Συλλογή βίντεο με θέμα αναπαραστάσεις airsoft μαχών Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου

Ξεκίνησε από Siegfried, 16 Δεκ 2008, 14:44:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GeR^PEZONAUTHS

gt den diorganonete ena senario me ww2 , tha epitrepontai opla apo ekeinh thn epoxh (thompson,mp40,mp44,kar98,m1911,luger) kai ola ta sunafh,
oraia  tha  einai

Falcon

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  13 Μαΐου 2009, 12:17:19 ΜΜ
gt den diorganonete ena senario me ww2 , tha epitrepontai opla apo ekeinh thn epoxh (thompson,mp40,mp44,kar98,m1911A1,luger) kai ola ta sunafh,
oraia  tha  einai

Εγω παντως φιλε πεζοναυτη ειμαι μεσα για τετοιου ειδους σεναριο,, με το Μ1911Α1!!!

Ozymandias

Μηπως επειδη ελαχιστοι εχουν τετοια οπλα και ακομα πιο λογοι στολες και εξαρτησεις απο την εποχη εκεινη;

ted

Siegfried

Σύντομα θα ανοίξω νήμα με θέμα αναπαραστάσεις Β' Παγκοσμίου πολέμου και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τη δυνατότητα και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τέτοιου είδους παιχνίδια.

GeR^PEZONAUTHS

ωραια θα ηταν παντως,να σκας μυτη με το thompson και και τα mp44 και να γινετε της τρελλης, βασικα  ειναι πολυ ωραιο αλλα ειναι πανακριβο και δεν ειναι και πολυ δυνατο, αλλα ειναι οπλο θρυλος , και κατι αλλο υπαρχει το B.A.R )BROWNING AUTOMATIC RIFLE) η αλλιως Μ1918 σε αιρσοφτ????

Siegfried

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  03 Ιουν 2009, 22:01:23 ΜΜ
ωραια θα ηταν παντως,να σκας μυτη με το thompson και και τα mp44 και να γινετε της τρελλης, βασικα  ειναι πολυ ωραιο αλλα ειναι πανακριβο και δεν ειναι και πολυ δυνατο, αλλα ειναι οπλο θρυλος

Αν αναφέρεσαι στο MP44 το έχει φέρει και το airsoftcenter και νομίζω η τίμη είναι πολύ λογική και τα fps αξιόλογα.

GeR^PEZONAUTHS

το εχω δει φιλε siegfried αλλα μου εχει κλεψει την καρδια το agm m16a3

ειναι αξιοπιστο site αυτο που μου ειπες?
εχει κανει κανεις αγορα απο το συγκεκριμενο?