Χαίρετε...

Ξεκίνησε από Palladin, 07 Μαρ 2010, 16:41:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Palladin

Με λένε Πέτρο και είμαι από Αγ. Αναργύρους Αθήνας. Ένα ραβασάκι που μου πάσαρε ο rookiejo είναι η αφορμή που γράφτηκα και ποστάρω για πρώτη φορά στο φόρουμ σας. Δεν είμαι γνώστης του αντικείμενου και δεν έχω εμπειρία (ούτε καν από paintball) αλλά με το λίγο που κοίταξα τα διάφορα θέματα μπορώ να πω ότι.... μπριζώθηκα αρκετά! Δυστυχώς ο χρόνος λίγος λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και δουλειάς αλλά θα προσπαθήσω να βρεθώ το ταχύτερο σε κάποιο από τα επόμενα σενάρια για να μπω στο κλίμα και να μάθω τις όποιες λεπτομέρειες χρειάζεται. Φυσικά σε προτεραιότητα θα μπει και η αγορά εξοπλισμού. Αυτά για την ώρα και θα τα λέμε τακτικά από τις σελίδες του φόρουμ αλλά και στην ανταλλαγή BBs  ;)

Υ.Γ. Καλή χρονιά σε όλους  :)

SAPPER

Καλός ήρθες στην παρέα μας Palladin.

Powerplant

Καλώς ήλθες και σου εύχομαι να μπορείς να βρίσκεις χρόνο να συμμετέχεις σε παιχνίδια γιατί το αποκλε'ιω να μην σου αρέσει! ;)

jumbo

εγω παλι λεω να κλεψω μια ατακα......καλος ορισες  στον μαγευτικο κοσμο του airsoft (sapper, ευτυχως που δεν εχουμε πνευματικα δικαιωματα στο φορουμ, ειδαλως θα την ειχα κατσει την βαρκα τωρα ;D ;D) ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Palladin

Παράθεση από: powerplantmaster στις  07 Μαρ 2010, 19:23:18 ΜΜ
Καλώς ήλθες και σου εύχομαι να μπορείς να βρίσκεις χρόνο να συμμετέχεις σε παιχνίδια γιατί το αποκλε'ιω να μην σου αρέσει! ;)
Και εγώ το αποκλείω να μη μου αρέσει! Αν και είμαι περισσότερο fan με ότι έχει σχέση με την κάσκα που φοράς στο άβαταρ σου  ;) ;)

ROOKIEJO

καλως ηρθες και απο μενα
αν το πετυχεις 3 φορες στην κανει δωρο :) :) :) :) :) :)

Powerplant

@ palladin
Κοντοχωριανέ (μένεις Αγ. Αναργύρους, μένω Περιστέρι ;D) αφήνω αναπάντητα τα σχόλια του Rookiejo που επιθυμεί να με καταστήσει στόχο  ;D και σε ενημερώνω ότι θα βρείς αρκετούς με τα ενδιαφέροντα που αναφέρεις.

@ROOKIEJO
Θα δεις τι θα πάθεις! Οι γερμανοί είναι φίλοι μου! Θα σε πάνε στην Γκεστάπο και θα τα ξεράσεις όλα!

ROOKIEJO

κοντοχωριανε απο το πιτσουνι σιτυ εμεις ειμαστε οι γερμανοι[καρ98 μπ44 μπ40 π08]

Powerplant

Δεν ξέρω τίποτα! Όλοι είστε ένοχοι (όχι αθώοι) μέχρι να τα ξεράσετε όλα που θα το παραδεχτείτε και μόνοι σας! Εσύ μπορεί να είσαι φίλος αυτού του κοντού αμερικάνου γουρουνιού του Τομ Κρουζ που θέλει να σκοτώσει τον Φυρερ!
Σκουλήκιαααα! (άσχετο)

cgwolf

Καλώς ήρθες στην μεγάλη μας (και όλο αναπτυσσόμενη) παρέα και καλά παιχνίδια με ασφάλεια πάνω απ' όλα!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Palladin

Εντάξει ρε παιδιά! Μην ανησυχείτε,  μόλις πιάσω AEG στα χέρια μου θα γίνετε όλοι δυνητικοί στόχοι  ;D, θα τα ομολογήσω όλα (ποια??) και θα πιάσω κολλητιλίκια με τον Toμ Cruise και με το τοπικό παράρτημα της Γκεστάπο/SS και του Φύρερ. Μπαι δε γουει να προσθέσω και την άλλη μου ιδιότητα ως μοντελιστή με τάση στα στατικά πετούμενα κάθε κλίμακος και εποχής  ;D. Επίσης φανατικός  του MSFS και (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε..) του CoD.
Τα λέμε το βράδυ πάλι, πάω να συνομωτήσω με τον rookiejo και να του αποσπάσω την πληροφορία στα πόσα BBs θα κερδίσω το κράνος του powerplantmaster  ;D ;D ;D

Maleficus

καλυτερα μαλλον θα επρεπε να ανησυχεις μηπως εχει βαλει κανα στοιχημα ο powerplantmaster me ton rookiejo για την δικη σου κασκα και πανε να στη φερουνε ομαδικος .... lolen( German for lol)
εκει π θα ειναι να μπειτε σε κανα κτηριο ΜΠΑΜ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ !!!!!!!!!!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

καλως ηρθες στην παρεα μας.
μην ανησηχεις ολοι μας εχουμε λιγο χρονο πρωσοπικο οταν δεν πεφτει παντοφλα!!
απο τα μικρα που θελουν βολτα

ROOKIEJO

επειδη δεν εχει εξοπλισμο ακομα το στοιχημα ειναι το κεφαλι του

Maleficus

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  09 Μαρ 2010, 11:41:32 ΠΜ
επειδη δεν εχει εξοπλισμο ακομα το στοιχημα ειναι το κεφαλι του

σαδιστη!!!!!