Πρόβλημα με αλλαγή ελατηρίου

Ξεκίνησε από Teacherdick, 23 Φεβ 2010, 08:20:53 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Καλημέρα Κύριοι.Χτες άλλαξα ελατήριο στο MP5 μου και αντιμετώπισα μερικα θεματάκια.Πιο συγκεκριμμένα:

1) Το καινούριο ελατήριο ήταν πιο μακρύ απο το παλιό.Θα έχω κάποιο πρόβλημα;
2) Αν και το νέο ελατήριο είναι Classic Army 100m/s, το όπλο μου βγάζει στη μέτρηση 385-390 fps, περίπου 15 fps περισσότερα απο το αρχικό!Ξέρετε τη μπορεί να συμβαίνει;
Si Vis Pacem, Para Bellum.

skotostras

1. Το οτι ειναι μεγαλητερο ειναι φυσιολογικο δεν υπαρχει προβλημα.
2. Τωρα τι ενοεις με τι μπορει να συμβαινει? Εαν το Gearbox θα χαλασει?
Eπισης το δοκιμασες καθολου?

Teacherdick

Εννοώ πώς είναι δυνατόν ένα ελατήριο που πρέπει να βγάζει το πολύ 350 fps, να βγάζει 390.Πήγα να το μειώσω και αυτό αυξήθεικε!!!!Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά....

Horus

βασικα κ μονο το γεγονος οτι ειναι μακρυτερο το καινουριο σε προδιαθετει οτι η συμπιεση θα ειναι μεγαλυτερη σε σχεση με το παλιο.
μηπως εχει γινει κανενα τυπογραφικο λαθος στη συσκευασια κ το ελατηριακι οντως δεν ειναι 100αρι?
enemies..we need more enemies!!

skotostras

Παράθεση από: Teacherdick στις  23 Φεβ 2010, 10:52:43 ΠΜ
Εννοώ πώς είναι δυνατόν ένα ελατήριο που πρέπει να βγάζει το πολύ 350 fps, να βγάζει 390.Πήγα να το μειώσω και αυτό αυξήθεικε!!!!Κατά τα άλλα δουλεύει μια χαρά....
aaaaaa πεστο ετσι!
ενοειτε υπαρχει λαθος, για να είναι μεγαλητερο οπως ειπε ο Horus ειναι και δυνατοτερο....
εχεις κανει μαλον λαθος στην αγορα σου....
το  ελατηριο σου ειναι m100?
γιατι τα 100m/s εισοδυναμουν με 330 fps....

Teacherdick

Το ελατήριο είναι C.A και πάνω στη συσκευασία έγραφε 100 m/s.To παλιό υποτείθεται οτι ηταν m110, αλλά ήταν πιο κοντό απο το 100στάρι. Λέτε να έγινε λάθος στη συσκευασία ρε παιδιά?

Aeronflame

μήπως θέλει να το κόψεις???Αν και μάλλον θα χρειαστεί να το αλάξεις με άλλο φίλε μο  :-\
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι

skotostras

Παράθεση από: vagelaras221 στις  23 Φεβ 2010, 14:33:23 ΜΜ
μήπως θέλει να το κόψεις???Αν και μάλλον θα χρειαστεί να το αλάξεις με άλλο φίλε μο  :-\
xaaxaxa τι??? ;D ;D ;D ;D
οοοχιι... xD δεν τα κοβουμε.... εχει γινει καπιο λαθος... παρε αλλο... γυρο στα  10 ευρω ειναι σιγα... ;D