D-Day airsoft reenactment

Ξεκίνησε από Siegfried, 01 Δεκ 2008, 15:56:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Roadgunner

Poli kalo, an kaname kanena tetio game kai edo tha ithela na paixo me toys Germanoys. Oxi logo ideologias (san merikoys), alla logo exoplismoy. Opos kai na to kanoyme oi Germani itan kalitera eksoplismeni...

Siegfried

Συμφωνώ.  Και εγώ με τους Γερμανούς θα έπαιζα. Όπως και να το κάνουμε ήταν πιο εντυπωσιακοί. Άλλωστε όπως και στη λογοτεχνία έτσι και στον πόλεμο "οι κακοί" έχουν περισσότερο ενδιαφέρον. Πάντως θα αργήσουμε πολύ να δούμε (αν ποτέ δούμε) και στην Ελλάδα παιχνίδια airsoft με θέμα ιστορικές αναπαραστάσεις. Στη Βρετανία και Αμερική είναι πολύ συνηθισμένα τέτοιου είδους παχνίδια με εξοπλισμό που εντυπωσιάζει σε αληθοφάνεια.

Spook

@Roadgunner

Παράθεση από: Roadgunner στις  01 Δεκ 2008, 16:05:00 ΜΜ
Poli kalo, an kaname kanena tetio game kai edo tha ithela na paixo me toys Germanoys. Oxi logo ideologias (san merikoys), alla logo exoplismoy. Opos kai na to kanoyme oi Germani itan kalitera eksoplismeni...

Νομίζω πως τέτοιου είδους σχόλια περιττεύουν. Το συγκεκριμένο φόρουμ αλλά και όλα τα φόρουμ του είδους θέλω να πιστεύω πως σκοπό έχουν να ενώνουν τους παίκτες του airsoft στην Ελλάδα και όχι να τους διχάζουν, άλλωστε είμαστε σχετικά λίγοι και καλό θα ήταν να υπάρχει σεβασμός και καλή διάθεση μεταξύ μας. Θα παρακαλούσα να μην επεκταθούμε στο θέμα περαιτέρω. Ευχαριστώ.
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...