H υποκρισία σ'όλο της το μεγαλείο.. Έχουμε λογική μέσα μας??

Ξεκίνησε από LAFINA, 01 Mar 2010, 23:40:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaliostro

Παράθεση από: Maleficus στις  06 Mar 2010, 21:43:34 ΜΜ
απο εδώ και στο εξής μάλλον πρέπει να πηγαίνουμε να παίζουμε με υπεύθηνη  δήλωση του 105...
Στο εξωτερικό που λέμε κ κλέμε συνέχεια οτι έχουν καλό αιρσοφτ κλπ κλπ παίζουν όντως υπογράφοντας υπευθυνες δηλώσεις και πληρώνουν(!!!) για να παίξουν.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: kaliostro στις  07 Mar 2010, 19:20:31 ΜΜ
Στο εξωτερικό που λέμε κ κλέμε συνέχεια οτι έχουν καλό αιρσοφτ κλπ κλπ παίζουν όντως υπογράφοντας υπευθυνες δηλώσεις και πληρώνουν(!!!) για να παίξουν.

Ετοιμα ειναι, σε επομενω αγωνα θα τα υπογραφεται. Ετσι για να μπενει το Αιρ σοφτ σε μια γραμμη.
(δεν κανω πλακα)!!
θα γινει κ βιβλιο καταγραφης παικτων που ερχονται στον αγωνα,  FPS, κ συμβαντων.
και εαν το σεναριο ειναι περιεργο κ θελει  υλικα θα ηταν καλο μια μικρη απο ολους οικονομικη βοηθεια.

eversman

Μέχρι στιγμής,σε όλα τα μεγάλα(από άποψη συμμετοχών)public παιχνίδια στην Ελλάδα,το πιό πάνω  ισχύει.(βλ.cold start,πανελλήνια).Οι συμμετέχοντες πρίν το παιχνίδι,υπογράφουν δηλώσεις!

Leonardo-Swordfish

Maleficus

εδώ γιατί να πληρώσεις για να παίξεις σε ένα πεδίο που δεν ανήκει σε ιδιώτη ?
όσον αφορά τα υλικά για το παιχνίδι θα δείξει ....
μάλιστα εκεί δίνουν 30 Λίρες Αγγλίας νομίζω για να παίξουν χωρίς δικό τους εξοπλισμό...και 20 με δικό τους και αυτό για περιορισμένο χρόνο
νομίζω πως ο misericord μπορεί να μας πεί περισσότερα ....
εγώ είμαι υπέρ της δήλωσης , έτσι θα ξέρουμε και ποιος έχει κάνει την στραβή και δεν θα κρύβεται πίσω απο το nickname του στα επόμενα παιχνίδια...
και κάτι πρέπει να γίνει για να ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης εγώ με τον Mr.416 δεν θέλω να παίξω ποτέ...και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω πως μοιάζει !!!
μην μου πεί κανείς ότι άμα φταίξει να μην βάλουμε την φ'ωτο του επειδή όταν βλέπει τον εαυτό του σε ένα παιχνίδι δεν έχουν κανένα παράπονο και τη ζητάει και στο εμαιλ του
παραδείγματα έχουμε μπολικα

Vangelis

Παράθεση από: Maleficus στις  07 Mar 2010, 20:42:02 ΜΜ
εγώ είμαι υπέρ της δήλωσης , έτσι θα ξέρουμε και ποιος έχει κάνει την στραβή και δεν θα κρύβεται πίσω απο το nickname του στα επόμενα παιχνίδια...
και κάτι πρέπει να γίνει για να ξέρουμε ποιος είναι ο φταίχτης εγώ με τον Mr.416 δεν θέλω να παίξω ποτέ...και το χειρότερο είναι πως δεν ξέρω πως μοιάζει !!!

Αυτός είναι και ένας απο τους βασικούς λόγους ύπαρξης συλλόγου. Έτσι δια μέσο του καταστατικού θα είναι εφικτή η καταχώριση των μελών που θα απαρτίζουν τα μέλη του συλλόγου. Αυτό θα δίνει την δυνατότητα διατήρησης τουλάχιστον των βασικών στοιχείων πιστοποίησης της ταυτότητας του μέλους αλλα και των επισκεπτών.

Έτσι σε ενα Public παιχνίδι κρατάς μόνο τα στοιχεία των επισκεπτών.

- Πολλές λέσχες του εξωτερικού διαθέτουν WebSite που εχει περιοχή μελών. Έτσι τουλάχιστον στα τακτικά μέλη στέλνουν email που τους ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού, το σενάριο και τους κανόνες και τους οδηγεί σε μια σελίδα που καταχωρεί την αίτηση/αποδοχή συμμετοχής. Έτσι τα μέλη που εχουν προσκληθεί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να δηλώσουν μέσα απο το Website τα όπλα που θα φέρουν μαζί τους για το παιχνίδι.

Με αυτό τον τρόπο όλα είναι μηχανογραφημένα (ακομα και η υπεύθυνη δήλωση του πρώην Νόμου.105) και οι διοργανωτές έχουν να καταχωρίσουν μόνο τα στοιχεία των ατόμων που θα εμφανισθούν σαν μη τακτικά μέλη και επισκέπτες.

Όλοι όσοι δεν είναι μέλη πρέπει να προσκομίσουν ταυτότητα, όπου τα βασικά στοιχεία τους καταχωρούνται εκείνη την στιγμή, συμπεριλαμβανομένου και των στοιχείων των όπλων που εχουν μαζί τους οι παίκτες για το παιχνίδι.
Ολοι οι παικτες πριν το παιχνιδι επιδεικνύουν ταυτότητα ή κάρτα μέλους που φυσικά πάντα ελέγχεται απο τους διοργανωτές.

Με αυτόν τον τρόπο όλοι μπορούν να γνωρίζουν ποιός είναι ποιός.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Haroth

Παράθεση από: liongreek στις  02 Mar 2010, 00:16:32 ΠΜ
Μιλάς για full face μάσκα, και το καταλαβαίνω όσο και αν δεν συμφωνώ, περισσότερο για λόγους άνεσης και όχι αισθητικής. Αν είναι να βάλω πανοπλία για να παίξω airsoft, μάλλον είμαι σε λάθος χόμπι...

Την έχω ακούσει 500 φορές αυτή την υπερβολή αλλά δεν με πείθετε ρε παιδιά, απο πού και ως πού πανοπλία άμα φοράς μιά ΚΑΛΗ full face.
Εγώ 1 χρόνο που παίζω το κάνω μόνο αφού έχω το κεφάλι μου ήσυχο φορόντας την μάσκα μου και ούτε την ορατότητα μου περιορίζει ούτε τίποτα. Αντί να πάρετε 1 όπλο παραπάνω πάρτε 1 καλή μάσκα που θα βγάλει τα λεφτά της. Τώρα αν αυτό χαλάει το look πάμε σε άλλα χωράφια τότε και δεν το σχολιάζω κάν. αυτά

Maleficus

'οταν λέμε για full face εννοούμε τουλάχιστον τα γυαλάκια μας με μία neopren...
άν κάποιος θέλει να πάει στη κανονική μάσκα κανένα πρόβλημα

queef

Ορισμένοι αν παίζατε τόσο όσο γράφατε στα φορα θα είχατε καταστραφεί λόγω εξόδων για ΒΒς.
Απο την καρέκλα και τον καναπέ γίνατε όλοι γκουρού και κατακρίνετε τα πάντα.

mirrage

Ακόμα και ένα μαντήλι μπορεί να προστατεύσει
το πρόσωπο αρκεί να δεθεί σωστά.Δεν λέω για
οποιοδήποτε μαντήλι αλλά για παλαιστινιακού
τύπου που είναι σχετικά χοντρό.

Maleficus

Παράθεση από: queef στις  09 Mar 2010, 21:19:13 ΜΜ
Ορισμένοι αν παίζατε τόσο όσο γράφατε στα φορα θα είχατε καταστραφεί λόγω εξόδων για ΒΒς.
Απο την καρέκλα και τον καναπέ γίνατε όλοι γκουρού και κατακρίνετε τα πάντα.
περιμενε να αναρρωσω

liongreek

Παράθεση από: Haroth στις  09 Mar 2010, 20:06:18 ΜΜ
Την έχω ακούσει 500 φορές αυτή την υπερβολή αλλά δεν με πείθετε ρε παιδιά, απο πού και ως πού πανοπλία άμα φοράς μιά ΚΑΛΗ full face.
Εγώ 1 χρόνο που παίζω το κάνω μόνο αφού έχω το κεφάλι μου ήσυχο φορόντας την μάσκα μου και ούτε την ορατότητα μου περιορίζει ούτε τίποτα. Αντί να πάρετε 1 όπλο παραπάνω πάρτε 1 καλή μάσκα που θα βγάλει τα λεφτά της. Τώρα αν αυτό χαλάει το look πάμε σε άλλα χωράφια τότε και δεν το σχολιάζω κάν. αυτά

Προσωπικά δεν προσπαθώ να πείσω κανένα. Όπως έγραψα, είναι προσωπική άποψη και αφορά εμένα. Δυστυχώς λόγω...υπερβολικής σωματοδομής η μάσκα με περιορίζει και μου φέρνει δυσφορία. Δεν είναι θέμα εμφάνισης (αν και ομολογώ ότι είμαι ολίγον gucci fighter - ψωνάρα - ) αφού ότι όμορφο και να φορέσω, παραμένω...βουνό.

Για αυτό το λόγο άλλωστε δεν ασχολήθηκα με το paintball που υπάρχει ήδη στην περιοχή μου (Ξάνθη) και κάνω 400 χλμ τη φορά για να παίξω airsoft...

Πέραν αυτού όμως, έχω σπρώξει τρελά λεφτά σε επαγγελματικές λύσεις (ESS, Oakley, WileyX) για να εξασφαλίσω το maximum της προστασίας σε κάθε περίπτωση.

Πως όμως οδηγήθηκα εκεί;

Οδηγήθηκα από κάποιους που ξέρανε το παιχνίδι και ασχολήθηκαν να μου το δείξουν σωστά. Που θέσαν μεγάλη βαρύτητα όχι μόνο στην δική μου ασφάλεια, αλλά περισσότερο στην ασφάλεια του συμπαίκτη. Που μου εξήγησαν ότι το airsoft δεν είναι counterstrike, ότι τα cheats δεν παίζουν εδώ, ότι το headshot δεν δίνει έξτρα πόντους, ότι τα kills δεν μετρούνται και δεν καταγράφονται στο προφίλ μου, ότι ο σκοπός του παιχνιδιού δεν είναι να ΣΚΟΤΩΣΩ τον αντίπαλο αλλά να τον βγάλω έξω, μέχρι τη στιγμή που θα ξαναπροσπαθήσει να με βγάλει αυτός.

Δεν υπάρχει καλύτερος, δεν υπάρχει ανταγωνισμός...αν κάποιος έχει σαν χόμπι τα γραμματόσημα, δεν βάζω φωτιά στο σπίτι του για να έχω εγώ την καλύτερη συλλογή...

Με λίγα λόγια, ΠΑΙΔΕΙΑ...εδώ οι περισσότεροι αγοράζουν ένα AEG και όποιον πάρει ο χάρος...

black puma

Παιδια δεν σας ξερω ουτε, δυστυχως, εχω παιξει μαζι σας αλλα νομιζω οτι ενα αθλημα-χομπι-διασκεδαση το εχετε παει σε επιπεδο που δεν του αρμοζει. ειναι πολυ απλο αν καποιος ποναει απο την μπιλια στο προσωπο φοραει μασκα αν καποιοσ οχι δεν φοραει. Οσο για τους κανονες αυτο που ακουω καθε φορα οταν θελω να ερθω για παιχνιδι ειναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ =ΑΘΗΝΑΙΟΙ, δεν θελουν να τους ριχνεις στο κεφαλι αλλα αυτοι ριχνουν. Μα πως θα βγαλεις καποιον που βλεπεις  μονο το κεφαλι του? αρα εκ των πραγματων μπιλιες στο κεφαλι παιζουν αλλα με προσοχη. Καλεσα τον WAR ANGEL  

Και την ομαδα που ειναι να ερθουν αν θελουν να παιξουμε κανα παιχνιδι στην Πατρα και να συζητησουμε για αυτο. καλα παιχνιδια και διασκεδαστικα πανω απο ολα. Εμεις παντως εδω το χαιρομαστε παρα πολυ και τα παιχνιδια εχουν μεγαλη επιτυχια. 

liongreek

Αν και απαντάς σε ένα ποστ που έχει μείνει ανενεργό τους τελευταίους 2 μήνες, η απάντηση που θα έδινα είναι ότι ΟΧΙ, επειδή βλέπεις μόνο κεφάλι δεν σημαίνει ότι θα ρίξεις. Άλλαξε θέση για να έχεις καλύτερη οπτική. Με τα ματάκια του άλλου δεν παίζω για ένα kill.

Whiskey

Παράθεση από: black puma στις  02 Ιουν 2010, 23:40:04 ΜΜ
Παιδια δεν σας ξερω ουτε, δυστυχως, εχω παιξει μαζι σας αλλα νομιζω οτι ενα αθλημα-χομπι-διασκεδαση το εχετε παει σε επιπεδο που δεν του αρμοζει. ειναι πολυ απλο αν καποιος ποναει απο την μπιλια στο προσωπο φοραει μασκα αν καποιοσ οχι δεν φοραει. Οσο για τους κανονες αυτο που ακουω καθε φορα οταν θελω να ερθω για παιχνιδι ειναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ =ΑΘΗΝΑΙΟΙ, δεν θελουν να τους ριχνεις στο κεφαλι αλλα αυτοι ριχνουν. Μα πως θα βγαλεις καποιον που βλεπεις  μονο το κεφαλι του? αρα εκ των πραγματων μπιλιες στο κεφαλι παιζουν αλλα με προσοχη. Καλεσα τον WAR ANGEL 

Και την ομαδα που ειναι να ερθουν αν θελουν να παιξουμε κανα παιχνιδι στην Πατρα και να συζητησουμε για αυτο. καλα παιχνιδια και διασκεδαστικα πανω απο ολα. Εμεις παντως εδω το χαιρομαστε παρα πολυ και τα παιχνιδια εχουν μεγαλη επιτυχια. 

Παλικαρι μου δε θα ασχοληθω με τα υπολοιπα αλλα σε παρακαλω για πες μου ποιος εισαι εσυ που καλεσες μελος της ομαδας μου (WAR_ANGEL) και την ομαδα που ΕΓΩ και μονο εκπροσωπω σε παιχνιδι στην Πατρα ?

Αναφερεις την ομαδα μου και πλεον αυτου αναφερεις και το οτι "ΑΘΑΝΑΤΟΙ = ΑΘΗΝΑΙΟΙ" ... σε καθε περιπτωση περιμενω να διορθωσεις την λαθος εκφραση σου ....

Φιλικα προς το παρον ...

Vangelis

Οσο για τους κανονες αυτο που ακουω καθε φορα οταν θελω να ερθω για παιχνιδι ειναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ =ΑΘΗΝΑΙΟΙ, δεν θελουν να τους ριχνεις στο κεφαλι αλλα αυτοι ριχνουν.

Ατυχής η διατύπωση!
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

SAPPER

Παιδια δεν σας ξερω ουτε, δυστυχως, εχω παιξει μαζι σας αλλα νομιζω οτι ενα αθλημα-χομπι-διασκεδαση το εχετε παει σε επιπεδο που δεν του αρμοζει. ειναι πολυ απλο αν καποιος ποναει απο την μπιλια στο προσωπο φοραει μασκα αν καποιοσ οχι δεν φοραει. Οσο για τους κανονες αυτο που ακουω καθε φορα οταν θελω να ερθω για παιχνιδι ειναι ΑΘΑΝΑΤΟΙ =ΑΘΗΝΑΙΟΙ, δεν θελουν να τους ριχνεις στο κεφαλι αλλα αυτοι ριχνουν. Μα πως θα βγαλεις καποιον που βλεπεις  μονο το κεφαλι του? αρα εκ των πραγματων μπιλιες στο κεφαλι παιζουν αλλα με προσοχη. Καλεσα τον WAR ANGEL 

Που το ξέθαψες αυτό το μετά από 3 μήνες :D :D :D

Πλάκα πλάκα δεν έχετε και πολύ άδικο φίλε, γιατί το χρέωμα που έφαγαν οι Αθηναίοι γενικότερα ξεκίνησε από το παιχνιδι της Λαμίας όπου αυτοί που σας κατηγορούσαν για αθάνατους ήταν οι μεγαλύτεροι, απόγονοι του Highlander.  :D

Για καλή μας τύχη εγώ και η ομάδα μου μπήκαμε με της ομάδες της επαρχίας και παίζαμε στην ίδια πλευρά και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα γιατί παίξατε ωραία.

Στεναχωρήθηκα που έφυγαν τα παιδιά από την Πελοπόννησο στην μέση του παιχνιδιού γιατί φρικάρησαν με αυτά που γινόντουσαν όπως και εμείς μαζί με τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη που σταματήσαμε να παίζουμε και καθόμασταν στο safe house γιατί δεν είχε νόημα, η έκβαση ήταν προκαθορισμένη από πριν για μερικούς.  ;)

Το μόνο κακό είναι ότι ο φίλος Alien Produce και το παλικάρι με την ταβέρνα που ξιγήθηκε άψογα χρεώθηκαν της μακακίες ορισμένων που ξεμπροστιάστηκαν καταλλήλως εδώ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2470.0.html

και εδώ http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2423.0.html

Γιατί πήγαν να ζητήσουν και τα ρέστα ρίχνοντας λάσπη, και ο συνένοχος που την έκανε με ελαφρά παρουσιαζόταν σαν διοργανωτής ενώ δεν ήταν.

Τέλος πάντων υπάρχουν αξιόλογες ομάδες στην Αττική που μπορείτε να παίξετε με Fair play όπως οι Hades που επιλέξατε, σας εύχομαι καλή διαμονή στο Forum και καλά και ασφαλή παιχνίδια να έχουμε  ;)

Υ.Γ. Λόγο του ότι εξαντλήθηκε αυτή η συζήτηση πριν 3 μήνες και πλέον δεν έχει να προσφέρει τίποτα... και εκτός αυτού είναι και ψίλο-off topic το topic κλειδώνετε.