OPERATION:WELCOME HOME Eλευσίνα 14/2/2010

Ξεκίνησε από eloxim1, 08 Φεβ 2010, 23:50:51 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kaliostro

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ AIRSOFTER!!!!!
Έψαξα 2 λεπτάκια μόνο σε 2 Ελληνικά φόρουμ που ασχολούνται με το άθλημα-χόμπι του airsoft για να βρώ κάποιους κανόνες συμπεριφοράς-παιχνιδιού-ασφαλείας!!!ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 1!!!Τα βασικά γνωρίσματα του χόμπι μας είναι η ειλικρίνεια,ευγενής άμιλα,ασφάλεια!!!Παραθέτω τους 2 συνδέσμους που αν τους διαβάσετε λίγο προσεχτικά (20 λεπτά υπόθεση είναι μην τεμπελιάζετε) θα δείτε οτι ΔΕΝ αφήνουν κ πολλά πράγματα ανοιχτά για κουτοπονηριές!!!
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,131.0.html
http://www.hellasairsoft.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=1575
Αν προσέξετε είναι κάποιοι κανόνες απο το 2005!!!Αυτό δεν μας λέει οτι είναι "παλιοί-απαρχεομένοι" όπως θα γυρίσουν κάποιοι να πούνε..."Έχουμε 2010..." κλπ κλπ,αλλά οτι ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ πολύ πρίν απο αρκετούς απο εμάς!!!!!
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έμαθα για το airsoft ήταν να δώ τί σκ@τ@ κανόνες έχει...διαβάστε τους κ εσείς με την σειρά σας τώρα.
Υ.Γ. Ευχαριστώ όσους διαβάσουν τους κανόνες(ακόμα κ τους παλιούς να τους ξεσκονίσουν λίγο) γιατί κάπως έτσι θα γίνουμε καλύτεροι airsofters.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Rocks

Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους Pit, Firestriker  και τον Melas  για την βοήθεια που μου πρόσφεραν, τον καθαρισμό τραυμάτων κλπ...

Κατά τα άλλα το παιχνίδι ήταν πραγματικά «υπέροχο» !!!
Σπάσαμε δόντια, σπάσαμε εξοπλισμούς, ματώσαμε, πιαστήκαμε στα χέρια, αθάνατοι κατά σωρηδόν, μηδέν οργάνωση, καμία σημασία στους κανόνες  ασφαλείας και φυσικά οι «πονηροί» !!
Πραγματικά απορώ με κάτι σχόλια που είδα για ωραίο παιχνίδι. Που το είδαν το παιχνίδι? Μιλάμε για αγώνα επιβίωσης, διαγωνισμό ανάδειξης εγωισμού και κατανάλωσης bbs!!!

Θα αρχίσω με το σενάριο-διοργάνωση-διοργανωτές.

Κύριοι το να στήσεις ένα σενάριο, απαιτεί εμπειρία και κόπο.
Έμπειροι παίχτες και ομάδες δεν στήνουν σενάρια σε μια μέρα μέσα, λέτε να βαριούνται?? Μάλλον όχι!!!
Πολύ καλή ιδέα για αυτό το σενάριο, αλλά η υποστήριξη του από τους διοργανωτές ανύπαρκτη. Οι παίχτες ή δεν ήξεραν το σενάριο, ή δεν το είχαν καταλάβει, ή τι να πω... έκαναν του κεφαλιού τους??
Οι μετρήσεις γίνονται με bbs των διοργανωτών και ελέγχουν οι ίδιοι το hopup!
Χρονοβόρο? Κουραστικό? Ναι είναι, αλλά όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη του να στήσεις ένα σενάριο, αναλαμβάνεις όλα αυτά, από το να μαζέψεις τον κόσμο νωρίς, να κάνεις σωστές μετρήσεις, να δώσεις να καταλάβουν ΟΛΟΙ ποιο είναι το σενάριο,  μέχρι και σαν διοργανωτής να τρέχεις πάνω κάτω, ΧΩΡΙΣ να παίξεις για την σωστή διεξαγωγή του παιχνιδιού!
Αναφέρθηκαν κανόνες διεξαγωγής παιχνιδιού? Τι είναι το μπαμ, τι είναι το παρλε, πότε δεν βαράμε, πως βαράμε κλπ?  ΟΧΙ

Όσον αφόρα το συμβάν, αφορά τον παίχτη της ομάδος "Lost Infantry Division" με το nick PITBULL. To AEG του είναι ένα AGM απείραχτο, το οποίο έβγαζε 350 fps με 30αρα bb!!! (όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό!!)
Αυτό το άτομο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΙ AIRSOFT! Η ομάδα του φυσικά ΔΕΝ φταίει σε τίποτα και μπράβο στους Firestriker  και Melas  για την στάση τους!
Αλλά σαν αρχηγοί της ομάδας, θα πρέπει να ήξεραν τι κάνουν οι παίχτες τους με τα aeg τους. Ευτυχώς που δεν είχαμε και χειρότερα, θα μπορούσε από την ορμή των bbs να έφευγε και κανά γυαλί και να είχαμε τίποτα χυμένα μάτια στο πεδίο!

Το συμβάν συνέβη πίσω από την πράσινη σκοπιά, στον κεντρικό δρόμο της βάσης. Πίσω από ένα ανάχωμα έκανα medic στον jumbo, όπου έχουμε δει τον PITBULL, σηκώνομαι και του ρίχνω μια ριπή στο μαύρο γιλέκο που φορούσε και ΒΛΕΠΩ τα bbs να σκάνε επάνω του, θα μπορούσα να του έριχνα και στο κεφάλι, αλλά δεν το συνηθίζω αυτό. Αυτός αντί να ζητήσει medic κόλλησε το δάκτυλο του και μου άδειασε καμία 20αρια bbs στο πρόσωπο μου και πάνω στον jumbo και ενώ φωνάζαμε έξω, αυτός συνέχιζε... οκ, το έξω μπορεί να μην ακούστηκε... αλλά το ρημάδι το χέρι σηκωμένο δεν το είδε? Σε αυτό μπορεί να το διαβεβαίωση ο jumbo φυσικά, αλλά και ο Dush που ήταν ακριβώς πίσω μας και παρών σε όλη την φάση.

Το κυριότερο όμως πρόβλημα κατ'εμε είναι η ΚΟΡΟΪΔΙΑ και η «ΠΟΝΗΡΑΔΑ» που δείχνουν πολλοί «παίχτες». Δεν κοροϊδεύουν εμένα πχ, ή τον τάδε, ή τον δείνα, αλλά όλους όσους παίζουν airsoft!

Δεν είμαστε από ζάχαρη, όπως ανάφερε κάποιος πολύ σωστά, (υπάρχει τρόπος να τον βγάλεις τον άλλον, εάν πετά κεφαλάκι, χωρίς να του μπαμπακιάσεις το πρόσωπο!) αλλά εάν έχουμε απωθημένα, καλύτερα να ψαχτούμε αλλιώς και όχι στο airsoft!!

Είπε κανείς κάτι για τα πριβέ ?????

Συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ, αλλά ελπίζω πως το σημερινό «παιχνίδι» να γίνει  η αφορμή, ώστε το airsoft να γίνει ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

you can run, but you can not hide

easy

Απογοητευση, πληρης απογοητευση...
Να ειμαι ειλικρινης ειχα καιρο να παρεβρεθω σε ανοικτο παιχνιδι που διωργανωθηκε μεσω του forum του airsoftcenter... Το μονο που μπορω να πω ειναι πως  στεναχωρηθηκα αφανταστα! Ειληκρινα, εαν επαιζα για πρωτη φορα σημερα airsoft δεν θα ηθελα να ξαναπαιξω... Και ενω το σεναριο και η διαθεση του διςργανωτη ειχε προοπτικες (και εκπληξεις οπως το τζιπακι που εδινε μια καποια αλλη πινελια), το παιχνιδι καταντησε κυριολεκτικα μια αηδια!
Δεν θα σταθω σε θεματα αθανασιας και σεναριου, αλλα μονο στην ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  
Θα μπορουσα να γραφω σεντονια με κρισεις και κατακρισεις αλλα δεν πιστευω πως εχει ιδιαιτερο νοημα... Απλα το λυπηρο ειναι οτι μονο οταν  γινεται παθημα, τοτε μονο γινεται μαθημα.
Ασ ελπισουμε οτι μετα απο σημερα, θα υπαρξει μια προσπαθεια για κατι καλυτερο...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ πανω απο ολα
easy

mirrage

Όσοι δεν ήταν ενήμεροι για το σενάριο είχαν αυτοί και μόνο την ευθύνη.
Βέβαια σωστό briefing δεν έγινε αλλά και ότι ειπώθηκε ήταν εν μέσω αδιαφορίας
και διάλυσης. Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν καλό για όλους τους λόγους που
αναφέρθηκαν.Πιστεύω πως ο eloxim1  θα είναι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα
και δεν θα κάνει ξανά τα διοργανωτικά λάθη που έκανε.Αλλά όλοι πρέπει να μην
αφήσουμε να ξαναγίνει αυτό το μπάχαλο και να βγάζουμε εκτός όσους περνούν
τα όρια.Το παλικάρι ήρθε και αυτό για να παίξει και είχε καλή θέληση.Ορισμένοι το
εκμεταλλεύτηκαν αυτό και αδιαφορούσαν όταν έλεγε κάτι πχ όταν ούρλιαζε να
μετρηθούν τα AEGs.

tomc4t

Σημερα ηταν το δευτερο παιχνιδι που επαιξα και ενω το σεναριο ηταν φοβερο ολα εγιναν σκατα(συγνωμη για την εκφραση).μαυρα μεσανυχτα οι περισσοτεροι για το σεναριο παρα πολλοι που δεν τηρουσαν κανονεσ ασφαλειας εβλεπα ατομα να παιζουν χωρις μασκες....τι να πει κανεις αν οι ιδιοι δεν σκεφτονται τον εαυτο τους...Αθανατοι αμερικανοι σημερα?ΑΠΕΙΡΟΙ εγω τουλαχιστον χτυπησα 5 ατομα εβλεπα τα bbs και δεν ακουσα ουτε ενα εξω.οι αμερικανοι μαυρα μεσανυχτα για το τι πρεπει να κανουν...ουτε ορια στο πεδιο ουτε τπτ βλεπω 5 ατομα εχουν βγει  1 toll μετα το respawn των σομαλων που υποτιθετε στοχος τους ηταν να μπουν απο κατω να φτασουν στο toll respawn και να παρουν τον ομηρο και αυτοι δεν πηγαν ουτε καν για τον ομηρο βγηκαν να καθαρισουν κοσμο....τωρα  σε οτι εχει να κανει με τον pitbul κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να ξαναπαιξει 1 σπασμενο δοντι ενα κεφαλι σημαδεμενο ενα σπασμενο red dot παραπαει πιστευω αυτο δειχνει ασεβεια προς τους υπολοιπους που επαιζαν...eloxim1 οπως σου εγραψα και πρωτος οταν ανεβασες το σεναριο ηταν φοβερο αλλα θελει καλυτερη οργανωση...αυτα απο εμενα συγνωμη αν σας κουρασα
Jolly Roger lead the way...

SAPPER

Παράθεση από: easy στις  14 Φεβ 2010, 22:50:39 ΜΜ
Να ειμαι ειλικρινης ειχα καιρο να παρεβρεθω σε ανοικτο παιχνιδι του center... Το μονο που μπορω να πω ειναι πως  στεναχωρηθηκα αφανταστα! Ειληκρινα, εαν επαιζα για πρωτη φορα σημερα airsoft δεν θα ηθελα να ξαναπαιξω... Και ενω το σεναριο και η διαθεση του διςργανωτη ειχε προοπτικες (και εκπληξεις οπως το τζιπακι που εδινε μια καποια αλλη πινελια), το παιχνιδι καταντησε κυριολεκτικα μια αηδια!
Θα μπορουσα να γραφω σεντονια με κρισεις και κατακρισεις αλλα δεν πιστευω πως εχει ιδιαιτερο νοημα... Απλα το λυπηρο ειναι οτι μονο οταν  γινεται παθημα, τοτε μονο γινεται μαθημα.
Ασ ελπισουμε οτι μετα απο σημερα, θα υπαρξει μια προσπαθεια για κατι καλυτερο...

ΑΣΦΑΛΕΙΑ πανω απο ολα
easy

Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων το παιχνίδι, και γενικός τα παχνίδια, δεν έχουν σχέση με το center...

easy

Δεκτη η παρατηρηση. Σε καμια περιπτωση δεν υπονοησα οτι το παιχνιδι - διοργανωση, ειχε καποια σχεση με το καταστημα, αλλα για συντομια το εθεσα ετσι.
-SORRY-
Εγινε επεξεργασια στην προηγυμενη απαντηση μου για αποφυγη παρεξηγησεων!

salamine153

φωτογραφιες θα εχει καθολου;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Kallistos

Προς όλους τους Αιρσοφτερ...

Οτι κάνουμε το κανουμε για να περνάμε καλά.
Αν και το αιρσοφτ δεν είναι αθλημα, στηρίζεται στην άμιλα και την καλή θέληση όλων όσων παίζουν.
Οι κανόνες ασφαλειας υπαρχουν για να τους τηρούμε.
Δεν πρεπει να παιζουν παιχτες τύπου: "Παω να παιξω επειδή φαίνομαι ωραίος με την παραλλαγή και το όπλο στα χέρια μου με κανει να νιώθω τόοοσο ωραία".
Το αίρσοφτ αν και δεν ειναι κανονικός πόλεμος... ειναι προσομοίωση αυτού. Δεν είναι ηλεκτρονικό παιχνίδι στυλ Modern Warfare να τον χτυπάς να κανει respawn και ολα καλά.
ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ και πρεπει να τις αναλογίζονται ολοι.
Δεν είναι παιχνίδι για παιδιά. Γιαυτό υπαρχει το 18ο έτος σαν οριο ηλικίας. Αλλά τι με αυτό; Έχω δεί 18-χρονα να συμπεριφέρονται με μεγαλύτερο σεβασμό στο οπλο τους απο οτι ενας μεγαλύτερος που το μόνο που θελει είναι να ντυθει στρατιώτης και να παει να ξεσκάσει και να ξεσπάσει και να ξεφύγει απο την καθημερινότητα του.
Γουστάρω όλους οσους παιζουν είναι πορωμένοι με αυτό το χόμπι. Αλλά γουστάρω ποιο πολύ σε όσους παίζουν και ταυτόχρονα έχουν σύνεση σε ότι κάνουν.

Για το συμβάν, εχω παίξει με τον Pitbull και θα δεν πιστευα οτι θα γινόταν κάτι τετοιο, αν δεν το ζούσα και ο ιδιος. Αλλά θα μπορουσε να αποφευχθει αν οντως ο παιχτης ειχε την συνεση, την αμιλα και το σεβασμό προς τον συμπαιχτη του και όντως να χρησιμοποιησει το AEG του σα sniper. Δεν υπηρχαν οι αρετές αυτές όμως.
ΝΑΙ δεν είχε αλλο όπλο να παίξεις; βολη κατα βολή... παιξε ακροβολιστής.  -------- Αλλά να το τηρίσεις όμως. --------
Συμφωνώ με έναν "περιορισμένο" αποκλισμό, αλλά επειδή τα παθήματα γίνονται μαθήματα (και μαθαίνουμε ΌΛΟΙ ΜΑΣ) οταν κριθεί, απο τον αρχηγό της ομάδας του, οτι μπορεί να ξαναπαιξει, να το κάνει.
Ready... Steady... Fire...!!!

jumbo

Παράθεση από: Rocks στις  14 Φεβ 2010, 21:57:57 ΜΜ
Το συμβάν συνέβη πίσω από την πράσινη σκοπιά, στον κεντρικό δρόμο της βάσης. Πίσω από ένα ανάχωμα έκανα medic στον jumbo, όπου έχουμε δει τον PITBULL, σηκώνομαι και του ρίχνω μια ριπή στο μαύρο γιλέκο που φορούσε και ΒΛΕΠΩ τα bbs να σκάνε επάνω του, θα μπορούσα να του έριχνα και στο κεφάλι, αλλά δεν το συνηθίζω αυτό. Αυτός αντί να ζητήσει medic κόλλησε το δάκτυλο του και μου άδειασε καμία 20αρια bbs στο πρόσωπο μου και πάνω στον jumbo και ενώ φωνάζαμε έξω, αυτός συνέχιζε... οκ, το έξω μπορεί να μην ακούστηκε... αλλά το ρημάδι το χέρι σηκωμένο δεν το είδε? Σε αυτό μπορεί να το διαβεβαίωση ο jumbo φυσικά, αλλά και ο Dush που ήταν ακριβώς πίσω μας και παρών σε όλη την φάση.

απλως επιβαιβαιωνω τα λεγομενα του συναθλητη μου ROCK για το εν λογω συμβαν..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Maleficus

@Kallistos
εισαι αρκετο καιρο γραμμενος εδω και αν δεν το εχεις δει ....:
εχει γινει και συζητηηση για το αν θα βαραει κανεις με μονη βολη και το τι ειναι ακροβολιστικο
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,1987.0.html

νομιζω οτι μεσα σε οτι ειχαμε πει συμφωνησαμε οτι το Μ16 δεν γινεται sniper ....

εγω εχω ξενερωσει τη ζωη μου με αυτα που διαβαζω εδω και παλι καλα που δεν ημουν εκει ....
στο paintball δεν σε αφηνουν να παιξεις για το υπολοιπο παιχνιδι αν βγαλεις τη μασκα σου και εμεις που εχουμε μονο τα ωραια τα γυαλακια μας γιατι τα βγαζουμε ?
μετρανε καθε μαρκερ πριν μπει στο πεδιο ....γιατι δεν εγινε μετρηση? εγω μαλιστα μια φορα ειχα ζητησει να μου γινει μετρηση και οταν ζητησα να γινει και στο πιστολι μου μου ειπανε οκ δεν ειναι απαραιτητο....δεν ειναι τιποτα να σου φορεσει καποιος αλλος στη γεμηστηρα 20αρες να γινει η μετρηση .(they are BBs FFS and each one costs like 0.000000001 $!!!!)
δεν φοβαται κανενας αμα βγαλει το οπλο του εστω και 5 FPS παραπανω και του τη "μπει" μετα κανενας?

μηπως πρεπει να ακολουθησουμε το παραδειγμα τους?
μηπως ειμαστε τοσο ανωριμοι που χρειαζομαστε και ref για να παιξουμε σωστα ενηλικες ανθρωποι ?
γιατι δεν εγινε ενημερωση για τους κανονες ασφαλειας πριν το breafing ? δεν σηκωθηκε κανεις να πει εκεινη την ωρα να γινει κατι τετοιο?

ban ban ban ban ban ban ban και πρεπει να αρχισουμε να το εφαρμοζουμε ...
εγω μολις διαβασα για τραυματισμο σκεφτηκα τα χειροτερα .... τραβαγα τη καραφλα μου !!!
ριπη στο κεφαλι ? εδω εχω ακουσει για γυαλια π εχουν "σηκωθει" απο single fire!
Παράθεση από: easy στις  14 Φεβ 2010, 22:50:39 ΜΜ
, το παιχνιδι καταντησε κυριολεκτικα μια αηδια!
Θα μπορουσα να γραφω σεντονια με κρισεις και κατακρισεις αλλα δεν πιστευω πως εχει ιδιαιτερο νοημα... Απλα το λυπηρο ειναι οτι μονο οταν  γινεται παθημα, τοτε μονο γινεται μαθημα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ πανω απο ολα
easy

οτι να ναι ομως?
ειπαμε να κερναμε ΒΒ οχι να συνουσιαζομαστε την μερα του αλλου π θελει να ξεσκασει!

αυτα απο καποιον που δεν ηταν εκει και δεν ξερει ακριβως τι εγινε αλλα γνωριζει τι ειναι το Airsoft και εχει παιξει.....
φαντασου τι θα πει καποιος π ειναι στη απ εξω!

μακαρι να ξυπνησουμε μερικοι μερικοι μετα απο αυτο!!!!....
Rocks σου ευχομαι περαστικα ρε φιλε !!!!!μακαρι να μην ειχε γινει κατι τετοιο για να καταλαβουμε μερικοι ορισμενα πραγματα...
καλυτερα να λεμε για δυο ωρες τους κανονες ασφαλειας και να παιξουμε μονο μια ωρα παρα να παιζουμε ολη μερα!

dash

Παράθεση από: Kallistos στις  15 Φεβ 2010, 13:33:38 ΜΜ

Αλλά θα μπορουσε να αποφευχθει αν οντως ο παιχτης ειχε την συνεση, την αμιλα και το σεβασμό προς τον συμπαιχτη του και όντως να χρησιμοποιησει το AEG του σα sniper. Δεν υπηρχαν οι αρετές αυτές όμως.
ΝΑΙ δεν είχε αλλο όπλο να παίξεις; βολη κατα βολή... παιξε ακροβολιστής.  -------- Αλλά να το τηρίσεις όμως. --------

το m16  δεν ειναι sniper .δεν με νοιαζει αν στο βιετναμ οι αμερικανοι του πεταγανε διοπτρες και το κανανε αλλα και ακομα ετσι να το παρουμε που ξερω εγω οτι δεν θα ριξει και στο auto .αν καποιος θελει ενα οπλο το οποιο αποδεδειγμενα εχει χρησιμοποιηθει σαν automatic sniper αφου μας αρεσει να δινουμε ρεαλισμο στο hobby μας ας ανοιξει το  οπλο να πειραξει το selector να ειναι μονο semi και safe.ΕΓΩ δν εμπιστευομαι κανεναν οτι δεν θα ριξει στο auto πανω στην αδρεναλινη ή αν ξεχαστει. στο οτι θα μπορουσε να αποφευχθει το συμβαν αν ειχε την συνεση και τον σεβασμο ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ 30 αρες για να παιξει στα ορια και ουτε να ριξει στο προσωπο απο τα 6-7 μετρα -γιατι ημουνα ο τριτος πισω απο Rocks και Jumbo στην επαφη εκει και το ειδα ακριβως τι εγινε-.σε αυτο ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου

queef

Τελικά μόνο με κλωτσομπουνίδια θα δούμε άσπρη μέρα

Ripper

στο παιχνιδι αυτο δεν παραβρεθηκα λογο επαγγελματικου ταξιδιου στο εξωτερικο. Αλλα, μετα λετε για ομαδες, πριβε, σνομπαριες κλπ...
Κι ομως, ετσι ειναι, και αυτες οι λεπτομεριες κρινουν τις μεγαλες και τις μικρες ομαδες, τους καλους παιχτες και τους κακους παιχτες.
Οτι και να λετε, δεν ειμαστε ολοι ιδιο στο airsoft.
Τουλαχιστον στην ομαδα μου, οσο περναει απο το χερι μου δεν θα παρω μερος σε παμπλικ, γιατι δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.. Καλα παιζουμε τοσο καιρο τα πριβεδακια μας.
αισχος και αντε γεια......

tomc4t

Ripper αυτο που λες δεν ειναι σωστο δλδ εμεις που δεν ειμαστε σε ομαδες δεν ειμαστε ιδιοι και δεν δικαιουμαστε να παιζουμε?αυτο που λες ειναι λαθος οι μονοι διαφορετικοι ειναι αυτοι που δεν τηρουν τους κανονες ολοι οι υπολοιποι δεν φταινε σε κατι...το οτι δεν θες να παρεις μερος σε public δικο σου προβλημα

mirrage

Σωστά τα λέει φίλε μου ο Ripper!Ούτε εγώ είμαι σε ομάδα αλλά συμφωνώ μαζί του.
Τι να τον κάνει τον άλλο που βαράει κρυφά με 30αρες?Τι να κάνει σε ένα παιχνίδι που
γίνεται τις κακομοίρας από παίκτες που δεν λένε να παραδεχτούν τα λάθη τους ακόμα
και όταν τους τα αποδεικνύουν?Θα πάει να παίξει σωστά σαν άνθρωπος με τους δικούς
του που τους εμπιστεύεται και δεν φοβάται μην πλακωθούν στο ξύλο.
Προφανώς δεν απευθύνομαι σε εσένα αλλά γενικά στην κοινότητα.

tomc4t

και σε εμενα να απευθηνοσουν δεν υπαρχει προβλημα απλα το να μου λεει καποιος οτι δεν ειμαι airsofter και οτι δεν ειμαστε ιδιοι...λιγοι ειναι αυτοι που χαλανε το παιχνιδι δεν μπορει να τουσ παιρνει ολους η μπαλα...ειμαι 19 χρονων και εχω παιξει 2 παιχνιδια τηρωντας ολους τους κανονες 1 bb ετρωγα και εβγαινα εξω ειδα απειρους μεγαλους και με περισσοτερη εμπειρια στο παιχνιδι και εκαναν του κεφαλιου τους...και κατι αλλο προς τον φιλο ripper και στα 2 τα παιχνιδια εχω δει πολλες ομαδες να παιρνουν μερος για μενα αυτο σημαινει οτι τα παιδια ερχονται για να παιξουν και να μαθουν και σε εμας τους καινουριους και <<ασχετους>> και παιζουν με τον καθενα χωρις παραπονο...με αυτο που λες εσυ φαινεται σαν να σνομπαρεις ολους εμας...

Giokrik

OFF TOPIC
Ασχολούμαι περίπου 4 χρόνια με το milsim (στο paintball) και είχα σκοπό κάποια στιγμή να παίξω και airsoft έχωντας κιόλας αγοράσει 3 ,σχετικά ακριβά, "όπλα".
ΟΜΩΣ η σχετικότητα που επικρατεί όσον αφορά τα FPS με κρατούσε διστακτικό σχετικά με τη συμμετοχή μου σε κάποιο παιχνίδι εμένα και της ομάδας που ανήκω, τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα παραμείνω στο milsim paintball και απλός συλλέκτης airsoft replicas γιατί Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Συγγνώμη για το OFF TOPIC!

Uploaded with ImageShack.us

tomc4t

Φιλε giorkik αυτο που λες δεν ειναι σωστο ετυχε και συνεβει ενα περιστατικο σε ενα παιχνιδι δεν συμβαινουν συνεχεια τετοια και πριν κρινεις μονο απο αυτα που γραφονται καλα θα ηταν να παρευρεθεις ο ιδιος σε ενα παιχνιδι και μετα να αποφασισεις

alexz

Παράθεση από: tomc4t στις  15 Φεβ 2010, 17:09:53 ΜΜ
και σε εμενα να απευθηνοσουν δεν υπαρχει προβλημα απλα το να μου λεει καποιος οτι δεν ειμαι airsofter και οτι δεν ειμαστε ιδιοι...λιγοι ειναι αυτοι που χαλανε το παιχνιδι δεν μπορει να τουσ παιρνει ολους η μπαλα... (το θεμα ειναι οτι αυτοι οι λίγοι εμφανιζονται ξανα και ξανα στα public, άρα δεν απομονώνονται....) ειμαι 19 χρονων και εχω παιξει 2 παιχνιδια τηρωντας ολους τους κανονες 1 bb ετρωγα και εβγαινα εξω ειδα απειρους μεγαλους και με περισσοτερη εμπειρια στο παιχνιδι και εκαναν του κεφαλιου τους...(δεν ειναι θεμα μονο ηλικιας η σωστη συμπεριφορα φιλε....δεν λει κανεις οτι ''όπου νεος ηλικιακα = ανωριμότηττα...) και κατι αλλο προς τον φιλο ripper και στα 2 τα παιχνιδια εχω δει πολλες ομαδες να παιρνουν μερος για μενα αυτο σημαινει οτι τα παιδια ερχονται για να παιξουν και να μαθουν και σε εμας τους καινουριους και <<ασχετους>> και παιζουν με τον καθενα χωρις παραπονο...με αυτο που λες εσυ φαινεται σαν να σνομπαρεις ολους εμας...(δεν τιθεται θεμα σνομπισμού....και μεχρι τωρα, σχεδόν ολες οι ομαδες εχουν συμμετασχει σε αρκετά Public...το θεμα ειναι οτι η κατασταση αντι να βελτιώνεται εκτραχύνεται....απλά στο πριβε, ο κοσμος που ερχεται επιλέγεται ουτως ώστε να ταιριάζουν τα χνωτα όλων και να αποφεύγονται τετοια γεγονότα....και να εισαι σιγουρος οτι στα πριβε συμμετέχουν και πολλοι μεμονωμένοι παιχτες...οχι μονο ομαδες)