θελω γνωμες!

Ξεκίνησε από Eragoth, 12 Mar 2010, 19:30:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Eragoth

Γεια χαρα σε ολους...
Αφου σαν αρχαριος και εγω ξεκίνησα με sniper πιο σιγκεκριμενα http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43_173&products_id=764
εφαγα την απολυτη ξενερα οχι λογο του οπλου... το οπλο ειναι μια χαρα και μαλιστα πολυ δυνατο και με ευστοχια αλλα ειδα πως δεν απολαμβανα το παιχνιδι οπως οι υπολοιποι κι ετσι αποφασισα να αγορασω αλλο οπλο.. και θα δω τι θα κανω με αυτο...
στο ψητο...
αποφασισα να αγορασω ενα AEG με τα χρηματα τα οποια σκοπεβα να αγορασω τον υπολιπω εξοπλοσμο μου.. και χριαζομαι την βοηθεια σας και αυτη τη φορα θα την συμπεριλαβω κατα 80% στην επιλογη οπλου διοτι την προηγοθμενη φορα το 9/10 αυτων που ρωτουσα  μου ελεγαν οχι sniper για πρωτο οπλο(ειμαι ξεροκεφαλος i know ) ... συνεπως το budget ειναι περιορισμενο και ψαχνω κατι οικονομικο και αυτο που μου αρεσει παρα πολυ ειναι το http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=1193 γουσταρω παρα πολυ την εμφανιση του ( το λατρεψα ) και θελω να μαθω οσες περιοσσοτερες πληροφοριες γινετε για το οπλο αυτο...
επισεις επιδει δεν εχω δει ποτε πως ειναι το red dot live πιστεβετε οτι χρισιμεβει αυτο το σκοπεφτρο? σε woodland θα παιζω κατα 90%
τα fps ικανοποιητικα δεν ειναι??
και κατι τελευταιο πολθ σημαντικο διοτι οπως σας ανεφερα το budget ειναι περιορισμενο.. ισχυει οτι τα μελη του forum εχουν καποια εκπτωση?
εγω που ειμαι αρχαριος δικαιουμε κατι τετοιο? αν γνωριζει καποιος ας μου πει θα με βοηθουσατε παρα πολυ!!

Υ: οτιδηποτε γνοριζετε για το AEG το συγκεκριμενο πειτε το μπορει να ειναι πολυ χρησιμο για εμενα ευχαριστω!

MitsoS_O_Yakuza

ειμαι αντι Μ4 αλλα αυτο που φλερταρεις ειναι πολυ καλο οσο αφορα τα λεφτα του και τα fps
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Eragoth

ανι Μ4 γιατι? εχεις καποια προσωπικη εμπιρεια ή απλος δεν τα πας και τοσο?

MitsoS_O_Yakuza

εχω και προσωπικη εμπειρια λογο πραγματικου Μ4 που ειναι η χαρα της εμπλοκης αλλα επειδη ειμαι λατρης των ΑΚ αν και εχω και Μ4 στη συλλογη μου(εννοω για airsoft) ολα πολυ καλα τα Μ4 που εχει το  και οι μαρκες που φερνει αλλα καποια στιγμη καπου καποτε κατι θα παθει.αν θες καλο Μ4 πρεπει να παρεις systema και ειμαι απολυτος σε αυτο.aeg να μεινει αν και υπαρχει και το 1% κατι να παθει και το systema αλλα ειπαμε αν θες το top των systema παιρνεις systema!τωρα οσο αφορα τα υπολειπα κανε οτι δεν τα ακουσες.φτηνο και ωραιο αυτο που διαλεξες
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Doni

Εγώ μάη σχεδόν ίδιο ήθελα να αρχίσω μερικούς μήνες πριν, αλλα δεν είχε  τότε. και πήρα το dBoys SCAR. έπαιξα ένα παιχνίδι σε βάσως μάη αυτό και μου άρεσε paaara πολύ. τώρα το anavafmizo μάη internal systema...
αϊτό που θέλω να πω ότι καλή επιλογή κάνει
Τώρα πείρα και ένα M4 ΚΟΒ τις KWA και επίση μου άρεσε πολύ.
Το μονο πράγμα που δεν μου αρέσουν στα M4 +D ότι υπάρχουν paaaarraaaa πολλά. laughing out loud
αλλα η αναβάθμισης external το κάνουν unique :P
RED DOT:Έχω ένα red dot. δεν έχω προλάβει ακόμα να παίξω μάη αυτό, αλλα όπως το δοκίμασα , μου άρεσε , απλός είναι πιο εύκολα και πιο γρήγορα σημαδεύεις αντί τα Iron sights...
αυτή είναι η γνώμη μου +D
My Red Dot
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=67_69&products_id=645

Dtq

Η έκπτωση είναι υπό τον όρο ότι είσαι γραμμένος στο φόρουμ ένα μήνα τουλάχιστον και ασχολείσαι με το φόρουμ αρκετά.
Τι budget έχεις? Αυτό που διάλεξες είναι κινέζικο, καλό για τα λεφτά του αλλά υπάρχουν και καλύτερα. Βέβαια το ότι είσαι αρχάριος είναι ένας ακόμα λόγος για να το πάρεις αφού δεν νομίζω να σκοπεύεις να πάρεις μόνο ένα όπλο για όσο καιρό παίζεις!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Maleficus

το έχω βάλει και εγώ στο μάτι το συγκεκριμένο αλλά όταν είχα πάρει να ρώτησω τη διαθεσιμότητά του μου δώσαμε αρνητική απάντηση

Eragoth

ένα Μ4 μου αρεσε κ αυτο δεν υπαρχει..

Maleficus

μπορεί και να το έχουν φέρει ....
πάρε ένα τηλεφωνάκι να μάθεις δεν είναι τίποτα...

louis

Άκουσα για κάτι παραλαβές την ερχόμενη εβδομάδα..... :D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Kινεζικο m4? πετα τα λεφτα σου σε καδο καλυτερα...αν δεν εχεις αλλη οικονομικη δυνατοτητα βεβαια το ρισκαρεις..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ghillie

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  13 Mar 2010, 19:44:30 ΜΜ
Kινεζικο m4? πετα τα λεφτα σου σε καδο καλυτερα...αν δεν εχεις αλλη οικονομικη δυνατοτητα βεβαια το ρισκαρεις..
Διαφωνω απολυτα! για πρωτη αγορα τα κινεζικα ενδεικνυνται 100% γιατι και να σου χαλασει κατι φτιαχνεται ευκολα και φθηνα, αν αλλαξεις προτιμησεις το αλλαζεις επισης ευκολα και τελος, με καποιες συγκεκριμενες μετατροπες το κινεζικο μπορει να φτασει να βαραει εξισου ευθυβολα με ενα ιαπωνικο, ταιβαν η ΗΚ. Το φινιρισμα και η μακροχρονη αξιοπιστια που μπορει να προσφερει ενα ιαπωνικο ειναι ιδιοτητες που δεν "καινε" καποιον που ξεκιναει οσο τον καει η τιμη. Πολυ ωραιο AEG κατα τη γνωμη μου ;)

Eragoth

αποτι καταλαβαινω δηλαδη δεν πρεπει να περιμενω μεγαλες αποδοσεις οσο αναφορα την ευθυβολεια εε?

kaliostro

Δεν θα έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα,αλλά αν κάποια στιγμη με το καλό βάλεις ένα καλύτερο hopup και μια κάνη ακριβείας τότε θα είναι σχεδόν κορυφή(αν πάντα δεν έχεις απαιτήσεις απο το πόσο όμορφο είναι το φινίρισμα του όπλου σου όπως προείπε κ ο φίλτατος queef)
Εγώ πάντως, να πω την αμαρτία μου, τα εμπιστεύομε τα κινεζάκια
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Goodspeed

Πολύ καλό το AEG που διάλεξες και με λίγα χρήματα επιπλέον, το κάνεις ισάξιο και ίσως καλύτερο από κάποια "επώνυμα" ώστε στην τελική να βγείς και κερδισμένος.

Ας πεί ο kaliostro για το stubby μου που πλέον του ανήκει  ;)

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Eragoth

μου προτηναν επισεις αυτο εδω... http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_36&products_id=879 το οποιο μου φενετε καλυτερο για woodland ( μονο woodland paizw.. σχεδον ) τι λετε? καμια προσοπικη εμπιρια απο αυτο εχουμε? αποψη?  :P

αντε να δουμε πιο θα παρουμε...

Goodspeed

Μια χαρά κι αυτό, απλά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό είναι Out of stock.

Γνώμη μου : Πάρε αυτό που είδες πριν εξαφανιστεί και αυτό  ;)
Αν την τελική δεν σου αρέσει, το πουλάς και παίρνεις κάτι άλλο.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

baldcoyote

να πω κι εγω τη γνωμη μου.....
για τα φπς που κοιτας ειναι μυθος οτι οσο πιο πολλα φπς εχει το οπλο τοσο πιο μακρα παει.ολη τη δουλεια στο ποσο μακρυα παει ενα μπιλακι την κανει κατα 90% το χοπ απ και 10% τα φπς.να σου πω ενδεικτικα οτι το ενα σναιπερ που εχω με 450 φπς  και το αλλο aeg στα 260 φπς ,πετυχαινουν ανθρωπινο στοχο περιπου στην ιδια αποσταση με μεγαλυτερη ακριβεια ομως αυτο με τα 260 απλα με μια κανη 6.04. Οποτε αν ειναι και το πρωτο σου aeg και το παραγγειλεις απο ,ρωτα τους κιολας αν μπορουν να σου βαλουν αλλη κανη (ειμαι της αποψης να το πειραξεις μονος σου για να δεις και δυο πραγματακια αλλα μιας κι ειναι το πρωτο σου μη πειραματιστεις,οχι ακομα).
το αλλο που εχω να σου πω ειναι να παρεις υποψιν σου και τον παραγοντα βαρος,παρολο που το μεταλλικο δε σπαει δε χαλαει,μετα απο δυο ωριτσες παιχνιδιου δε θα μπορεις να το πας σπιτι.
στα 200 ευρω που περιπου εχεις θα σου προτεινα να παρεις ενα κινεζακι ,μ4 μονο και μονο για την ποικιλια ανταλλακτικων και παρελκομενων,και αν εχει στο πακετο μπαταρια-φορτιστη (30€+15€),βαλε επι τοπου και μια κανη(~30€ +εργασια).
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

MitsoS_O_Yakuza

φιλε eragoth οπως ειπε και ο Goodspeed ειναι out of stock οσο για την γνωμη μου για το Masada ειναι η καλυτερη σε σχεση με αλλα οπλακια που παιζουν αναμεσα μας και τα βλεπεις και τα ξαναβλεπεις σε διαφορες version
JapaN-PoweR-FroM-GreecE