Thrash Kings in Athens (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax)

Ξεκίνησε από Powerplant, 19 Φεβ 2010, 14:12:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

Δεν ξέρω πόσοι ενδιαφέρεστε, δεν ξέρω πόσοι το ξέρατε, δεν ξέρω τι θα πείτε αλλά σαν το ανέκδοτο με τον ναυαγό και την Σιντι Κρωφορντ ήθελα και εγώ κάπου να το πω:
Στα πλαίσια του φεστιβάλ SONISPHERE, στη Μαλακάσσα (όχι στο πεδίο ρε), την Πέμπτη 24 Ιουνίου θα εμφανιστούν τα πιο διάσημα συγκροτήματα και αυτά που καθιέρωσαν το thrash. Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax.
Προπώληση εισιτηρίων ξεκινά την Δευτέρα! Όσοι πιστοί ας προσέλθουμε!

Emperor

Το έμαθα σήμερα το πρωί επίσημα αν και γνώριζα από καιρό πως ήταν σίγουρο. Το θέμα είναι ότι θα έχουμε "απώλειες" εκεί. Θα γίνει ο χαμός!!!
Μια μέρα που δε θα τη ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!!!!
Στο σύνολό της η Panzer Division όντας σκληρά μέταλλα από μικρά παιδιά θα παρευρεθεί στο "σενάριο" \Μ/ 8) και σίγουρα θα ήταν καλή φάση να δίναμε ραντεβού οι αιρσοφτάδες που θα πάμε να πιούμε τις μπυρίτσες μας και να γουστάρουμε σαν μια μεγααααάλη παρέα εκεί! Από τη Δευτέρα όλοι εισιτήριο!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Hornet

Που πουλανε εισιτηρια για τους θεους!!!!? ;D ;D ;D ;D
you'll fire your musket but l'll run you through...

Powerplant

Στα Ticket House Αθήνας-Θεσσαλονίκης.
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42, τηλ. 210-3608366
Θεσ/νικη, Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310-264880
Ηλεκτρονική διάθεση, www.ticketpro.gr, www.tickethouse.gr
Τιμές 85 Ευρώ και 150 Ευρω, και μέσω ιντερνετ +10%

ZINJA

αμαν αμαν ειμαι μεσα παω να παρω εισιτιριο!ε ρε τι θα γινει!παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/