Μια μικρη ερωτηση!

Ξεκίνησε από Panos, 05 Νοε 2009, 00:18:10 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Panos

Γεια χαρα σε ολους! Ειμαι σχεδον ετοιμος να μπω στον χωρο του Airsoft και εχω μια ερωτηση για ενα "παιχνιδι" που θελω να παρω.
Λοιπον εχω αποφασισει να αγορασω ενα G3 της εταιρειας CA το οποιο δεν περιλαμβανει μπαταρια κτλ. (παιρνει large μπαταρια)
Η ερωτηση μου ειναι αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι (μπαταρια 8,4 η 9,6 volt τυπο?και φορτιστες αποφορτιστες?) θα ηταν πραγματι μεγαλη η βοηθεια σας μιας και δεν γνωριζω.
Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα.

αν το θεμα εχει αναφερθει ξανα ζητω συγγνωμη, αν και εψαξα χωρις να βρω κατι.

MitsoS_O_Yakuza

welcome φιλε μου και θα χαρω πολυ να σε συναντησω σε καποιο game να ανταλλαξουμε παρεα η αντιπαλοι πολλα ΒΒς οσο για την ερωτηση σου εχω να σου απαντησω οτι καλυτερα 9,6 για το λογο οτι θα εχεις καλυτερη ταχηβολια και οσο για τον αποφορτιστη οχι μη παρεις δεν υπαρχει λογος παρε καλυτερα extra γεμιστηρα ειναι χρισημοτερη...αν καταλαβες το πνευμα μου.. ;D 8) ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

vipergr

Kαλώς ήρθες, καλύτερα παρε μια 9,6 για περισσότερη ταχυβολία αν μείνεις κατω από 350fps ή περισσότερη δύναμη που θα τη χρειαστείς με δυνατότερο ελατήριο για περισσότερα fps. Συμβουλή μου είναι να πάρεις ενα καλό φορτιστή ο οποίος να μπορεί να φορτίσει και άλλου τύπου μπαταρίες εκτός από Ni-Mh, όπως και θα σου εξασφαλίσει μακροζωία της μπαταρίας σου. Για πιο πολλές πληροφορίες σχετικά μπαταριών-φορτιστών διάβασε σχετικά ποστ που υπάρχουν στο φόρουμ.

Καλά και ασφαλή παινχίδια σου εύχομαι.

ARMAGEDDON

μπορείς να αποφορτίσης την μπαταρία με ένα φανάκι του υπολογιστή σου η να πάρεις ένα με 5 ευρώ κατα προτίμηση 12cm