Κριτήρια αγοράς όπλου.

Ξεκίνησε από Dtq, 06 Φεβ 2010, 19:16:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dtq

Ποιά τα κριτήρια αγοράς όπλου παιδια?
Πως ξέρω αν κατι αξίζει τα λεφτά του?
Τι πρέπει να προσέχω?
Ήθελα τα το βάλω στα AEG αλλά μετά σκέφτηκα να γράψουμε και για άλλα!
Ότι ξέρετε γράψτε!
Μιλάμε από θέμα ποιότητας, εταιρίας, κατασκευής κλπ και όχι ομορφιάς και χρημάτων.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

arthan

Να προσθεσω μια απορια σαν νεος ενδιαφερωμενος που θα ηθελα να απαντησετε σε αυτο το post:
Τα οπλα κατασκευασμενα στην Κινα ειναι κατι προς αποφυγη?
Ήμια - ΔΕ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ
]http://www.youtube.com/watch?v=WWZ-GEgd_NM[url]
Ελλάς Ελλήνων

Powerplant

Πρώτα από όλα είναι τα λεφτά που διαθέτεις ή σκοπεύεις σε βάθος χρόνου να δώσεις.
Σημαντική παράμετρο είναι αν σκέφτεσαι να έχεις 1,2 ή 10 όπλα.
Βασικότατο να σου αρέσει και να σε βολεύει.
Αν θα περιοριστείς σε ένα όπλο φρόντισε να μην πάρεις κάποιο με παραπάνω από 350 fps ώστε να παίζεις πάντα και παντού από θέμα ορίων.
Επίσης σκέψου τι ρόλο θέλεις να έχεις μέσα στο παιχνίδι (πχ sniper).
Σαν καινούργιος παίκτης θα σου πρότεινα μια φτηνή-αξιόπιστη πλατφόρμα να παίζεις παντού και μετά βλεποντας τα "χούγια" σου τα συν και τα πλην το πουλάς και πας για άλλα.
Δεν θα σου αποκλείσω την αγορά κινέζικου (και εγώ κινέζικο πήρα σαν πρώτο όπλο) αλλά είναι μεγάλο θέμα και υπάρχουν πολλές απόψεις, πολλές θα τις βρεις ψαχνωντας και στο φορουμ.
Πρόταση μου είναι ένα από τα "φτηνά" G&G που θα τα ευχαριστηθείς και είναι από τις καλύτερες αγορές και εξελίξιμη.
Απέφυγε Classic Army Sportline. Γεμάτα τα φορουμ από αστοχίες. Τα κινέζικα είναι κλάσεις ανώτερα.
Τέλος αν σκοπέυεις να πάρεις ένα όπλο και να μείνεις εκεί πάρε ένα από τα πιο ακριβά  G&G, VFC που είναι ότι καλύτερο για εμένα στην εγχώρια αγορά. Θα ξοδευτείς λίγο παραπάνω αλλά θα έχεις ένα όπλο με πολλά συν.

salamine153

Δεν ξερω, εχω ΗΚ33 της Classic Army και προς το παρον δεν εχω προβλημα, με βολευει απολυτα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

kaliostro

Το βασικό φίλε μου είναι το οπλάκι να σε βολεύει κ να σου αρέσει!Έχω ακούσει για Tokyo Marui αξίας 400+ ευρο να σπάνε για πλάκα κ κινέζικα να πεύτουν απο μεγάλο ύψος κ απλά να γρατζουνιούντε απλά.Το όλο θέμα είναι λαχείο.Μπορεί ο κινέζος να σου βγει τρελό κομμάτι κ ένα ποιο ακριβό να σου βγάλει τα χίλια μίρια.Η πρόταση του PowerPlant είναι η καλύτερη συμβουλή.Ξεκίνα με ένα κινέζο που να σου αρέσει κ είναι κ φτηνός.Δεν παίζει με την καμία να είσαι 1000% ευχαριστημένος με το 1ο σου οπλακι(εκτός κ αν σκάσεις 600+ ευροπουλάκια),όλο κ κάτι άλλο θα θελήσεις μετά.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

baldcoyote

να συμφωνησω κι εγω με τους προλαλησαντες και να σου πω πρωτα απο ολα μπες στα ρηχα να δεις αν σου αρεσει το ολο θεμα.υπαρχει η περιπτωση να μη σου αρεσει η να μην εχεις το χρονο να ασχοληθεις και τοσο.οπως σε ολα τα χομπυ ,ετσι κι εδω υπαρχει μια ρουφηχτρα στη τσεπη σου κι εννοω οτι παντα μα παντα θα θες κατι παραπανω ειτε εχεις το φθηνο κινεζο ειτε το ακριβο systema.το θετικο ειναι οτι οντας ενα χομπυ σε ανοδο-εξελιξη οσον αφορα τα μελη του,ειναι σχεδον σιγουρο πως ο,τι και να παρεις θα βρεις να το πουλησεις αν δε σε ικανοποιει ή αν το βαρεθεις.
σιγουρα να παρεις κατι το οποιο θα σου κανει το κλικ ,δε θα σε ξοδεψει ιδιαιτερα για αρχη καθως εχεις και τα παρελκομενα(γυαλα-παραλαγη-αρβυλα-μπιλιες-μπαταριες-αεριο-κλπ κλπ),θα σε βολευει να παιζεις σε ολα τα πεδια και καλο ειναι να εχει και μια συμβατοτητα αλλα και ποικιλια στην αγορα σε ανταλακτικα και upgrades.υπαρχει και η αγορα του μεταχειρισμενου οπου μπορει να βρεις μια χαρα οπλο.για τα ορια των φπς ,μπορεις να το "υποβαθμισεις" στα 350 με μικρο σχετικα κοστος (περιπου 30€) οποτε μη το φοβηθεις τον κινεζο με τα 400φπς.
νομιζω πως οι πιο διαδεδομενες πλατφορμες ειναι τα μ4-μ16,AK και G36 (αν κανω λαθος διορθωστε με οι παλιοι) οπου δε θα δυσκολευτεις να βρεις ανταλλακτικα και upgrades για ολα τα βαλαντια.επισης για αρχη θα σου συνιστουσα την ελλ.αγορα και με το καιρο που θα δεις και μονο σου καποια πραγματα ψαχνεις στο εξωτερικο.ελπιζω να βοηθησα
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Εγω πηρα για 1το οπλο κινεζικο 420 FPS στα 200 ευρω : http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_133&products_id=784
μετα για 2υτερο  μεταχειρισμενο ιαπωνικο 300 FPS 250 ευρω : http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=116 κ το πουλησα
μετα πηρα ταιβαν 320 FPS στα 310 ευρω : http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_30&products_id=1180
το ιαπωνικο ηταν γαματο στις βολες, αλλα σαν ποιοτιτα πολυ πλαστικουρα
οποτε εμεινα με αυτα τα δυο οπλα που ειναι μεταλικα με διαφορετικα FPS αναλογα την πιστα κ τα κεφια επιλεγω, εχω για το καθενα 5 γεμιστηρες συν οτι το κιναζικο θα του κανω αλαγες μονο προς την εμφανιση.

Palladin

Επειδή και γω είμαι στη φάση της τελικής επιλογής για το πρώτο μου όπλο, μετά από αρκετό ψάξιμο και από συζυτήσεις κατέληξα σε G&G που και σχετικά καλή τιμή έχει και απ' ότι λένε είναι αξιόπιστο. Κοιτούσα επίσης και ένα J&G πιο οικονομικό αλλά μάλλον θα πάω για το πρώτο. Γενικά επειδή είμαι αρχάριος και δεν είμαι διατεθημένος να τα σκάσω χοντρά ξεκινάω από αυτά και μετά βλέπουμε  ;)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: kaliostro στις  07 Φεβ 2010, 11:59:08 ΠΜ
Το βασικό φίλε μου είναι το οπλάκι να σε βολεύει κ να σου αρέσει!Έχω ακούσει για Tokyo Marui αξίας 400+ ευρο να σπάνε για πλάκα κ κινέζικα να πεύτουν απο μεγάλο ύψος κ απλά να γρατζουνιούντε απλά.Το όλο θέμα είναι λαχείο.Μπορεί ο κινέζος να σου βγει τρελό κομμάτι κ ένα ποιο ακριβό να σου βγάλει τα χίλια μίρια.Η πρόταση του PowerPlant είναι η καλύτερη συμβουλή.Ξεκίνα με ένα κινέζο που να σου αρέσει κ είναι κ φτηνός.Δεν παίζει με την καμία να είσαι 1000% ευχαριστημένος με το 1ο σου οπλακι(εκτός κ αν σκάσεις 600+ ευροπουλάκια),όλο κ κάτι άλλο θα θελήσεις μετά.
Για παιχνιδι το θες η για να το πετας?αυτο δεν ειναι κριτηριο και οι περισοτεροι εδω μεσα που εξυμνουν τα κινεζικα μονο κινεζικα εχουν οποτε δεν εχουν σφαιρικη αποψη...αλλωστε υπαρχουν 10αδες οπλα επωνυμα σε full metal edition..το κινεζικο και τα sportline ειναι για καποιον που εχει οικονομικη στενοτητα η'για κανα πιτσιρικα..αμα θες καλο οπλο τα σκας..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...