GRENADE LAUNCERS

Ξεκίνησε από TS, 10 Mar 2010, 10:19:29 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TS

παιδια να ρωτησω εχω ενα gr16carabine[blowback]combo και θελω να του παρω οβιδοβολο .Αλλα επειδη δεν εχει R.I.S δεν ξερω αν θα εφαρμοζει.μηπως υπαρχει καποιο οβιδοβολο που να μην χρειαζεται R.I.S?????και πως ακριβως δουλευει αυτο  ??? ???
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=45&products_id=906 ???

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

TS

εισαι σιγουρος για το οβιδοβολο γιατι και εγω το ειχα υποψην μου :-\ ???

Vangelis

Παράθεση από: TS στις  10 Mar 2010, 10:19:29 ΠΜ
παιδια να ρωτησω εχω ενα gr16carabine[blowback]combo και θελω να του παρω οβιδοβολο .Αλλα επειδη δεν εχει R.I.S δεν ξερω αν θα εφαρμοζει.μηπως υπαρχει καποιο οβιδοβολο που να μην χρειαζεται R.I.S?????και πως ακριβως δουλευει αυτο  ??? ???
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=45&products_id=906 ???

Δεν μπορώ να πω για το συγκεκριμένο μοντέλο αφού δεν το γνωρίζω, ούτε τη απόδοση έχει, ή πόσο αξιόπιστο είναι.
Για αυτό θα μιλήσω γενικά και θα σε ενημερώσω όσο ποια καλά γίνεται για τα θέματα που και εγω δεν γνώριζα πριν αγοράσω ένα παρόμοιο Grenade Launcher και τα διαπύστωσα στην πορεία...

Γενικά είναι ότι ποιό άχρηστο έχω αγοράσει στην ζωή μου!
Οι αποδόσεις είναι αρκετά μέτριες (ανάλογα την μάρκα), όσο για την εμφάνιση είναι θέμα αισθητικής, που υστερεί όμως κατά πολύ των αντίστοιχων CO2!
Το ποιό σημαντικό είναι ότι προιποθέτει να λύσεις το κάτω μισό της χειρολαβής του AEG.

Δές το πως θα είναι μετά την τοποθέτηση:

- Δέσιμο πανω στο AEG:

Να έχεις υπόψιν ότι ποτέ δεν θα ειναι αρκετά δέμενο, με αποτελεσμα πάντα να μετατοπιζεται και να αποκλίνει είτε προς αριστερά είτε πρός δεξιά, και φυσικα πολύ δύσκολα θα το έχεις απόλυτα κεντραρισμένο!

Θα έχεις ενα θέμα με την τροφοδοσία του ρεύματος. Αφου ή θα του έχεις την δικία του μπαταρία (η οποια θα φαίνεται απο παντού όπου και να την βάλεις, μέσα η πάνω στο AEG..), ή θα βάλεις spliter και θα δίνεις ρεύμα απο την μπαταρία του AEG.

- Μηχανισμός & Πυρομαχικά.
Θα πρέπει να ξέρεις οτι αυτός ο τύπος δέχεται έναν μικρό γεμιστήρα όπου έχει θέση για περίπου 10BBs τα οποία εκτοξεύει με την μία,  όλα μαζί σαν σκάγια (τα BBs φεύγουν το ένα πίσω απο το άλλο).

Δες το πώς δείχνει απο μπροστά:

- Σε καμιά περίπτωση δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Co2 capable Grenade Shell, παρά μόνο τον δικό του τύπο γεμιστήρα.

- Απο την άλλη η διαφορά χρημάτων με τα αντίστοιχα CO2 είναι πολύ μεγάλη.  

Ελπίζω να βοήθησα στο να παρεις για γενική ιδέα!
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

kaliostro

βασικα σε παιχνίδι έχω δει να χρησιμοποιούν 4-5 φορές μόνο.Προσωπικά το θεωρώ τζάμπα λεφτά για πέταμα
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!