα έπρεπε να οργανώσουν αλλά να βοηθήσουν, και δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να οργανώσουν μια τέτοια προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι πως δεν θα έπρεπε να είχα κάνει τέτοιες υποθέσεις για καμία απο τις ομάδες που ανέφερα σε εκείνο το συγκεκριμένο ποστ, ζητώ συγνώμη, και θα είμαι θετικός στην τοποθέτηση και διοργάνωση που είχαν τυχόν να προτείνουν αυτές οι ομάδες.

Who Dares Wins

Goodspeed

Πάει κι αυτό.  :)

Συνεχίζουμε...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

geoairsoft

...Διαβάζω και διαβάζω και ξαναδιαβάζω τόσες μέρες και στο μόνο που έχω καταλήξει είναι αυτό :

http://www.youtube.com/watch?v=pxCouwwxseA

Τόσο καιρό ψηφίζαμε και ξαναψηφίζαμε και λέγαμε και κάναμε και τώρα πάμε γι΄άλλα, οπότε με αυτή τη λογική όταν με το καλό μπούν στο παιχνίδι άλλα 200-300 άτομα σε 1-2 χρόνια θα ξαναψηφίζουμε γιατί δεν θα αρέσουν σε όλους αυτά που βρίσκουν έτοιμα για x y z λόγους...
Ωραία, πολύ ωραία οπότε και εγώ επειδή στο μπάσκετ που δεν μου αρέσει ο κανόνας με τα βήματα θα προτείνω να καταργηθεί, γιατί δεν με είχαν ρωτήσει τότε που έφτιαχναν τους κανόνες. Και μη πει κανένας υπάρχει ομοσπονδία, είναι άθλημα και άλλα τέτοια γραφικά... το μόνο που δεν υπάρχει σε εμάς είναι καλή θέληση...

Whiskey

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Whiskey στις  20 Mar 2010, 00:11:31 ΠΜ
Κολλησαμε ?

Λόγω των γεννεθλίων σου !!!!!  ;D ;D ;D
Ηappy Birthday to you !!!

Aliens Singing Happy Birthday To You

Nα μας κερασεις ενα φον-ντανακι εμεις που τα τρωμε και πολυ....(Ζήκος) ;D ;D ;D

Maleficus

@ Dadias
που κολλανε τα όρια ανάλογα με τον ρόλο του καθενώς με το αν θα χρησημοποιήσουμε high ή low cap?
στη τελική το μόνο που διαχωρίζει κατά τη γνώμη μου το Tac-sim me to Milsim είναι η χρήση των διαφόρων τύπων των γεμηστήρων ...
άλλωστε τα όρια και στις δύο πλευρές είναι τα ίδια...

δεν μπερδεύτικα με τα ΦΠΣ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δείς τα μώβ γράμματα στη πρόταση που έκανα άσχετα με το πόσο ελλειπής είναι η γνώσεις μου πάνω στα εσωτερικά του AEG μας ή η λάθος διατύπωσή μου ...
μάλιστα λέω πως πρέπει να δώσουμε στον άλλο να καταλάβει πως τα ΦΠΣ δεν είναι το παν.

πάντα φιλικά

Whiskey

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  20 Mar 2010, 00:19:18 ΠΜ
Λόγω των γεννεθλίων σου !!!!!  ;D ;D ;D
Ηappy Birthday to you !!!

Nα μας κερασεις ενα φον-ντανακι εμεις που τα τρωμε και πολυ....(Ζήκος) ;D ;D ;D

Να'σαι καλα για τις ευχες αδεφρε ... θα κερασω ;)

SAPPER

Παράθεση από: Sniper_Gr στις  19 Mar 2010, 12:10:18 ΜΜ
Και έρχομαι εγώ τώρα ο κακοπροαίρετος και ρωτάω...
(Κάποιος πρέπει να κάνει τον ΣτΔ (συνήγορος του διαβόλου) )

Το λεγόμενο Captain's Meetting γιατί να γίνει δια ζώσης και να μην δωθεί σε εμάς τους επαρχιώτες η δυνατότητα να παρευρεθούμε ..;;;

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε μέσω ενός forum ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο να γίνει ένα e-captain's meeting ;;;

Γιατί προσωπικά θεωρώ ότι όσα έχουν γραφτεί αφορούν το airsoft σε όλη την επικράτεια και φυσικά και σε άλλες πόλεις τις επικράτειας υπάρχουν απόψεις για την καλυτέρευση της δραστηριότητας μας..

Βαγγέλης Κοντογεώργος
Φίλε Βαγγέλη και φυσικά έχετε άποψη όλοι σας στο Captains Meeting μπορούν να έρθουν όσοι το επιθυμούν από όλη την Ελλάδα.

Εκτός αυτού τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινότητα του Airsoft θα ανακοινώνονται ανοιχτά προς ψήφιση σε ψηφοφορία μόνο για την επαρχεία για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Τα θέματα θα αποστέλλονται σε όλα τα φόρα και θα συλλέγονται τα αποτελέσματα προς συμψηφισμό ανοιχτά.

Κανε υπομονή είναι πολύ απλά και εύκολα όλα  ;)

Είναι πολύ απλά τα πράγματα... κανένας δεν θα μένει έξω από τα κεκτημένα, αυτό το Forum δεν αποφασίζει ερήμην, ούτε για εσάς χωρίς εσάς, αυτά έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, εδώ δεν έχει παλιός και νέος, και κανένας δεν θα φοβάται να μιλήσει, απειλές η γλειψίματα σε pm η τηλεφωνήματα που έχουν καταγγελθεί δεν θα περάσουν, όσοι δεν γουστάρουν στα prive-δάκια τους που τους έπιασε και ο πόνος ξαφνικά, και αν έχουν κάτι να το πουν μόνο ανοιχτά, να γλυτώσουν και τον φουσκωμένο λογαριασμό του τηλεφώνου...

Sniper_Gr

Καλημέρα σε όλους τους απανταχού αεροσφαιριστές...

Φίλε Βασίλη...

Ποτέ δεν μου πέρασε απο το μυαλό και πότε δεν πίστεψα ότι θα αποφασίσει κάποιος για τους υπόλοιπους γιατί στο κάτω κάτω και να γινότανε αυτό είμαι σίγουρος ότι μετά απο την δική μας (των επαρχιωτών εννοώ) αντίδραση θα σκεφτόντουσαν ξανά και ξανά κάποια θέματα...

Υπάρχει όμως ένα αλλά....

Δεν διασφαλίζει σε τίποτα μα τίποτα (και έχω μάθει να είμαι καχύποπτος) το ότι θα γίνει μια κουβέντα μεταξύ κάποιων φίλων ..γιατί μόνο φίλοι είμαστε/είσαστε...

Μέσω της προτάσεως που έκανε ο Whiskey να χρησιμοποιηθεί ο TeamSpeak Server του νομίζω ότι είναι η καταλληλότερη λύση για πάρα πολλούς λόγους , ο ένας και ο βασικότερος κατ' εμέ είναι ότι μπορεί να ηχογραφήθεί η συνομιλία και μετά να απομαγνητοφωνηθεί έτσι ώστε και ηχογραφημένα θα υπάρχουν και δακτυλογραφημένα...(την απομαγνητοφώνηση προσφέρομαι εγώ να την κάνω εφόσον θα έχω το αρχείο που θα προκύψει απο την συνομιλία)...

Τονίζω δε πως εαν φτάσουμε στην λύση του TS όποιος δεν συμφωνήσει στην καταγραφή της συνομιλίας τότε ορθά κοφτά δεν θα μπορεί να λάβει μέρος στην συνομιλία και θα απομακρύνεται απο τον server με την διαδικασία του kick...
Δεν έχω κάτι με κάποιον φίλο απο εσάς αλλά εδώ που φτάσαν τα πράγματα νομίζω ότι πρέπει να λαμβάνονται όλες οι δικλείδες ασφαλείας γιατί εαν μετά φτάσουμε στο ...εγώ δεν το είπα έτσι αλλά αλλοιώς το εννοούσα... τότε είμαστε για μπάτσες όλοι μαζί...

Συνεχίζω δίνοντας τα εύσημα στο Whiskey για την πρόταση του γιατί μόνο έτσι μπορούμε εμείς (Λαμία - Πάτρα - Λάρισα - Φλώρινα και δεν ξέρω που αλλού) να συμμετάσχουμε που είμαστε αρκετές δεκάδες χλμ μακριά και μας είναι δύσκολο να μεταβούμε στην Πρωτεύουσα.

Ως εκ τούτου νομίζω ότι όλοι πρέπει να δεχτούμε την πρόσκληση του φίλου Whiskey και μετά το Πάσχα ένα Σάββατο ή μια Κυριακή να οργανωθεί το meeting μέσω TS...

Βάγγος - Λαμία..
Sniper_Gr

Haroth

Πιστεύω πώς το σύστημα με τις κιτρινες και κόκκινες κάρτες που εφαρμόστηκε απο τον λεωνίδα στο χτεσινό παιχνίδι των ''αιωνίων'' και ο διορισμός εποπτών οι οποίοι όμως έπαιζαν κανονικά με την ομάδα τους ήταν όλα τα λεφτά. Άν δουλευτεί λίγο περισσότερο πιστεύω ότι θα λύσουμε πολλά από τα προβλήματα μας. Επίσης ο κάθε παίχτης θα πρέπει να έχει διακριτικό πάνω του με το nickname του και μάλιστα εις διπλούν έτσι ώστε οι επόπτες να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, και με την επιβολή ποινής στο πεδίο (κάρτα) να του αφαιρείται το 1 ταμπελάκι του και να παραδίνεται στον εκάστοτε διοργανωτή ο οποίος θα καταχωρή το παράπτωμά του. Τώρα για το τί ποινικό σύστημα θα επιβληθεί ανάλογα τις κάρτες που θα πέρνει ο καθένας (πχ κοκκινη απευθείας για επικίνδυνο παιχνίδι και απειλή σωματικής ακεραιότητας, η κίτρινη για 1η παράβαση αθανασίας (στην δεύτερη αλέ  >:()),αυτό θέλει κουβέντα.
Το θέμα είναι ότι είχα καιρό να δώ τόσο fair παιχνίδι και αξίζει να το δοκιμάσουμε.

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: Haroth στις  22 Mar 2010, 19:05:55 ΜΜ
Πιστεύω πώς το σύστημα με τις κιτρινες και κόκκινες κάρτες που εφαρμόστηκε απο τον λεωνίδα στο χτεσινό παιχνίδι των ''αιωνίων'' και ο διορισμός εποπτών οι οποίοι όμως έπαιζαν κανονικά με την ομάδα τους ήταν όλα τα λεφτά. Άν δουλευτεί λίγο περισσότερο πιστεύω ότι θα λύσουμε πολλά από τα προβλήματα μας. Επίσης ο κάθε παίχτης θα πρέπει να έχει διακριτικό πάνω του με το nickname του και μάλιστα εις διπλούν έτσι ώστε οι επόπτες να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους, και με την επιβολή ποινής στο πεδίο (κάρτα) να του αφαιρείται το 1 ταμπελάκι του και να παραδίνεται στον εκάστοτε διοργανωτή ο οποίος θα καταχωρή το παράπτωμά του. Τώρα για το τί ποινικό σύστημα θα επιβληθεί ανάλογα τις κάρτες που θα πέρνει ο καθένας (πχ κοκκινη απευθείας για επικίνδυνο παιχνίδι και απειλή σωματικής ακεραιότητας, η κίτρινη για 1η παράβαση αθανασίας (στην δεύτερη αλέ  >:()),αυτό θέλει κουβέντα.
Το θέμα είναι ότι είχα καιρό να δώ τόσο fair παιχνίδι και αξίζει να το δοκιμάσουμε.

αυτο με το nick name μου αρεσει... ;D

SAPPER

Φίλε Haroth δεν είναι κακή η ιδέα και πρέπει να βρούμε μια λύση για αυτό ώστε να μπορεί να εφαρμοστή, αρκεί βέβαια να εφαρμοστεί για όλους και όχι για μερικούς επειδή ο -Χ- παραβάτης είναι στην ομάδα του "τάδε" και δεν σηκώνουν κουβέντα οι "τάδε" κ.λ.πες μαλ....ες που έχουν ακουστεί.

Επίσης θα πρέπει να προστατεύετε ο διαιτητής η αυτός που καταγγείλει ανοιχτά ανάρμοστη και επικίνδυνη συμπεριφορά και όχι να φοβάται να το πει μην του την πέσουν όλοι από την ομάδα του "τάδε" καραγκιοζόμαγκα και τον κατασπαράξουν χρεώνοντας τον αθάνατο μέχρι και σε παιχνίδια που δεν ήταν.

Ετοιμάστε λοιπόν όλοι τις προτάσεις σας και δουλέψτε τες για να τις καταθέσετε στο πρώτο Captains Meeting.

Εσείς οι ίδιοι είστε το μέλλον του Airsoft, χτίστε το...

Sniper_Gr

Συνεχίζω να επιμένω για e-captain's meeting...

spaniard

Παράθεση από: spaniard στις  19 Mar 2010, 11:32:39 ΠΜ
Οκ, όπως είπε και ο deadlock, τα θέματα που έχουν ανοίξει εδώ είναι:

1. Μεθοδολογία διαχείρισης σεναρίων και παιχτών
2. κανόνες airsoft
3. όρια fps
4. ίδρυση συλλόγου

Χρειάζεται να ασχοληθεί ένας mod ή admin, να φτιάξει 4 νέα topics, πχ με τίτλο

Νεα αρχή - Μεθοδολογία
Νέα αρχή - κανόνες
Νέα αρχή - Ορια
Νέα Αρχή - Σύλλογος (εάν και εφόσον θέλετε να το συζητήσετε και αυτό)

και μετά να γίνει split αυτό το topic και να μπεί η κάθε απάντηση στο κατάλληλο νέο τόπικ, απο εκεί και πέρα να ασχοληθεί ο καθένας με αυτό που νομίζει οτι μπορει να συνεισφέρει.

Εγώ απο τη μεριά μου, για να κάνω αυτό το έργο πιο έυκολο, δηλώνω πως θα ήθελα τα δικά μου πόστ να μεταφερθούν όλα στο νέο τόπικ
Νεα αρχή - Μεθοδολογία
και θα ασχοληθώ μόνος μου να χωρίσω τις απαντήσεις μου όπου μίλησα για τα fps.

Αναμένω.

Φτάσαμε να μιλάμε μόνο για captains meeting. Σαν να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Αυτή η δουλειά που παρέθεσα θα γίνει? Δεν είναι πιο ουσιώδες παράλληλα και ταυτόχρονα να εξελίσονται και συζητήσεις/ανταλαγές απόψεων σε αυτά τα θέματα?

Και εν πάσει περιπτώσει, αν δεν υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις απο τον κόσμο, και αν δεν μπούμε στη διαδικασία να ετοιμάσουμε μερικά "παιχνιδια σχολειου", τι θα έχουν τα παιδιά που θα πάρουν μέρος να συζητάνε στο captains meeting?

Ή τελειώσαμε τις συζητήσεις και όλα θα αποφασιστούν "κεκλεισμένων των θυρών"?

Who Dares Wins

Sniper_Gr

Παράθεση από: spaniard στις  10 Απρ 2010, 11:06:20 ΠΜ
Ή τελειώσαμε τις συζητήσεις και όλα θα αποφασιστούν "κεκλεισμένων των θυρών"?

Καλά αυτό φαντάζομαι είναι ρητορική ερώτηση....

Φίλε Spaniard....
Μόνο σοβαρές ομάδες σαν εσάς και σαν κάποιες άλλες μπορούν να κρατήσουν τα "χαλινάρια" του hobby ...

Δυστυχώς άτομα απο θέση ισχύος - όπως αυτοί νομίζουν - προσπαθούν να σπείρουν διχόνοιες μεταξύ παικτών και με κάνουν να σκέφτομαι ότι εκτός απο το airsoft σαν hobby το εναλλακτικό τους hobby είναι οι ίντριγκες και οι διασπορά ζιζανίων αλλά καλά θα κάνουν να μην ξεχνάν πως ότι έρχεται παρέρχεται και πως κυκλοφορούν και ζιζανιοκτόνα...

Πάντα επιτυχίες και να περνάτε καλά σε όλους σας...
Με υγεία και περισσότερο μυαλό στο κεφάλι μας....

SAPPER

Καλός τους πάντα συντονισμένα αλλά όχι τυχαία...

Sniper_Gr νόμιζα ότι φόραγες παντελόνια αλλά μάσα το καλαμποκάκι σου σαν καλό παιδί και άσε τα υπόλοιπα κομπάρσε τον Hell Reckies.
Η νόμιζες ότι δεν τα μάθαμε... πληροφοριακά αφού επιμένεις ήρθε από την Λαμία ο Alien Produce αρχηγός της ομάδας σου που την έχεις εκθέσει και με πληροφορησε για τα τακιμιάσματα και το στημένο νήμα με τον Helista που άνοιξες, το περιβόητο "Έχω Βαρεθεί" και ξεκαθάρισε την θέση του.
Επίσης μας είπε πολλά για την γούνα σου μέσα στο μαγαζί και δεν ήμουν μόνος αλλά και μόνος να ήμουν ευτυχώς υπάρχουν και οι κάμερες... θα ήταν καλό video στο you tube  :D :D :D
Σε πήραμε χαμπάρι Βαγγελάκη άντε σε άλω φόρουμ να το κάνεις μπάχαλο εσύ και τα φιλαράκια σου που νιαστήκατε ξαφνικά για το Airsoft.
Που ήσασταν τόσο καιρό εεε ? τώρα που πήραμε πρωτοβουλία και μαζευτήκαμε 20 ομάδες αντιληφθήκατε ότι μηνάτε μόνοι σας και νομίζετε ότι θα έρθετε να το κάνετε μπάχαλο ? και ζητάτε να γίνουν και όπως θέλετε εσείς το ένα και το άλω.. μην φάτε έχει γλαρόσουπα, εσείς είστε το πρόβλημα μας, και από εσάς θα προφυλαχθούμαι, από κάτι κομπάρσους σαν εσένα, από κάτι μπιστολέρο σαν τον Vag Black, από κάτι προβοκάτορες σαν τον helista, και κάτι γκουρού σαν τον Spaniard.

Δυστυχώς γιατί από Hell Reckies υπάρχουν και αξιόλογα άτομα που έχουν χαθεί από τα παιχνίδια...

ΠαράθεσηΟκ, όπως είπε και ο deadlock, τα θέματα που έχουν ανοίξει εδώ είναι:

1. Μεθοδολογία διαχείρισης σεναρίων και παιχτών
2. κανόνες airsoft
3. όρια fps
4. ίδρυση συλλόγου

Χρειάζεται να ασχοληθεί ένας mod ή admin, να φτιάξει 4 νέα topics, πχ με τίτλο

Νεα αρχή - Μεθοδολογία
Νέα αρχή - κανόνες
Νέα αρχή - Ορια
Νέα Αρχή - Σύλλογος (εάν και εφόσον θέλετε να το συζητήσετε και αυτό)

και μετά να γίνει split αυτό το topic και να μπεί η κάθε απάντηση στο κατάλληλο νέο τόπικ, απο εκεί και πέρα να ασχοληθεί ο καθένας με αυτό που νομίζει οτι μπορει να συνεισφέρει.

Εγώ απο τη μεριά μου, για να κάνω αυτό το έργο πιο έυκολο, δηλώνω πως θα ήθελα τα δικά μου πόστ να μεταφερθούν όλα στο νέο τόπικ
Νεα αρχή - Μεθοδολογία
και θα ασχοληθώ μόνος μου να χωρίσω τις απαντήσεις μου όπου μίλησα για τα fps.

Αναμένω.
Spaniard αυτά αν και ωραία είναι κράτα τα για τους δικούς σου θα σας χρειαστούν... αν σας χρειαστούμε για να το διαλύσουμε θα σας φωνάξουμε.

Άντε γεια λοιπόν... στα prive δάκια σας και αφήστε μας ήσυχους, περνούσαμε και περνάμε καλά στα παιχνίδια μας.

Υ.Γ. Βαγγέλη μου αρέσει που παρουσιαζόσουν και σαν εκπρόσωπος της ομάδας σου και έκανες κουμάντα.. και οι δικοί σου δεν ήξεραν τίποτα  :D :D :D

spaniard

Βρε Βασίλη,  :) τι τρόπος είναι αυτός που μιλάς?  :)

Ποιο είναι το πρόβλημα σου τώρα?  :) Τι μίσος είναι αυτό?

Δηλώσαμε συμμετοχή στο captains meeting. τελικά θέλεις να πάρουμε μέρος ή δεν θέλεις?  :)

Δεν καταλαβαίνω πλέον. Αργούμε να δηλώσουμε συμμετοχή, και σας σνομπάρουμε. Δηλώνουμε και μας λές οτι θα τραβήξετε το δρόμο σας μόνοι σας.

Δεν καταλαβαίνω πλέον τίποτα.

Και τόσο μίσος ρε παιδί μου... Τι έχεις πάθει πιά, τι σου φταίει, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα πλέον...

"τα πριβεδάκια μας", που τουλάχιστον εμείς αν κάνουμε κανένα, το κάνουμε και χωρίς να πούμε τίποτα. Εσείς πάτε "λιγοι και καλοί" και το λέτε κατάμουτρα στον κόσμο, και με ειρωνία σχεδόν χλευαστική, και δεν σας λέει κανείς τίποτα...

Αμάν πιά ρε Βασίλη... κουλάρετε πιά, για τ' όνομα του Θεού...

Who Dares Wins

SAPPER

Ρε συ Παναγιώτη άσε το δούλεμα.. την Μάρθα Βούρτση καντην σε αυτούς που σε πιστεύουν... όταν ήρθες στο μαγαζί με τον Vag Black για να τα βρούμε γιατί βάλαμε τα link στο forum της Πελοποννήσου και σε δυο Forum της Θεσσαλονίκης για να θαυμάσουν τα ψέματα σας αυτοί που ήταν μαζί μας στην Λαμία συμφωνήσαμε να βρεθεί ο Bulldog με τον Hawkaye για να λυθεί η παρεξήγηση πράγμα που ποτέ δεν κάνατε, και επίσης να σταματήσει όλη η συκοφαντία πίσω από τα πληκτρολόγια, και ενώ εμείς σταματήσαμε και ενώ δεν είχαμε πάρει κανένα τηλέφωνο πριν η μετά κανέναν η να στείλουμε pm η mail... εσύ το ξεφτίλισες το θέμα στέλνοντας σε πόσο κόσμο pm και ζαλίζοντας τους στα τηλέφωνα για να αντιστρέψετε το κλίμα εναντίον μας.

Μου έχουν δείξει pm και έχω και καταγγελίες που τις έχω κρατήσει επώνυμες σε pm αλλά και πάλι είπα να το αφήσω να περάσει.

Ακόμα και όταν ήρθε ο Alien Produce είπα να μην γράψω τίποτα ενώ μου έδωσε το ελεύθερο να πω ότι μου είπε ανοιχτά γιατί πάντα έτσι μιλάω.

Αν θέλετε όμως να τα βγάλουμε όλα στην φόρα να δούμε που θα κρυφτείτε μετά...

Επειδή ψάχνεστε όμως θα τα ακούτε χύμα και αν δεν σας αρέσει ξίδι.

Από την αρχή περιγελούσατε το Captains Meeting και μην πιστεύετε ότι δεν το ξέρουμε... ακόμα και τι υπόθηκε στην συνάντηση σας και τα χρεώματα σε τρίτους... και ναι συμπεριφορές σαν τις δικές σας όπως προανέφερα δεν προσφέρουν εποικοδομητικά στην ανάπτυξη του χόμπι μας, και δεν είμαι ο μόνος που το στηρίζω... δεν είναι τυχαίο που την Κυριακη πολλοί επιλέξαμε να παίξουμε μακριά σας...

Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και συμμορφωθείτε. τραμπουκισμούς σαν αυτούς με τον Βελουχιώτη, η τύφλες βολές και μετά αντί για συγνώμη ειρωνεία, προβοκάτσιες σε φόρουμς με διπλούς λογαριασμούς με σκοπό την συκοφάντηση παιχτών και ομάδων, σαμποτάρισμα παιχνιδιών και ατόμων που δεν τους πάτε, ψεύτικα χρεώματα αθανασίας σαν αυτά που διέδιδε ο Helistas και πολλά άλλα που είστε "υπόγειοι" πρωταγωνιστές τα ξέρει η κοινότητα μας και τα έχει σιχαθεί.

Και όλα τα παραπάνω σε ένα μήνα μόνο, για να μην πιάσουμε και τα παλιότερα γιατί θα βάζω link για μια βδομάδα.