Οπλο KM4 <Tactical-System>

Ξεκίνησε από Tsoytsoss, 03 Mar 2010, 21:53:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Tsoytsoss

Παιδια γεια χαρα...θα ξανα'ρωτησω για αλλη μια φορα..μπορειτε να μου πειτε για το οπλο ΚΜ4 Tactical system...Ειναι καλο συμφερει να το αγορασω ειναι αξιοπιστο??Παρακαλω την γνωμη σας...Ειμαι καινουργιος και επειδη ειμαι απο νησι δεν εχω πολες επιλογες αγορας..Εαν κανω λαθος αγορα η το μετανιωσω για το οπλο που θελω να παρω μετα δεν εχω πολλα περιθωρια επιστροφης κ.α.λ... :-[ Ευχαριστω και περιμενω απαντηση απο εσας που εισται funn  του παιχνιδιου να μου πειτε ξερεται πιο πολλα απο μενα..  8).........

Ghillie

Μονο μια συμβουλη εχω να δωσω και αυτη χρησιμοποιωντας τα λογια ενος φιλου:"Πριν το παρεις βαλ'το στον ωμο το ρημαδι!!!" Καλο θα ηταν δηλαδη να πιασεις στα χερια σου το AEG που θες να παρεις για να δεις αν σε βολευει.Στην αρχη σκεφτομουν για Μ4 μεχρι που επιασα ενα στα χερια μου και αλλαξα απευθειας γνωμη! Προς θεου δεν ειχε κατι το μοντελο απλα προσωπικα δε με βολευε, δε μου "καθοταν" ωραια οποτε προτιμησα G36. Απο'κει και περα δεν γνωριζω για την KWA αλλα οντας taiwan πιθανως να εχει καλη αξιοπιστια.

Tsoytsoss

Ευχαριστω πολλη φιλε το εκτιμω αυτο που ειπες..Ηταν αρκετα καλη συμβουλη...Ελπιζω να μου πει και κανενας αλλος την γνωμη του παιδια δεν δαγκωνω προ'θεου λιγη βοηθεια παρα'πανω δεν βλαπτει...Ευχαριστω και παλι..............

Kallistos

To οπλο το έχω και ειμαι πολύ ευχαριστημενος.
Τα ατού του KWA θα τα βρεις και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Ποιότητα και επιδόσεις. Και είναι το 3ο S-System που αγοράζω. Εχω παρει καθε μαρκα που εχει βγεί.
Χρησιμοποιώ Lipo μπαταρία 11,1V και... κρατήσου... ριχει 20-23 μπιλακια το δευτερόλεπτο. Και αυτό είναι πραγματικά πολύ!
Απο ευστοχία με bb 0,20gr δεν περνει 10/10 αλλά οταν του βαλεις 0,25 και ειδικά Tokyo Marui αξίζει άριστα.
Είναι λίγο βαρύ μπορώ να πώ οτι με ολα τα εξτρα του φτανει 4+ κιλά αλλά προσωπικά μου αρέσει η αληθοφάνεια του βάρους.

Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ready... Steady... Fire...!!!

Powerplant

Φίλε μου έχω το ΚΜ4Α1 περίπου 2 μήνες.
Για την ποιότητα gearbox θα συμφωνήσω απόλυτα είναι το κάτι άλλο. Έχει υποδομή για μπαταρίες Lipo που έχουν ταχυβολία και απόκριση. Για το εξωτερικό καλή ποιότητα.
Τα αρνητικά τώρα. Ευθυβολία και Hop-up σε αυτό που πήρα εγώ ήταν για κλάματα. Το hop-up δεν δεχόταν καμία ρύθμιση και αναγκάστηκα να αλλάξω λαστιχάκι αφού τα KWA είναι ιδιότροπα και δύσκολα θα βρείς συμβατό σετ μηχανισμού hop-up. Μετά την αλλαγή βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά η κάνη πήγε και αυτή "βόλτα" και την θέση της πήρε μια Madbull Black Python 6,03 και το οπλάκι ρίχνει άριστα πλέον. Για να μην πανικοβάλεσαι να έχεις υπόψη σου ότι τα KWA ανοίγουν αφαιρώντας ένα πείρο (σαν το real stuff) και τραβάς κάνη και hop-up έξω. Σε 5 λεπτά το έχεις ανοίξει και κλείσει.
Προσωπικά χρησιμοποιώ ΄"απλή" μπαταρία στα 9,6V και δεν έχω παράπονο. Η ταχυβολία του για εμένα που παίζω με low-mid cap γεμιστήρες είναι υπεραρκετή.
Στα Fps είναι στα 405 περίπου.

Kallistos

@ Powerplant.
Με έβαλες σε σκέψεις...

Ειδα οτι υπαρχουν καποιες μικροδιαφορές με το δικο σου το Μ4.
Το KWA μου βγαζει (με καθαρισμένη-σιλιγομενη κανή) 420-430 fps.
Το Hop-Up ρυθμίζεται κανικά ενώ και εγώ παρατήρησα καποια θεματα στην ευθυβολία τα οποια απεδωσα στα bbs. Τώρα μετά τη δική σου εμπειρία σκεφτομαι αλλαγή κάνης και εγώ.
Ερώτηση: HopUp Bucking για το KWA που βρήκες; Χρησιμοποιησες μια άλλη ΄μάρκα;

Powerplant

@ Kallistos

Εχεις ΠΜ

Bucking-λαστιχάκι της MadBull (το μπλε).

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: Η ΑΛΛΑΓΗ BUCKING ΣΤΑ KWA ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ! ;D

Kallistos

Να σαι καλα για το PM.
Mε βοηθησες πολυ. Αναμονή για upgrade και εγώ.