Ταυτότητα AIRSOFTER!

Ξεκίνησε από Θάνος, 16 Δεκ 2009, 18:35:29 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Πως σας φαίνεται η δημιουργία "ταυτότητας" AIRSOFTER?

Ναί, γιατί όχι?
Όχι βέβαια.
Μου είναι αδιάφορο.

ROOKIEJO

προς το παρων και στα πλαισια της παπαντζας που διεπει τον χωρο δεν θα ημουν αντιθετος.
ως προς την ομαδας αιματος δεν υπαρχει λογος αναγραφεις γιατι και επικινδυνο ειναι και γιατι ορθως δεν λαμβανετε υποψιν

Θάνος

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  19 Δεκ 2009, 00:40:56 ΠΜ
προς το παρων και στα πλαισια της παπαντζας που διεπει τον χωρο δεν θα ημουν αντιθετος.
ως προς την ομαδας αιματος δεν υπαρχει λογος αναγραφεις γιατι και επικινδυνο ειναι και γιατι ορθως δεν λαμβανετε υποψιν
Το τελευταίο διορθώνεται πολύ εύκολα. Απλά σας έδειξα ένα παράδειγμα (και ο φίλος Whiskey βέβαια), γιά να πάρετε μιά εικόνα καί να πείτε τις προτάσεις σας.  ;)
keep safe distance...

Maleficus

Παράθεση από: Θάνος στις  19 Δεκ 2009, 00:06:51 ΠΜ
Το προχώρησες ένα βήμα παραπάνω, μου αρέσει.  ;)

υγ. γιά το θέμα "φωτο", συμφωνώ κι εγώ, αλλά οι αντιρρήσεις θα είναι πολλές.  :-X

μα το μονο π θα λεει τοθλαχιστον θα ειναι το ονομα σοθ και το παρονυμιο σου γιατι να εχει καποιος αντιρρησεις....?
εκτος και αν θεωρει πως δεν εχει φωτογενεια....

Θάνος

Παράθεση από: Maleficus στις  19 Δεκ 2009, 03:27:40 ΠΜ
μα το μονο π θα λεει τοθλαχιστον θα ειναι το ονομα σοθ και το παρονυμιο σου γιατι να εχει καποιος αντιρρησεις....?
εκτος και αν θεωρει πως δεν εχει φωτογενεια....

Θα φανεί, όταν εκθέσουν την άποψή τους, προς στιγμήν ψηφίζουν ασχολίαστα.  :(
keep safe distance...

Whiskey

Καλε μου φιλε μπορεις σε παρακαλω να μου διευκρινησεις για ποιο λογο θεωρεις οτι ειναι επικινδυνο να αναγραφεις καπου την ομαδα αιματος σου ?

Οσο το αν λαμβανεται υποψην, θεωρωντας οτι μια τετοια ταυτοτητα δεν αποτελλει επισημο εγγραφο παρα μονο δηλωση του κατεχοντως, τοτε ναι εχεις δικιο αλλα ας μην λησμονουμε οτι υπευθυνος ειναι ο καθενας μας εφοσον δηλωσει ψευδη στοιχεια.

jumbo

δεν βρισκω κατι επικυνδηνο στην αναγραφει τη ομαδας αιματος στην ταυτοτητα, περαν της χρησιμοτιτας σε περιπτωση που σου συμβει κατι... απο κει και περα μια καλη παρουσιαση ταυτοτητας κατα την γνωμη μου ειναι αυτη των HADES.. :)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Whiskey

Θα τολμησω να παρουσιασω εδω την αναλογη ταυτοτητα που εχω υπο συζητηση στην ομαδα μου.
Να τονισω οτι υποκειται σε αλλαγες και φυσικα δεν αποσκοπει παρα στην δηλωση ταυτοτητας και ιδιοτητας του φερομενου αυτης ... (φυσικα για λογους προσωπικων δεδομενων εχω σβησει τα στοιχεια μου και λαβετε υποψην οτι τα γραμματα στην πισω πλευρα θα αναστραφουν αναλογα και απλα διδονται ετσι προκειμενου να μπορουν να ειναι αναγνωσιμα απο εσας).

Θάνος

Έγραψες!  :D

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι ότι πρέπει να γίνεις μέλος των H.A.DE.S γιά να την αποκτήσεις.  :P ;D

Δημιούργησα ακόμα μία, κλέβοντας σημεία από την δική σου, η οποία όμως είναι είναι σαφώς υποδεέστερη της δικής σου, απλά την παραθέτω γιά ιδέες...   :-[

keep safe distance...

Whiskey

Παράθεση από: Θάνος στις  19 Δεκ 2009, 20:08:07 ΜΜ
Έγραψες!  :D

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι ότι πρέπει να γίνεις μέλος των H.A.DE.S γιά να την αποκτήσεις.  :P ;D

Δημιούργησα ακόμα μία, κλέβοντας σημεία από την δική σου, η οποία όμως είναι είναι σαφώς υποδεέστερη της δικής σου, απλά την παραθέτω γιά ιδέες...   :-[

Αφενος Θανο μου εισαι παντα ευπροσδεκτος (και θα ηταν τιμη μου) στην ομαδα μου (εκτος αν εισαι σε αλλη οποτε συγνωμη) :)
Αφετερου ... αφου δεν υπαρχει ομοσπονδια ή συλλογος ... δε μπορει η καθε ομαδα να εχει μια δικη της (σιγουρα δεν υπαρχει θεμα πνευματικων δικαιωματων αν ειναι να συμφωνισουμε σε κοινο format) ?

Whiskey

mirrage

Η εκτέλεση είναι μια χαρά αλλά υπάρχει ένα κώλυμα..
Το certification ποιος το δίνει?
Μόνο μία αναγνωριμένη από το κράτος ομάδα, η καλύτερα
σύλλογος, μπορεί να δώσει certification.
Άρα γυρνάμε στα ίδια...

Maleficus

αν υπηρχε συλλογος κατι παιζει αλλα  στην αθηνα των τεσσαρων εκατομμυριων δεν εχει κανει κανενας κινηση
δεν παραπονιεμαι απλως ειμαι 18
τωρα αν καταντησει κατι οπως μια "Αirsofter ID" να κατλαξει "Δελτιο Αγωνος" αυτο ειναι που με ανησυχει και πως καποιος μπορει να πει πως χωρις εκεινον δεν μπορουμε να ειμαστε νομιμοι διοτι δεν εχουμε την εν λογω "αναγνωριση"
αμα θελει καποιος να κανει κατι μπορει (εγω μπορει να θελω αλλα δε μπορω τωρα ουτε ξερω και ποτε θα μπορεσω)ειτε για καλο ειτε για κακο

περιμενω και τα δικα σας σχολια

jumbo

Παράθεση από: Θάνος στις  19 Δεκ 2009, 20:08:07 ΜΜ
Έγραψες!  :D

Το μόνο αρνητικό που βρίσκω, είναι ότι πρέπει να γίνεις μέλος των H.A.DE.S γιά να την αποκτήσεις.  :P ;D

Δημιούργησα ακόμα μία, κλέβοντας σημεία από την δική σου, η οποία όμως είναι είναι σαφώς υποδεέστερη της δικής σου, απλά την παραθέτω γιά ιδέες...   :-[

συνφωνω απολυτα με τον θανο.... ;D ;D ;D

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Θάνος

Παράθεση από: jumbo στις  24 Δεκ 2009, 21:49:04 ΜΜ
συνφωνω απολυτα με τον θανο.... ;D ;D ;D
??? ...στο ποιό? Στο ότι η δικιά μου είναι χειρότερη από του Whiskey?!?!?!  ...να σκάψω ένα λάκο να μπω μέσα δηλαδή??  :-\ :-[
keep safe distance...

jumbo

Παράθεση από: Θάνος στις  24 Δεκ 2009, 22:24:24 ΜΜ
??? ...στο ποιό? Στο ότι η δικιά μου είναι χειρότερη από του Whiskey?!?!?!  ...να σκάψω ένα λάκο να μπω μέσα δηλαδή??  :-\ :-[

οχι φιλε προς θεου... τι ειναι αυτα που λες... και μεις μετα τι θα κανουμε χωρις εσενα.... :'( που θα ξαναβρουμε τετοιο φοτογραφο.... ;D ;D ε φανταστικε φοτογραφε.... ;D ;D ;D
παντως ανεξαρτητα απο την πλακα, και τα δυο προσχεδια ειναι πολυ καλα... ;)

panosmaster

εγω ψυφηζω ναι,ειναι καλη φαση.πιστευω οτι θα αξιζει να εχει ονομα,επωνημο,nickname, φωτογραφια,ημερομηνια γεννησης,ημερομηνια που επαιξες το πρωτο παιχνιδι airsoft,και να αναγραφει το πρωτο σου οπλο που ξεκηνησες καριερα σαν airsoftας     //
Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

ROOKIEJO

Παράθεση από: Whiskey στις  19 Δεκ 2009, 18:58:05 ΜΜ
Καλε μου φιλε μπορεις σε παρακαλω να μου διευκρινησεις για ποιο λογο θεωρεις οτι ειναι επικινδυνο να αναγραφεις καπου την ομαδα αιματος σου ?

Οσο το αν λαμβανεται υποψην, θεωρωντας οτι μια τετοια ταυτοτητα δεν αποτελλει επισημο εγγραφο παρα μονο δηλωση του κατεχοντως, τοτε ναι εχεις δικιο αλλα ας μην λησμονουμε οτι υπευθυνος ειναι ο καθενας μας εφοσον δηλωσει ψευδη στοιχεια.
απο προσωπικη εμπειρια και απο λαθος αναγραφη ομαδας αιματος σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ταυτοτητα κραταω επιφυλαξεις για την αναλυψη ευθηνης απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αναρμοδιο φορεα για την αναγραφη της ομαδας αιματος του χρηστη σε οποιοδηποτε εγγραφο.
κατανοω τους λογους σας και συμφωνω με την σκεψη σας αλλα ειναι αφανταστα σοβαρο το θεμα και δεν χρειαζετε να εχουμε την ευθηνη
το αφηνουμε σε ποιο αρμοδιους και αχρειαστους φορεις
περισοτερα επι του θεματος γυρω απο στρογγυλη τραπεζα με κεντρο τυροσαλατα τζατζικι και μπυρες   

pakatsao

Θάνος

Παράθεση από: pakatsao στις  31 Δεκ 2009, 09:35:43 ΠΜ
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ  :P
Την δικιά σου την έχω ετοιμάσει ήδη...  :P
keep safe distance...

Maleficus

την ομαδα αιματος την αναγραφεις σε περιπτωση που καποιος τραυματιστει χασει πολυ αιμα και χρειαστει μεταγγιση
ιδου και γιατι σε στρατιωτικες ταυτοτητες και DocTags αναγραφεται

μπορει καποιος να πεσει και να χτυπησει αλλα οχι σε σημειο π να θελει και μεταγγιση αντε το πολυ ραμματα και αυτα μεχρι 5
αλλα κατι τετοιο εχει μικρες πιθανοτητες
εγω ειμαι εναντιος της αναγραφης ΟΑ αν υπαρξει ποτε ταυτοτητα