ΝΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ airsoft

Ξεκίνησε από traffic, 15 Φεβ 2010, 08:24:35 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

traffic

Από το γνωστό ιστολόγιο του Σάββα Καλεντερίδη infognomon, ένα νέο αφιέρωμα στο hobby μας. Σαν πολύς θόρυβος γινεται για το airsoft τις τελευταίες μέρες. Ας είναι για καλό.
Για να το δείτε ακολουθείστε το link παρα κάτω

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/airsoft.html

ghost-71

φίλε μου καλή σου μέρα ..το αφιέρωμα δεν ήταν άσχημο,βεβαία ο κόσμος τουλάχιστον για την ΕΛΛΑΔΑ έχει μίνι λιγάκι πίσω σε αυτά τα σπορ ,ΒΛΕΠΕ τη έγραψαν διάφορη ποιο κάτω..και δεν ειναι μονο αυτα..
έχω ακούσει   και διάφορους αλους χλευασμούς ..του τι που αυτά δεν είναι όπλα για άντρες ,και εγώ με το δικανο θα θα θα θα  και πάμε λέγοντας ..  νομίζω πώς θα έπρεπε να είμαστε λίγο προσεκτική με
αυτούς που προσηλυτίζουμε σε αυτό το ωραίο άθλημα που λέγετε airsoft....για να μην εχουμε παρατράγουδα ...και διάφορα ατυχήματα ..

Ranger

Δίκιο έχει  ,κοίτα τι γράφουν από κάτω δεν γνωρίζουν τίποτα για εμάς
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

traffic

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι το τρίτο αφιέρωμα σε διάστημα 20 ημερών. Αυτό επεσήμανα .

Horus

ειναι αληθεια οτι στην Ελλαδα η υπερβολικη δημοσιοτητα ειναι δικοπο μαχαιρι..
απο την αλλη ομως οταν "κρυβεσαι" η εικονα που βγαινει προς τα εξω ειναι ΠΑΝΤΑ αρνητικη.
οποτε το μη χειρον βελτιστον σε αυτη την περιπτωση..

μακαρι να μας βγει σε καλο, κ τα αρνητικα σχολια να περιοριστουν μονο στο "χομπυ για πλουσιοπαιδα".
enemies..we need more enemies!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

τα σχολια των αναγνωστων η'εγιναν απο ανθρωπους των σπηλαιων η' οι ανθρωποι ειναι εκτος πραγματικοτητας...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: traffic στις  15 Φεβ 2010, 08:24:35 ΠΜ
Από το γνωστό ιστολόγιο του Σάββα Καλεντερίδη infognomon, ένα νέο αφιέρωμα στο hobby μας. Σαν πολύς θόρυβος γινεται για το airsoft τις τελευταίες μέρες. Ας είναι για καλό.
Για να το δείτε ακολουθείστε το link παρα κάτω

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/02/airsoft.html

Συγνώμη αλλά αυτό δε είναι αφιέρωμα....

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

Maleficus

και η ενημερωση καλη ειναι ...

Υ.Γ
ποιος ειναι ο Σαββας Καλεντεριδης?

asimazeftos

Ναι και η ενημέρωση είναι καλή.ο κόσμος δεν ξέρει για το airsoft.το100% σε όσους έχω πει
ότι παίζω airsoft με ρωτάνε τι είναι αυτό?.πρέπει σιγά σιγά να υπάρχουν αφιερώματα και σωστές
διευκρινίσεις για τον χώρο ώστε να μάθουν όλη τη είναι.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Powerplant

Σταμάτα το ποστάρισμα για 1 ώρα και ψάξε λίγο στο διαδίκτυο ποιος είναι ο Καλεντερίδης και με την ευκαιρία ποιος είναι και ο Σταύρος (Στηβ) Λάλας. Γιατί καλό είναι το ποστάρισμα και να γίνουμε Ταξίαρχοι στο ποστ αλλά να φροντίζουμε και να μαθαίνουμε κάτι.

WAR ANGEL

Παράθεση από: Powerplant στις  16 Φεβ 2010, 21:19:35 ΜΜ
Σταμάτα το ποστάρισμα για 1 ώρα και ψάξε λίγο στο διαδίκτυο ποιος είναι ο Καλεντερίδης και με την ευκαιρία ποιος είναι και ο Σταύρος (Στηβ) Λάλας. Γιατί καλό είναι το ποστάρισμα και να γίνουμε Ταξίαρχοι στο ποστ αλλά να φροντίζουμε και να μαθαίνουμε κάτι.

+1

Maleficus

OFF TOPIC WARNING !!!

that does it !!!!!
θεωρω το συστημα προαγωγης στα φορουμ ηλιθιο πανω απο ολα !!!!
δεν νομιζω να εχω βγει πολλες φορες οφ τοπικ και οσο μπορω το αποφευγω ....
αν ενα θεμα δεν με ενδιαφερει απλως δεν ποσταρω σε αυτο ή δεν δίνω καποια απαντηση!
εκανα μια ερωτηση και εχω παρει την απαντηση μου εδω και πολλες ωρες σε π.μ
συγννωμη που δεν ξερω τι είναι ο καθενας στη κοινωνια μας , συγγνωμη που κανω ερωτησεις για πραγματα που δεν ξερω , συγγνωμη που λεω τη γνωμη μου και την αποψη μου συγνωμη που δεν βλεπω ειδησεις δεν παρακολουθω τα νεα και δεν διαβαζω εφημεριδα δεν ασχολουμαι γενικως με τα κοινα εκτος απο μερικα... !
οπως σου ειπα στο π.μ νομιζα οτι ειναι ακομα ενας δημοσιογραφος .... συγχωρηστε την αγνοια μου
δεν ηξερα οτι ηταν στην ΕΥΠ τι να πω .... πολλοι στην ηλικια μου δεν ξερουν ποιος ειναι
ειναι σε υστερογραφο που σημαινει οτι ειναι δευτερευον στο ποστ μου και αν θελει καποιος απανταει στο νημα ή με π.μ

ghost-71

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ  μου καλά ..ούτε και εγώ ξέρω ποιος είναι ο ...ΣΑΒΒΑΣ Καλεντεριδης...
και χέστηκα στην τελική τελική..ανάθεμα και ΠΡΕΠΕΙ να ξέρουμε ποιος είναι ,ο καθένας ..
και γιατί να το ξέρουμε στην τελική τελική..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΥΓ...ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΟΕΟ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

τσ! τσ! τσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ??? ??? ??? ??? ???
μαλλων η φωτο που εχεις βαλει δεν εχει καμια σχεση με αυτα που λες.
φιλικα!!!

Τάλων

Παράθεση από: ghost-71 στις  16 Φεβ 2010, 22:02:09 ΜΜ
ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ  μου καλά ..ούτε και εγώ ξέρω ποιος είναι ο ...ΣΑΒΒΑΣ Καλεντεριδης...
και χέστηκα στην τελική τελική..ανάθεμα και ΠΡΕΠΕΙ να ξέρουμε ποιος είναι ,ο καθένας ..
και γιατί να το ξέρουμε στην τελική τελική..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΥΓ...ΑΥΤΙ ΠΟΥ ΔΉΘΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ..ΞΕΡΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ..ΟΕΟ

Φίλε ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ όχι και έτσι.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να μιλάς έτσι για ανθρώπους που τουλάχιστον δεν ξέρεις. Ίσως αν μάθεις να μπορείς να διαφωνείς για αυτά που έχουν κάνει. Αυτοί σίγουρα δε χέστηκαν αλλά σίγουρα προσπάθησαν. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

SAPPER

Παράθεση από: traffic στις  16 Φεβ 2010, 13:00:39 ΜΜ
Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, είναι το τρίτο αφιέρωμα σε διάστημα 20 ημερών. Αυτό επεσήμανα .
+1
Έχουν γνώση οι φύλακες... ;)
Κάπου εδώ γυρνά ο τυφλοπόντικας αλλά είναι ερασιτέχνης.

VasiliaS

Ναι,ωραια ολα αυτα αλλα να μη μενει μονο στα περιοδικα :) :)