31-01-10 ΠΕΛΕΛΙΟΥ Μαλακάσα

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ROOKIEJO

ΜΑΛΑΚΑΣΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 01 10

με αφορμη την αφιξη στην χωρα του bar 1918 και του αντιπαλου arisaka τιμης και τιμης ενεκεν ενα σεναριο β ππ με ιαπωνες και αμερικανους.
πληροφοριες και λοιπα στοιχεια ακολουθουν αμεσα

Peleliu
Το Peleliu αποτελεί μέρος του νησιωτικού συγκροτήματος του Palau που οι Ιάπωνες ονόμαζαν "πάτο του βαρελιού πετρελαίου" καθώς αποτελούσε θέση κλειδί για τις μεταφορές πετρελαίου στη μητροπολιτική Ιαπωνία. Οι Αμερικανοί θέλοντας να έχουν μια βάση κοντά στις Φιλιππίνες αποφάσισαν να επιτεθούν για να καταλάβουν το νησί και το αεροδρόμιό του. Πιστεύοντας ότι σε 4 μέρες θα είχαν τελειώσει και χωρίς να ξέρουν τη μορφολογία του εδάφους σχεδίασαν την απόβαση. Από την άλλη μεριά οι Ιάπωνες εγκαινιάζουν μια άλλη μορφή αντιαποβατικής άμυνας που περιλαμβάνει άμυνα στο εσωτερικό.

Ο χάρτης:
Σημείο Α: Θάλασσα που έρχονται οι Αμερικανοί.
Σημείο Β: Αεροδρόμιο νήσου Peleliu.
Σημεία 1 και 2: Όρια ακτής απόβασης των Αμερικανών.
Σημείο 3: Πρώτη γραμμή άμυνας αεροδρομίου.
Σημείο 4: 2η γραμμή άμυνας νήσου.
Σημείο 5: 3η γραμμή άμυνας νήσου και τελευταία.

Σημεία συγκέντρωσης:
Α Αμερικανοί.
Β Ιάπωνες.
Οι αντίπαλοι ΔΕΝ θα συναντηθούν πριν την έναρξη του παιχνιδιού, γι' αυτό οι "Αμερικανοί" θα κατευθυνθούν υποχρεωτικά στο σημείο Α και θα παρκάρουν εκεί τα οχήματά τους, αντίστοιχα και οι Ιάπωνες θα κατευθυνθούν στο Β και θα παρκάρουν εκεί.

η μαχη
οι ιαπωνες πιανουν θεσεις στο χωρο μοιρασμενοι στα 3
αεροδρομιο 3 κεντρο διοικησης 4 κεντρο επικοινωνιων 5 και κρυβονται καμπερονονται καλυπτονται οπου θελουν .επιτρεπεται και προτινωνται θεσεις αμυνας απο βαμμενα χαρτονια η αλλα υλικα.
αν χτυπηθουν εγκαταλειπουν την θεση αφηνοντας ενα  αυτοκολητο και επανερχονται σε αλλη πισω και εκτος θεας του εχθρου.αν χτυπηθουν 2 φορα παλι εγκαταλειπουν την θεση και επανερχονται οπως προηγουμενως.
αν χτυπηθουν 3 φορα βγαινουν εκτος
απο τις θεσεις 3 και 4 μπορουν να καλυψουν τον αιγιαλο αποβασης
οι αμερικανοι κανουν αποβαση βαση σχεδιου τους στα 5 τμηματα της ακτης ανα 8 ατομα ανα 10 λεπτα.εχουν respawn των 8
εφοσον καταλαβουν και εκαθαρησουν την ακτη respawn των 4 στην ακτη σημεια 1 και 2
εφοσον καταλαβουν και εκαθαρισουν τις θεσεις 3 4 η 5 κανουν και εκει respawn των 4
        συνθηκες νικης
αμερικανοι 5 στα 5 σημεια μεσα σε 3 ωρες
ιαπωνες νακρατησουν εστω ενα σημειο για 3 ωρες
         προτεινομενη εμφανιση
αμερικανοι παραλλαγη
ιαπωνες μονοχρωμη
         δηλωσεις συμμετοχης με προτιμηση οπλο και εμφανιση
         ωρα συγκεντρωσης
ιαπωνες 1000
αμερικανοι 1030
          ωρα εναρξης 1100 ΑΥΣΤΗΡΑ
        ορια φπς
υποπολυβολα 350
σναιπερ 550
ολα τα αλλα 450 αλλα θα παιζουν βολη κατα βολη
 οι ιαπωνες εχουν σναιπερ πολυβολα
 αμερικανοι δεν εχουν σναιπερ πολυβολα αλλα εχουν μπαζουκα  ξερει ο jumbo
οι ιαπωνες στηνουν παγιδες με χειροβομβιδες και ναρκες

Για την σωστή (στα μέτρα του δυνατού) αναπαράσταση της μάχης η αναλογία μεταξύ Αμερικανών και Ιαπώνων θα είναι 2/1, γι' αυτό οι "Ιάπωνες" θεωρούνται αυτοί που θα έχουν οποιοδήποτε όπλο ΕΚΤΟΣ των Μ16-Μ4 κλπ.
Τα όπλα:
Αμερικανοί θεωρούνται αυτοί που θα έχουν κατά βάση όπλα της οικογένειας Μ16.
ΜΡ5, Thomson, BAR, Θεωρούνται Αμερικανοί.
Τα Μ16 θεωρούνται ως Μ1 οπότε δεν ρίχνουν κατά ριπάς, τα υπόλοιπα είναι ελεύθερα.
Επίσης οι Αμερικανοί δεν θα έχουν σναιπερς.

Στους Ιάπωνες πάνε αυτοί που διαθέτουν οποιοδήποτε άλλο όπλο.
Τα ΑΚ 47 κλπ. θα ρίχνουν βολή κατά βολή, τα υποπολυβόλα είναι ελεύθερα για ριπές, επίσης όσοι είναι σναιπερς πάνε με τους Ιάπωνες όπως και όσοι διαθέτουν πολυβόλα.
υποπολυβολα για τους αμερικανους ειναι
τομσον μπ5
υποπολυβολα για τους ιαπωνες ειναι
σμαισερ στεν
εκτος των σναιπερ δεν επιτρεπετε αλλο σκοπευτικο σε κανενα οπλο
θα παιξουν ολοι αλλα θα παρακαλουσα για οποιο ενδιασμο εχετε ενημερωστε ετσι ωστε να υπαρχει προβλεψη και αντιμετωπιση οποιου κοληματος

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

ΙΑΠΩΝΕΣ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΙΔΗΣ
pit k
el spartan
pit
ruckus
palladin
morfeus1712
rookiejo
zinga
filakio 8
nikos tsi +1
mitsos-o-yakuza +3
satrapis
el griego
alex
baldcoyote
tomc4t
     lost patrol (4-6)
ωρα προσελευσης στο πεδιο 1000
για οσους δεν ξερουν το πεδιο, ωρα συναντησης στην BP η στα mac (ειναι στον ιδιο χωρο)αμεσως μετα τα διοδια των αφιδνων  ειναι η 0930
   οσοι θελουν να ερθουν ιαπωνες και δεν το εχουν δηλωσει μπορουν να ερθουν στα δυο σημεια μεχρι τις 1015 το αργοτερο

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

1 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτες     λευκη 1 και λευκη 2
HADES
5 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτες     πορτοκαλι 1 και πορτοκαλι 2
TAS+BRAVO TEAM
7 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
ακτη πορτοκαλι 3
COBRA+LOSTSTREAM
321 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΕΖΙΚΟΥ
PANZER DIVISION+jeff steel panosmaster salamine153

συντονισμος rogue

ωρα συγκεντρωσης στο πεδιο 1030    ΠΡΟΣΟΧΗ σημειο συγκεντρωσης το περιπτερο στην μεγαλη αλανα  μεσα στο πεδιο
για οσους δεν ξερουν το πεδιο ωρα συγκεντρωσης 1000 στην BP μετα τα διοδια αφιδνων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ μικρης σημασιας

οταν χτυπηθει ενας ιαπωνας και αφησει το αυτοκολητο το παιρνει οποιοσδηποτε αμερικανος και το δινει στον αρχηγο του συνταγματος του.το συνταγμα με τα περισοτερα αυτοκολητα κερδιζει μεταλιο
      αυτο δεν γινετε για να τσακωθειτε αλλα για να μην αφησουμε τα αυτοκολητα στη φυση
οταν ενα συνταγμα καταλαβει ενα σημειο κλειδι θα βρισκει σε φανερο σημειο ενα μεταλιο.το συνταγμα με τα περισοτερα μεταλια κερδιζει μεταλιο
      αυτο γινετε για να τσακωθειτε
τα σημεια 4 και 5 σημειωνονται στο περιπου

Goodspeed

Η T.A.S. θα είναι εκεί. Λόγω οπλισμού και multicam θα είμαστε με αυτούς που θα έχουν μισή ώρα να πιούν το καφεδάκι τους  ;)

Θα ενημερώσουμε για συμμετοχές στις επόμεvες ημέρες.

Well done RookieJo.  :D
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Leonardo-Swordfish

El Griego

Παιδια το οπλο μου ειναι 450 εως 460 φπς  αμα ειναι 458 θα εχω προβλιμα;

ROOKIEJO

Παράθεση από: El Griego στις  28 Μαρ 2010, 07:38:40 ΠΜ
Παιδια το οπλο μου ειναι 450 εως 460 φπς  αμα ειναι 458 θα εχω προβλιμα;
για το συγκεκριμενο σεναριο και λογω κρυου που θα εχει μαλλον οχι αλλα καλο ειναι να το κατεβασεις γιατι σε αλλα σεναρια θα εχεις προβλημα ουτως η αλλως

ROOKIEJO

ξεχασα να αναφερω οτι οι ιαπωνες μπορουν να εχουν σπαθι κατανα και οτι ο μητσος ο γιακουζα οπως και ο ζιντζα ειναι γιαπωνεζοι λογω ονοματος και καταβολων,αν ερθουν,

queef

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  28 Μαρ 2010, 09:42:51 ΠΜ
για το συγκεκριμενο σεναριο και λογω κρυου που θα εχει μαλλον οχι αλλα καλο ειναι να το κατεβασεις γιατι σε αλλα σεναρια θα εχεις προβλημα ουτως η αλλως
Το κρυο τι σχέση έχει; ???

panosmaster

kata 90% θα ερθω και εγω με αλλον ενα.mp5 και m4
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

Jeff_Steel

Καλησπέρα!

Γνώρισα το άθλημα μέσω ενός φίλου κ με ενδιαφέρει να έρθω να δω πώς παίζεται καθώς κ να συμετάσχω, αν κάποιο καλό παιδί μου δανείσει ένα όπλο. Από λοιπό εξοπλισμό έχω τα πάντα.

Falcon

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  28 Μαρ 2010, 09:42:51 ΠΜ

Ο παιχτης ετσι κι αλλιως, θα ανεβασει το hop up του, για να μη πεφτει η βολιδα του, οποτε με ανεβασμενο το hop up θα πεσουν τα fps λιγο, οποτε μπορει να ειναι και κατω απο 450...  ;)

salamine153

Πολυ καλο το σεναριο θα προσπαθησω να ερθω
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

ALEX

μεσα  και  εγω, με  ενα  σκαρ  αλλα  εχω  και  κατανα!!!! απο  χρωμα  οι  ιαπωνες  θα  εχουν  οτι  θελουν?
ΕΛ  ΛΑΣ

ROOKIEJO

Παράθεση από: ALEX στις  28 Μαρ 2010, 17:01:59 ΜΜ
μεσα  και  εγω, με  ενα  σκαρ  αλλα  εχω  και  κατανα!!!! απο  χρωμα  οι  ιαπωνες  θα  εχουν  οτι  θελουν?
oλοι θα εχουν οτι θελουν σε τελικη .προσπαθηστε αν ειναι δυνατον οι ιαπωνες να ειναι μονοχρωμοι και οι αμερικανοι παραλαγη.
αλλα μην θεωρηθει κρητιριο για να μην ερθει καποιος

spiros.k

H COBRA EINAI MESA 4 ATOMA.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ.

baldcoyote

εξαιρετικο μου ακουγεται.μεσα ειδικα αν χιονισει με fnc
+1 γιαπωνας με mp5
+ 1? mp7
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

Rogue

και εγω μεσα. Δεν γνωριζω ακομη με τι οπλισμο.
Drive it like you stole it

StarScream

Παράθεση από: Goodspeed στις  28 Μαρ 2010, 02:09:52 ΠΜ
Η T.A.S. θα είναι εκεί. Λόγω οπλισμού και multicam θα είμαστε με αυτούς που θα έχουν μισή ώρα να πιούν το καφεδάκι τους  ;)

Θα ενημερώσουμε για συμμετοχές στις επόμεvες ημέρες.

Well done RookieJo.  :D

1. επειδη θελω και εγω καφε... (θα φερω τον δικο μου :P)
2. η ομαδα ειναι φιλοαμερικανοι με πολλα M4-M16 κτλ... ;D ;D
οποτε...
θα ενημερωσω για τα ατομα ακριβως το Σαβ. (περιπου 8-10 μας βλεπω)
οσο για αυτο που μου ειπες Rookiejo το εκανα  ;)

ΚΑΙΡΟΣ :http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86

jumbo

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  27 Μαρ 2010, 23:50:54 ΜΜ
 αμερικανοι δεν εχουν σναιπερ πολυβολα αλλα εχουν μπαζουκα  ξερει ο jumbo

o jumbo δεν ξερει τιποτα.... ;D ;D ;D ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Emperor

Πολύ καλή ιδέα για ένα σενάριο Β'Π.Π. και επίσης πολύ ενδιαφέρον το θέατρο του Ειρηνικού. Μαλακάσσα στη περίπτωσή μας, αλλά όπως και να έχει η  PANZER DIVISION θα είναι εκεί με 8-9 άτομα.

Confirmed είναι:

-Emperor
-Doctor
-Eagle
-Wildweasel
-SS Slayer
-Artcrime
-Astor
-Φωτωγράφος

Τα όπλα μας, μάλλον μας κάνουν να ανήκουμε στους U.S. Marines
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

astor

Άλλη μια κυριακή άλλο ένα σενάριο. Ανυπομονώ!
"Καλός ηγέτης είναι αυτός που κερδίζει τη μάχη χωρίς πόλεμο"