31/01/2010 "ΠΕΛΕΛΙΟΥ" - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Θάνος, 31 Μαρ 2010, 13:57:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παρακαλούνται, όσες/όσοι, δεν θέλουν να εμφανίζονται οι φωτογραφίες τους, να με ενημερώσουν με π.μ., γιά να τις αφαιρέσω.
:)

keep safe distance...

Dharry

Πες μου, πως πεσανε και κλησεις Θανο... κι'ας πεθανω......

Θάνος

Παράθεση από: Dharry στις  31 Μαρ 2010, 18:20:08 ΜΜ
Πες μου, πως πεσανε και κλησεις Θανο... κι'ας πεθανω......
χεχε..αν εννοείς γιά την κοπέλα με το γιλέκο στην φωτό, δεν ήταν των "ηθών" :P, αλλά επισκέπτης καί παράλληλα φωτογράφος.  ;)
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

φιλε ΘΑΝΟ οτι και να πουμε ειναι λιγο..για την υπεροχη δουλιτσα που παντα κανεις!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Palladin

Οι φωτό είναι άψογες! Να 'σαι καλά Θάνο  :)

mouble

vipergr

Θάνο θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να είσαι πιο διακριτικός 8 φώτο με πήρες......τι θα πουν οι άλλοι.... :D

Αψογος όπως πάντα......και είχες και τη μέση σου ένα μετάλιο για πάρτη σου... :D

Θάνος

Φωτος συνέχεια...

THE END
keep safe distance...

Θάνος

Παράθεση από: vipergr στις  31 Μαρ 2010, 23:24:26 ΜΜ
Θάνο θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να είσαι πιο διακριτικός 8 φώτο με πήρες......τι θα πουν οι άλλοι.... :D

Αψογος όπως πάντα......και είχες και τη μέση σου ένα μετάλιο για πάρτη σου... :D

...είσαι καί μαρτυριάρικο...  ;D :P

Σας ευχαριστώ όλους, γιά τα καλά σας λόγια.
:)
keep safe distance...

Leonardo-Swordfish

και λίγες από μένα.....

Powerplant

Τι να πω; Χίλια ευχαριστώ και πάλι Θάνο!!! Να'σαι καλά!
Leonardo σε ευχαριστώ πολύ και εσένα για τις φωτό!

Eagle

Πολύ ωραίες φωτογραφίες, συγχαρητήρια Θάνο, όπως και στον Leonardo μας πήρες και μερικές κοντινές εκεί  :P  πολύ καλοί παίκτες οι φίλοι σου οι Γιώργηδες που ήταν μαζί μας, μπράβο παιδία!!!!!! ;) 8)  Καλή συνέχεια να έχουμε!!!!!  ;D ;D

Falcon

Υπαρχει και μια, που προχωρω πρηνηδον, με ειχε βγαλει ο φωτογραφος με το γκρι φουτερ και το πορτοκαλι φωσφοριζέ γιλεκο...
Που ειναι??
Περα απ' αυτο, ωραιες φωτο Θανο και Λεωνιδα.  :)

eversman

Οι αγαπητοί φίλοι Θάνος και Λεωνίδας,πάντα "βγάζουν τα κάστανα απ΄τη φωτιά",κάνοντας μας,να χαμογελάμε την επόμενη ημέρα με τα...."κατορθώματα" μας.Ευχαριστούμε!

EDIT
Ευχαριστούμε και τις δύο θηλυκού γένους παρουσίες,πού βοήθησαν στην φωτογράφηση και "ανέβασμα" των φωτογραφιών.

Θάνος

Σας ευχαριστώ όλους.  :)

Θα ήθελα μόνο να προσθέσω, ότι στην δεύτερη σειρά φωτογραφιών του νήματος (δεν εννοώ την δεύτερη δικιά μου που συμπλήρωσα τις τελευταίες), έχουν μπει φωτογραφίες που ανέβασε η @mouble (μάχημη), που τράβηξε η Λία (με το κίτρινο γιλέκο στις φωτος μου).

Παρακαλώ τα εύσημά σας καί γιά τις δύο κοπέλες.
;)
keep safe distance...

Eagle

Τα εύσημά μας λοιπόν και  στις κοπέλες για τις όμορφες φωτογραφίες που τράβηξαν και μας χαροποιούν γιατι βλέπουμε τα κατορθώματά μας  ;D ;D   καλη δουλεια!!!!! ;)

Ξέχασα, έχουν καλό δάσκαλο τον Θάνο γι'αυτο και είναι άψογες φώτο  ;D ;D

wildweasel

Ευχαριστούμε πολύ για τις εκπληκτικές και γεμάτες δράση φωτογραφίες Θάνο και επιτελείο σου  :). Να δημιουργήσουμε κανένα άλμπουμ με τις καλύτερες απο κάθε σενάριο!! :D
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

MitsoS_O_Yakuza

ξανα postαρω για να δωσω ευχαρηστηρια στη φιλη mouble και στον φιλο Leonardo καθως και στην φιλη Λια για τις φωτο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

LAFINA

Καλησπέρα παιδάκια κι από μένα,
Καλή χρονιά  με υγεία.  :D
Αν και εξαφανισμένη (με πολλές εργασιακές υποχρεώσεις   :-\ αυτό το διάστημα) βρήκα λίγο χρόνο να παρευρεθώ και να συμμετάσχω   8) στο event της Κυριακής. Το σενάριο πολύ καλό, το σημείο στο οποίο πραγματοποιήθηκε να πω την ειλικρίνειά μου δεν με ενθουσίασε.
Θεωρώ πως η Μαλακάσα δεν ενδείκνυται για airsoft,  ;D όπως το ξέρουμε και όπως το έχουμε συνηθίσει.
Κατά τα άλλα ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες που με έβγαλε ο Θάνος και ελπίζω μετά τον Μάϊο  :'( που θα έχω ξεμπερδέψει με τις δηλώσεις να είμαι ετοιμοπόλεμη και απίκο γιο οποιοδήποτε παιχνίδι-α διοργανωθεί-ούν.

Επίσης να πω ένα μπράβο κι επιτέλους αρχίσαμε να γινόμαστε περισσότερες και η ελπίδα μου - με την ευχή να γίνουμε πολλές στον κόσμο του airsoft και γιατί όχι? να κάνουμε γυναικεία ομάδα κάποια στιγμή (λέμε τώρα.)!!!!!!!! ;D ;)
Σας ευχαριστώ και να είστε όλοι καλά.
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

astor

Καλησπέρα και απο εμένα! Πολύ καλή δουλεία στις photo εύγε!
"Καλός ηγέτης είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη χωρίς πόλεμο"