Τα φωτα σας παιδες......

Ξεκίνησε από Patriot, 06 Νοε 2009, 19:06:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Patriot

Mαχητες θελω τα φωτα σας.... για την  ASG τι γνωμη εχετε?
Αν εχετε πιο ειδικα καποια γνωση για το Μ14 της εταιριας.....ΤΝΧ
God Save The Queen.........

dionisos1991hel

Εγω απο την εταιρια αυτη εχω ενα Μ249. Ειναι καλο, στιβαρο, αν και επειδη ειναι κινεζικη κατασκευη εχει αδυναμο hop up. Ισως στο Μ14 να ειναι αλλιως τα πραγματα.
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

Frostmeister

Εγω εχω το ΑΚ47 της AGM απο περσυ το Νοεμβριο και δεν εχει ζητησει τιπτα πολυτως. Ειναι στα 380 fps, ασχετα αν το κουτι του γραφει 295... (αναμενομενο) και εχει βγαλει ασπροπροσωπο απο αξιοπιστια και αποδοση.
Το εχω δανεισει και σε πολλους φιλους κατα καιρους χωρις κανενα παραπονο.
Τωρα, για Μ14 ξερω μονο για της AGM το οποιο εχει ο dash απο την ομαδα μας, και ειναι μετρημενο στα 360 fps με τρομερη αποσταση και ευθυβολια (αν θυμαμαι καλα, ειναι και πιο θφηνο..)
Ελπιζω να βοηθησα. ;)
"If it bleeds, I can kill it. If it broke, I can fix it"

Stathis

Μαπα το καρπουζι, η ASG δεν ειναι εργοστασιο κατασκευης, αγοραζει κινεζικα και βαζει την φιρμα τις επανω, ΜΑΚΡΙΑ !!!
Airsoft is Life!

Stevakuzo

μα καλα, που τα ξερετε ολα αυτα? εσυ φιλε μου εβγαλες και τισ βρωμιες τις στη φορα...χαχαχα!!

I can pierce cans!! Hell Yeah!![/i][/b]
I have not yet begun to fight!

alegolas

Η ASG είναι μια εταιρεία διανομής ειδών airsoft που εδρεύει στη Δανία. Πέρα από κινέζικα που εισάγει με τη φίρμα της, εμπορέυεται και προϊόντα της classic army. Η αξιοπιστία του κάθε όπλου έχει να κάνει με το εργοστάσιο που της το προμηθεύει. Σε γενικές γραμμές όμως έχει αυτά που κινούνται στην αγορά (πχ jg κλπ)
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com