ti proteinete ?

Ξεκίνησε από giorgtas, 17 Φεβ 2010, 14:10:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giorgtas

endiaferomai gia thn agora enos pistol aeriou (gbb) .
omws eimai ''kainourgios' sto xwro kai den mporw na apofasisw monos mou .
eimai anamesa sta ----> M92F chrome stainless [BBGB12]  kai sto
--->M92F full metal (system  7)  kai --->M92F chrome full metal [WE-054]
einai ola sth lista twn oplwn aeriou (pistols) .
peite mou tis dikies as apopseis ( ws pio empeiroi ) panw se ayta  kai tis dikies sas protaseis an exete ektos aytwn twn oplwn.  eyxaristw . ;)

TS

1.φιλε επειδη οπώς ειπες εισαι καινουριος γ'αυτο διαβασε τους κανονες δεν γραφουμε με greeglish.
2.απο πιστολια παρε αυτο και θα εισαι οκ απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλο
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=1272

giorgtas

Ναί συγγνώμη.Πάνω απο όλα υπακούμε στους κανόνες .. Καλό φαίνεται αλλά για τα υπόλοιπα που προτείνω ποιά η άποψή σου ?

TS

καλα ειναι αλλα καλυτερα να παρεις αυτο που σου εδειξα ;)

αν μου πεις ποσα χρηματα διαθετεις θα σου πω πιο πιστολι ειναι καλυτερο για τα λεφτα σου.

Επισης μπορεις να παρεις στο καταστημα [αιρσοφτ σεντερ] και να ρωτησεις ;)

giorgtas

Μάλλον θα περάσω από το  να κοιτάξω κιόλας και να ρωτήσω . Απλά μένω μακριά ,γι 'αυτό ...Πιστέυω πως θα διέθετα 175 ευρώ. Αρκεί να είναι δυνατό όμως το εργαλείο .Επίσης θέλω να ρωτήσω κατά πόσο είναι δυνατόν τα airsoft pistols να πάρουν μεταλλικές σφαίρες . Ατόφιες δηλαδή. Πόσο επηρεάζει την εμβέλεια-ταχύτητα-ευστοχία ?. Πιό πολύ πιστέυω οι ατόφιες σφαίρες θα  βοηθούσαν στην αντίσταση στον άνεμο και θα γινόταν το όπλο πιο δυνατό.Αληθεύει η ...?

mirrage

Μην το συζητάς για μεταλλικές.Δεν ξέρω από
διαμέτρημα τι μεγέθη υπάρχουν αλλά το βάρος
είναι απαγορευτικό.Εκτός αν έχεις πιστολι με 400fps :)

Mandis

Παράθεσηκατά πόσο είναι δυνατόν τα airsoft pistols να πάρουν μεταλλικές σφαίρες . Ατόφιες δηλαδή. Πόσο επηρεάζει την εμβέλεια-ταχύτητα-ευστοχία ?. Πιό πολύ πιστέυω οι ατόφιες σφαίρες θα  βοηθούσαν στην αντίσταση στον άνεμο και θα γινόταν το όπλο πιο δυνατό
Υπάρχουν ατσάλινες 6mm , 0.30γρ. Δεν τις έχω δοκιμάσει αλλά συμφωνα με τα χαρακτηριστικά τους μπορείς να καταλάβεις...
Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω...

mirrage

Με 0.3g θα πέσει η απόδοσή του χώρια οτι θα τσούξει
πολλούς και το πιο πιθανό θα φάει και αυτός ban από
τα παιχνίδια.

SAPPER

Τα Off Topic σβήστηκαν. >:(

Με μεταλλικά σφαιρίδια δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει κανένας σε παιχνίδι, εκτός και αν τα θέλει για να παίζει μόνος του.

Παράθεση από: mirrage στις  17 Φεβ 2010, 22:05:35 ΜΜ
Με 0.3g θα πέσει η απόδοσή του χώρια οτι θα τσούξει
πολλούς και το πιο πιθανό θα φάει και αυτός ban από
τα παιχνίδια.
Το bun είναι σίγουρο... αλλά έχω φέρει και ένα ειδικό λιπαντικό για αυτές τις περιπτώσεις που βοηθάει τα AEG να γίνονται υπόθετα.  ;D ;D ;D

Back on topic.

Stevakuzo

αα ρε ΣΑιπερ τους εστρωσες ολους....τα πλαστικα ειναι χειροτερα απο τα μεταλλικα πιστολια?
I have not yet begun to fight!

Horus

τα ατσαλινα bbs ειναι για CO2 οπλα των 4,5mm ή .177 αν προτιματε.
ειναι βαρια, οχι οσο τα μολυβενια αλλα σιγουρα πανω απο 1g.

νομιζω πως δεν βγαινουν καν σε 5,5mm/.22 αφου σε αυτο το διαμμετρημα προτιμούνται μολυβενια βλημματα με καλα πτητικα χαρακτηριστικα, τα οποια ειναι πολυ βαρια!

οποτε δεν παιζει να βγαινουν ατσαλινα σε 6mm. αλλα αν εβγαιναν θα ηταν σιγουρα πανω απο 3g! 

enemies..we need more enemies!!

Ghillie

Παράθεση από: Horus στις  19 Φεβ 2010, 16:28:57 ΜΜ
τα ατσαλινα bbs ειναι για CO2 οπλα των 4,5mm ή .177 αν προτιματε.
ειναι βαρια, οχι οσο τα μολυβενια αλλα σιγουρα πανω απο 1g.

νομιζω πως δεν βγαινουν καν σε 5,5mm/.22 αφου σε αυτο το διαμμετρημα προτιμούνται μολυβενια βλημματα με καλα πτητικα χαρακτηριστικα, τα οποια ειναι πολυ βαρια!

οποτε δεν παιζει να βγαινουν ατσαλινα σε 6mm. αλλα αν εβγαιναν θα ηταν σιγουρα πανω απο 3g!      
Σε αυτο να συμπληρωσω οτι εχουν σχεδιαστει και κατασκευαστει για χρηση κυνηγετικη, με σκοπο τη "διατρηση" κλπ του στοχου απο σχετικα μεγαλη αποσταση (ανω των 20 μετρων). Σκεφτειτε λοιπον η χρηση τους σε αλλους ανθρωπους σε ενα παιχνιδι airsoft οπου οι αποστασεις εμπλοκης μπορει να ειναι αρκετα μικροτερες απο τα 20 μετρα τι αποτελεσματα μπορει να εχει. Ακομη να τονισω οτι τα BBs φτιαχνονται πλαστικα για εναν ακομη λογο: να μην μπορουν σε καμια περιπτωση να διαπερασουν τα γυαλακια τα οποια φτιαχνονται απο πλαστικο μεγαλυτερης σκληροτητας ετσι ωστε σε μια πολυ εντονη κρουση να εχουμε θραυση της μπιλιας και οχι του "κρυσταλλου". αναλογιστειτε λοιπον τωρα τι θα εκανε ενα ατσαλινο bb με προφανως ΠΟΛΥ μεγαλυτερη σκληροτητα σε μια μασκα απο πλαστικο. Αν παλι μιλας για χρηση ΚΑΘΑΡΑ σκοπευτικη, και οχι για airsoft τοτε θα σου προτεινα να μην παρεις gbb αλλα καποιο πιστολι ειδικο για στοχοβολη και να ακολουθησεις τις οδηγιες του κατασκευαστη του για πυρομαχικα κλπ. Στο κατω κατω υπαρχουν ανθρωποι που ΔΟΥΛΕΙΑ τους ειναι να κανουν τετοιες μελετες για την ευθυβολια σκοπευτικων αεροβολων και για την κατασκευη αεροβολων airsoft ωστε να μπορουν να χρησιμοποιηθουν με σχετικη ασφαλεια πανω σε αλους ανθρωπους. Αφηστε λοιπον τις αλχημειες και εμπιστευτειτε τη δουλεια που εχουν κανει καποιοι με πολυ περισσοτερα χρονια σπουδων και εμπειριας πανω σε αυτο τον τομεα!

Τελος, να ζητησω συγνωμη εαν πλατειαζω η εχω βγει εκτος θεματος του αρχικου νηματος, αλλα οντας νεος στο αθλημα αυτο δεν μπορω παρα να ανησυχησω για τη σωματικη μου ακεραιοτητα βλεποντας φαινομενα και προβληματισμους τετοιου τυπου. Ας καταλαβουμε ολοι οτι καλυτερα να μην βαραει μακρια το aeg μας ΠΑΡΑ να υπαρχει η πιθανοτητα να τραυματισουμε καποιον αλλο συνχομπιστα μας με συνεπειες μακραν σοβαροτερες απο το αν θα ειναι ευθυβολο το aeg.