08/11/2009 - " Suicide Commando " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 02 Νοε 2009, 20:45:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dimitrisk

απο freedomfighters pilot dimitrisk merlin+1νεο μελος μας

Goodspeed

Στο σενάριο υπάρχει μία προσθήκη που αφορά στους Commando. Παρακαλώ για την ενημέρωσή σας.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

dimitrisk

το σεναριο ειναι πολυ καλο μονο μια παρατηρηση θα ηθελα να κανω.αν δεν υπαρχει respawn τοτε αν οι φρουροι ποy ειναι και περισσοτεροι(και αν εχουν και sniper) νομιζω οτι θα εχουν πλεονεκτημα.οι commado πρεπει να εχουν καποια respawn(εκτως αν εχουν τον rambo ;D)για να υπαρχει ισορροποιαστο σεναριο.Απο την αλλη νομιζω οτι ειναι θεμα του οργανωτη το πως θα ειναι το σεναριο.ευχαριστω

XARAMADAS

Σε περίπτωση βροχής, θα υπάρχει εναλλακτικό σενάριο εντός κτιρίων; ???
Ο Θεός συγχωρεί τα λάθη, ο Χαραμάδας ποτέ...

Goodspeed

Όπως είναι τώρα το σενάριο, το μόνο που χρειάζεται είναι ο κάθε Commmando να κάνει από 2 OUT  ;)

Θα δούμε πως θα πάει το πρώτο, και αν είναι, στο δεύτερο παιχνίδι βάζουμε 1 respawn....

Goodspeed

Παράθεση από: XARAMADAS στις  03 Νοε 2009, 19:27:05 ΜΜ
Σε περίπτωση βροχής, θα υπάρχει εναλλακτικό σενάριο εντός κτιρίων; ???

Πάντα υπάρχει Plan B   ;)

Powerplant

Παιδιά προτείνω να παραμείνει χωρίς respawn για 2 λόγους:
α. Ρεαλιστικότητα. Μια ομάδα που διεξάγει επιδρομή είναι πάντα μικρότερη από την φρουρά και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει δυνατότητα "ενισχύσεων" με την μορφή respawn.
β. Η δύναμη των κομμάντο θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και να κινείται πάντα σαν οργανωμένη ομάδα. Αν κάποιο μέλος βγει εκτός θα είναι δύσκολο μετά το respawn, να ξαναβρει την ομάδα του και χωρίς να το εντοπίσουν και χωρίς να προδώσει την θέση τους και ουσιαστικά αχρηστεύεται. Αν πάλι πάμε για respawn περισσότερων ατόμων αλλάζει το σενάριο και μιλάμε και για 3η, 4η κτλ ομάδα.
Αυτό που μπορεί να παίξει είναι medic ή κινητό respawn αλλά περιπλεκουμε. Καλύτερα να παίξουμε περισσότερα παιχνίδια παρά να προσπαθήσουμε να εξισσοροπήσουμε τους "αντιπάλους". Ετσι και αλλιώς επιδρομή κομμάντο είναι και οι αποστολές αυτές είναι δύσκολες.

Για το θέμα των παγιδεύσεων με σκόνη-αλεύρι κτλ μήπως να το δούμε στο πεδίο τι ακριβώς είναι και να δώσουμε εκεί το ΟΚ για χρήση;

Συμφωνώ με το θέμα της οριοθέτησης του πεδίου.

Powerplant

Noob

Ναι να οριοθετηθει...Το μεντικ θα ηταν χρησιμο (απ την άλλη εμενα μου αρεσει το σεναριο μέντικ) Αν βρεχει παιζουμε κανονικα αρκει να φερετε ολοι μαζι σας μονοτικη ταινια να προστατευσουμε τα οπλα μας...

Εγω θα ειμαι μεσα κατα 75%  σκεφτειτε το κ αν θελετε 2-3 απο εμας παμε την Πέμπτη - Παρασκευη να οριοθετησουμε το πεδίο
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

bomber

Θέλω να έρθω και εγώ για να το πρώτο μου παιχνίδι. Όμως με τα fps δεν ξέρω αν θα είμαι στα όρια καθότι καινούργιο το όπλο

Goodspeed

Παράθεση από: bomber στις  03 Νοε 2009, 20:47:32 ΜΜ
Θέλω να έρθω και εγώ για να το πρώτο μου παιχνίδι. Όμως με τα fps δεν ξέρω αν θα είμαι στα όρια καθότι καινούργιο το όπλο

Προλαβαίνεις να στο φτιάξουν τα παιδιά στο , νομίζω.....

pit k

bomber

Θα τους ρωτήσω αν μπορούν να ρυθμίσουν τα fps. Επίσης όποιος θέλει η δεν έχει μεταφορικό  μπορώ να τον πάρω μαζί μου

alexkarpen

ειμαι μεσα παιδια αν βρω τροπο να ερθω....

kleomenis

Θά προσπαθήσω να έρθω καί εγώ, να γνωριστούμε, μέχρι το Σάββατο θα ξέρω. 8)

Τάλων

Υπολογιστε και εμενα παρακαλω.

Καλοι μου ανθρωποι ολοι στην ωρα μας.

Ελπιζω να διαπιστωσατε τα θετικα αυτου την περασμενη Κυριακη.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Rogue

μεσα και εγω μαζι με τον yakuza που ειναι ο κολιτος - αυτοκολιτος. ασχετα αν γκρινιαζει ;D ;D παντα ετσι κανει αλλα ειναι το καλιτερο παιδι.
Drive it like you stole it

Noob

Καλημέρα αδελφια μου συναιρσοφτερς...  :P

Εγω μαλλον δε θα μπορέσω λόγω ονομαστικής εορτής... Αν και ψηνομαι τρελά να έρθω ;)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE