08/11/2009 - " Suicide Commando " - Μαλακάσα

Ξεκίνησε από Goodspeed, 02 Νοε 2009, 20:45:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Κυριακή 08/11/2009

***Σενάριο*** :  Μία ομάδα Commando αποφασισμένοι για όλα, μία ομάδα που θα αμυνθεί μέχρι τελευταίου BB και 4 σημαίες που περιμένουν την μοίρα τους....    

Σε 4 προκαθορισμένα σημεία θα τοποθετηθούν 4 σημαίες. Θα δημιουργηθούν 2 ομάδες. Η ομάδα της Άμυνας που θα αποτελείται από τα 2/3 των συμμετεχόντων και η ομάδα των Commando από το υπόλοιπο 1/3.
Η Άμυνα θα γνωρίζει τα σημεία με τις σημαίες και θα έχει λάβει θέσεις πρίν την άφιξη των Commando. Η ομάδα της Άμυνας θα χωριστεί σε 2 υποομάδες και η κάθε μία θα αναλάβει την φύλαξη 2 σημείων με σημαίες. Υπάρχει η δυνατότητα η Άμυνα να στείλει ανιχνευτικές περιπόλους, σε καμμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να μείνει σημείο με σημαία αφύλακτο. Η μεταφορά σημαίας σε άλλο σημείο από το προκαθορισμένο δεν επιτρέπεται.
Η ομάδα των Commando θα χωριστεί επίσης σε 2 υποομάδες με στόχο 2 σημαίες η κάθε μία από αυτές. Υπάρχει στο πεδίο ένα "Drop Zone". Έκεί θα υπάρχουν 2 φάκελλοι ( ένας για κάθε υποομάδα των Commando ) οι οποίοι θα περιέχουν πληροφορίες για το που βρίσκονται οι σημαίες που πρέπει να πάρει η κάθε υποομάδα. Επίσης, το "Drop Zone" είναι το σημείο όπου πρέπει να αφήσουν τις σημαίες που θα καταφέρουν να πάρουν οι Commando. Στην περίπτωση που η μία υποομάδα έχει πάρει τις 2 σημαίες που της αναλογούν, τότε όσοι από αυτήν είναι active παίκτες, μπορούν να ενσωματωθούν με την μορφή ενισχύσεων στην άλλη υποομάδα.
Το παιχνίδι τελειώνει όταν Α) Οι Commando πάρουν και τις 4 σημαίες , Β) Η Άμυνα έχει εξολοθρεύσει τους Commando και Γ) όταν λήξει ο προκαθορισμένος χρόνος.

- Deathmatch χωρίς Respawn

- Διάρκεια παιχνιδιού 60'

- Θα γίνουν 2 παιχνίδια με αλλαγή ρόλων των ομάδων

- Οι συμμετέχοντες στην ομάδα της Άμυνας και στην ομάδα των Commando θα ανακοινωθούν στο πεδίο  ;D

- Όριο ηλικίας για όσους συμμετάσχουν 18+ ΑΥΣΤΗΡΑ

- Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

- Όλα τα AEG θα μετρηθούν με 0,20 BBs και μηδενισμένο Hop-up.

- Παρακαλούνται όσοι συμμετάσχουν, να τηρήσουν τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω.

'Οριο ΑΕG:                   400 fps
Όριο Sniper                 550 fps
'Οριο ηλικίας                18+

'Ωρα προσέλευσης                               10:00' π.μ.
Ώρα μέτρησης AEG                              10:30' π.μ.
'Ωρα Briefing                                        11:00' π.μ.
Ώρα έναρξης                                        11:30' π.μ.

Θα υπάρχουν σφυρίχτρες, pmr, πυροσβεστήρες, φαρμακείο και Fps Radar για την μέτρηση των AEG.

Ο ΚΑΙΡΟΣ  :  http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

***Πώς θα έρθετε***

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=38.233731,23.834774&daddr=&geocode=&hl=el&mra=dme&mrcr=0&mrsp=0&sz=16&sll=38.233899,23.83486&sspn=0.007635,0.013797&ie=UTF8&ll=38.232028,23.835247&spn=0.007635,0.013797&t=h&z=16

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

powerplantmaster

melas
Angelsword
Pitbull

Zinja
Amfivios266
alekoukos_kalashnikov
bullet
jumbo

Falcon
Old Navy

pilot
dimitrisk
merlin+1

MAV 620
filakio 8
pit k
Cartman
Τάλων  
Dimitrios

dash
pete_dask

elrisvas
Φόβος +1

Berseker            
Immortalscience
Legion
Loubamboo
Patriot
Tsolias

coupas
antonio330
fox3

Whiskey
Spartan
ViperGR
Kaliostro
Drago
Zaitsev +1
Bill1966

Chemical
CountX
Xaramadas
Dr.Pain
Genocide
FearFree ?
Bope  ?

Siegfried
Νικηφόρος
tataman

Leonardo
Goodspeed
the_FiXXXeR
Berretas
Vagelis521
13illys
Tag21
giannisgtti

Haroth

Atsalakotos
Feroza +1
Sanji (με ?)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Powerplant

Παρθενοσπάστης του σεναρίου!!!!Μέσα!!!

alekoukos_kalashnikov

δεν ειναι λιγα τα fps για AEG???woodland δεν ειναι? :-\
why so serious...?

Powerplant

Αν και είναι κάτι που ορίζει ο διοργανωτής νομίζω ότι είναι μια χαρά τα φπς. Λόγω της βλάστησης οι εμπλοκές είναι κοντινές. 400 είναι μια χαρά για να παίξουν και παιδιά που είναι 10-30 φπς πάνω από τα 350. Συγνώμη Goodspeed απλά γνώμη εξέφρασα δεν θέλω να παρέμβω.

Goodspeed

Ο powerplantmaster με κάλυψε και θέλω μόνο να προσθέσω ότι και εχθές που παίξαμε με 350 ήταν μιά χαρά. 400 για το παιχνίδι αυτό είναι ότι πρέπει.

alekoukos_kalashnikov

Απλα απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ τα ορια για woodland ειναι 450fps+οτι στο παιχνιδι της Κυριακης ειδα οτι ''σηκωνει'' 450+οτι και στην Καισαριανη απο κοντα γινονται οι μαχες...απλα ειναι λιγο ασυμφορο να εχω διαφορετικο AEG για καθε διοργανωτη :-\...δεν το λεω με κακη προθεση ουτε εχω κατι με τον διοργανωτη.
why so serious...?

Goodspeed

Όπως σε παιχνίδια με 350 όριο πάρα πολλοί παίζουν με 280, 290 μπορείς κάλλιστα να παίξεις με ότι έπαιξες εχθές. Το πεδίο είναι καινούριο για όλους και αν δεν γίνουν αρκετά παιχνίδια εκεί καλό θα είναι να μην παίζουμε 450.

alekoukos_kalashnikov

Οι sniper ομως γιατι εχουν το ιδιο οριο???Θα μου πεις ειναι μακρυα..αλλα και χτες ο αδερφος μου την εφαγε απο εναν sniper που ηταν κοντα του... :-\

μ αυτο που επαιξα χτες επρεπε να  πλιασιαζω πολυ για να καταφερω χτυπημα...εκτοσ και αν βαλω gillie suit καμπερωθω σε κανα θαμνο και περιμενω να περασει κανεις απο μπροστα μου ;D ;D ;D
why so serious...?

Powerplant

Να είσαι σίγουρος ότι ένα όπλο με 280-290 δεν θα έχεις κανένα τακτικό μειονέκτημα στο συγκεκριμένο πεδίο. 350 είναι πιστεύω μια χαρά, άντε 400 να παίξουν περισσότεροι. Σημασία στο woodland περισσότερο έχει η τακτική παίκτη-ομάδας. Την Κυριακή πολλοί σναιπερ έχασαν το πλεονέκτημα του βεληνεκούς επειδή τα σημεία που κρύφθηκαν είχαν περιορισμένα πεδία βολής . Και σταματάω εδώ με τα όρια. Ούτε καμπέρωμα, ούτε τίποτα. Προσοχή στην κίνηση και συνεχή παρατήρηση. Εγώ την Κυριακή περισσότερο δυσκολεύτηκα να βρω στόχους (μπράβο στα παιδιά και πάλι) αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήμουν εκτός βεληνεκούς με το δικό μου σε καμία εμπλοκή (320 φπς).

alekoukos_kalashnikov

Αυτο μονο με την ομαδα μου το καταφερνω που ειναι στρατιωτικοι ολοι τους...με τις αλλες που εχω παιξει κατα καιρους ηταν πιο ανταρτικοειδεις :P...τελοσπαντων,εγω θα δωσω το παρων μαζι με τον bullet και ελπιζω στο μελλον να ανεβει το οριο!ευχομαι να ταυλωσω το ιδιο και περισσοτερο οσο χτες!!!
why so serious...?

jumbo

απλα....και εγω μεσα....να πω και μια κοτσανα με τη σειρα μου.... φιλε  Goodspeed να κοιταξω μηπως μπορω να φτιαξω λιγο aisoft C4, με γεμισει αλευριου, ωστε να στησουμε καμια παγιδα για τους κομαντο, ωστε να χουμε και λιγο χαβαλε; λεω εγω τωρα....... ;D ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Goodspeed

Παράθεση από: jumbo στις  03 Νοε 2009, 00:33:06 ΠΜ
απλα....και εγω μεσα....να πω και μια κοτσανα με τη σειρα μου.... φιλε  Goodspeed να κοιταξω μηπως μπορω να φτιαξω λιγο aisoft C4, με γεμισει αλευριου, ωστε να στησουμε καμια παγιδα για τους κομαντο, ωστε να χουμε και λιγο χαβαλε; λεω εγω τωρα....... ;D ;D ;D ;D

Αν και οι Commando θα είναι αριθμητικά λιγότεροι από την Άμυνα, και αν η κατασκευή σου δεν είναι επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητά μας  ;D , ΜΕΣΑ !!

Noob

Παιδια εγω ημουν εκτος βεληνεκους και καθηλωμένος...  €Ενα παιδι μου ειπε οτι με πέτυχε με σνα;ιπερ κσι δε το κσαταλαβα.. Και ζηταω συγνωμη... Αλλα πραγματικα σε μια τοσο μεγαλη αποσταση (πανω απο 100μ) ηταν αδυνατον να νιωσω το ββ...  Νομιζω  οτι τουλαχιστον 400 fps k 550 για σναιπερ... το πεδιο εχει μεγαλα ακαλυπτα σημεια κ πρεπει να γινει μια οριοθετηση για να μην περπαταμε ώρες πάλι
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

jumbo

Παράθεση από: Goodspeed στις  03 Νοε 2009, 00:37:09 ΠΜ
Αν και οι Commando θα είναι αριθμητικά λιγότεροι από την Άμυνα, και αν η κατασκευή σου δεν είναι επικίνδυνη για την σωματική ακεραιότητά μας  ;D , ΜΕΣΑ !!
[/qu

επικυνδυνη..........μ αρεσει αυτη η λεξη... θα ειναι τοσο επικυνδυνη που οπιος θα εχει την τυχη να βρεθει στην παγιδα, θα γινει ασπρος απο το αλευρη και ξαφνικα θα εχει βαλει παραλαγη χιονοδρομου........ ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Falcon

Απο την ομαδα BLACK HAWK θα συμμετεχουν οι :

Falcon
Old Navy

MitsoS_O_Yakuza

η αμυνα ειναι λιγοτερη Παντα απο την επιθεση αλλιως δεν εχει νοημα ( π.χ οπως το κανουμε με τους φρουρους και χωριζονται οι υπολοιποι σε 2 ομαδες και οταν καταλαμβανετε ενα σημειο-σημαια οι φρουροι ενσωματονονται με την ομαδα που το τσιμπησαν το σημειο στυλ ENIGMA αν θυμασαι,τελοσπαντον...σκεψου Λεωνιδα)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  03 Νοε 2009, 01:37:17 ΠΜ
η αμυνα ειναι λιγοτερη Παντα απο την επιθεση αλλιως δεν εχει νοημα ( π.χ οπως το κανουμε με τους φρουρους και χωριζομανται οι υπολοιποι σε 2 ομαδες και οταν καταλαμβανετε ενα σημειο-σημαια οι φρουροι ενσωματονονται με την ομαδα που το τσιμπησαν το σημειο στυλ ENIGMA αν θυμασαι,τελοσπαντον...σκεψου Λεωνιδα)

Το σενάριο αναφέρεται σε Commando. Λες να μην ξέρω ότι η επίθεση είναι περισσότεροι από την άμυνα στο 99% των παιχνιδιών ??

Αυτό θα είναι κάπως διαφορετικό και βοηθάει το πεδίο σε αυτό.  ;)

MitsoS_O_Yakuza

μπορεις να το κανεις με φρουρους επειδη αν σου πω ενα παραδειγμα θα δεις τι εννοω και τελειωνω εδω, αν μαζευτουμε 50ατομα που ειναι τα 3/3 τοτε τα 2/3 ειναι 35 ατομα που θα ειναι η αμυνα και τα υπολοιπα 15 θα ειναι η κομαντο???...εκτος βεβαια αν ειμαι εγω μεσα  :-* βαλε 10 φρουρους αν θες τη γνωμη μου σαν το ENIGMA και 1spawn που θα καθονται κατω μολις πεθανουν με το χαιρι πανω και να μετρανε 20δευτερα την πρωτη και τη δευτερη φορα να ενσωματονονται στην ομαδα που τσιμπησε τη πρωτη σημαια ενα παντρεμα δηλαδη ENIGMA-RIBΒONS για να εχει χαβαλο.αρα ετσι 50-10(φρουροι)=40 λεμε τωρα αρα 20-20 τεσπα αποφασιζεις mr Goodspeed
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Falcon

Κατα τη γνωμη μου, το σεναριο, ειναι μια χαρα οπως εχει ηδη ανακοινωθει.... Δε θελει αλλαγες.
Ακουω και για φακέλους και drop zones...  ;D ;D ;D

Noob

Εγω δε ξερω λόγω υποχρεωσεων και γιορτης αλλα κατα 75% μεσα
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης