AGM M4 CQB

Ξεκίνησε από Airetikos, 17 Μαρ 2010, 21:58:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Airetikos

Είπαμε να ασχοληθούμε με ένα κατεξοχήν ανδρικό hobby μπας και ξεφύγουμε λίγο από την γυναίκα
και ξαφνικά ανακάλυψα ότι παντρεύτηκα την κυρία Smith  !!!!  :o
Όταν πήγα σπίτι με το Μ4 αντί να ακούσω την κλασική ατάκα "τι μαλ.... είναι πάλι αυτή ?  να δω πότε θα μεγαλώσεις.... κτλ )
άκουσα το θεϊκό.... " το δικό μου που είναι ? "  :o
Έτσι λοιπών να 'μαστέ πάλι σε αναζήτηση όπλου με πρώτη επιλογή το AGM M4 CQB.
Ακούω απόψεις....

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=798

Shadow

Καταρχάς καλως όρισες στο hobby. Τώρα για την ερώτηση σου, το συγκεκριμένο όσον αφορά τον τομέα Value for money είναι από τα καλύτερα. Στην ομάδα μας έχουμε 5 τέτοια και δεν έχουν βγάλει πρόβλημα. Γενικά θα βρεις αρκετά στα CQBάκια στα πεδία. Το δικό μου το χω κοντά ένα χρόνο και με αλλαγή ελατηρίου, κάνης και hop up είμαι υπέρκαλυμένος.

Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Airetikos

Παράθεση από: Shadow στις  17 Μαρ 2010, 22:10:08 ΜΜ
   Καταρχάς καλως όρισες στο hobby. Τώρα για την ερώτηση σου, το συγκεκριμένο όσον αφορά τον τομέα Value for money είναι από τα καλύτερα. Στην ομάδα μας έχουμε 5 τέτοια και δεν έχουν βγάλει πρόβλημα. Γενικά θα βρεις αρκετά στα CQBάκια στα πεδία. Το δικό μου το χω κοντά ένα χρόνο και με αλλαγή ελατηρίου, κάνης και hop up είμαι υπέρκαλυμένος.

Αυτές της αλλαγές της κρίνεις απαραίτητες ????
Από ευστοχία τι λέει ????

Shadow

Σαφώς και δεν είναι απαραίτητη καμμία μετατροπή εκτός από το ελατήριο ώστε να είσαι εντός ορίων fps για να μπορείς να παίζεις παντού με το οπλάκι σου.  ;)

Για το θέμα της ακρίβειας αυτό που αρχικά πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι να μπορείς να πετύχεις αντίπαλο στα +- 30μ. Το ΑEG το κάνει αυτό απο τη στιγμή που το βγάζεις από το κουτί. Ότι άλλο βάζεις πάνω είναι extra για την τρέλα σου και μόνο. :)

Χαιρετώ
Α last advance, one final chance it now shall be, no guts no glory...

Ozymandias

Εγω παλι δεν θα αγοραζα AGM.....δεν εχει και την καλυτερη φημη. Aν προσανατολιζεσαι σε κινεζικο, Κοιτα κατα JG μερια καλυτερα, ισως και τα καινουργια μοντελα της Dboys. Σε καθε περιπτωση ο,τι παρεις, πες στον μαστορη που θα σου αλλαξει το ελλατηριο να δει και τα εσωτερικα μερη για ψιλολογια γρασσα, shimming κτλ.....

Airetikos

alegolas

Το έχω δει από κοντά (το παρέλαβε κάποιος από την ομάδα μου πριν λίγες μέρες) και είναι πανέμορφο όπλο, πολύ ποιοτικό. Το δικό μας βέβαια είχε ένα πρόβλημα με το γεμιστήρα (έριχνε 2-3 βολές και μετά αέρα), όμως μου έχει ξανατύχει παρόμοιο πρόβλημα σε d-boys, τίποτε σημαντικό.
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com