To airsoft στη ΣΣΕ-ένα ουσιαστικό βήμα μπροστά

Ξεκίνησε από alekoukos_kalashnikov, 22 Μαρ 2010, 16:57:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alekoukos_kalashnikov

Ύστερα απο την παρουσιαση του αθληματος airsoft στη ΣΣΕ απο τον αδερφο μου Γεωργιο Ιωαννιδη(BULLET) και των συμμαθητων του που ξεκινησαν μαζι το airsoft σαν hobby-εκπαιδευση εγκριθηκε η πραγματοποιηση εκπαιδευτικων προγραμματων με την χρηση AEG απο το μηνα Φεβρουαριο και υστερα.Η αγαπη των παιδιων αυτων για το αθλημα τους οδηγησε στην εμπνευση αυτης της παρουσιασης που ταυτοχρονα βοηθαει το επαγγελμα τους και προαγει το αθλημα airsoft.

Φιλικα Αlekoukos!
why so serious...?

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Μπραβο αντε κ καλη αρχη
κ εγω το εχω στην εργασια μου  σε ασκησης μικρων κλιμακιων και ειναι πολυ καλυτερο απο το να ριχνεις αβωλιδωτα κ να νικας παντα (αθανατοι ).
Ερε κλαμα που πεφτει μωλις τρωνε τα πρωτα ββ  που να βγαλουν κεφαλι εξω.

JIM-ETA

Είναι ένα μεγάλο βήμα στην κοινότητα του airsoft , καλή συνέχεια στα παιδιά.

melpas1013

Μπράβο και από εμένα για την ιδέα και την εφαρμογή της. ΘΑ βοηθήσει πολύ τους νέους αξ/κούς μας...

Ποιείν α κελεύει Πατρίς

Airetikos

Συμπαθάτε με για την άγνοιά μου αλλά τι είναι η ΣΣΕ ????

Τάλων

Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Επιτέλους μια σωστή κίνηση σε μια νευραλγική σχολή.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

baldcoyote

Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

satrapis1984

Μακαρι να γινει και στην Ελληνικη Αστυνομια στο εξωτερικο ειναι must στην εκπαιδευση τους και απο τι μαθαινω πολυ αποτελεσματικη
Nemo me impune lacessit

Powerplant

Δηλαδή θα κάνουν "επ'ωμου", "παρουσιάστε" ,"αέρα" και άλλα "σύγχρονα" και "χρήσιμα" που εφαρμόζει ο ΕΣ αλλά με AEG;
Και άλλη μια ερώτηση: Ανάμεσα στους φερέλπιδες νέους, σπουδαστές της ΣΣΕ ήταν και τα 2 άτομα που την προηγούμενη Κυριακή στην Ελευσίνα έφεραν στις εξαρτήσεις τους "αστερόπουλάδες" αλεξιπτωτιστών χωρίς να τις έχουν κερδίσει;

Maleficus

καλη κινηση για τη προωθηση του αθληματος αλλα πολλοι μπορουν να πουν απο εδω και περα πως και εμεις "εκπαιδευομαστε"...
δεν λεω οτι ειναι κατι κακο να το χρησιμοποιει η ΣΣΕ και η Σχολη Αστυνομικων αλλα υπαρχει και αυτη η περιπτωση

satrapis1984

Η ΣΣΕ και Η Σχολη Αστυνομικων θα την χρησιμοποιει για διαφορετικους λογους καθαρα εκπαιδευτικους(με χρηση κυριως αεριου για περισσοτερο ρεαλισμο) και για εξομοιωση του battle stress.Κανοντας με μινι ερευνα ειδα οτι στο εξωτερικο το airsoft χρησιμοποιειται με αριστα αποτελεσματα για εκπαιδευση αν και η κοινη γνωμη εκει ειναι περισσοτερο εξοικειωμενη με το airsoft....
Nemo me impune lacessit

WAR ANGEL

Το συναντησαμε στην Ισπανια απο τις εκει ειδικες δυναμεις....Τωρα προσανατολιζομαστε στο να κανουμε το γηπεδο ποδοσφαιρου της 2ης ΜΑΛ σαν πεδιο , με την χρηση container αλλα και αυτοκινητων προς καταστροφη...Παρολα αυτα βεβαια το παλαιο κατεστημενο ειναι δυσκολο να σπασει , οποτε και περιμενουμε να τελειωσει η επιθεωρηση που θα δεχτει η μοναδα μου ωστε να αρχισουν οι εργασιες...Το καλο ειναι οτι με νεα μυαλα στην ηγεσια μπορουμε να παμε την εκπαιδευση ενα βημα μπροστα...Μετα λυπης μου ομως να σας αναφερω οτι στις αλλες μοναδες που υπαρχουν ακομα εφεδροι τετοια πραγματα ΔΕΝ ειναι δυνατον να γινουν...Ακομα εχουμε φρεσκα τα παραπονα εξαγριωμενων μαναδων οι οποιες διαμαρτηρηθηκαν οταν πρωτοχρησημοποιησαμε το paintball σε ασκηση...πανω στους ταλαιπωρους γιους τους...(απο τοτε τα οπλα αυτα ειναι κλειδωμενα στις αποθηκες ωστε να αποφυγουμε την κατακραυγη) παρολο που φοραγανε ΚΑΙ τις προστατευτικες μασκες αλλα και χωρις καποιο ατυχημα....

Maleficus

εδω που δεν ειναι ομως να δω πως θα δοσουμε να καταλαβουν  οτι δεν ετοιμαζομαστε για καμμια επανασταση ....

satrapis1984

Το airsoft μπορει να συμβαλλει αριστα στην εκπαιδευση,παλιοτερα παρακολουθωντας απο κοντα αστυνομικους του Βερολινου σε συνεκπαιδευση ειχα μπερδευτει παρατηρωντας μια πορτοκαλι ταινια στον υπηρεσιακο οπλισμο τους(!!!) αλλα αργοτερα ρωτωντας εμαθα οτι ετσι εκπαιδευονται και μαλιστα ειχαν δικια τους ομαδα στην οποια συμμετειχαν οικογενειακως...

War Angel δυστυχως γνωριζεις καλυτερα απο ολους οτι ιδεες και διαθεση υπαρχουν,κοινωνικη αποδοχη και υποδομη δεν βρισκουμε....Παντως αν οντως προχωρησει στο 2ο ΜΑΛ να μας ενημερωσεις θα ναι ακρως ενδιαφερον
Nemo me impune lacessit

Τάλων

Έτσι είναι σε αυτή την χώρα που ζούμε.

Κάτι νέο που πραγματικά ωφελεί θα βρεί κύμα αντιστάσεων.

Εάν όμως πρόκειται για κάτι που οι ολίγοι θα οικονομίσουν τότε ακούς μόνο ότι στο εξωτερικό που είναι μπροστά έτσι κάνουν κ.τ.λ.

Μα είναι δυνάτό στην ΣΣΕ να έχουν ακόμη ξύλινα όπλα για εκπαίδευση !!!
Εκεί που θα έπρεπε να μαθένεται κάθε τι νέο ωστέ να μεταδοθεί μετά με θέρμη. Εκεί που όποια νέα μορφή πιο κοντινή στον σκοπό ύπαρξης και εκπέδευσης αυτής της σχολής θα έπρεπε να υοθετείτε.

Αλλά τι να πείς δεν είναι οπλικό να κάνη την μπάζα ο χ και ψ υπηρέτης.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

mirrage

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  22 Μαρ 2010, 21:19:48 ΜΜ
Το συναντησαμε στην Ισπανια απο τις εκει ειδικες δυναμεις....Τωρα προσανατολιζομαστε στο να κανουμε το γηπεδο ποδοσφαιρου της 2ης ΜΑΛ σαν πεδιο , με την χρηση container αλλα και αυτοκινητων προς καταστροφη...Παρολα αυτα βεβαια το παλαιο κατεστημενο ειναι δυσκολο να σπασει , οποτε και περιμενουμε να τελειωσει η επιθεωρηση που θα δεχτει η μοναδα μου ωστε να αρχισουν οι εργασιες...Το καλο ειναι οτι με νεα μυαλα στην ηγεσια μπορουμε να παμε την εκπαιδευση ενα βημα μπροστα...Μετα λυπης μου ομως να σας αναφερω οτι στις αλλες μοναδες που υπαρχουν ακομα εφεδροι τετοια πραγματα ΔΕΝ ειναι δυνατον να γινουν...Ακομα εχουμε φρεσκα τα παραπονα εξαγριωμενων μαναδων οι οποιες διαμαρτηρηθηκαν οταν πρωτοχρησημοποιησαμε το paintball σε ασκηση...πανω στους ταλαιπωρους γιους τους...(απο τοτε τα οπλα αυτα ειναι κλειδωμενα στις αποθηκες ωστε να αποφυγουμε την κατακραυγη) παρολο που φοραγανε ΚΑΙ τις προστατευτικες μασκες αλλα και χωρις καποιο ατυχημα....

Δηλαδή προτιμούσαν να ρίχνετε με αβολίδωτα?Δεν είναι πιο επικίνδυνα
(πχ να έχει μπει και κάποιο κανονικό μέσα)?
Οι φαντάροι κρατούσαν όπλα painball ή ήταν σαν πρόβατα επί σφαγή?
Το κώλυμα τους ποιο ήταν?
Στην τελική όσο αντίθετος και αν είμαι στο θεσμό της υποχρεωτικής
στράτευσης δεν καταλαβαίνω γιατί διαμαρτύρονταν ??? ??? ???
Τι περίμεναν ότι θα τους στείλουν να πίνουν καφέ?
Ακόμα και η υπερβολή πρέπει να έχει κάποιο όριο...

Maleficus μας έχουν ήδη κατηγορήσει ότι εκπαιδευόμαστε κτλ.
Αλλά η άγνοια αυτό προκαλεί...Μάθε κύριε ποιοι και γιατί παίζουν και
μετά μίλα!

Maleficus

mirrage δεν  ξερω αν αναφερθηκες στε εμενα περαν απο τη πρωτη γραμμη ......λενε που λενε  οτι  εκπαιδευομαστε ......και σωστο θα ηταν ακομα και ο καθε ΛΟΚατζης οταν παιζει να μην λεει κατι τετοιο διοτι δεν ισχυει
αλλα
το θεμα ειναι εφοσον το λενε και ηδη κιολας, πως με αφορμη το παρων πλεον ,δεν θα μπορεις να τους δωσεις να καταλαβουν ευκολα πως δεν εκπαιδευομαστε

αμα καποιος νομιζει οτι εκπαιδευεται κανει μεγαλο λαθος μεγαλο και δεν πρεπει να υπαρχει τετοια νοοτροπια εκτος και αν το παιχνιδι του ειναι με μεριμνα και διοργανωση του κρατους και αναφερεται
π.χ οπως ο ΛΕΦΕΚ , ή σεμιναρια του ελληνικου στρατου στους οπλιτες ,αξιωματικους,υπαξιωματικους 

alekoukos_kalashnikov

Προσωρινα η χρηση τους δεν ενδεικνυται για αλλες μορφες αγωνα περαν του αγωνα σε κατοικημενους τοπους (CQB) ;)
why so serious...?

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: Powerplant στις  22 Μαρ 2010, 21:11:57 ΜΜ
Δηλαδή θα κάνουν "επ'ωμου", "παρουσιάστε" ,"αέρα" και άλλα "σύγχρονα" και "χρήσιμα" που εφαρμόζει ο ΕΣ αλλά με AEG;
Και άλλη μια ερώτηση: Ανάμεσα στους φερέλπιδες νέους, σπουδαστές της ΣΣΕ ήταν και τα 2 άτομα που την προηγούμενη Κυριακή στην Ελευσίνα έφεραν στις εξαρτήσεις τους "αστερόπουλάδες" αλεξιπτωτιστών χωρίς να τις έχουν κερδίσει;

Απο αυτα που γραφεις φαινεται οτι γνωριζεις αρκετα για το στρατο,αλλα εκθετεις τα ασχημα!Ευχομαι να μην εισαι στελεχος γιατι με αυτα που γραφεις εκθετεις το επαγγελμα σου.Οσο για τους Ευελπιδες ο ενας εφερε μονο ΑΣΤΡΟΠΟΥΛΑΔΑ και δεν μπηκες στον κοπο να τον ρωτησεις αν την κερδισε η οχι πριν τον εκθεσεις...

Αυτο το εγραψα για να μαθαινουμε τα ευχαριστα νεα για την πορεια του αθληματος και οχι για να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου..δεν θα ξανααπντησω σε παρομοια σχολια σου :-*
why so serious...?

queef

Χωρίς να έχω γνώση του θέματος και,με τα λίγα που τυχαίνει να ξέρω,είναι απίθανο μετά το 2000 να έχει κάνει εύελπις άλματα.Τελευταία ήταν η τάξη 2001 που πέρασε ΣΧΑΛ.Άρα δύο τα τινά,ή είναι 10 χρόνια εύελπις ή ευελπιστεί να τη φορέσει.
Γενική μου θέση επί του θέματος πάντως είναι ο καθένας να κάνει κάτι επειδή το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ όχι για να φοράει μετά ένα σήμα και να επιδικνύεται σε άλλους και,το να φοράει κάποιος πουλάδες στο airsoft είναι έγκλημα και,προσωπικά δεν θα στεκόμουν μόνο στο να τον κατακρίνω φραστικά.
Κύριοι,κάποιοι έχουν στάξει πολλά κιλά ιδρώτα για να φέρουν στη στολή τους ένα διακριτικό,είναι τουλάχιστον ασέβεια να τα φοράει ο κάθε τυχάρπαστος.
Και μην αρχίσετε τα περί reinnacting κλπ