ΘΕΛΩ ΟΠΛΟ ΤΩΡΑ!HELP

Ξεκίνησε από heliman, 09 Φεβ 2010, 23:18:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

heliman

Παιδες καλησπερα σε ολους,ειμαι 38χρονων και βλεποντας καποια βιντεακια ποροθηκα και θελω οπλο να ερθω να παιζουμε παρεα που και που.εχω διαβασει καποια πραγματα και εχω καταληξει σε 3 οπλα.
1.Μ4Α1 της JG
2.m4a1 της dboys
3.g36c της jg
απ οτι διαβασα τα 2 πρωτα θα χρειαστουν αλλαγη ελλατηριου για να πεσουν τα fps πραγμα που δεν πιστευω οτι θα με δυσκολεψει(κανω μοντελισμο οποτε πιανουν τα χερια μου)
ποιο θα με συμβουλευατε να παρω?υπ οψιν οτι δυσκολα θα παρω και δευτερο οπλο λογω του οτι ασχολουμε και με αλλα χομπυ-σπορ.
ευχαριστω πολυ

mirrage

Γιατί δεν πας μία βόλτα από το airsoftcenter να τα δεις?

Ghillie

Οπως προτεινε ο Mirage αυτο θα ηταν μια πολυ καλη ιδεα! αν πας απο εκει θα σου πουν και ποια εχουν σε στοκ γιατι την τελευταια φορα που κοιταξα δεν ειχαν κανενα JG G36. Ειμαι μεγαλος fan αυτου του αεροβολου, εχω ακουσει τα καλυτερα και απο ατομο που το ειχε πολυ καιρο! Αυτο θα σου προτεινα αν το εχουν. Για τα Μ4 δεν γνωριζω, δεν κατεχω. καλη αρχη και καλα παιχνιδια.

Vangelis

Καλησπέρα και απο εμένα,

Δεν είναι καθόλου άσχημες οι επιλογές σου! Αν τελικά κατευθυνθείς σε Dboys θα σου πρότεινα  το M4 A1 (Full metal) που σου αφήνει μια ποιό καλή αίσθηση και ισοροποία όταν τα κρατάς.

- M4 A1 (Full metal) Dboys
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=656

- Για το G36c της JG.
Δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη μιας που δεν το εχω και δεν έχει τύχει να το δω απο κάποιον φίλο.
Εχω το αντίστοιχο CA36C Classic Army και ειμαι ικανοποιημένος.

Αν πάντως θα ήθελες να δείς και κάτι άλλο ποιό διαφορετικό απο αυτα που έχεις κατασταλάξει, καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά και στο ACR Masada, που είναι αρκετά καλό/ δυνατό και σχεδόν κοντά στα ίδια χρήματα!

- ACR Masada:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=996

Σου εύχομαι - Καλή επιλογή!
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

heliman

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεισ σας
Πηρα τηλ στο  και μου ειπαν οτι το Μ4 και το G36 τησ JG δεν υπαρχουν λογω του οτι εχει κλεισει το εργοστασιο.Κατοπιν αρκετου ψαξιματος κατελειξα οτι το καλυτερο για μενα ηταν το g36c.και το πιο οικονομικο αφου θελω πρωτα να δοκιμασω το σπορ και αν μου αρεσει συνεχιζω...
Γνωριζει κανεις τι γινεται με τη συγκεκριμενη εταιρια και αν θα ξαναβγαλει οπλακια στην παραγωγη?μαλλον θα πρεπει να περιμενω.. :(

Ghillie

Πιθανοτατα θα πρεπει να περιμενεις πολυ καιρο, ειχα ρωτησει και πριν απο μηνες για την JG και ελαβα την ιδια απαντηση.Τους εχουν κλεισει λογω νομικου ζητηματος απ'οτι ακουσα οποτε ισως και να μην την ξαναδουμε την εταιρια αυτη.Τελικα πηρα ενα αλλο μοντελο μεταχειρισμενο απο ενα φιλο εγγυηση και εκανα δουλεια μου. Κοιταξε παντως και το Dboys, το εχει γνωστος και του εβγαλε προβλημα μετα απο αρκετο καιρο και αυτο επειδη αλλαξε τη μπαταρια με πιο ισχυρη. Η αλλη επιλογη ειναι να βρεις ενα μεταχειρισμενο. Η πλειοψηφια απο τα προβληματα που μπορει να σου βγαλει, φτιαχνονται με σχετικα λιγα λεφτα και εκτος αυτου πολλοι δινουν και διαφορα παρελκομενα με τα οπλα που πουλανε οπως γεμιστηρες κλπ κλπ. Και βλαβη να βγαλει αμεσως, κερδισμενος θα βγεις πιστευω.

heliman

Παιδια ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεις σας.Τελικα αγορασα το g36c απο εξωτερικο οποτε θα παω στο  για ολα τα παρελκομενα και ελπιζω συντομα να τα πουμε απο κοντα και σε καποιο πεδιο.

salamine153

Αμα θελεις παρε το ΗΚ33 της Classic Army, ελαχιστοι το εχουνε και εκτως απο στιλατο ειναι και πολυ βολικο)))
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια