Έχω βαρεθεί

Ξεκίνησε από Sniper_Gr, 10 Mar 2010, 17:01:11 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spaniard

Πραγματικά ο τίτλος αυτού του τόπικ με εκφράζει αισθητά πλέον, και δεν θα απαντούσα,
αλλά είναι το συγκεκριμένο πόστ του Τάλων που με ταλανίζει. τα υπόλοιπα απλά τα πήρε η μπάλα...

¨Εγραψε λοιπόν ο φίλος, προσπαθώντας να δώσει ένα νόημα, που κατα τα άλλα το καταλαβαίνω, για τις αντικρουόμενες φήμες, πολλά, μεταξύ άλλων:

Παράθεση από: Τάλων στις  16 Mar 2010, 23:07:42 ΜΜ

Ο Sapper είναι ο χειρότερος πωλητής που υπάρχει και σαν Admin ελέγχεται.
O Sapper έρχεται άνετα στα ανοιχτά παιχνίδια και ιδρώνει μαζί με νέους και διοργανώνει κάποια (υπάλληλος είναι δεν έχει το μαγαζί....).
Ποιό από τα δύο να κρατήσω ;

Σε προκαλώ να βρείς κάπου που κάποιος απο εμάς να έχει πεί κάτι τέτοιο για το Βασίλη.
Το σχόλιο είναι τουλάχιστον άστοχο, και το έχεις γεννήσει απο το μυαλό σου για να κάνεις εντύπωση.
Δεν διαφωνώ για την αντιπαράθεση αντίθετων φημών, διαφωνώ όμως ΚΑΘΕΤΑ πως ούδέποτε ασχολήθηκε κανείς με το Βασίλη και πώς κάνει τη δουλειά του.

Το πρόβλημα δεν είναι οτι "πέταξες μια φράση", το πρόβλημα είναι οτι "μένει" σαν ντεφάκτο οτι και καλά το είπαμε.
Είναι λείαν επιοικώς προσβλητικό.

Απο εκεί και έπειτα, βγήκαμε, ναι, 2-3 απο τα Ρέκια και συμμετέχαμε στη συζήτηση περι τραγικών συμβάντων στη Λαμία και παρελθόντος στην Αθήνα.
Όμως, όσο και να ξεκατινιαστήκαμε, μιλήσαμε και αναφερθήκαμε μόνο σε περιστατικά παιχνιδιού.

Ας δούμε τι απαντήσεις εισπράξαμε για λίγο

Παράθεση από: SAPPER στις  15 Mar 2010, 12:22:04 ΜΜ
Μεγάλε και φαντάστηκε ApocalypseNow  ... και αποφάσισες να υπάρχεις τώρα που κατά την γνώμη σας αδικήθηκαν τα φιλαράκια σου γκουρού - νταβατζήδες...

... που από τότε που γίνατε mod έπιασε πάτο με την συμπεριφορά σας ... Και δεν μιλώ για κάποια μέλλει από Fallout Ranger η αλλιώς πλέον Sandmen. ;)

... αρχίζουν όλοι και παίρνουν χαμπάρι τι είστε πραγματικά...

Βασίλη, φαντάζομαι οτι η φιλία μας είναι τόσο δυνατή, που χρειάζεται να βγεί κάποιος να πετάξει οτι πέταξε ο Γιώργος ανώνυμα, για να τα γράψεις αυτά "ελαφρά τη καρδία", έτσι?
Γιατί mods του Hellas, είμουν εγώ και ο Ντούλας, εφόσον λές ξεκάθαρα οτι δεν αναφέρεσαι στον Μπάμπη ή κάποιον απο τους Fallout.
Επιπλέον, ούτε εγώ ούτε ο Ντούλας, έχουμε λάβει την παραμικρή δεκάρα για την ενασχόληση μας σε παιχνιδι ή φόρουμ.
Ευχαριστούμε λοιπόν φίλε Βασίλη για τα καλά σου λόγια

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  15 Mar 2010, 13:22:14 ΜΜ
Γεια σου ρε μεγαλε "Ανδρα"  "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ" .... ;D

Ακου Αγοράκι...ξέχασες να μας πεις εαν σκουπιστηκες καλά...
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αγοράκι...αν κοιτάξεις γυρω σου, ισως βρεθεί κανένα "ανδρικό" παντελονακι να φορέσεις.

Ε, εντάξει, ο Λεό έτσι γράφει πάντα, άσχετα με το πόσο φιλικά μιλάμε απο το τηλέφωνο, ή με όσο λογικό τόνο και να μιλάμε απο ΡΜ...

Παράθεση από: Goodspeed στις  15 Mar 2010, 13:27:13 ΜΜ
Τώρα, γιατί δεν μένετε στο forum σας, που έχει γίνει πιό έρημο από την έρημο Καλαχάρι ??
Γιατί δεν κάθεστε εκεί να βαυκαλίζεστε ελεύθερα ότι ανήκετε στην elit του Airsoft και ότι είστε η Α΄Εθνική κατηγορία αεροσφαίρισης και πρέπει να μας ζαλίζετε τα @@ ??  Καλά καθόσασταν εκεί και μαλιοτραβιόσασταν με την ησυχία σας. Τι θέλετε εδώ με την "πλέμπα" του Airsoft ??

Απαντάς στο Γιώργο στα παλιά σχόλια του Fanioles περι ελίτ, όταν εμείς δεν έχουμε πεί ποτέ τίποτα τέτοιο, και με κάθε ευκαιρία το κάνετε να φαίνεται οτι το έχουμε πεί εμεις. Γιατί? Επιπλεόν, υποτίθεται πως τα έχετε βρεί και λύσει με το Fanioles.
Πότε άκουσες ένα Ρέκι να μιλάει για ελίτ και Α εθνική? Γιατί εγώ θυμάμαι πως ακόμη και τηλεφωνικά, δεν είχα συμφωνήσει ποτέ με αυτές τις φράσεις.
Γιατί το επισυνάπτεις σε εμάς?
Αλλά με το Φανιόλες, δεν έχεις πρόβλημα, το έλυσες.
Και όταν βλεπόμααστε στα πεδία, είσαι όλο φιλαράκι, χτυπηματάκι στον ώμο, τα λέμε την επόμενη φορά, κλπ κλπ

Εμείς είμαστε αυτοί που είμαστε διπρόσωποι πίσω απο ένα πληκτρολόγιο?

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  15 Mar 2010, 14:59:04 ΜΜ
Οποιος φοραει παντελονια και παραλλαγες το δειχνει στα παιχνιδια και οχι κρυμενος πισω απο ανωνυμιες και διπλους λογαριασμους..οσο για τις ψευτοντιβες του airsoft τους εχουνε παρει χαμπαρι ολοι πλεον και καταληγουν σιγα σιγα να παιζουν στα ''κλεισμενα''πεδια μονοι τους..χαιρομαι που η πλειοψηφια της κοινοτητας αποτελειται απο ανθρωπους με υγεια και διαθεση για παιχνιδι και ευχαριστες κυριακες και τιποτα αλλο.

Ωπα ρε Μελά, ψευτοντιβες. Αυτή ήταν η συνεισφορά του Μελά στο thread.
Και ξαναπετάει αυτό που πέταξε ο Βασίλης, υπαινιγμο πως πάμε για παιχνιδι στο Χοτέλ.
Πέραν του οτι αυτό δεν γίνεται ούτε για πλάκα, γιατί πολύ απλά αποφεύγουμε το παραμικρό που θα μπορούσε να μας μπλέξει, γιατί δεν παρέχεις και κανα στοιχείο να μας ξεβρακώσεις?
Είναι πιο εύκολο να πετάς έτσι μια ανακρίβεια, ένα ψέμα, για να ντύσεις το πόστ σου, να φανούν και οι δικές σου γραμμές ενδιαφέρουσες...
Αλλά όχι, στόχευσε και εσύ τα Ρέκια, αν και ξέρουμε γιατί το κάνεις εσύ τώρα.
θα επανέλθω, μια στιγμή να ασχοληθώ και με τα άλλα.

Παράθεση από: Goodspeed στις  15 Mar 2010, 15:40:49 ΜΜ
Τσούζει το ότι άρχισαν να ανεβαίνουν public παιχνίδια από την "πλέμπα" και από τους "χτεσινούς" του Airsoft στο Σούνιο εε ??

Και πού΄σαι ακόμα !!  Μέχρι και στην αυλή τους, που κάποιοι θα βαράνε μόνο κουτάκια Red Bull με G&G bbs, θα σηκώσουμε παιχνίδι !!  :D :D

στα'πα πρίν εσένα, δεν άλαξες στάση, αλλά εδώ δείχνεις ακριβώς ποιος είσαι. Μετά απο αυτή τη φράση, αναρωτιέσαι γιατι σε λένε Χαλίφη στη θέση του Χαλίφη? Έλα στη δικιά μου αυλή να παίξεις, μήπως θέλεις να σου δώσω και τα κλειδιά του σπιτιού να πιείς και ένα ναψυκτικό να ξεδιψάσεις όσο λείπω? Όσο για το Σούνιο, οχι  :D δεν με/μας πειράζει καθόλου που πάει και άλλος κόσμος να παίξει. Μας πειράζει που υποθέτετε οτι μας πειράζει. Απο ποιον απο εμάς έχεις ακούσει να διαμαρτύρεται για αυτό?

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  16 Mar 2010, 01:14:51 ΠΜ

...Συγχαρητήρια...μόλις πέρασες το στάδιο της εφηβίας.

...Αν θυμάσαι Γιωργάκη...γιατι μόνο Γιωργάκη μπορώ να σε αποκαλέσω τώρα....

Λεό

Παράθεση από: Firestriker στις  16 Mar 2010, 02:38:16 ΠΜ
... (δεν ετρωγες πολλα καροτα φαινεται το καλοκαιρι και το φθινοπωρο)....και μας πεταξες και λασπη με χολη...

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  17 Mar 2010, 01:02:24 ΠΜ

χωρίς να θέλω να βάλω λάδι στη φωτιά....φοβαμαι οτι μολις μπηκατε στο μάτι κάποιων.... ;D ;D ;D ;D

Στο μάτι της Champion League!!! ;)

Στα υπόλοιπα που σου έκανα quote, τι να έλεγα, για τις βρισιές σου?
Εδώ όμως φαίνεται το πραγματικό πρόβλημα. Μην χάσεις ευκαιρία και δεν χλευάσεις εσύ σε κανα πόστ. Συγχαρητήρια για ομάδα, εκεί, χώσε και μάς μέσα. Πάλι και εσύ, μια φράση του Φανιόλες, εκει, λες και είπαμε εμείς ποτέ τίποτα τέτοιο, ή το καυχηθήκαμε...

Παρεπιπτόντως, ΔΙΚΟ ΣΟΥ ποστ καθιστά την ομάδα σου, την ΜΟΝΑΔΙΚΗ στον ελληνικό χώρο η οποία διαθέτει ύβρεις προς τρίτους στην παρουσίαση της ομάδας της, χωρίς κανεις να σας έχει πεί κάτι αρνητικό μέσα σε αυτή.

Αν μη τι άλλο, απο αυτό το thread, δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα στον τρόπο παιχνιδιού των HELL RECKIES, όμως βλέπω πως υπάρχει πρόβλημα που υπάρχουμε.
Γιατί φαίνεται να έχετε πρόβλημα επειδή αναπνέουμε. Μας κατηγορείτε και λέτε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, και είστε δικαιολογημένοι. "Ναι, γιατί τα λένε ενάντια στο ανώτερο κακό".

Μα εμείς δεν ενοχλήσαμε κανένα. Διαλέγουμε μόνο που και με ποιους παίζουμε, αλλά δεν ενοχλήσαμε κανένα, και δεν υπάρχει και κανεις που να ήρθε να παίξει μαζί μας και να μην το ευχαριστήθηκε.
παρόλα αυτά είμαστε το μάτι του Κακού.
Έτσι ρε παιδί μου, γιατί είμαστε. Τέλος. Δεν επιδέχεται συζήτηση, ίσως βρεθεί κάποιο "ανδρικό παντελονάκι" να φορέσουμε. Μέχρι τότε θα είμαστε αυτό που λένε οι Χάρτ και Χάρτ (Λεό και Λεό), και οι υπόλοιποι που έγιναν quote εδώ. Απλά ανέφερα ειδικά αυτούς γιατί είναι οι πλέον βωμόλοχοι, και διπρόσωποι: Φίλοι κατα πρόσωπο, εχθροί στο πληκτρολόγιο.
Και μας κατηγορούν οτι δεν φοράμε και παντελόνια.

Melas,

έχετε πάρει όλοι ένα περιστατικό με το vagBlack, και του έχετε σούρει τα απίστευτα. Και αν είσασταν εκεί θα τον δέρνατε, και "εγώ δεν θα κρατιόμουν" ό ένας, και "πως θα του έιχα κάνει τη μάπα" ο άλλος.

Σας δηλώνω όμως πως και εμένα αν κάποιος κρυμένος στη ντουλάπα (επιτέλους, come out of the closet βρε - γιατι σίγουρα αυτό σκέφτηκε και ο Βάγγος), με το όπλο κρυμένο πίσω απο την πόρτα, έβγαζε ένα κεφαλάκι και μου έγνεφε ΜΠΑΜ, να είστε σίγουροι, πως και εγώ θα του είχα ρίξει, και δεν θα είχα βγάλει πιστόλι να το κάνω για να του ρίξω κάτω απο το γόνατο (όπως έκανε), θα το έκανα απλά με ότι κράταγα εκείνη τη στιγμή.

Αν το μέλος σας τον απασχολούσε η μικρή απόσταση, να μην έστηνε καρτέρι μέσα σε δωμάτιο. Δηλαδή, αν είναι μεσα στα δωμάτια να παίζουμε με ΜΠΑΜ, να μην άγοράζαμε τα πανάκριβα παιχνιδια μας, να το γυρίσουμε στον κουκουναροπόλεμο ή τα παιχνδια με το μπαμ όπως όταν είμασταν 10 χρονών.

Εάν κρίνετε πως ένα σημείο σας οδηγεί σε κονταροχτυπήματα σε μικρές αποστάσεις για το γούστο σας, τότε αποφύγετε τις. Μην ταμπουρώνεστε σε αυτά τα σημεια, μην στήνετε καρτέρι, μην προσπαθείτε να τα κρατήσετε για πλεονέκτημα.
όταν όμως είστε εκεί και "το παίζετε", τότε αποδέχεστε το 50-50, να τη ρίξω ή να τη φάω.
Δεν είναι λογικό?
Εϊναι λογικότερο να το κάνει γαλατικό χωριό αυτός που τελικά "¨την έφαγε"??

Και ζητάει και τα ρέστα απο πάνω. Αυτό είναι το ζουμί της υπόθεσης.
Ζητάει τα ρέστα ο δικός σας, και τον υποστηρίζετε.
Αντί να του την πέιτε, βαφτίζουμε το Βάγγο μ@λ@κ@, είναι και αυτός στην dark side of the force, και τέλος, η ζωή συνεχίζεται.

Μετά βγαίνουν και οι άλλοι, κατηγορουν τους παλιούς που αποξενώνονται, που δεν δίνουν το χρόνο να μάθουν τους καινούριους, κλπ κλπ.

Αφού το έχετε ανάγει σε θέμα πρεστίζ να μην παραδεχθείτε αυτό που σας λένε.

Τι να πώ... πραγματικά έχω βαρεθεί πλέον, θα βγούν πάλι όσοι έχω κάνει quote εδω πάνω, και αντί να πούν και κανα συγνώμη (γιατι το θέμα μας ήταν τι έγινε στα παιχνιδια, μπορει οποιοσδήποτε απο εμάς ή εσάς να είχε κάπου λάθος, όμως εμείς δεν μιλήσαμε για εκτός παιχνιδιού) για τον τρόπο που μίλησαν σε όλη αυτή τη βαβούρα και τις χοντράδες που πέταξαν, ή τους άτοπους παραλληλισμούς ή ισχυρισμούς, θα μου επιτεθούν πάλι και θα πούν τα ίδια...

Ναι, οι Ρέκις είμαστε η ρίζα του κακού. Δεν υπάρχει κανείς να μιλήσει για foul play για εμάς, παίζουμε με χαμηλότερα όπλα απο εσάς, δεν έχουμε μιλήσει ποτε΄όπως μιλάτε εσείς στα quote που παρέθεσα, όμως εμείς είμαστε οι κακοί.
Το καταλαβαίνω.
Κάποιος πρέπει να είναι ο κακός. Εχουμε το HELL στο όνομα.
Who Dares Wins

deadlock

Κύριοι καλημέρα σας,

Θα προσπεράσω τις συνεχιζόμενες «αψιμαχίες» και θα περάσω σε αυτά που θεωρώ ουσία, παραθέτοντας και το δικό μου ιστορικό μια που δεν με ξέρετε αρκετοί ( αυτό είναι το πρώτο μου post σε αυτό το φόρουμ). Δεν έχω συμμετάσχει στο παρελθόν σε συζητήσεις σε αυτό το φόρουμ αλλά νομίζω ότι το παρόν thread είναι μια καλή ευκαιρία να «απολογηθώ» αλλά και να μεταφράσω αυτή την «αντι-κοινωνικότητα» μου.

Αρχικά να υπογραμμίσω ότι η αποχή μου από τα εδώ κοινά δεν οφείλεται σε πρόσωπα (δεν σας ξέρω) αλλά στον τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων, γεγονός που τελικά με απομάκρυνε και από το ΗΑ. Είναι σαφές ότι επικεντρωνόμαστε λανθασμένα στους καυγάδες και τους χαρακτηρισμούς και όχι στο καταδεικνυόμενο «πρόβλημα». (γι' αυτό υπάρχει και η γνωστή παροιμία: μου δείχνεις το φεγγάρι και εγώ κοιτάω το δάχτυλο).

Για την Ιστορία - Χρονικό
Το παιχνίδι το γνώρισα από τον φίλο μου Vaszi το καλοκαίρι του 07 όπου και συμμετείχα στο πρώτο wasteland. Αν και χρονικά δεν είναι τόσο πίσω, με τα σημερινά δεδομένα κάλλιστα μπορώ να πώ ότι ανήκει σε άλλη περίοδο του Αθηναϊκού AirSoft. Η εντυπωσιακή συμμετοχή των 25-30 ατόμων τότε είχε ενθουσιάσει τους πάντες!!

Ήμουν όπως καταλαβαίνεται παρόν και στο μεσοδιάστημα που ξεκίνησε η πρώτη είσοδος παιχτών με την έναρξη της λειτουργίας του , όπως και στην μαζική είσοδο «νεων» παιχτών που ακολούθησε στη συνέχεια.

Μέχρι εδώ μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι παλαιότεροι (η λέξη χρησιμοποιείται ως χρονικός προσδιορισμός και όχι ως επίθετο) ασχολούνταν με τον κάθε ένα νεοεισερχόμενο παίχτη ξεχωριστά, όπως έγινε και με εμένα και λίγο αργότερα με τον easy και ούτω καθεξής. Στην πράξη αυτό μεταφράζεται στο ότι αν υπήρχαν προβλήματα ήταν σποραδικά και υπήρχε η προσωπική επαφή για να λυθούν μια και καλή.

Η αύξηση των παιχτών οδήγησαν σε ψηφοφορίες για θέσπιση ορίων fps και κανονισμών ασφάλειας την Άνοιξη του 2008, και μέχρι ένα καλό βαθμό η κατάσταση εξακολουθούσε να είναι πολιτισμένη.

Εξέλιξη – ναι όλα εξελίσσονται!!
Από τα 25 άτομα που αναφέρω στην αρχή του κειμένου μου πλέον ασχολούνται πολύ λίγοι. Σε αυτούς μπορείς να προσθέσεις με ασφάλεια καμία τριανταριά παίχτες που είχαν τον χρόνο να ενσωματωθούν ομαλά στην πρώτη φουρνιά παιχτών και να δημιουργήσουν κοινή «παιχτική» ιδιοσυγκρασία αλλά αν βγάλεις και από εκεί απώλειες παιχτών που δεν ασχολούνται πλέον θα διαπιστώσετε ότι οι «πρώτης γενιάς» ενεργοί παίχτες δεν είναι περισσότεροι από 20-30 άτομα.

Αυτά τα άτομα –αυτοί που επικράτησε να αποκαλούμε «παλιούς» με την άτυχη, φανταρίστικη νοοτροπία- πλέον σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν πλειοψηφία ή έστω ισχυρό αριθμό ατόμων για να κατευθύνουν καταστάσεις. Προσωπικά –και νομίζω ότι μιλάω και για τα άτομα της ομάδας μου- ποτέ δεν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο πέραν των ζητημάτων ασφάλειας.

Έχουν κατά καιρούς γίνει κάποιες προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων εκ των οποίων κάποιες ήταν άγαρμπες  (και να είστε βέβαιοι ότι και μεταξύ μας έχουμε διαφωνήσει για χειρισμούς καταστάσεων), αλλά νομίζω ότι η ευθύνη για την καλή διαχείριση του χόμπι έχει φύγει –προ πολλού- από τα χέρια της πρώτης γενιάς.
Οφείλουμε (ας μου επιτραπεί η έκφραση) να κάνουμε στην άκρη. Το λιθαράκι που είχε να βάλει ο καθένας το έχει βάλει και είναι θαμμένο στις αναμνήσεις ωραίων παιχνιδιών και κάτω από πολλά topics του hellas airsoft. Δεν είμαστε πλέον "μέσα στα πράγματα", όχι τουλάχιστον στον βαθμό που είναι οι νεότεροι διοργανωτές ώστε να αποκτήσει βαρύτητα η όποια πρωτοβουλία μας.

Σήμερα
Είναι σαφές λοιπόν ότι η εισαγωγή των νεότερων παιχτών στο παιχνίδι έχει περάσει σε φρέσκα χέρια. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω όμως ότι οι πρώτοι κανόνες που διατυπώθηκαν τυγχάνουν κοινής αποδοχής, αλλά δεν το βλέπω να πραγματώνεται στα παιχνίδια (τουλάχιστον από την ενημέρωση που έχω από τις συζητήσεις στα φόρα).

Γιατί βρε παιδιά σε πρόσφατο παιχνίδι στο οποίο οι εμπλεκόμενοι θα έρθουν σε κοντινή απόσταση έχει ανακοινωθεί όριο τα 380; Υπό συνθήκες μεν, αλλά στην πράξη η υλοποίηση θα πετύχει; Είναι αρκετά συμπαγής η προτεινόμενη λύση ώστε να πετύχει; Μπορεί και να πετύχει τι να πώ αλλά αυτό που θέλω να τονίσω βρίσκεται παρακάτω στην κατακλείδα (ελπίζω να μη με πιάσετε από τα μούτρα για την χρήση του συγκεκριμένου παραδείγματος, προσπαθώ να δώσω κάποιο στίγμα)
Γιατί να είναι υπό συζήτηση αν τα 355fps παίζουν ή όχι;
Γιατί να είναι υπό ερώτηση των παρευρισκόμενων αν παίζουν ανήλικοι;

Αναφορικά με το όριο των 350fps και επειδή δεν έχει κάνει κανείς το καλό να κάνει μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση να πούμε ότι βασίστηκε στην λογική του «ασφαλούς» ενός joule στο οποίο προστέθηκε ένα ποσοστό 5%+ πιθανής απόκλισης ενός AEG ώστε να προκύψει το νούμερο. Κοινώς είναι ένα νούμερο που ήδη εμπεριέχει ελαστικότητα και δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός κατά το «πείραγμα» των AEG μας (τα δικά μας παίζουν συνήθως στα 330fps)

Κατακλείδα
Νομίζω ότι για να αρχίσει να λύνεται το πρόβλημα ωχαδερφισμού που επικρατεί θα πρέπει όσοι έχουν την όρεξη να αναλαμβάνουν το χώσιμο να διοργανώνουν ανοιχτά παιχνίδια (γιατί περί χωσίματος μιλάμε και το ξέρω από πρώτο χέρι), να έχουν κατασταλάξει με τους κανόνες και να μην κάνουν κατά περίσταση «εκπτώσεις».

Αν δεν σας εξυπηρετούν τα όρια ασφάλειας που θεσπίστηκαν κάποτε, ίσως να πρέπει να γίνει μια νέα ψηφοφορία αρκεί τα νέα νούμερα να βασίζονται σε κάποια εμπεριστατωμένη λογική (αν και προσωπικά δεν νομίζω να μπορέσει κάποιος να υποστηρίξει με επιχειρήματα ότι το κατώτερο όριο κοντινής επαφής μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το υπάρχων).

Αν βαριέσαι να διαβάσεις τα παραπάνω διάβασε τουλάχιστον αυτό
Η ουσία σε όλο αυτό το κατεβατό είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει μια συνέπεια και μια συνέχεια σε όσα λέμε και σε όσα κάνουμε ώστε να γίνεται σαφές και στους νεότερους ότι οι κανόνες συμπεριφοράς και ασφάλειας δεν επιδέχονται συζήτησης, αφού πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια ουσιαστικής προσωπικής επαφής. Αν πρόβλημα σε αυτό για κάποιους είναι οι ίδιοι οι κανόνες τότε -μια που η κοινότητα έχει μεγαλώσει γεωμετρικά και στην τελική δεν έχει καταθέσει άποψη στο σύνολο της- ίσως θα πρέπει να προτείνετε καινούργιους που να έχουν όμως κάποια ρεαλιστική βάση.

Με κάθε καλή θέληση να συνεισφέρω στη ουσία της συζήτησης και όχι στους καυγάδες, όχι επειδή έχω μεγάλη καρδιά αλλά επειδή θα ήθελα να μπορώ να υπολογίζω την συμμετοχή μου σε όλα τα παιχνίδια που διεξάγονται στην Αττική.
Επίσης θα παρακαλέσω να μου «συμπεριφερθείτε» αντίστοιχα με το ύφος της γραφής μου. Για καυγά θέλει δύο και εγώ τον δεύτερο δεν θα τον κάνω.

Χαιρετώ
Σπύρος

VasiliaS

Ενταξει παδια,ειπαμε οτι ειπαμε,τα βγαλαμε απο μεσα μας ο καθενας για δικους του λογους αλλα αν συνεχισουμε δεν θα καταληξει σε κατι θετικο για την κοινοτητα ???Ας βγουμε απο την ομιχλη κ ας επικεντρωθουμε σε αυτο που πραγματικα εχει ουσια..την θετικη εξελιξη του αθληματος,την ευγενη συμπεριφορα κ ας μας γινει μαθημα το που μπορει να φτασουμε κ να καταντησουμε την κοινοτητα με τετοιες συμπεριφορες :) :) :) :) :)

deadlock

Αγαπητέ VasiliaS ουσιαστικά αυτό προτείνω και εγώ αλλά προτείνω και μια (από τις πολλές) λύση που θα βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση. Από τους διοργανωτές πρώτα και στη συνέχεια και από όλους τους υπόλοιπους θα πρέπει να υπάρχει ένα συμπαγές πλαίσιο κανόνων το οποίο να μην είναι ευμετάβλητο -ανάλογα με τις συνθήκες ή τις ορέξεις μας- ώστε η συζητήσεις από εδώ και στο εξής τουλάχιστον να ξεκινάνε από κάποια παγιωμένη βάση και να μη μένουν στα ίδια και τα ίδια.

Όλα τα θέματα περί ορίων και ασφάλειας κάποια στιγμή ήταν λυμένα και κοιτούσαμε για το λίγο παρακάτω. Τα προβλήματα που παρουσιάζονται κατ' εξακολούθηση και καλείστε (θα έβαζα και τον εαυτό μου αλλά ακόμα αισθάνομαι σαν επισκέπτης) να λύσετε, σε εμένα φαίνονται βήματα πίσω και όχι μπροστά.

Και για να προλάβω την όποια παρανόηση. Ατυχήματα κατά καιρούς είχαμε και σίγουρα θα έχουμε και στο μέλλον, αλλά ήταν ατυχήματα που σχετίζονταν με το ότι το airsoft είναι ένα χόμπι που διεξάγεται στην ύπαιθρο (ατυχήματα σε επίπεδο ατομικής ευθύνης δηλαδή) και όχι γιατί κάποιος άδειασε ένα κουβά μπίλιες με 400fps από κοντινή απόσταση.

Λίγο συντονισμό θέλει βρε παιδιά, από εσάς που έχετε την όρεξη και ασχολείστε λίγο παραπάνω, δεν είναι πυρηνική φυσική (για να θυμηθώ και την γαμάτη -sorry για το λεξιλόγιο αλλά ταιριάζει- ατάκα που είχα πετύχει πρόσφατα σε άλλο topic  ;D)

baldcoyote

@νεκρηκλειδαρια(???)

φιλε δε θα σου βαλω απλα +1,θα σου πω RESPECT (με κεφαλαια)

οσο για το ξεκατινιασμα αμα συνεχισετε θα αρχισω τις συνταγες μαγειρικης.....(κυριολεκτικα)

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

grenadier

Αγαπητοί μου φίλοι ("παλαίουρες" και "νέοπες").
Εδώ και ένα χρόνο και κάτι "ασχολούμαι" με το συγκεκριμένο χόμπυ.  Και λέω "ασχολούμαι" με "αυτάκια" γιατί όλο αυτό το διάστημα έχω συμμετάσχει μόνο σε 2 παιχνίδια, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου και οικογενειακών υποχρεώσεων. Όλο όμως αυτό το διάστημα, παρακολουθώ από πολύ κοντά τις εξελίξεις, έχω ενημερωθεί και καταρτισθεί (θέλω να πιστεύω) άψογα γύρω από το τι είναι και πως παίζεται το ΣΩΣΤΟ airsoft και αγοράζω (σύμφωνα και με τις οικονομικές μου δυνατότητες) εξοπλισμό σαν τρελλός. Όλα αυτά, πιστεύοντας ότι σύντομα κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθώ ακόμα πιο σοβαρά και πολύ πιο ενεργά με αυτό που σε όλους μας αρέσει.

Ομολογώ όμως, ότι όλες οι τελευταίες εξελίξεις, εξελίξεις οι οποίες είναι παρόμοιες με το τι γίνεται παντού (βλέπε αλληλο-φαγωμάρα του Έλληνα για τα πάντα) ακόμα και για πράγματα που αφορούν στο χόμπυ και άρα την ευχαρίστηση, με έχουν κάνει να έχω απογοητευτεί αφάνταστα και να σκέφτομαι να τα σκοτώσω όλα και να τα παρατήσω μια για πάντα.

Θα παρακάμψω θέματα όπως "αθάνατος", "ασφάλεια" "είπε αυτός, είπε ο άλλος" και θέλοντας να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου θα ήθελα να θέσω μερικά ερωτήματα. Και αν έχουν την ευγενή καλωσύνη θα ήθελα να μου απαντήσουν οι πιο παλαιοί, έμπειροι και καθ'όλα σεβαστοί παίκτες, οι λεγόμενοι και "πρώτοι διδάξαντες".

Πιστεύετε τώρα εσείς, μετά από ότι έχει ειπωθεί εδώ μέσα σε αυτό το θέμα, ότι υπάρχει ποτέ ξανά περίπτωση να οργανωθεί παιχνίδι με τη συμμετοχή όλων; Των "τάδε" και των "δείνα" ή των Α και των Β και των Γ και των Δ και μετά από όλα αυτά τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς που έχουν γίνει εκατέρωθεν το παιχνίδι αυτό να μην καταντήσει με την παραμικρή αφορμή σε γενική σύρραξη και άφθονο ξυλίκι;;;;;;  Πάει για διάλυση παιδιά το άθλημα και είμαστε υπεύθυνοι όλοι γι'αυτό και ΠΑΛΑΙΟΙ και ΝΕΟΙ.

Έχει αναλογιστεί κανείς άραγε τις συνέπειες όλων αυτών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες; Ένας 18χρονος πιτσιρικάς που μόλις ενηλικιώθηκε και περίμενε με λαχτάρα να μπορέσει να συμμετάσχει και αυτός στα παιχνίδια ή και ένας μεγαλύτερος που μόλις ανακάλυψε αυτό το airsoft τι να σκέφτονται άραγε, όταν όλο χαρά γράφτηκαν στο φόρουμ και διαβάζουν τώρα όλα αυτά;

Αυτά από μένα, συγγνώμη αν σας κούρασα.

Ένας "νέος" ή Νίκος για τους φίλους.

fanioles

Spaniard, διόρθωση..  Εγω δε μίλησα για ΕΛΙΤ  εγώ μίλησα για "τους καλύτερους παίχτες"

ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΙΤ ΔΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΓΩ.
γιατι δεν εννοούσα κατι τέτοιο... ουτε Α, Β εθνική κλπ.
Μή μου ξαναβάλει κανείς λόγια στο στόμα. Τα έχω παρμένα με τους άλλους ήδη..

Leonardo-Swordfish

Γειά σου ρε Spaniard .... ;D ;D ;D
Γελάω γιατί εισαι Ο Μέγας παραθεσάκιας..... και μετα μου λετε πως βγαίνουν τα nick names.....
θα σου πω μία μέρα πως μου βγήκε το Ξιφίας (Swordfish)  ;D
και καλά να είσαι παραθεσάκιας...αλλα το να κοβεις και να ράβεις για να βγει ένα νόημα όπως θελεις εσυ...
εεεεε  Παναή... αυτό δεν είναι και ότι ποιο τίμιο και ηθικό.

συνεχίζω.....

κανένα ποστ δικό μου δεν έχει ύβρεις προς 3ους.....
Δεν έχω αναφέρει ποτε και πουθενά οτι ειμαστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα στο airsoft......
αν ενοχλει καποιους οτι αναφέρω οτί "ίσως είμαστε η ποιο FairPlay" ομάδα...εε τι να κάνουμε,,,αφού είμαστε
Η βασική αρχή του airsoft είναι το FairPlay.... ή κάνω λάθος......;

Χαίρομαι που είστε δεμένοι σαν ομάδα....
Αντιστοιχα αν καποιος άλλος στη θέση του Γιωργάκη το είχε κάνει αυτό....Τα ποστ που θα εισεπρατε 8α ήταν μερικες 100αδες....
Όσο αναφορά το βαρύτατο ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ, για μένα, του Βαγγελάκη κατά του Βελουχιώτη..... απο το να γίνετε γαργάρα...
δεν υποστηρίζουμε ποτε ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ πράξεις χτυπώντας συμπαίκτη του σχεδον εξ'επαφής
με τη συνόδεια της ΦΡΑΣΗΣ: "ΑΥΤΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ" ακόμα και να υπήρχε άδικο ή λανθασμένο ΜΠΑΜ.
Δε μπορώ να μπω σε λεπτομέριες διότι δεν ήμουν παρών στο συγκεκριμένο παιχνίδι. (Ας αναφερθούν άλλοι εκτενέστερα)

Τουλάχιστον οι "noobades'' Lost Infantrys είχαν λίγο τσίπα πάνω τους και ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον PITBULL να παίζει airsoft για τη μαλακία που έκανε.
Συν το ότι του χρεώσατε ολες τις μαλακίες που έγιναν εκείνη την ημέρα......
Διότι το σπασμένο δόντι και το Red Dot ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ απο τον Κο PITBULL.

ΕΣΕΙΣ?

να συνεχίσω....; αααα...το θέμα του Champion League.... ;D ;D ;D
Κλασσικοί ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.... με το που θα ανάψει το πράσινο φανάρι μπρρρρρρρ οι Κόρνες.....
ετσι και μερικοί ΑΛΛΟΙ...με το που θα γραφτούν οι λέξεις : ελιτ, Α' εθνική, Champion League, Hotel κλπ κλπ κλπ

μπρρρρρρρ τσουπ οι κόρνες σας......

Τα πιπιλισματα στα αυτιά του Βαγγέλη (Sniper_Gr) περί Αθανασίας του Leonardo και της TAS ????? ;D ;D

ή μήπως νομίζετε οτι δε τα έμαθα.... ;) ;D

να συνεχίσω....(πιάνω τα απλά που τα κάνω κέφι) τα βαρυά άλλη μέρα.... ;D ;D ;D

μάλλον θα κλείσω με το ΘΕΜΑ ΑΡΒΥΛΑΣ γιατί αρκέτα είπατε & παραποιήσατε κάποια πράγματα.

Η ΣΙΩΠΗ πολλές φορές εκλαμβάνεται και ως ΑΠΟΔΟΧΗ...και δεν έχω σκοπό να ΣΩΠΑΣΩ......

Ένα Σάββατο στο HOTEL κατά τη διάρκεια του Breifing σηκώνω το χέρι μου και κάνω την εξής πρόταση:
(Θυμαμαι αυτολεξή την πρόταση μου)
"Παιδιά στο εξωτερικό και αν θυμάμαι καλα και στους κανόνες της UKARA, δεν είμαι σίγουρος, το hit στη Μπότα δε τα
λαμβάνουν σαν Hit... θέλετε να κάνουμε το ίδιο? "

Δε το δεχτηκαν ..απλά και ωραία και ΤΕΛΟΣ.
Η σκέψη μου ήταν απλή ... επειδή οντως η μπότα είναι ένα σημείο που και ριπή να φας είναι πολλές φορές δύσκολο να το καταλαβεις...και από το να σταματάει η ροή ενός παιχνιδιου...ρε σε χτύπησα οχι δε με χτυπησες κλπ κλπ
γι'αυτό το λόγο και έκανα την πρόταση.

ΜΕΤΑ?????  ;D ;D ;D...εμφανίστηκε μία φαντασιόπληκτη στοιχομυθεία... Leonardo είσαι έξω  κλπ κλπ
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ......

To πήρατε το διαμορφώσατε....για ποιό λόγο ? για να ντραπώ ? για να νιώσω άσχημα? ή απλά για να λέτε και να εντυπωσιάζετε τα ποστ σας......

δε συνεχίζω......

ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΗΣΥΧΙΑ....
Κανένας δεν όρισε Νεους Κανόνες κανένα flame στα Forum ... και ξαφνικά πουτ@ν@ το Airsoft (Σύμπτωση ;;;;)

Αυτά τα ολίγα......

ΜΗ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ!!!! ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΕ ΑΛΛΟ !!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ!!!!

Mε τιμή

Ξιφίας!!! ;D ;D ;D

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: fanioles στις  17 Mar 2010, 15:07:20 ΜΜ
Spaniard, διόρθωση..  Εγω δε μίλησα για ΕΛΙΤ  εγώ μίλησα για "τους καλύτερους παίχτες"

ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΛΙΤ ΔΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΕΓΩ.
γιατι δεν εννοούσα κατι τέτοιο... ουτε Α, Β εθνική κλπ.
Μή μου ξαναβάλει κανείς λόγια στο στόμα. Τα έχω παρμένα με τους άλλους ήδη..

ΠΟΤΕ δεν έχει πεί ο fanioles την έκφραση "A' Εθνική" ......

Άλλος την εχει πει..... ;)

deadlock

Κύριοι fanioles, grenadier και "Ξυφία" μου δίνεται την αίσθηση ότι την αίσθηση ότι πέρασαν αόρατα τα post μου.

Τον αγαπητό grenadier τον καταλαβαίνω καθώς παραθέτει ένα παράπονο που του έχει μείνει από τον τρόπο που διεξάγετε η συζήτηση ενώ δεν εμπλέκεται άμεσα στις διενέξεις και δεν βλέπει φως στο τούνελ (να σε παρακαλέσω μόνο να μη χρησιμοποιείς την φανταρίστικη ορολογία που αποποιήθηκα ούτως ή άλλως στο παραπάνω ποστ μου σχετικά με τον χρονολογικό προσδιορισμό ενασχόλησης του καθενός μας με το χόμπι, είναι κάπως αστείο).

Οι υπόλοιποι; Πιθανότατα να είναι προτεραιότητα σας να απαντήσετε στο κομμάτι της κουβέντας που σχετίζεται με τον καυγά καθώς θα αισθάνεστε θιγμένοι, αλλά θα με τιμούσε μια που μπήκατε στον κόπο να παραθέσετε και μια πιο ουσιαστική πρόταση είτε υπερ, είτε κατά, είτε συμπληρωματική στα γραφόμενα μου.

Είστε αναγνωρίσιμα "nicknames" στο παρόν φόρουμ και θα ήταν ευχής έργο να παραθέσετε και εσείς κάτι που θα συνεισφέρει στην συζήτηση αντί να την αποδιοργανώνετε κι άλλο με την συνέχιση του καυγά.

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: deadlock στις  17 Mar 2010, 15:47:46 ΜΜ

Οι υπόλοιποι; Πιθανότατα να είναι προτεραιότητα σας να απαντήσετε στο κομμάτι της κουβέντας που σχετίζεται με τον καυγά καθώς θα αισθάνεστε θιγμένοι, αλλά θα με τιμούσε μια που μπήκατε στον κόπο να παραθέσετε και μια πιο ουσιαστική πρόταση είτε υπερ, είτε κατά, είτε συμπληρωματική στα γραφόμενα μου.

Είστε αναγνωρίσιμα "nicknames" στο παρόν φόρουμ και θα ήταν ευχής έργο να παραθέσετε και εσείς κάτι που θα συνεισφέρει στην συζήτηση αντί να την αποδιοργανώνετε κι άλλο με την συνέχιση του καυγά.

Eγώ προσωπικά, για να είμα ειλικρινής, ΝΑΙ είμαι θιγμένος απο την ιστορία με τα γ@μοκούτια και όχι μόνο......
και περιμένω ακόμα εκείνη τη συγνώμη.
Ιδεές Προτάσεις και Λύσεις να σου πεί ο Spaniard αν έχουν γίνει προσπάθειες να εκφραστουν.
Η τελευταία συζήτηση και πρόταση με μέλη της Ghost Recon  ....να μαζευτούμε απο 2 εκπροσωποι κάθε ομάδας airsoft και όποιος άλλος θέλει που είναι εκτός ομαδων...να εντοπιστούν τα λάθη.... να επιλυθούν (γιατί δε νομίζω να είναι και τίποτα δύσκολο)
και όποιος έχει αλλαζονικές και υπεροπτικές τάσεις να τις αφήσει καταμέρους για να διορθωθεί οτιδήποτε πάει στραβά!!!!

Είμαστε ανοικτή σαν ομάδα (Τ.Α.S) σε οποιαδήποτε συναντηση που θα οριστεί!!!!

jumbo

λεο να μα πειτε μονο που θα συναντηθειτε για να στειλουμε και καμια διμοιρια ΜΑΤ.... ;D ;D ;D λογικα θα τα χρειαστειτε.... ;D ;D ;D δεν σοβαρευομαστε λεω εγω σιγα αιγα...χωρος υπαρχει για ολο μα ολο τον κοσμο, και ο καθενας παιζει μπιλιες με εκεινους που γουσταρει και τελος....πεδια δοξα το θεο υπαρχουν για ολους....γιατι αν θελετε την γνωμη μου εγω προσοπικα πεντε-εξι ατομα βλεπω που διμιουργουν το ολο θεμα, και αν τελικα το προβλημα εγκειται αναμεσα σε αυτα τα ατομα, ας το λυσουν αναμεταξυ τους και ας αφησουν εμας τους υπολοιπους να ηρεμησουμε...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ZINJA

Και εγω σα νεος σεναριογραφος(60 σεναρια ;D)<<και παικτης>>και μαλιστα αθανατος  ;D ;D ;D   ετσι δεν εχετε πει?? ;D ,δε μπορω να καταλαβω,που βρεθηκατε ξαφνικα ολοι εσεις και μας τα κανατε τουμπανο<τα μυαλα>?καλα δεν ειμασταν!
τσακονομασταν και τα βρησκαμε επιτοπου! ;)
απο τη μερα που γραφτηκατε στο φορουμ,ολο λετε!και τι λετε?οτι λεγαται και παλεια!
μπηκατε στο φορουμ τα κανετε π.....να και μετα μελι γαλα!
Απλως για να δειξεται πως υπαρχεται και δεν εχετε χαθη!
και που σας ξεραμε.....σας βλεπαμε και καθολου!? ;)
Απο κοντα ολοι λεγατε καλημερα και απο πισω το θαψιμο τις αρκουδας! ;)
Απο τη μερα που <<δεν υπαρχει χοτελ>>> και φορουμ,το οποιο εχει να δει μυνημα απο το καιρο του νωε,εχετε σκυλιασει και δεν αφηνεται κανεναν σε ησιχεια!
και αυτα τα λεω για αυτους που ξερουν τη λεω!να πω ονοματα?χα χα χα χα τα ξερεται μονοι σας!μιας που εγω κανω ορθογραφικα λαθοι ;D ;D!ε τι να κανουμε εχω και βιτσια ;D :D ;)
τα πηρα στο κρανιο ο αιρσοφτας!ολοι λετε (εσεις)οτι τα παιχνιδια μου ειναι παιδικα!ε τη θελεται να ειναι ?με παιχνιδια παιζουμε νομιζω?!ολοι μιλατε(εσεις)για τους νεους,εσεις δεν εισασταν νεοι??ρωτω?
εσεις ξεκινησατε με επιφιτιση κυριου?χα χα χα χα χα ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΟΠΟΙΟς ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΥΚΤΡΟΛΟΓΙΟ! ;)

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑς ΥΣΗΧΟΥΣ ΡΕ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΙΑ._

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!
                                                        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ---ZINJA---<<O ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟς
                                                                                                                       ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟς>> ;D ;D

Υ.Γ ΚΑΙ ΟΙ Ι-4 ΤΕΑΜ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΙΠΟΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΗΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

deadlock

καλές οι συναντήσεις από κοντά αλλά αφενός δεν θα καταφέρουμε να βρούμε κοινό χρόνο ποτέ, αφ' εταίρου τα γραπτά μένουν (άσε που θα γλυτώσουμε και από τα ΜΑΤ). Παραπάνω έχω αναρτήσει ήδη μια πρόταση (την ευκόλως ευνοούμενη μεν, αλλά είναι μια πρόταση και περιμένει ακόμα υλοποίηση)

Νομίζω ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο και ξεκάθαρο να λήξουν τα "μικρά" ζητήματα εδώ και τα επόμενα ποστς να αποτελούν προτάσεις-οδηγούς από τις ομάδες αλλά και τους μεμονωμένους χρήστες που ασχολούνται και ενδιαφέρονται, για το πως θα πρέπει να διοργανώνονται τα παιχνίδια από εδώ και πέρα ώστε να έχουμε πεδίο για συζήτηση.

Να θυμίσω ότι την πρόταση των παλαιότερων παιχτών την έχετε ήδη στα χέρια σας. Εμάς μέχρι στιγμής μας έχει εξυπηρετήσει στο ακέραιο στο διαβεβαιώνω πατώντας στις διοργανώσεις του παρελθόντος αλλά και των private (θυμήσου το Χριστουγεννιάτικο), αλλά δέχομαι ότι πιθανότατα να χρειάζεται τροποποίηση αν είναι αυτή η αιτία που δημιουργούνται τα προβλήματα. Θα βοηθούσε λοιπόν να καταθέτατε νέες προτάσεις αν είναι αυτό που πλέον απαιτείται από την πλειοψηφία της κοινότητας.

Αν καταλήξουμε ότι δεν φταίει η μεθοδολογία που στήναμε τα "τότε" παιχνίδια, τότε θα πρέπει να βρεθεί τι γίνεται λάθος στην υλοποίηση τώρα, αλλά σε αυτό μάλλον τον πρώτο λόγο θα πρέπει να τον πάρουν οι τώρα διοργανωτές μια που η κοινότητα περιμένει από εσάς πλέον. Εγώ όπως δήλωσα και στο πρώτο μου ποστ ήρθα σαν επισκέπτης  :-\

Ένα τελευταίο σημείο που θα ήθελα να θίξω. Στην "μπάλα" για να παίξει κανείς πρέπει να ξέρει τους κανόνες και να πάρει τα σωστά "παπούτσια" (τα "παπούτσια είναι άλλα για το 5x5 και άλλα για το "χορτάρι" όπως θα γνωρίζεται). Σε εμάς γίνεται το ίδιο ή η προτεραιότητα είναι να παίξουν όλοι και έχει ο θεός... ?

jumbo

deadlock φιλε μου προσοπικα συμφωνω μαζι σου απολυτα, αλλα με εχει κουρασει ολο αυτο το 5νταμηνιτικο σκηνικο :-\... οποιος εχει προβλημα με καποιον μπορει να το πει κατιδιαν, απο κοντα, απο το τηλ, απο το κιν και απο οπου θελει γενικοτερα και να μην ζαλιζει τους υπολοιπους... αυτη ειναι η αποψη μου....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Powerplant

Bλέπω ότι όλοι θέλουμε το καλό του χώρου και "απαντήσαμε" κατάλληλα σε φωνές ξενέρωτων τύπων όπως ο Τάλων, Liongreek, Deadlock, Sniper Gr που κάθονται και λένε προτάσεις και προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους. Ρε μπας να τους βρίσουμε και αυτούς;

Συνεχίστε! Προτείνω ραντεβού Ελευσίνα ή Μαλακάσσα Σαββάτο, μακρυά από την αστυνομία για να ξεκαθαρίσουμε λογαριασμούς. Επιτρέπονται μαχαίρια, λοστοί, φωτοβολίδες, πέτρες. Όπλα μόνο πάνω από 1000 fps με 0,30.

Ξέρω ότι κάποιοι θίχτηκαν από κάποιους αλλά ας τα βρουν μεταξύ τους κάπου-κάπως-κάποτε. Το να συνεχίζουν να με πείσουν ότι οι Α είναι βλάκες οι Β και το αντίθετο, δεν πρόκειται να γίνει. Ότιδήποτε ισχύει φαίνεται και θα φανεί στα πεδία.

+1 στις προτάσεις των 4 παραπάνω αναφερόμενων κυρίων. Λόγω μικρής εμπειρίας μου, θα βασιστώ στην εμπειρία τους και στις ,πιστεύω, καλές προθεσεις τους. Αυτά που προτείνουν μου ακούγονται λογικά και εφαρμόσιμα. Ξέρω ότι οι περισσότεροι εν σας νοιάζει αλλά προσωπικά θα σχολιάσω μόνο προτάσεις πλέον και αυτό μόνο και μόνο για να υποστηρίξω την προσπάθεια καλυτέρευσης όλων μας.

grenadier

Παράθεση από: deadlock στις  17 Mar 2010, 15:47:46 ΜΜ
Κύριοι fanioles, grenadier και "Ξυφία" μου δίνεται την αίσθηση ότι την αίσθηση ότι πέρασαν αόρατα τα post μου....

Aγαπητέ deadlock-Σπύρο έχεις απόλυτο δίκιο όσον αφορά εμένα. Κάτι το μακροσκελές των post σου, κάτι το ότι είχες γράψει λίγο πριν από μένα, το ομολογώ  :-[ αλλά εγώ τουλάχιστον δεν τα διάβασα, πριν γράψω.
¨
Εδώ και κάποια post πλέον, έχω σταματήσει να διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα, γιατί όπως λέει και ο τίτλος του, πραγματικά βαρέθηκα και μπούχτησα αλλά και επειδή πιστεύω ότι δεν προσφέρει τίποτα και σε κανέναν. Πάντως τώρα μετά από μια δεύτερη ματιά βλέπω ότι πολύ καλά τα λες εσύ, ... το "φωνή βωόντος εν τη ερήμω" όμως το ξέρεις;;;

Shadowjack

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish
Eγώ προσωπικά, για να είμα ειλικρινής, ΝΑΙ είμαι θιγμένος απο την ιστορία με τα γ@μοκούτια και όχι μόνο......
και περιμένω ακόμα εκείνη τη συγνώμη.
Μια διευκρίνιση. Δεν αναφέραμε εμείς ότι έκλεψε συγκεκριμένο άτομο τα γ@μοκούτια - εμείς απλά αναφέραμε ότι λείπανε και ζητήσαμε την επιστροφή τους.

Από κει και πέρα, ο καθένας αντέδρασε όπως του εξέφραζε ο εσωτερικός του ψυχικός κόσμος, με αποτέλεσμα το σούσουρο στο hellasairsoft, όπως και σε αυτό εδώ το θέμα στο airsoftcenter.

Το συγκεκριμένο ποστ έχει σβηστεί (γιατί άραγε) από το hellasairsoft, και δυστυχώς δεν μπορούμε να διασταυρώσουμε την ως άνω τοποθέτηση μου. Ίσως θα μπορούσε να απευθυνθεί κανείς στους moderator εκεί προς εξακρίβωση ή και για να ξανα-ανεβάσουν το συγκεκριμένο ποστ, εφ' όσον αμφιβάλλει κανείς για το ως άνω.

Εκ των πραγμάτων λοιπόν, καμία συγγνώμη δεν προκύπτει ούτε είναι απαραίτητη. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

"You have enemies? Good. That means you've stood up for something, sometime in your life." 
- W.S. Churchill

ROOKIEJO

φιλε σπυρο απο τον κοκκινο κυκλο.
καταρχην λυπαμαι που δεν σε ξερω και ενας λογος παραπανω οτι ο στεφανος απο την ομαδα σας με εβαλε στο κολπο.
θα σου εκφρασω τα δικα μου παραπονα προς εσενα
με ποιο δικαιωμα θεωρεις τον εαυτο σου εκτος πραγματων¨?
ποιος δεν σε αφησε να με βοηθησεις οταν ξεκιναγα?
ποιος σου απαγορευσε να ερθεις να διορθωσεις τα σεναρια?
ποιος σε ενημερωσε οτι αμφισβητηθηκαν τα ορια και σε ποιο σεναριο?
ποιος σου απαγορευσε να ερθεις σε δημοσιο?
με ποιο δικαιωμα αφηνεις πανω μου το βαρος να κανω κακα σεναρια την στιγμη που μπορεις να τα διορθωσεις?
γιατι μου στερεις την χαρα να παιξω και να γνωρισω αξιολογους συνχομπιστες?
γιατι αφηνουμε να ξενερωνει η κοντρα, λογω ασυμφωνιας χαρακτηρων 10 ατομων, ολη την κοινοτητα?
αφου δεν εισαι το προβλημα γιατι δεν μας οδηγεις στην λυση του?
γιατι αφηνουμε την συμπεριφορα λιγων να δημιουργει την εντυπωση οτι ολα ειναι χαλια?
επειδη ο γραπτος λογος μπορει να μην αποδιδει αυτο που πιστευω για σενα σου λεω οτι απο την στιγμη που εισαι στην ομαδα του στεφανου για μενα εισαι το λιγοτερο φιλος και σαφεστατα δεν εχω τιποτα εναντιον σου και ουτε αυτα που γραφω πιο πανω σε αφορουν προσωπικα.
απλα οι ψυχραιμες φωνες λειπουν.
και πρεπει να ευχαριστησω αυτο το θεμα που ξυπνησε αρκετες  

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

κυριε spaniard πρωτα απο ολα δεν με γνωριζεις γιαυτο κοψε τα ωπα κτλ.δευτερον υπαρχουν στοιχεια για το ποιος παιζει ακομα στο χοτελ.αν θες να ξερεις την κυριακη που παιζαμε στο σουνιο στο χοτελ καποιοι επαιζαν και δεν εκαναν καν τον κοπο να κρυψουν τα αμαξια τους.επισης η περιφραξη ειναι παραβιασμενη.τελος επειδη δεν θελω να ασχολουμαι με ολα αυτα και επειδη οπως ειπα δεν με ξερεις μην ξανα αναφερθεις σε μενα οπως εγω δεν αναφερομαι σε εσενα.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...