-ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-6-12-09 "ΣΑΜΠΟΤΕΡ" ΜΑΛΑΚΑΣΑ

Ξεκίνησε από filakio 8, 18 Νοε 2009, 18:52:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

filakio 8

##ΣΑΜΠΟΤΕΡ##    

ΣΕΝΑΡΙΟ
Μετα από βάσιμες πληροφορίες που συλλέχθηκαν στην επιχείρηση (SNIPER)πρόκεται στο δασος τις μαλακασας γίνει με εμπορους AEG πώληση μεγάλου αριθμού AEG με σκοπό την μεταφορά τους εκτος χώρας.
Για τον σκοπό αυτό θα επιχειρήσουν μια ομάδα τον ETA (Επίλεκτο Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) με σκοπό την εξουδετέρωση τον εμπόρων και καταστροφή τον AEG.
Το δύσκολο στην προσπάθεια τον ETA πέραν τον εντοπισμό τον εμπορων και καταστροφή τον AEG είναι να εντοπίσουν και ένα μέλος τις ομάδας τους που είναι ο ΣΑΜΠΟΤΕΡ που δίνη πληροφορίες για κάθε κίνηση τους μέσο PMR.
Ο ΣΑΜΠΟΤΕΡ θα έχει πάνωτου επίσης ένα φάκελο με την ακριβή θέση τον AEG τον εμπόρων καθώς και ένα AEG με παρα πολύ μικρό αριθμό bb 10 για την ακρίβεια με τον οποιον μπορεί να εξουδετέρωση μελη τις ομάδας τον ETA φυσικά χωρίς να γίνει αντιληπτός.Στην περίπτωση που μελη τις ETA εντοπίσουν τον ΣΑΜΠΟΤΕΡ τον βγάζουν με kiil και τους παραδίδει τον φάκελο με την τοποθεσία τον AEG.Φυσικά τα λάθη δεν συγχωρούνται εάν κάνουν λάθος στην αναγνώριση του ΣΑΜΠΟΤΕΡ και χτυπήσουν πραγματικό μέλος τον ETA το οποιο πρέπει μετά το kiil να βγει.Προσοχή μην αλληλοσκοτωθείτε. Η έμποροι δεν θα ξεπερνούν τους 10 σύνολο όσες και να είναι η συμμετοχές και θα έχουν πάρει θέση στο δασος πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Επόμενος όση θέλουν να δηλώσουν να είναι με τους εμπορους πρέπει να είναι στο πεδίο λίγο ποιο νωρίς για να πιάσουν θέσεις μάχης χωρίς να γνωρίζουν τα μελη τον ETA προς ποια μερια πήγαν παρα μονο ο ΣΑΜΠΟΤΕΡ.Οποιος θέλει να είναι ΣΑΜΠΟΤΕΡ μου στέλνει PM και θα πάρει εντολές το σάββατο το βραδυ.
Το σενάριο έχει αρκετές δυσκολίες λόγο του πεδίου woodland που είναι μεγάλο σε εκταση καθώς έχει και σημεία που κάνουν τους παίχτες αόρατους λόγο τις πυκνής βλάστησης και σαν πεδίο που ακόμα το μαθαίνουμε στο πως να κινούμαστε .Και φυσικά το ρολο του ΣΑΜΠΟΤΕΡ που πρώτη φορα εφαρμόζεται σε σενάριο και θέλει το 100% στο θέμα πως εάν χτυπηθούμε με kiil απ τον ΣΑΜΠΟΤΕΡ δεν τον δινουμε στα υπόλοιπα μελη τις ομάδας μας εάν αντιληφτούμε ποιος είναι για να εχει ενδιαφερον το σενάριο.Δεν θα παίξει κανένα κτίριο.
Το παιχνίδι θα έχει διάρκεια 40 λεπτα θα είναι Deathmatch χωρίς Respawn και νικητής οποια ομάδα εξουδετέρωση την άλλη μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού θα παιχτούν και αλλα με άμυνα επίθεση πάντα στο woodland

'Οριο ΑΕG:                  450 fps
Όριο Sniper                 550 fps
'Οριο ηλικίας                18+ΑΥΣΤΗΡΑ

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ωρα Briefing                                       11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης                                      11:30' π.μ.

***Πώς θα έρθετε***

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.233731,23.834774&daddr=&geocode=&hl=el&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.233899,23.83486&sspn=0.007635,0.013797&ie=UTF8&ll=38.232028,23.835247&spn=0.007635,0.013797&t=h&z=16

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Siegfried
Nikiforos
zinja
filakio 8
ouzi
Papaflesas
traffic
pete_dask
dash
Nood
tataman+2

Noob

Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

filakio 8

μου παρουσιάστηκε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να διοργανώσω το παιχνίδι στη μαλακάσα 29-11-09.ζητω απ όλους συγγνώμη.
το παιχνιδι θα γινει 6-12-09

Τάλων

Δεν πειραζη φιλε.

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο και να περαση γρηγορα.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Noob

και απο εμενα Παναγιωτη καλή δυναμη και ευχομαι όλα να σου πάνε καλά

Αριστοτέλης

coupas

Όπως το λες, αυτό είναι ένα παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι κατι σοβαρό και να είναι περαστικό.
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

alekoukos_kalashnikov

Ισχυει για την Κυριακη το  παιχνιδι?
why so serious...?

Siegfried

Μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων δηλώνω παρόν μαζί με τον Νικηφόρο

queef

ρε παιδιά καλό θα ήταν να μην βάζουμε τέτοια πράγματα στα παιχνίδια μας..τι ΕΤΑ γράφετε εκεί ρε διοργανωτές..

papaflesas

υστερα απο πολλες απουσιες.. :-[ :'(
μεσα.. ;)
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

Noob

Παράθεση από: Noob στις  19 Νοε 2009, 12:36:18 ΜΜ
αν και νωρίς εγώ μέσα

Εγω παιδια δυστηχώς θα λείπω εκτός Αθηνών... οπότε ευχομαι καλά να περάσετε

Αριστοτέλης

ZINJA

ΜΕΣΑ

Παράθεση από: queef στις  01 Δεκ 2009, 22:09:52 ΜΜ
ρε παιδιά καλό θα ήταν να μην βάζουμε τέτοια πράγματα στα παιχνίδια μας..τι ΕΤΑ γράφετε εκεί ρε διοργανωτές..

καλε μου φιλε,δεν γραψαμε ουτε μοναδα ???,,,ουτε σωμα συγκεκριμενο ???!
Με σεβασμο και εκτιμηση,ο συχομπιστας σου! ;) :D

(((((((παντα προσεχουμε πως γραφουμε και τι γραφουμε>>>>>> :D :D :D :D :D :D :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

queef

Παράθεση από: filakio 8 στις  18 Νοε 2009, 18:52:52 ΜΜ

Για τον σκοπό αυτό θα επιχειρήσουν μια ομάδα τον ETA (Επίλεκτο Τμήμα Αλεξιπτωτιστών) με σκοπό την εξουδετέρωση τον εμπόρων και καταστροφή τον AEG.
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/07/blog-post_3822.html
Αν και κανονικά λέγεται Ειδικό και όχι Επίλεκτο η συντομογραφία και το υπόλοιπο τμήμα της ονομασίας εκεί παραπέμπουν.Όσο για το σώμα,ηλίου φαεινότερον ;)

ZINJA

Παράθεση από: queef στις  02 Δεκ 2009, 20:55:18 ΜΜ
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2008/07/blog-post_3822.html
Αν και κανονικά λέγεται Ειδικό και όχι Επίλεκτο η συντομογραφία και το υπόλοιπο τμήμα της ονομασίας εκεί παραπέμπουν.Όσο για το σώμα,ηλίου φαεινότερον ;)

ΔΕΝ δεινω σηνεχεια!πιστευε οτι θες καλε μου φιλε!
τα ειπολοιπα με π.Μ παρακαλω,για να μην ξεφιγει το νυμα!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! :D :D :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

traffic

queef

Καλέ μου φίλε δεν έχουμε να πούμε τίποτε μέσω ΡΜ.Κάντε ότι θέλετε εγώ μια επισήμανση έκανα.Απο κει και πέρα ο καθένας ενεργεί κατά το δοκούν.

alekoukos_kalashnikov

ανοιξτε και κανα λεξικο ρε παιδια!!! :-[στραβωθηκαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
why so serious...?

dash