15/11/2009 - "Old School" - Hotel (CQB)

Ξεκίνησε από ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, 11 Νοε 2009, 22:13:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κυριακή 15/11/2009

Σε συνεργασία με την T.A.S., η συγκεκριμένη συνάντηση έχει διπλό χαρακτήρα. Εξοικείωσης και παιχνιδιού παράλληλα. Πιο αναλυτικά...

-Ενημέρωση Κανόνων Ατομικής και Ομαδικής Ασφαλείας και Παιχνιδιού  (Τυφλές βολές, parlay, μπαμ, Hits, fair play, κλπ.).
-Μέτρηση αποστάσεων εμπλοκής και εξοικείωση στην πράξη.
-Shooting Test σε γυαλιά Ασφαλείας και σε Fullface mask.
-"Medic" και πως λειτουργεί η παράμετρος αυτή στα σενάρια παιχνιδιών.

-Μετά την ολοκλήρωση της παραπάνω ενότητας θα ακολουθήσουν συνεχόμενα παιχνίδια Team Deathmath, χωρίς Respawn, με 30' διάρκεια το καθένα.

- Όριο ηλικίας συμμετεχόντων : 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στο υπόστεγο ή στο προαύλιο έξω από το Safe House. Φροντίστε στο σημείο που θα τα παρκάρετε, να μην ενοχλούν-εμποδίζουν τους περίοικους ή μη στην διέλευση των αυτοκινήτων τους.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

***Πως Θα έρ8ετε: Μόλις περάσετε την Βάρκιζα...και μετά τις τρύπες του Καραμανλή θα βγείτε στην ευθεία για την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας.
πριν τα φανάρια στο αριστερό σας χέρι 8α δείτε το EVEREST.  Αυτό θα είναι το 1ο σημείο συνάντησης για όσους δεν ξέρουν να πάνε στο HOTEL.
Μετά τα φανάρια και μόλις περάσετε την ταμπέλα του οικισμού ΑΜΑΛΘΕΑ θα στρίψετε αριστερά με μεγάλη
προσοχή γιατί έρχονται φυσέκια τα αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα.
Εκεί όπου βρείτε παρκάρετε.

'Όριο ΑΕG:                   350 fps
'Όριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ώρα έναρξης Α' ενότητας                     11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης παιχνιδιών                       12:00' μ.μ.
Ώρα αποχώρησης                                Όταν κουραστούμε

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, φαρμακείο και Fps Radar για την μέτρηση των AEG

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :

Dimitrios
cobra stergi +3
mav620
Coupas
Haroth

H T.A.S.

S.A.S
-Lu Bu
-Sent1nel
-Reaper
-Sin
-+2?

Bb1
alkimaxos
Mozart

Lost Infanrty Division
-Melas
-angelsword
-pitbull
-Wallace
-Starscream
-Gas
-Βελουχιωτης
-Firestriker
-Νονος?
-Sweetdeath?
-ICEMAN?
-Maverick?
-Στρατονομος?

Goodspeed

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να διευκρινήσω ότι δεν είμαστε οι Γκουρού του Airsoft ή πτυχιούχοι Airsofters.

Για το καλό όλων μας, θα μοιραστούμε όσα πράγματα γνωρίζουμε και είναι απαραίτητα για να περνάμε ευχάριστα στα παιχνίδια. Όποιος έχει την διάθεση να προσφέρει με τις δικές του γνώσεις πάνω και γύρω από το Airsoft, είναι ευπρόσδεκτος με μεγάλη χαρά.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Powerplant

Μπράβο στα παιδιά που το διοργανώνουν. Πολύ καλή ιδέα, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην υλοποίηση του. Αν βρείτε και χρόνο πριν ή μεσα στο παιχνίδι να δείξετε και λίγο τακτική θα είναι τέλειο!!!
Θα κάνω τα πάντα να παρεβρεθώ για όσο μπορώ γιατί έχω λίγο πιεσμένο πρόγραμμα την Κυριακή.
Ας ελπίσουμε να τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα.
Παρασκευή θα δώσω σίγουρα αν μπορώ να έρθω.
Και πάλι μπράβο παιδιά!

thrud

Goodspeed

Παράθεση από: thrud στις  11 Νοε 2009, 23:19:04 ΜΜ
τα sniper μέχρι ποσα fps?

Sniper δεν θα παίξουν την Κυριακή.  Συνήθως σε CQB παιχνίδια δεν χρησιμοποιούνται sniper ή aeg πάνω από 350 fps για λόγους ασφαλείας.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

cobra stergi

Καλημερα Καλημέρα σε όλους. Είμαστε μια παρέα τεσσάρων φίλων και σκεπτόμαστε σοβαρά να ασχοληθούμε με το άθλημα της αεροσφαίρησης. Βρίσκω την προσεχή διοργάνωση, την κατάλληλη ευκαιρία για να αποκομίσουμε τις βασικές γνώσεις που αφορούν στην ασφάλεια και στο fair play που πιστεύω είναι το Α και το Ω του αγωνίσματος. Μιας και ακόμα δεν έχουμε εξοπλιστεί θα μπορούμε να συμμετέχουμε στο 1ο μέρος της διοργάνωσης, δηλαδή στην εκπαιδευτική ενότητα, ούτως ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και σωστά ενημερωμένοι;
Ευχαριστώ πολύ.

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

Noob

Και εγώ μέσα !!! ;)

Παράθεση από: cobra stergi στις  12 Νοε 2009, 09:27:29 ΠΜ
Καλημερα Καλημέρα σε όλους. Είμαστε μια παρέα τεσσάρων φίλων και σκεπτόμαστε σοβαρά να ασχοληθούμε με το άθλημα της αεροσφαίρησης. Βρίσκω την προσεχή διοργάνωση, την κατάλληλη ευκαιρία για να αποκομίσουμε τις βασικές γνώσεις που αφορούν στην ασφάλεια και στο fair play που πιστεύω είναι το Α και το Ω του αγωνίσματος. Μιας και ακόμα δεν έχουμε εξοπλιστεί θα μπορούμε να συμμετέχουμε στο 1ο μέρος της διοργάνωσης, δηλαδή στην εκπαιδευτική ενότητα, ούτως ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι και σωστά ενημερωμένοι;
Ευχαριστώ πολύ.

Μόνο να φροντίσετε να έχετε προμηθευτει αντιβαλιστικά γυαλιά για την ασφαλεια σας... το ατυχημα μπορει να γινει ανα πασα στιγμή..

Αλλωστε με 10 ευρω αγοράζεις ενα ζευγαράκι γυαλιά
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

coupas

Κι εγώ μέσα...
Μου είχε λήψει το Hotel...
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

mav620

;)ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ HOTEL....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :D

Noob

Παίδες σόρρυ θα πάω σουνιο που δεν έχω πάει ποτε μου.. (για παιχνίδι)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Regal

Παράθεση από: Noob στις  13 Νοε 2009, 09:51:40 ΠΜ
Παίδες σόρρυ θα πάω σουνιο που δεν έχω πάει ποτε μου.. (για παιχνίδι)

Μην πας γιατι θα παιξεις μονος σου!!!!!!!!!!Οι αλλοι πανε ελευσινα και εχεις δηλωση οτι
θα πας εκει! ??? ??? ???
"Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος"

aroutha

καλησπέρα παιδιά, είμαι ψημένος άγρια να έρθω μιας και είμαι καινούριος στο άθλημα και δεν έχω ξαναπαίξει HOTEL. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω καθόλου τα fps του aeg μου και άμα έρθω και τελικά δεν μπορώ να παίξω επειδή ξεπερνάνε το όριο θα ξενερώσω πολύ! Έχω ένα Kalash RK-01 (AKS-74U) , αν κάποιος έχει ένα ίδιο ή έστω γνωρίζει πόσα fps περίπου βγάζει ας μου πει για να ξέρω τελικά τι θα κάνω. Ευχαριστώ.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Παράθεση από: aroutha στις  13 Νοε 2009, 23:55:55 ΜΜ
καλησπέρα παιδιά, είμαι ψημένος άγρια να έρθω μιας και είμαι καινούριος στο άθλημα και δεν έχω ξαναπαίξει HOTEL. Δυστυχώς όμως δεν γνωρίζω καθόλου τα fps του aeg μου και άμα έρθω και τελικά δεν μπορώ να παίξω επειδή ξεπερνάνε το όριο θα ξενερώσω πολύ! Έχω ένα Kalash RK-01 (AKS-74U) , αν κάποιος έχει ένα ίδιο ή έστω γνωρίζει πόσα fps περίπου βγάζει ας μου πει για να ξέρω τελικά τι θα κάνω. Ευχαριστώ.

αν ειναι πανω απο τα ορια θα βρεθει ενα οπλο και για σενα για να παιξεις

LuBu

Υπολογιστε και τα S.A.S. μεσα και μπορει να ερθουν και 2 ακομα παιδεια μαζι μας.

Bb1

Υπολογίστε και εμένα παιδιά. Δεν έχω ξανασυμμετάσχει σε παιχνίδι. Να υποθέσω ότι στο everest θα βρω κάποιον συνάδελφο κατά τις 09:40?

alkimaxos

ο alkimaxos θα ειναι παρον.......

Mozart

Καλησπέρα Airsofters!
Κι εγώ είμαι μέσα...
I'm gonna make you an offer you can't refuse...

Firestriker

Απο Lost Infanrty Division θα ερθουν και οι Wallace, Starscream, Gas, Βελουχιωτης, Firestriker. Εννοειται επισης οτι μελη της  Lost Infantry Division ειναι και οι Melas, Angelsword, Pitbull,   οι οποιοι ηδη ειχαν δηλωσει συμμετοχη με ποστ του Melas.  Με ερωτηματικο και επιφυλαξη για το αν θα ερθουν τα εξης μελη: Maverick, Sweetdeath, ICEMAN, Νονος, Apache, Στρατονομος, Cobra.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!