Χρήση των όπλων airsoft kai αξεσουάρ

Ξεκίνησε από Laetius, 10 Μαρ 2010, 18:07:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Horus

Παράθεση από: cgwolf στις  11 Μαρ 2010, 10:44:17 ΠΜ
Στο sniper θα χρησιμοποιηθεί κατά 99% βαρύτερο BB για καλύτερη ευθυβολία με αποτέλεσμα να "πέσει" κοντά στα 450fps,και θα έχει πάλι να αντιμετωπίσει ένα AEG με 450 που ούτως ή άλλως έχει δυνατότητα ριπής και θα ψεκάζει τον αντίπαλο...

φιλε cgwolf, αυτη δεν ειναι στην πραγματικοτητα η ριζα του προβληματος? οτι δηλαδη καποια παιδια εχουν επενδυσει σε 100% snipper λυσεις, κ στην ουσια το πλεονεκτημα τους εναντι των "snipper" AEG ελαττώνεται σημαντικά.
enemies..we need more enemies!!

cgwolf

Παράθεση από: Horus στις  11 Μαρ 2010, 11:22:58 ΠΜ
φιλε cgwolf, αυτη δεν ειναι στην πραγματικοτητα η ριζα του προβληματος? οτι δηλαδη καποια παιδια εχουν επενδυσει σε 100% snipper λυσεις, κ στην ουσια το πλεονεκτημα τους εναντι των "snipper" AEG ελαττώνεται σημαντικά.

Μα για αυτό είπα ότι θεωρώ τουλάχιστον χαζά τα "ισχύοντα" όρια...
Με αυτό που ισχύει τώρα,ΔΕΝ παίζουν Sniper AEGs εκτός αν είναι εώς 450fps....Όμως εώς 450 είναι και ΟΛΑ τα υπόλοιπα AEGs γιατί παίζουν σε woodland (δε νομίζω να παίζει κανένας με sniper σε CQB)...
Άρα χάνουν το ρόλο τους...(ΚΑΙ ta sniper AEGs παίζουν με βαρύτερες ΒΒs για λόγους ευθυβολίας,οπότε τα "απλά" AEGs υπερτερούν ΚΑΙ σε fps).

Αν τα Sniper AEGs έπαιζαν με όριο 550,θα υπερτερούσαν όντως έναντι των bolt action....

Και πίστεψέ με...επειδή ο ρόλος που παίζω (όποτε παίζω πλέον) ΕΙΝΑΙ αυτός του sniper (ή πιο σωστά του DMR) έχω επενδύση αρκετά χρήματα και σε bolt action sniper rifle και σε sniper AEG...
Δεν μιλάω θεωρητικά....βλέπω τι ισχύει στην πράξη...

EDIT: Όσο για τα Κινέζικα....το να κατεβάσει κάποιος το αεροβόλο στα όριο έως 350 έχει κόστος από καθόλου εώς 40 ευρώ...οπότε δεν αποτελεί δικαιολογία για 'μένα...
ΟΛΑ τα AEGs μου παίζουν <350 παρ' όλο που απο το κουτί τους μερικά έβγαζαν 350+
Το να πειράξουν όλα τα άλλα (κάννη,hop up,moter,γρανάζια) δεν το σκέφτονται το κόστος...όταν πει κάποιος για <350fps όμως "όλοι" επαναστατούν....
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Maleficus

Παράθεση από: cgwolf στις  11 Μαρ 2010, 11:32:01 ΠΜ

Αν τα Sniper AEGs έπαιζαν με όριο 550,θα υπερτερούσαν όντως έναντι των bolt action....

Και πίστεψέ με...επειδή ο ρόλος που παίζω (όποτε παίζω πλέον) ΕΙΝΑΙ αυτός του sniper (ή πιο σωστά του DMR) έχω επενδύση αρκετά χρήματα και σε bolt action sniper rifle και σε sniper AEG...
Δεν μιλάω θεωρητικά....βλέπω τι ισχύει στην πράξη...
τοτε να μην επαιρνε ο αλλος Bolt Action
οπως και να εχει στην πραγματικοτητα οι αποστασεις βολης ειναι πανω κατω οι ιδιες στα πραγματικα και δε βλεπω λογο να μην ειναι και σε εμας

Παράθεση από: Ozymandias στις  11 Μαρ 2010, 11:00:29 ΠΜ

Mα αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ πρεπει να κανουμε στα "επισημα" MilSim σεναρια και παιχνιδια, και απο οσο ξερω γινεται ηδη. Τωρα στα ανοιχτα παιχνιδια ειναι αλη φαση. Ο καθενας μπορει να ερχεται με ο,τι γουσταρει

οταν το παιχνιδι εχει αποστολες και οχι απλη εξολοθρευση του αντιπαλου τοτε ειναι ΜΙΛΣΙΜ
εχω καιρο να πατησω σε παιχνιδι λογου του τραυματισμου μου αλλα εχω δει σε αρκετες φωτογραφιες ατομα με τζιν χωρις να προβλεπεται απο τη Διοργανωση Κωδικας Ενδυμασιας
αλλα και οταν υπαρχει Κωδικας Ενδυμασιας λεμε οτι ειναι κριμα να μην παιξει ο αλλος και αυτο πρεπει να αλλαξει κυριοι
οι ποιοι πολλοι απο εμας που το γυρισαμε απο χρωματοσφαιρηση σε αεροσφαιρηση το καναμε διοτι οι αποστασεις προσσεγγιζουν ποιο πολυ το θεμα αυτο κατα πολυ
τωρα αν το πεδιο υποστηριζει εμπλοκες αναλογα με το οριο ΦΠΣ δεν βλεπω το λογο για να μην εμπιστευτεις τον αλλο

ΔΛΔ θα επρεπε να μην παιζει κανεις μας διοτι πολυ απλά ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ μπορει να γινουμε αθανατοι !!!

ΔΙΚΗ Μ ΙΔΕΑ
αναλογως με τη μορφολογια του πεδιου να υπαρχει και γ σχετικη αποklish συμφωνα και με τις αποστασεις εμπλοκων στο ανωτατο οριο ΦΠΣ

Laetius

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  11 Μαρ 2010, 10:37:51 ΠΜ
χωρις να εχω βγαλει εγω τα ορια η βασικη ιδεα εχει να κανει με την ευκολια χρησης του μοντελου και τις προοπτικες που εχει για εμπλοκη.
αλλο πραγμα ειναι να εχεις ενα ευκολοχρηστο μοντελο που σου επιτρεπει την κοντινη επαφη με πολλα φπς που το καθιστα επιπονο και επικυνδινο μεσα σε κτηρια και αλλο ενα δυνατο αλλα καθολου ευελικτο μοντελο μονης κατα κανονα βολης που σου απαγορευει και την ιδεα κοντινης επαφης
τα ορια ειναι για την ασφαλεια των συμετεχοντων που ειναι το πρωτο μελημα του καθε διοργανωτη

όταν ζήτησα να πέξω με το m4 cqb ως sniper  ενοείτε ότι θα κράταγα και τις αποστάσεις ως  sniper και μονή βολή και δεν καταλαβένω πως το να ρίχνω απο τα 30 μετρα το λιγότερο με όπλο με 370 fps είναι πιο επικύνδινο απο το dragunof sta 450 π έπεζα πριν αλλά μ κόλισε(απλά γιατί ήθελα να παίξω το έκανα sniper)  αυτό να μ το εξηγήσει καποιος παρακαλώ . και δεν νομίζω να τίθετε θέμα γιατή είχε πέξει m4 cqb σε προιγούμενο game  με 450 ως sniper  και καλα και δεν είχε καν διόπτρα πάνω ενώ εμένα με είχαν κόπσει με ακ-47 u sta 365 fps δεν είπα ποτέ να έπεζα με το m4 cqb   ως σνιπερ μέσα σε κτήριο αν είναι δυνατόν εφόσον το κανα σνιπερ τήρω και την ελάχιστη απόσταση συμπλοκής του διοργανοτή δεν βρίσκω πρόβλημα να πέξω . Η απάντηση π πήρα χτές π ρώτησα το γιατή ήταν δεν είναι αντικειμενικό και ρωτάω πάλι όταν ρίχνανε οπλοβομβίδα με το χέρι ήταν ρεαλιστικό η όταν έπεζε shotgun me 440 fps και τα τουφέκια να πέζουν με 350? τραβάει πιο πολυ  η shotgun  απο μ-16 ας πούμε ? μην τρελαθούμε τώρα στο κάτω κάτω είναι γραμένο πουθενα στα σενάρια ? αμα ενημερώνατε ισως να μην αγοράζαμε αυτό το όπλο .Ενας νέος π θα το πάρει γιατί δεν έχει οικονομική δυνατότητα και απο 300 π λεει οτι βγαζει του βγαλει 370 να κόψει το λαιμό τ να το φτιάξει? Συγνώμη για το ύφος δεν απευθήνετε συγεκρημένα απλά έχω μπερδευτεί έχω δεί τόσα και τόσα στα παιχνίδια.Όσο για τους κανονισμούς cgwolf  μέχρι 550 έπεζε η sniper  με 367 θα έπεζα ΕΚΤΟΣ κτηρίων και απο τα 35 μέτρα όπως έλεγε στο σενάριο και μονή βολή πες μου πιον αναγραφόμενο κανόνα καταπάτησα
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Laetius

Παράθεση από: cgwolf στις  11 Μαρ 2010, 11:32:01 ΠΜ

EDIT: Όσο για τα Κινέζικα....το να κατεβάσει κάποιος το αεροβόλο στα όριο έως 350 έχει κόστος από καθόλου εώς 40 ευρώ...οπότε δεν αποτελεί δικαιολογία για 'μένα...
ΟΛΑ τα AEGs μου παίζουν <350 παρ' όλο που απο το κουτί τους μερικά έβγαζαν 350+
Το να πειράξουν όλα τα άλλα (κάννη,hop up,moter,γρανάζια) δεν το σκέφτονται το κόστος...όταν πει κάποιος για <350fps όμως "όλοι" επαναστατούν....

Πιστεύει οτι αυτός π θα πάει να πάρει  κινέζικο θα το πάρει με σκοπό να τ αλλάζει ελατήρια κάνες και ιστορίες? αυτα τα 40 ευρώ π λες σε εσένα πέζει να μην έιναι και τπτ σε άλλον να είναι 4 παιχνίδια εκτός  το dragunof  μ έβγαλε 450 ενώ στο site p to πήρα ελεγε 350 π να περιμένω οτι θα βγάλει 100 fps παραπάνω? και κάτι ακόμα εχω μετρίσει 5 φορές το μπ5  μου και τη μια μ βγαζανε 298 την αλλη 323 την αλλη 368  fps και το όπλο δεν έχει πειραχτεί χτες έβγαλε 350-351  και δεν αλλάζω σφαίρες

Maleficus

Παράθεση από: Laetius στις  11 Μαρ 2010, 11:53:25 ΠΜ

εφόσον το κανα σνιπερ τήρω και την ελάχιστη απόσταση συμπλοκής του διοργανοτή δεν βρίσκω πρόβλημα να παίξω .

+1

cgwolf

Laetius...Το θέμα είναι στον εκάστοτε διοργανωτή αν θα δεχτεί να παίξουν κάποια όπλα και πώς θα παίξουν...
Συμφωνώ απόλυτα ότι οπλοβομβίδα που να παίζει με το χέρι είναι #%@^%$ αλλά φταίει ο διοργανωτής που δεν το απαγορεύει...Το να πάρω ένα όπλο CQB, να του βάλω διόπτρα και να το δηλώνω sniper λόγο fps,το θεωρώ κοροϊδία....Γι' αυτό έφερα σαν παράδειγμα το ΜΡ5...

Όσο για το να ρίξεις τα fps, είπα ΕΩΣ 40 ευρώ...μπορεί να γίνει και τσάμπα....αλλά κανένας δεν κάθεται να ασχοληθεί...

Laetius

Εγώ δεν είπα cgwolf  να γίνει σνιπερ απαραιτητα αυτό το κανα για να καλύψω τους κανόνες του σεναρίου.. εγώ  είπα να παίξω πιο μακρια (18 fps παραπάνω  ) γιατί στο κάτω κάτω αν θέλουμε ρεαλιστικότητα  έπρεπε να μπούν στα sub  κατώτερα όρια  άλλα στα τουφέκια άλλα στα lmg  άλλα στα sniper   αλλά μιλάμε για αιρσοφτ δεν γίνοντε αυτά αμα το θέλαμε ρεαλιστικά  το μπ5 ρίχνει στα 100 μέτρα δραστικό το μ4 το κοντό 200  ενώ η 50 barret  σε έχει ρίξει απο 2 χιλιόμετρα και δεν έχεις καταλάβει τπτ μπορείς να κάνεισ τα fps  βάση αυτό? δεν γίνετε άρα είναι όλα θέμα ασφάλειας και μόνο .εγώ ήθελα να το φτιάξω έτσι, όρια δεν πέρασα αν είναι βγάλτε μια λίστα με μοντέλα να ξέρουμε να μην τα πέρνουμε χαλάμε και λεφτα τζάμπα  αν και το ξαναλέω για χόμπι μιλάμε και απλά εγώ ήθελα να τηρήσω και τα όρια και να ευχαριστηθώ το παιχνίδι εφόσον δυστηχώσ μ χάλασε ι sniper   μες στον αγώνα αλλά και στην διασκέδαση βάζουμε όρια π δεν αφορουν την ασφάλεια  και ξενέρωνω γιατί αντί να μιλίσουμε στισ περιπτώσεις π προανέφερα κολίσαμε στο m4 sniper  με 370 fps και όταν παίζαν άλλοι με 450 χωρίς καν διόπτρα και την έφαγα από τα 7 μέτρα στο κεφάλι απο πίσω και μελάνιασα  αφού με γάζωσε ολόκληρο με το ίδιο όπλο(μια σφαίρα δεν έφτανε για να βγώ? και ήατν και βολή κατά βολή) καΙ ρώταγα και μ λέγαν έπεζε σαν sniper ενώ με έκοψαν για 18 fps  στο ακ-47 u  μ φένετε χαζό να με κόβουν επειδή έκανα sniper to μ4 ούτε πλεονέκτημα είχα εφόσον βαραγα από μακριά ουτε τπτ ειδικά σε σχέση με αντίπαλο sniper aeg  στα 450 δεν νομίζεις? Όλα  όσα σ λέω τα έχω κρατήσει από πολλά παιχνίδια π έχω έρθει και έχω αρχίσει να ξενερώνω με την όλη κατάσταση για αυτό έβγαλα το θέμα

Υ.Γ προσπάθησα να φτιάξω το λ96 μόνοσ μ και το έσπασα οπότε δεν τόλμησα να ανοίξω gearbox  ;D
σας ευχαριστώ όλουσ για τα post και συγνώμη άμα σας κούρασα

cgwolf

Έχεις απόλυτο δίκιο απο πλευράς σου και ειδικά στο θέμα κανόνων και ασφαλείας...
Αλλά κάθε παιχνίδι στήνεται όπως το θέλει ο διοργανωτής του...
Οπότε αναγκαστικά,είτε ακολουθείς τους κανόνες του διοργανωτή (είτε συμφωνείς μαζί του,είτε όχι),είτε δεν πάς στο παιχνίδι...

Maleficus

ναι αλλα πρεπει να θεσπισουμε ελαχιστους κοινους κανονες διοργανωσης
αν θελετε μπορουμε να κανουμε και ψηφησμα

Leonardo-Swordfish

Τωρα πλάκα κάνετε???  ;D

Το συζητάτε κιόλας???  ;D

Προσπαθώ εδω και μισή ώρα με τα χέρια σταυρωμένα να μη μπω στο τρυπάκι να απαντησω .....
αλλα δεν αντεξα......

Κάποια παιδιά έδωσαν την απαντηση και καποιοι αλλοι μαλλον δε θέλουν να την δουν.....

ΜΙΑ κουβέντα 8α πω:

"Σε xtreme game 100 ατόμων το "ΕΝΝΟΕΙΤΕ" δεν υφίστατε "

Νομίζω ότι έχω να κάνω με ώριμους και νοήμων ανθρώπους για να μπω/μπουμε στην περιττή διαδικασία των λεπτομεριών.

Φιλικά
Λεωνίδας

baldcoyote

δηλαδη για να καταλαβω.το ολο θεμα ξεκιναει επειδη καποιος πηγε στο πεδιο θελωντας να παιξει σναιπερ,του χαλασε το σναιπερ που ειχε και ειπε να βαφτισει κατι αλλο σναιπερ για να παιξει?

κι απο κει και περα ξεκιναει κουβεντα για ορια ασφαλειας,για το οτι καποιοι κακοι ανθρωποι ειπαν για ορια ασφαλειας επειδη ετσι τους βολευουν (δηλαδη πρωτα εφτιαξαν τα aeg τους να ριχνουν 350 και μετα ειπαν οτι οριο τα 350) και αλλα διαφορα μαργαριταρια που γραφουν καποιοι μονο και μονο για να ποσταρουν.

καταρχην χωρις να ειμουν ποτε ελευθερος σκοπευτης στο στρατο ή εμπειρογνωμονας ή δε ξερω κι εγω τι , ο ρολος του στην πραγματικοτητα με αυτον σε ενα παιχνιδι airsoft δε συμπιπτει ουτε στο 1%.

αν καποιοι παιζουν σε ενα παιχνιδι με λιγα ατομα που γνωριζονται και μεταξυ τους σιγουρα θα υπαρχει μεγαλυτερη εμπιστοσυνη στο τι θα κανει ο καθενας με το aeg του οσον αφορα το συμπαικτη του.και παλι ομως αργα ή γρηγορα καποιος θα κανει το παραπανω(τη λαλακια δηλαδη).δεν ειναι το ιδιο με 100 ατομα που πιθανον να μη ξερεις ουτε τους μισους.

τα αξεσουαρ διαχωριζονται σε αυτα που εχουν ενα ωφελος σε αυτον που τα φερει και σε αυτα που ειναι μονο και μονο για τη παπατζα.οι μποτες και οι παραλαγες εχουν ανταποδοτικοτητα 100% για παραδειγμα ενω καποια σκοπευτικα λογου χαρη ειναι περισσοτερο για τη παπατζα παρα για καλυτερη σκοπευση.δε με πειθει κανεις οτι στα 20-30 μετρα το μπιλακι του χτυπαει εκει που σημαδευει το σκοπευτικο του.

τωρα για το τυπο που επαιζε σναιπερ με το shotgun στα 450 φπς το μονο που εχω να πω ειναι οτι τον περιμενω με το yugo μου 400αλογα για κοντρα και αν θελετε πειτε με γελειο παλι.

οσων αφορα το σχολιασμο του καθε διοργανωτη και τα ορια που βαζει ή τους κανονες ,καθιστε και σκεφτητε ποσο ευκολο ειναι να συμφωνησουν 100 ατομα στο τι και το πως οταν ,να πω το πιο απλο, δε μπορει μια παρεα 5 ατομων να συμφωνησει στο που θα παει για ποτο ,με πιανου το αμαξι τι ωρα κλτ ,ενα παραδειγμα που ολοι καταλαβαινουν.

το οτι ησουν ατυχος που σου χαλασε το aeg σου φιλε μου δε σημαινει οτι φταιω εγω ή οτι το συμπαν συνομοτει εναντιον σου.απλα σου χαλασε αυτο ειναι ολο.εχει τυχει και σε αλλους και θα συνεχισει να τυχαινει.

και κατι τελευταιο,το οτι καποιος κανει μια λαλακια δε σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να τη κανω κι εγω ή οτι ειναι σωστο,ναι?

φιλικα και χωρις παρεξηγησεις παντα
Γιωργος
Οταν μιλαμε δεν μπορουμε να ακουσουμε...

kaliostro

Επειδή ξέφυγε λίγο το θέμα...κατάρχας κολήσατε όλοι στο ηλεκτρικα AEG κ μου παραθέσατε 4-5 ο καθένας...δεν ξέρω αν προσέξατε αλλα τα οπλάκια που δείξατε ήταν Α)κάτω τον 350 φπς Β)δεν είχαν αυτόματη βολή.
Αν είναι έτσι πέρνω το G36 μου πετάω μια μεγαλήτερη κάνη ακριβείας, Μ150 ελατήριο, σκοπευτικό, δίποδα κ σας λέω θα το παίξω σαν sniper.Να δω ποιος απο εσάς θα πει ΟΚ όταν ξέρει οτι έχω κ αυτόματη βολή!!!στην τελική όταν λένε οι κανόνες "snipers bolt action ή αερίου" εννοούν ΜΟΝΟ αυτά κ δεν κάνουμε εκπτώσεις κύριοι...Δεν είναι 2-3 φπς είναι 20 ολόκληρα παραπάνω κ παιζαμε ΚΑΙ κτήρια!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

queef

Λοιπόν επειδή σε θέματα ασφαλείας δεν πρέπει να σηκώνουμε κουβέντα,τα πράγματα είναι απλά:
CQB&URBAN:<350 all guns(aeg,aep,gbb,nbb etc)
WOODLAND:<450 all guns πλην των bolt action.
Δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε θέματα ασφαλείας τον οποιονδήποτε που,ενδεχομένως άθελά του,μπορεί να προκαλέσει μια επικίνδυνη κατάσταση.
Τέλος,ο καθένας διαθέτει τα χρήματά του όπου αυτός κρίνει ότι πρέπει να διατεθούν κι επιλέγει τον εξοπλισμό του βάσει του γούστου του ή της ομάδας του.Όσο οι επιλογές του καθενός δεν επηρρεάζουν θέματα ασφαλείας δεν θα πρέπει να κρίνονται από τρίτους.Η μόνη περίπτωση που μπορεί να δοθεί περιορισμός στο loadout είναι σε μιλσιμ σενάριο με συγκεκριμένους κανόνες και οπλισμό/ομάδα πχ μια 4μελής ομάδα με 3 aeg κι 1 sniper/gunner και περιορισμό τα aeg να έχουν πχ το ένα σκοπευτικό και το άλλο Μ203 και το άλλο τίποτε κλπ

WAR ANGEL

Παράθεση από: queef στις  11 Μαρ 2010, 20:16:39 ΜΜ
Λοιπόν επειδή σε θέματα ασφαλείας δεν πρέπει να σηκώνουμε κουβέντα,τα πράγματα είναι απλά:
Δεν μπορώ να εμπιστευτώ σε θέματα ασφαλείας τον οποιονδήποτε που,ενδεχομένως άθελά του,μπορεί να προκαλέσει μια επικίνδυνη κατάσταση.
Τέλος,ο καθένας διαθέτει τα χρήματά του όπου αυτός κρίνει ότι πρέπει να διατεθούν κι επιλέγει τον εξοπλισμό του βάσει του γούστου του ή της ομάδας του.Όσο οι επιλογές του καθενός δεν επηρρεάζουν θέματα ασφαλείας δεν θα πρέπει να κρίνονται από τρίτους.Η μόνη περίπτωση που μπορεί να δοθεί περιορισμός στο loadout είναι σε μιλσιμ σενάριο με συγκεκριμένους κανόνες και οπλισμό/ομάδα πχ μια 4μελής ομάδα με 3 aeg κι 1 sniper/gunner και περιορισμό τα aeg να έχουν πχ το ένα σκοπευτικό και το άλλο Μ203 και το άλλο τίποτε κλπ
+1

jumbo

Παράθεση από: queef στις  11 Μαρ 2010, 20:16:39 ΜΜ
queef πως τα καταφερνεις καθε φορα και λες την αποψη μου για μενα πριν απο μενα; ;D ;D ;D απλα +1 :) :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

dash

κατι ακομα να προσθεσω σε αυτο που εγραψε ο queef στα woodland  εννοειται  κατω απο 450 αλλα προτιμω  να ισχυει και αυτο που ειχε γινει με τα διαμετρηματα στην χαμολια  δηλαδη

Πιστολια και υποπολυβόλα έως 350 fps (MP-5, UZI, MP-7, SCORPION, MAC-10, TOMSON κτλ)
Εως 400 fps (M-4, ΑKS74U, M-16 και λοιπά 5,56 και 5,45mm)
Εως 450 fps (G-3, M-14, FN, κτλ 7,62 +mm)
Εως450 fps τα πολυβόλα

ΜΟΝΟ για woodland

Laetius

Παράθεση από: kaliostro στις  11 Μαρ 2010, 19:11:46 ΜΜ
Επειδή ξέφυγε λίγο το θέμα...κατάρχας κολήσατε όλοι στο ηλεκτρικα AEG κ μου παραθέσατε 4-5 ο καθένας...δεν ξέρω αν προσέξατε αλλα τα οπλάκια που δείξατε ήταν Α)κάτω τον 350 φπς Β)δεν είχαν αυτόματη βολή.
Αν είναι έτσι πέρνω το G36 μου πετάω μια μεγαλήτερη κάνη ακριβείας, Μ150 ελατήριο, σκοπευτικό, δίποδα κ σας λέω θα το παίξω σαν sniper.Να δω ποιος απο εσάς θα πει ΟΚ όταν ξέρει οτι έχω κ αυτόματη βολή!!!στην τελική όταν λένε οι κανόνες "snipers bolt action ή αερίου" εννοούν ΜΟΝΟ αυτά κ δεν κάνουμε εκπτώσεις κύριοι...Δεν είναι 2-3 φπς είναι 20 ολόκληρα παραπάνω κ παιζαμε ΚΑΙ κτήρια!!!
Οπως έχω  πει πιο πάνω πολλές φορές οι sniper πέζαν με ελάχιστο όριο συμπλοκής 35 μ  και εκτός κτηρίων μονή βολή το ίδιο θα έκανα και εγώ άρα δεν νομίζω να έιχα και πλεονέκτημα ι να κινδυνεύει κανένας και όσο για την αυτόματη βολή σε πληροφορώ αν ήθελα έπεζα και με το dragunof auto γιατί έχει και αυτό  και μ έχει κολίσει στο αυτόματο κιόλας αλλά εγώ και το έιπα στην ομάδα και βάραγα semi και δεν έλεγε πουθενά μόνο αερίου ι bolt (Nα ξέρουμε τι λέμε)  και να σ πω και ένα αστείο στην ομάδα μ είχε ένα παιδί g-36 ke  σαν snper και βάραγε με το red dot  π κοτσαρε από πανώ αυτόσ δεν έιχε αυτόματη βολή αν ήθελε? ένας π έχει μ-14 , stuer  g3α1 και λοιπά δεν έχει αυτόματη βολή και παραπάνω fps? αυτοί γιατί πέζουν τόσο καιρό και φοβαστε το αυτόματο μ4 με 370 μην σας κάνει ζημιά από τα 35 μ και απο τη μία ο καθένας με 350 μπορεί να στη ρίχνει από το 1 μ  μου ακούγετε  τουλάχιστον αστείο.. πάρτε όλα τα sniper και κολίστετα στο semi τότε . οι κανόνεςδεν μ απαγόρευαν την χρήση του όυτε τα fps του παρα μόνο η οπτική του από ότι κατάλαβα  πράγμα το ξαναλέω αστείο  εφόισον παίζαν sniper aeg  και g-36 για αυτό αντέδρασα baldcoyote    να μην πέζαν και  ο άλλοι τότε και να το ξεκαθαρίζαν από την αρχή αν και δεν καταλαβένω γιατί να μου κάνει άλλος κουμάντο στο πως θα κάνω το όπλο που αγόραζω  εγώ εφόσον δεν αντιβένει στους κανόνες ασφαλείας βάλτα όλα όσα λέω στα  post  μαζί και θα καταλάβεις γιατί μιλάω .Και άμα υσχείει κάτι τέτοιο να υσχυει για όλους.

Ozymandias

ΠαράθεσηΠιστολια και υποπολυβόλα έως 350 fps (MP-5, UZI, MP-7, SCORPION, MAC-10, TOMSON κτλ)
Εως 400 fps (M-4, ΑKS74U, M-16 και λοιπά 5,56 και 5,45mm)
Εως 450 fps (G-3, M-14, FN, κτλ 7,62 +mm)
Εως450 fps τα πολυβόλα
Aυτο υπαρχει ενα κινημα να καθιερωθει σε πριβε παιχνιδια που οργανωνονται......

Maleficus

ωραια ιδεα αλλα αν εφαρμοστει πρεπει να θεσεις ορισμενα "οπλα" τα οποια θα λαμβανουν μερος στα Κλειστου Χωρων Μαχες