Σχετικά με την επιλογή των πεδίων διεξαγωγής Games,Big Games kai Scenario Games

Ξεκίνησε από Maleficus, 30 Νοε 2009, 18:27:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

Έχω παρατηρήσει για δικη μου δυσαρέσκεια πως σχεδον οτι και να διοργανώνεται ειναι στην Ελευσινα?
Πράγμα που σημαίνει πως ολοι ξερουν πανω κατω την μορφολογία εκείνης της περιοχής....ολο το ιδιο και το ιδιο και το ιδιο σκηνικο κατα τι γνώμη μου μονο πoυ αλλάζει το σενάριο

Τ'ι έγινε το Hotel?Γιατί δεν πάει κανεις Σούνιο?Τί εγινε το Woodland?

alekoukos_kalashnikov

why so serious...?

Maleficus

Bloody awesome!!!!

Δεν έχετε βαρεθει ? Εδώ και τρεις-τεσσερις μηνες τουλάχιστον ολα τα games σχεδόν έχουν γίνει στην Ελευσινα....
Θα μείνουν τα κοκκαλα ολων μας εκεί!!!
Δε λεω συνδιάζει και CQB kai WOODLAND kai URBAN αλλα κατι μονοκόμματα σαν και αυτα που έχω αναφέρει?

Emperor

Σχετικά με το θέμα, θεωρώ όντος σημαντικό το γεγονός της εναλλαγής και πληθώρας των χώρων διεξαγωγής σεναρίων (μακάρι να είχαμε και καμιά έρημο για desert κόλπα), αλλά θα ήταν σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πιθανόν να χρειάζονται και σχετικές άδειες από δημόσιους φορείς για διεξαγωγή δραστηριοτήτων σε μερικές αξιόλογες εκτάσεις πλησίον της Αθήνας.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Maleficus

εκατο μετρα μακρια απο κατοικημενη περιοχι να ειναι αν δεν ειναι ιδιωτικος ο χωρος
τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο για το hotel........

σε οτι κανω λαθος διορθωστε με πλζ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Συμφωνο κ εγώ μαζι σου, ενα πεδιο στο οποιο εχεις ετελεσει πολλα σεναρια το εχεις μαθει, ξερεις που θα κρυφτεις κ πως θα κινηθεις κ που θα ειναι ο αντιπαλος ,οποτε η εναλαγη πεδιων ειναι καλη\
ομως δεν υπαρχουν προτασεις για αλλα πεδια, στα οποια δεν χρειαζεται να ξενιτευτεις, γιατι πολυ δεν εχουν μεσο μεταφορας.
εγω ψαχνω στα Μεγαρα μπας κ βρω κατι αξιολογο πλην την βαση στην κορυφη του κανδηλιου αλλα κ να ειναι ευκολο για καπιον να ερθει με μεσο μαζικης μεταφορας ( τρενο, λεωφορειο).

ROOKIEJO

τα περισοτερα σεναρια ηταν εκει γιατι αυτα τα μερη μπαιναν στο φορουμ.οσο μπαινουν και αλλα πεδια τοσο θα υπαρχει ανακυκλωση σε αυτα αναλογα της αναγκες των σεναριων

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

υπαρχει 1 εγκατελειμενο στρπεδο στο Μ. πευκο,
ηταν αποθηκες επιστρατευσης τις 75 ΜΕ που εφυγε κ ειναι παρατημενο θα βρω τον ιδιοκτητη για να παρουμε αδεια για χρηση.
ειναι περιφραγμενο  μακρια απο σπιτια. οποτε θα ειναι μια αλλαγη πιστας.
αμα παρουμε το οκ

cgwolf

Στο συγκεκριμένο πρέπει να έχουν γίνει και 2 σενάρια paintball...θα ρωτήσω και θα επανέλθω...
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

jumbo

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

δεν πηγα ακομα να βρω πιος  ειναι ο ιδιοκτητης παντως  ειναι κλειδωμενη η πυλη
εαν ξερει κανεις να μου πει για την κατασκηνωση του οσε διπλα στην σχολη πυροβολικου στο μ. πευκο
απο οτι εχω ακουσει ειναι εγκατελειμενη χρονια

Maleficus

μπορει καποια παλια βαση μπορει επισης να χρησιμοποιηθει για ασκησεις του στρατου?
ειδικα οταν ειναι και στο Μ.Πευκο ετσι?
δεν θελουμε δεκα καταδρομεις να μας σημαδευουν!!!!!!!