06/12/2009 - Team Deathmath - Hotel (CQB)

Ξεκίνησε από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 30 Νοε 2009, 22:42:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Παράθεση από: salamine153 στις  03 Δεκ 2009, 23:12:53 ΜΜ
Θυμιστε λιγο, απο που ξεκιναει το Ε22; Για να ξερω τι ωρα να βγω)))

Συμβουλή : Αν τελικά έρθεις στο Hotel με συγκοινωνία, φρόντισε να φορέσεις "πολιτικά" και ο εξοπλισμός σου να μην είναι σε κοινή θέα για να αποφύγεις τυχόν περιπέτειες.

Το καλύτερο θα είναι να postάρεις που μένεις ή που μπορείς να συναντηθείς με κάποιον, ώστε αν βολεύει να σε πάρει μαζί στο αυτοκίνητό του.

Φιλικά

Λεωνίδας
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

salamine153

Μενω Σαλαμινα, διπλα στα καραβια. Αλλα με λιγη προσπαθεια ερχομαι Πειραια και γινεται να με παρουν απο κει
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Admax

misericord

Και για να μην τρέχεις άδικα να υπογραμμίσω ότι τα όρια FPS για το ξενοδοχείο είναι 350 ΑΥΣΤΗΡΑ.

Όχι τίποτα άλλο αλλά είναι και μεγάλη η διαδρομή από τη Σαλαμύκονο μέχρι το ξενοδοχείο.

dash

επισης την  κυριακη θανε πολoi δρομοι closed λογω πορειας(για τον γυρισμο το λεω).οποτε τσεκαραρετε τις διαδρομες σας αν καποιοι επηρεαζεστε

Attila

Παράθεση από: Attila στις  03 Δεκ 2009, 03:59:38 ΠΜ
Μητσο βαλε με ερωτηματικο. πολυ πιθανο μεσα αλλα θα σε πω την παρασκευη. και αν υπαρχει καποιος για να με παρει απο αμπελοκοιπους θα με σωσει. η απο οπου αλλου θελει αρκει να εχει μετρο κοντα.

να ρωτησω μεταφορικο τελικα υπαρχει???
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

Admax

Παράθεση από: Attila στις  04 Δεκ 2009, 14:53:28 ΜΜ

Το E22 Αρχίζει από ακαδημίας και κατεβαίνεις στην στάση ΚΕΚΡΟΠΟΣ! (<Click Here!<)
Ότι άλλο θες ρωτάμε :)

ΜΙΑ ΠΑΡAΚΛΗΣΗ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΈΡΘΟΥΝ ΑΝ ΓΊΝΕΤΕ! ΜΠΟΡΕΊ ΑΝ ΈΧΕΙ Κ'ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ δεύτερο  AEG ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΊΣΕΙ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΈΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΠΈΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΊ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΎΤΕΡΟ AEG?
ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΊ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΕΙ ΜΑΖΊ ΜΟΥ ΜΕ PM!
Ευχαριστώ πολύ εκ τον προτερων!

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί AEG ακυρώνεται η μια συμμετοχη και έρχομαι μονο εγώ!

salamine153

Ευχαριστω για τη πληροφορια! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυπαει εκει.
Η σταση που κατεβαινουμε πως λεγεται; ??? :-[

alekos

Admax

Παράθεση από: salamine153 στις  04 Δεκ 2009, 16:42:05 ΜΜ
Ευχαριστω για τη πληροφορια! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω πολυπαει εκει.
Η σταση που κατεβαινουμε πως λεγεται; ??? :-[

Kekropos! Epidi kai egw tha paw me syginonia ama thes synantiomaste sthn afetiria! ;)

Harris

;D Και εγω μεσα!!!!

Παράθεση από: Attila στις  04 Δεκ 2009, 14:53:28 ΜΜ

Μενω αμπελοκηπους θες να κανονισουμε?Στειλε μου pm αν ειναι να παμε μαζι!

SaTuRn

Μέσα κ εγώ μαζί με έναν φίλο.

salamine153

Τα λεωφορεια, απ οτι θυμαμαι, ξεκινανε στην αρχη της Ακαδημιας. Ενταξι θα ερθω.

dash

φιλικα μην κανετε καμια βλακεια και φορατε παραλαγη απο κατω οταν ειστε ακαδημιας να παρετε το λεωφοριο.ειδικα λογω μερας.

Bb1

salamine153

Η μερα οντως δεν βοηθαει. Το να ρθουμε ειναι μονο του μεγαλη περιπετεια :P Εσεις πως μεταφερετε τα οπλα σας, οσοι ειστε χωρις αμαξι;))
Σημερα πηρα το Ηκ33

Admax

Παράθεση από: salamine153 στις  05 Δεκ 2009, 20:40:20 ΜΜ
Η μερα οντως δεν βοηθαει. Το να ρθουμε ειναι μονο του μεγαλη περιπετεια :P Εσεις πως μεταφερετε τα οπλα σας, οσοι ειστε χωρις αμαξι;))
Σημερα πηρα το Ηκ33

Κανονικά όπως κάθε φορα! Μέσα στο κουτί του και πάντα διακριτικός!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

queef

ειδικά τα κουτιά είναι πολύ διακριτικά με μια φωτογραφία ΝΑ με το συμπάθειο ;D Για πιο καλή απόκρυψη δοκιμάστε θήκες κιθάρας/μπάσου κλπ

Harris

Δυστυχωςδεν ξυπνησα το γ@μω ξυπνητηρι 8α χτυπησειστις8 και 20 το απογευμα  :-[
Ειμαι σιγουρος οτι περασατε μια χαρα αντε και στην επομενη θα βαλω 4 ξυπνητιρια να χτυπησουν!