Αφιέρωμα στο Airsoft του περιοδικού "Καταδρομή και Ασφάλεια" 5-6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 02 Ιουν 2010, 00:30:59 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Το περιοδικό "Καταδρομή  και Ασφάλεια" στο τεύχος Μάιος - Ιούνιος του 2010 προχώρησε σε συνεργασία με το  σε ένα δισέλιδο αφιέρωμα για το Airsoft στην Ελλάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω της ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και υλοποιήθηκε το άρθρο αυτό όπως και τον φίλο Σάλτα Παύλο.

Το τεύχος κυκλοφορεί στα περίπτερα και μπορείτε να το βάλετε στην συλλογή σας, και στης αποσκευές σας μαζί με το AEG σας.  ;)

Επίσης υπάρχουν και άλλα πολύ ενδιαφέροντα άρθρα όπως η σημαντική προσφορά της εφεδρείας στο κοινωνικό σύνολο κτλ.

Τέλος να ευχαριστήσω το περιοδικό "Καταδρομή  και Ασφάλεια" για την συμβολή του στην διάδοση του Airsoft στο ευρύ κοινό κάνοντας το κοινωνικά αποδεκτό.

Team.

Ghost Recon Team.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

GO AIRSOFT,GO GHOSTS GO GO GO!αντε να μαθει ο κοσμος που μας ρωταει συνεχεια,τι ειναι αυτο?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Hardcore G.T.

ρε παιδια  μηπως εννοειτε το τευχος Ιουνιου-Ιουλιου??? Γιατι και αυτο εχει αφιερωμα στο αιρσοφτ και αφιερωμα για  το καταστημα 

Υπερανω ολων η Πατρις

EKAMenos

μαλον αυτο ενοει ο sapper γιατι πηγα και το αγορασα πριν λιγο !! πραγματι αναλητικο αφιερομα στο airsoft σελ(32-33) και στο  στην σελ (9)
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

SAPPER

Τα Off topic σβήστηκαν.

Το παρον topic ειναι για το αφιερομα στο Airsoft.

Και ανοίχτηκε ολόκληρη κουβέντα για τα όπλα "επίδειξης" του ΣΥΚΣΞ τα οποία είναι μόνο για παπάντζα και είναι κουφάρια, χωρίς κλείστρα, χωρίς τίποτα, για αυτό και είναι έτσι χρέπια.

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Dtq

Το πήρα, το διάβασα, δεν με εντυπωσίασε! Θα μπορουσε να ήταν και καλύτερο! :-\ :-\ :-\
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

EKAMenos

ρε παιδια μιπως μπορειτε να μου λεισετε μια απορια σχετικα με το περιοδικο τα οπλα που κρατουν οι ανδρες της Λ.ΕΦ.Ε.Δ  ΣΕΛ.(38-43) ειναι airsoft   ??? ??? γιατι κρατανε απο G36C μεχρι SA-80  και Μ4 cqb-r με ris  και δεν σημαζευετε ξερει λιπων κανεις εινε airsoft η οχι
ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΑΜΥΝΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ  ΓΙΑΤΙ    Ο  ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

http://www.rbgungraphics.com/thompson6in.jpg

SAPPER

Παράθεση από: EKAMenos στις  03 Ιουν 2010, 16:01:08 ΜΜ
ρε παιδια μιπως μπορειτε να μου λεισετε μια απορια σχετικα με το περιοδικο τα οπλα που κρατουν οι ανδρες της Λ.ΕΦ.Ε.Δ  ΣΕΛ.(38-43) ειναι airsoft   ??? ??? γιατι κρατανε απο G36C μεχρι SA-80  και Μ4 cqb-r με ris  και δεν σημαζευετε ξερει λιπων κανεις εινε airsoft η οχι
Airsoft είναι το οποίο το έχουν υιοθετήσει και άλλες λέσχες εκτός της ΛΕΦΕΔ Θεσσαλονίκης ,και ο ΠΣΕΕΔ και ο Ιερός Λόχος στην Αττική και μετά άλλες λέσχες στην επαρχία.

ZINJA

Θέλω να ευχαριστήσω της ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και υλοποιήθηκε το άρθρο αυτό όπως και τον φίλο Σάλτα Παύλο.

συγνωμη κιολας που το αναφερω!!!!ποιες ομαδες καλεσες,διοτι εμας δεν μας ειπες κατι σαν ομαδα ρε φιλε?και κατι ακομα,μηπως λεω μηπως,εμεις δεν ειμαστε ομαδα?  :o ??? ??? ??? ??? ??? ???

Υ.Γ

Ακομα να μου απαντησεις στο μηνημα που σου εστειλα!εκτος και αν δεν με υπολογιζεις σαν παικτη και σαν συναθλιτη και σαν συχομπιστα και σαν ενεργο μελος του αιρ- σοφτ?

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

theon

Να κάνω μια μικρή αλλά πολύ ουσιώδη διευκρύνηση :)το δισέλιδο άρθρο του οποίου έχω την τιμή αλλά πρωτίστως την ευθύνη να είμαι ο συντάκτης, είναι μια εξειδικευμένη αναφορά στο milsim με την χρήση του εξοπλισμού αιρσοφτ,όπως θα μπορούσε να ήταν το paintball,τα training laser,simunition ,και άλλα εκπαιδευτικά εργαλεία!
Σκοπός του άρθρου είναι να διαφανεί στο εξειδικευμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού πως η πλατφόρμα του airsoft δύναται να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς σκοπούς εκτός απο τις ατελείωτες ώρες έντασης ,αδρεναλίνης, χαράς ,ιδρώτα και ευγενούς άμιλλας  που προσφέρει σε εμάς που δεν λέμε να μεγαλώσουμε και παίζουμε επειδή το γουστάρουμε ;D ;D ;D ;D και άμα λάχει τα πάμε μία και με τους εππαγγελματίες ;) ;D ;D ;D

AIRSOFT FOR EVER!!!!
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

theon

Παράθεση από: theon στις  04 Ιουν 2010, 21:28:17 ΜΜ

Σκοπός του άρθρου είναι να διαφανεί στο εξειδικευμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού πως η πλατφόρμα του airsoft δύναται να χρησιμοποιηθεί για συγκεκριμένους εκπαιδευτικούς σκοπούς εκτός απο τις ατελείωτες ώρες έντασης ,αδρεναλίνης, χαράς ,ιδρώτα και ευγενούς άμιλλας  που προσφέρει σε εμάς που δεν λέμε να μεγαλώσουμε και παίζουμε επειδή το γουστάρουμε ;D ;D ;D ;D και άμα λάχει τα πάμε μία και με τους εππαγγελματίες ;) ;D ;D ;D

AIRSOFT FOR EVER!!!!
Επειδή δεν θέλω να με παρεξηγήσει κανένας για το αγνό των προθεσεών μου και επειδή κάποιοι φίλοι δυσανασχέτησαν με την υπογραμμισμένη φράση μου,οφείλω να ξεκαθαρίσω πως ο λόγος μου είναι σκωπτικός περιπαικτικός και ουδώλως υποτιμητικός προς τους ανθρώπους που χειρίζονται και εκπαιδεύονται με αληθινά όπλα υπηρετώντας την τάξη και την ασφάλεια αυτής της πολύπαθης χώρας.Εντάξει ρε σειρές κρατήστε την βρωμερή πυρίτιδα και το μόλυβδο και τον χαλκό και ελάτε να παίξουμε ''μπίλιες''!Κερδισμένοι θα βγούμε όλοι ;) :) :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

SAPPER

Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθείς φίλε theon, αν παρεξηγήθηκε κάποιος από τα Σώματα Ασφαλείας για κάτι τόσο απλό τι να πούμε  ::) αλλά εγώ δεν άκουσα ούτε έγραψε κανείς κάτι...

Προκαλώ εγώ λοιπόν όποιον θεωρεί τον εαυτό του "επαγγελματία" να μας πει ανοιχτά ότι ενοχλήθηκε και να μαζέψει και μια ομάδα και να έρθει να μας αποδείξει ότι είναι επαγγελματίες.

Στο εξωτερικό όπως έγραψες στο άρθρο τα έχουν βρει πολύ σκούρα οι επαγγελματίες που όντος είναι επαγγελματίες, εδώ στο Ελάντα με την μηδαμινή εκπαίδευση που έχουν, που δεν έχουν πάει καν φαντάροι αλλά και αν πήγαν ήταν σκοπιά-ΚΨΜ-αγκαρία, δεν παίρνανε σχολεία και να κάνουν συστηματικά βολές, δεν έχουν σωστό εξοπλισμό, και το μόνο που καταφέρνουν στις περισσότερες είναι να αυτοπυροβολούνται, οπότε ο όρος επαγγελματίας στην Ελλάδα έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν ισχύει.

Έχουν καταντήσει να πληρώνουν από την τσέπη τους τα πάντα με τον πενιχρό τους μισθό, σφαίρες, αλεξίσφαιρα, γυαλιά, και χίλια δυο άλλα και παρακαλάνε μήπως πάνε σε κάνα σχολείο αν έχουν κάνα βύσμα.

Οπότε η ενασχόληση τους με το Airsoft πωλών εξ αυτόν δεν είναι τυχαία, και η συνεκπαίδευση τους μαζί μας.

Είδη εδώ και μήνες η Σχολή Ευελπίδων έχει εξοπλιστεί με Airsoft και κάνει εκπαίδευση.
Ομάδες υψηλών προσώπων το ίδιο.
κ.α.

Τα λέω με πλήρη γνώση διότι έχουμε παίξει σχετικά σενάρια με ομάδες από Αστυνομία, λιμενικό, στρατιωτικούς, λέσχες καταδρομέων και έχουμε συμμετάσχει σε πόσα σχολεία σε Eλλάδα και εξωτερικό (άσχετα με το Airsoft) και το συμπέρασμα είναι ότι χρήζουν όλοι συστηματικής και σκληρής εκπαίδευσης χωρίς περικοπές και σκάρτο εξοπλισμό όπως ισχύει σήμερα.

Οπότε αντί να παρεξηγούνται ας ακολουθήσουν τον δρόμο των υπολοίπων συναδέρφων τους παίζοντας και μαθαίνοντας από εμάς τους "ερασιτέχνες" γιατί στον δρόμο θα είναι πολύ αργά όταν τα χρειαστούν και θα είναι μόνοι τους.

Φιλικά ο "ερασιτέχνης" Βασίλης aka Sapper.

VasiliaS

K απο τον ''ερασιτεχνη'' Vasilia συνχαρητηρια για το αφιερωμα στο αθλημα μας κ ελπιζω στο μελλον κ περιοδικο μονο για το airsoft!! :D :D