To airsoft στη ΣΣΕ-ένα ουσιαστικό βήμα μπροστά

Ξεκίνησε από alekoukos_kalashnikov, 22 Μαρ 2010, 16:57:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

συγχαρητήρια σε όσους εμπλέκονται σε αυτή την προσπάθεια!!τέτοιες κινήσεις και γιγαντιαία βήματα χρειάζονται για να πάει μπροστά το Airsoft στην Ελλάδα..

fanioles

Φανταστικά!   Εύγε σε όλους τους εμπλεκόμενους!  Πραγματικά δε θα περίμενε κανείς κάτι τόσο πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα.. 

Ελπίζω βέβαια να μή τιμολογήθηκαν κανα χιλιάρικο το ένα...

alekoukos_kalashnikov

:o Aμα ηταν για 1000 ευρω θα επαιρναν systema!!!!Απο οσο ξερω επιλεχθηκε εταιρεια AEG με καλο ονομα,σε φυσιολογικες τιμες και με καποια εκπτωση απο τον εμπορο που τα αγορασαν! ;)
why so serious...?

jumbo

μια πολυ καλη κινηση, και μια εξυπνη ιδεα.... :) αντε να δουμε μακαρι να εφαρμοστει κιολας, γιατι στην Ελλαδα ζουμε και ποτε δεν ξερεις τι γινεται
παρολα αυτα...
θα δωσω ενα συν στον φιλο μου WAR, και 1.000.000+ στον queef...Tελευταια ταξη που εκανε αλμα ηταν του 2000....απο κει και περα κριθηκε ασυμφωρο να εκπεδευονται οι ευελπιδες στα αλματα...
και πριν προλαβει να με πει κανενας ηδιμονα, απλα αναφερω οτι απολυθηκα απο το Λοχο Δυαλησεως(Διοικισεως) της ΣΣΕ
εξου και η υπογραφη μου
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ.... :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Goodspeed

Να μοιραστώ μαζί σας μία σκέψη μου που μακάρι να μου την βγάλετε λάθος.

Εάν λοιπόν το Airsoft μας, γίνει βασικός τρόπος εκπαίδευσης και ίσως ασκήσεων στα σώματα του Στρατού και της Αστυνομίας σιγά-σιγά, μήπως απαγορεύσουν σε όλους τους υπόλοιπους να παίζουμε χρησιμοποιώντας "τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό τους" ??

Μακάρι να έχω σκεφτεί λάθος γιατί το αγαπάω το ρημάδι το airsoft  8)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: Goodspeed στις  25 Μαρ 2010, 15:52:09 ΜΜ

Εάν λοιπόν το Airsoft μας, γίνει βασικός τρόπος εκπαίδευσης και ίσως ασκήσεων στα σώματα του Στρατού και της Αστυνομίας σιγά-σιγά, μήπως απαγορεύσουν σε όλους τους υπόλοιπους να παίζουμε χρησιμοποιώντας "τον εκπαιδευτικό εξοπλισμό τους" ??

Μακάρι να έχω σκεφτεί λάθος γιατί το αγαπάω το ρημάδι το airsoft  8)

Αυτο δεν θα επρεπε να γινεται τωρα που μιλαμε στην Αμερικη? ???Και ο αμερικανικος στρατος εκπαιδευεται με AEG...δεν ξερω απλως επειδη κι εγω το αγαπαω πιστευω οτι απο αυτα μονο καλα μπορουν βγουν..με αγχωσες με αυτα που ειπες :-[(στην Ελλαδα επιβιωνουμε)
why so serious...?

queef

Παράθεση από: Goodspeed στις  25 Μαρ 2010, 15:52:09 ΜΜ

Μακάρι να έχω σκεφτεί λάθος γιατί το αγαπάω το ρημάδι το airsoft  8)
Δεν νομίζω γιατί τότε το ίδιο θα έπρεπε να ισχύσει και για το paintball.Είναι καμμιά 10αρα χρόνια που "χρησιμοποιείται"στις ΕΔ.
Time will tell

Goodspeed

Ακριβώς επειδή είμαστε στην Ελλάδα έκανα αυτή τη σκέψη. Κι εγώ έχω PTS AEG και στην Αμερική που τα χρησιμοποιούν δεν υπάρχει πρόβλημα. Εδώ όμως ??

Μακάρι αυτές οι κινήσεις να πάνε το hobby μας ένα βήμα μπροστά. Το θέμα είναι μην πάνε εμάς 2 βήματα πίσω.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

baldcoyote

ψηλε εχει μια βαση η λογικη σου αλλα πιστευω οτι μεχρι στιγμης το οπλο του airsoft ειναι αγνωστο οσον αφορα τις δυνατοτητες του στον πολυ το κοσμο και ισως παρεξηγημενο.στο πολυ το κοσμο βαζω και τους νομοθετες οι οποιοι το κατατασουν στα αεροβολα και απαξιουν να νομοθετησουν την κατηγοριοποιηση του σε αλλη,ξεχωριστη κλιμακα αεροβολου.
ισως μεσω της ΣΣΕ να γινει γνωστη η "επιχειρισιακη του ικανοτητα" ,να αθωωθει για αυτα που καποιοι μη γνωστες του καταλογιζουν και να του δωθει ο ελευθερος χωρος που του αρμοζει.
σε ολα αυτα βεβαια ισχυει το ρητο "συν Αθηνα και χειρα κινει" που στη περιπτωση μας θελω να πω οτι πρεπει μεσω διαδικασιων να αναλαβουμε κι οι υπολοιποι το μεριδιο δρασης-ευθυνης ωστε να εκμεταλευτουμε στα μεγιστα την ευκαιρια που παρουσιαστηκε.
και παλι να πω οτι αν ο Ε.Σ. εδειξε οτι υπαρχουν μυαλα στις ταξεις του που δουλευουν "ανοιχτα" ,ολα ειναι πιθανα.
αλλωστε το paintball γιατι εχει γινει πλεον αναγνωρισιμο και αποδεκτο απο τη κοινη γνωμη?ισως μεσω της προβολης του φανηκε οτι αποτελει ενα παιχνιδι και τιποτε αλλο παρεξηγισιμο.
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

alekoukos_kalashnikov

Eπισης πιστευω οτι αν σαν κοινοτητα φοβομαστε και σκεφτομαστε αρνητικα για οποιαδηποτε κινηση τοτε μεινουμε στασιμοι και αυτο σιγουρα θα εχει αρνητικες επιπτωσεις στο μελλον του αθληματος...αιγουρα πρεπει να δρασουμε κι εμεις οπως λεει ο baldcoyote ;)
why so serious...?