Η ταινια Avatar

Ξεκίνησε από avatar, 28 Δεκ 2009, 22:41:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

καταπληκτικη ταινια αξιζει ακομα περισοτερο σε 3D .Θα δειτε glock με red dot και M60[αφτοματο] πολυ πιστολιδι, εκρηξεις ,και πολυ δραση ;D ;D ;D 8)οποιος εχει σκοπο να παει σηνεμα του το συνηστω ανεπυφυλακτα ;D ;D ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

SORRY ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΟΙ :-[

cgwolf

Την έχω δεί 2 φορές ήδη σε 3D (ναι ξέρω....κουβαλάω μεγάλη τρέλα)!!!
Απίστευτη ταινία....απλό σενάριο αλλά χωρίς "κοιλιές" και ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ον κόσμος που δημιούργησε ο Cameron.
Ακόμα και η γυναίκα μου που δεν με ακολουθεί ποτέ σχεδόν στο σινεμά (και όποτε το κάνει κοιμάται συνήθως)
έμεινε ενθουσιασμένη και δήλωσε ότι είναι απο τις λίγες ταινίες που της άρεσαν (αφου κατάφερε και έμεινε και ξύπνια σε ΟΛΟ το έργο :P )
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

εγω μονος μου την ειδα φοβερα γραφικα ε ???απλο σεναριο αλλα πολυ καλη ταινια +οτι εχει πολυ οικολογικη σημασια και τετοιες ταινιες χρειαζοντε στις μερες μας ;D ;D ετσι  οπως παμε κατι τετοιο θα γινει θα παμε σε καμια πανδωρα  μπας και βρουμε στρουμφακια [αστειακι];D ;D :P

alekoukos_kalashnikov

Αηδια ταινια...κλασσικη αμερικανια...και δυστυχως εχασα 2 ωρες και 40 λεπτα απο το χρονο μου και 8 ευρω για να την δω...μονο το οικολογικο μηνυμα που περνουσε ηταν το μονο καλο...ευτυχως πηγα με τους κολλητους μου και ψοφησα στο γελιο...

Οσοι δεν την εχουν δει πρεπει να αξιζει πιο πολυ σε 3D στο θεμα εικονα..
why so serious...?

Αναλογα τι ταινιες σου αρεσουν.Παντος ενας φιλος μου που πηγε να το δει ειπε οτι δεν ειναι και τοσο αμερικανια που συνηθως αυτος οποια ταινια με οπλα δει την λεει αμερικανια ,μαλλον εσυ εχεις αλλα γουστα  γιατι οι πωλησεις εισητιριων αρχισαν απο ενα μηνα πριν !!!!!!!!!!!!!

Nikolai

Δεν εχω δει ακομα την ταινια αλλα μου παν οτι μονο τα γραφικα λενε και απο πλοκη τιποτα.Επισεις το θεμα ειναι ακριβος το ιδιο με την τενια ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ απλος σε συνχρονη εποχη και αντη να ανακαλιφουν νεα ηπειρο ανακαλιψαν νεο πλανιτη

δεν ειναι ετσι  :-\οπως ειπα και πριν εχει σημασια τι ταινιες σου αρεσουν αλλα λιγο δυσκολο να πεις οτι δεν ειναι ωραια τανια γιατι οταν ειχε βγαλει τον ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΣΜΟ τον ειχε με 1 αστερι ενο αυτο το εχει με 3 αστερια εχει διαφορά.Και απο πλοκη ειναι πολυ καλη λογο του οτι διχνει οτι ο ανθρωπος οπου και να παει σκεφτεται να πλουτισει και να καταστρεψει την γη.

Nikolai

Δεν το εχω δει εγω για να ξερω με ακριβια ποσο καλο ειναι κατα την γνωμη μου παντα αλλα οσο για τα αστεργι αδεν μποτεις να της  βαθμολογεις ετσι γιατι το Avatar τα εχει παρει για τα εφε και τα γραφικα

ναι εχεις δικιο   σε μια ταινια μετρανε ολα  αλλα αν  συνδυασεις τα εφε και τα γραφικα δεν νομιζω οτι θα προσεξεις την πλοκη ;) ;)

Nikolai

ΟΚ θα την δω πρωτα και μετα θα πω και την προσωπικη μου γνωμη

dash

ωραια εφε .αξιζει να την δεις σε 3D αλλα σεναριο ποκαχοντας .μεγαλη μαπα

οκ φιλε μου το λεω και το ξαναλεω αναλογα τι ταινιες σου αρεσουν κρινεις μην παρουσιαζεις την ταινια λες και ειναι για πεταμα  >:(μια χαρα ταινια ειναι και δυσκολα βρισκεις  αμερικανικες ταινιες με οικολογικη σημασια .Αλλα ενταξει στον καθενα αρεσει  και ενα ειδος ταινιας .τελος παντων ::) ::) ::)

dash

παρουσιασα την ταινια οπως μου φανηκε εμενα

kaliostro

Όπα ρε παιδιά...ΟΛΟΙ εσείς οι Steven King δηλαδή γιατί δεν γράφετε ένα σενάριο που να τα σπάει να βγάλετε κ κανένα φράγκο???άντε μπράβο μάθαμε όλοι να απαξιώνουμε τα πάντα και τους πάντες...Τι σενάριο ποκαχόντας και τζάμπα τα 8 ευρο και χαζομάρες διαβάζω?έλεος...εδώ κάποιοι απο ΕΣΑΣ πήγαν κ είδαν τον Σταλόνε στα 60 του να κάνει ξανά τον ΡΑΜΠΟ κ σας πείραξε το σενάριο του άβαταρ?Για τους ολίγον τι "ρηχούς"  το σενάριο θέλει να δείξει ποσο ματαιόδοξος είναι ο άνθρωπος μπροστά στο χρήμα καταστρέφοντας τα πάντα κ χωρίς να υπολογίζει τα ιερά κ τα όσια του άλλου απαξιώνει τα πάντα...όπως κάνανε κάποιοι εδω μέσα...και για να μην βγάλω τον πισινό μου απ'έξω,το σενάριο φωτογραφίζει όλα τα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ που χρησιμοποιούν τους αντίχειρες τους σε αυτό τον πλανήτη!!!
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Nikolai

Τα παραπανω ειναι τα σχολια και η γνομες μας κανεις δεν υπε οτι μπορει να φτιαξει κατι καλιτερο.
Φιλικα παντα  ;D

dash

Παράθεση από: kaliostro στις  29 Δεκ 2009, 21:01:30 ΜΜ
Όπα ρε παιδιά...ΟΛΟΙ εσείς οι Steven King δηλαδή γιατί δεν γράφετε ένα σενάριο που να τα σπάει να βγάλετε κ κανένα φράγκο???άντε μπράβο μάθαμε όλοι να απαξιώνουμε τα πάντα και τους πάντες...Τι σενάριο ποκαχόντας και τζάμπα τα 8 ευρο και χαζομάρες διαβάζω?έλεος...εδώ κάποιοι απο ΕΣΑΣ πήγαν κ είδαν τον Σταλόνε στα 60 του να κάνει ξανά τον ΡΑΜΠΟ κ σας πείραξε το σενάριο του άβαταρ?Για τους ολίγον τι "ρηχούς"  το σενάριο θέλει να δείξει ποσο ματαιόδοξος είναι ο άνθρωπος μπροστά στο χρήμα καταστρέφοντας τα πάντα κ χωρίς να υπολογίζει τα ιερά κ τα όσια του άλλου απαξιώνει τα πάντα...όπως κάνανε κάποιοι εδω μέσα...και για να μην βγάλω τον πισινό μου απ'έξω,το σενάριο φωτογραφίζει όλα τα ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ που χρησιμοποιούν τους αντίχειρες τους σε αυτό τον πλανήτη!!!

ειπε καποιος οτι θελει να βγαλει λεφτα και  να γινει σεναριογραφος?διαβαζεις να λεω για  ποκαχοντας σεναριο γιατι αυτη ειναι η αποψη μου δεν καταλαβαινω το προβλημα σου .εγραψα καπου μην πατε να το δειτε ?

εχουν δικiο ουτε εγω ειπα πως ειναι η απολητη ταινια  απλα ειναι αρκετα καλη λογο των εφε & των γραφικων τα παραπανω ειναι οι γνωμες μας και απλα σχολιαζουμε την ταινια  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ δεν θελουμε ουτε να πουμε οτι η ταινια ειναι τελεια ουτε να γινουμε σεναριογραφοι .ενταξει φιλε δεν εχουμε και χουντα την γνωμη μας λεμε.

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!

queef

masturbation goes cloud..
Τι σχέση έχει αν πω τη γνώμη μου για την ταινία με τις ικανότητές μου ως σεναριογράφος;Δηλαδή δεν μπρώ να πω της μάνας μου ή της γυναίκας μου αν είναι καλό το φαί αν δεν είμαι ο Μαμαλάκης ή δεν ξέρω να μαγειρεύω;Σοβαρευτείτε γιατί εκτείθεστε κύριοι..
Όσον αφορά την ταινία προσωπικά τη θεωρώ αναμασημένη τροφή,κάναν τον Άγνωστο Κόσμο Άγνωστο Πλανήτη..Όσον αφορά τα εφέ κλπ πραγματικά ήταν λόγος να δεις την ταινία,ίσως όμως ο μοναδικός κατά τη γνώμη μου.

φιλε queef εγω οτι ειπα το ελεγα στον kaliostro εαν απευθινεσαι σε εμενα εγω συμφωνω μαζι σου  .