Ελληνική νομοθεσία για τα AEGs

Ξεκίνησε από Mortal Angel, 30 Νοε 2008, 16:56:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akridas07

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα έχετε βάλει με την αστυνομία; Γιατί ότι και να κάνουν το κρίνετε αρνητικά;
Εχετε σκεφτεί ότι αν ήσασταν στη θέση τους μπορεί να κάνατε χειρότερα;
Καταλάβεται επιτέλους ότι δεν είναι όλοι ίδιοι, υπάρχουν και καλοί και μάλιστα είναι αρκετοί.

akridas07

Κακώς σκύβεις το κεφάλι φίλε μου. Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει κάτι το κεφάλι το έχεις ψηλά.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.

FanIsHere

Παράθεση από: Atsalakotos στις  25 Απρ 2009, 13:04:07 ΜΜ
Στην Ελλαδα ζεις!
Πολύ ανεύθυνη έκφραση. Επειδή ζω στην Ελλάδα, δεν μπορώ να βγαίνω ελεύθερα στους δρόμους το βράδυ, εφόσον δεν είμαι παράνομος? Δικαιολόγησα τους ανθρώπους που τρόμαξαν, αλλά εφόσον κατάλαβαν πως πρόκειται για παιχνίδια, γιατί μας κράτησαν?

Τα έστειλαν και για βαλλιστική εξέταση. Να δουν αν μπορούν να μετατραπούν σε κανονικά πυροβόλα όπλα και κατά πόσο μπορούν να κάνουν ζημιά.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Έχουν βαρεθεί στην ΓΑΔΑ να εξηγούν για τα airsoft και paintball αεροβόλα ότι δεν μπορούν να μετατραπούν και έχουν δώσει πόσες φορές άδεια για τα "τελώνια" που έχουν σταματήσει τέτοια αεροβόλα εκεί.
Δεν έχουν καμιά σχέση με τα κρότου λάμψης και τα υλικά τους δεν επιτρέπουν καμιά είδους μετατροπή όχι μόνο λόγο της μηδαμινής αντοχής αλλά και του σχεδιασμού και λειτουργίας.
Εδώ καλά καλά δεν έχουν σχέση με τα αεροβόλα με τα μολυβάκια. :D
Πάρε και μερικά πλαστικά μπιλάκια στο δικαστήριο για να γελάνε οι δικαστές με τους άσχετους που σας ταλαιπώρησαν άδικα.

SAPPER

Φίλε Φάνη έμαθα για την περιπέτεια σου από φίλους και δεν είχα το κινητό σου να σε πάρω.
Δυστυχώς έπεσες σε άσχετους που θέλουν να δείχνουν ότι κάτι καταφέρνουν και δικαιολογούν την παρουσία τους μαζεύοντας πόντους...
Έχουμε την νομοθεσία στο Forum και μπορείς να την τυπώσεις, από την στιγμή που ήταν η μεταφορά του στο πορτ παγκαζ δεν είναι οπλοφορία και τα Airsoft υπόκεινται λόγο αρχής λειτουργίας στα αεροβόλα όπου δεν χρειάζονται άδεια οπλοκατοχής με τον νέο νόμο.
Για καλύτερη διευκόλυνση σου αν και το έχω ξαναποστάρει καλό είναι να έχετε τυπωμένο τον νόμο και το manual του "όπλου" προς διευκόλυνση των αρχών διότι από χωριό είναι τα παιδιά, φαντάροι δεν πήγαν, οπότε καταλαβαίνεις.

Δες εδώ ένα link...  http://www.alfa-shooting.gr/2168p.htm

Και εδώ σχόλια... http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,160.0.html

Dadias

πρέπει να έχουν ένταλμα για οποιαδήποτε έρευνα,από σωματικό μέχρι οποιοδήποτε έλεγχο,σύμφωνα με άρθρο της Ε.Ε. αυτό ισχύει

loubamboo

Παράθεση από: Atsalakotos στις  25 Απρ 2009, 13:04:07 ΜΜ
Ξημερωματα? Αμ δε βγαινουμε τετοιες ωρες με Airsoft οπλα γιατι τετοιες ωρες εχουν τις κα..ες τους! Στην Ελλαδα ζεις!

Απόλυτα εύστοχη η παρατήρησή σου, φίλε Atsalakotos. Στο νόμο περί όπλων και εκρηκτικών που έχει
παρατεθεί σε προηγούμενη εγγραφή αυτού του νήματος, αναφέρεται ξεκάθαρα ότι επιτρέπεται η μεταφορά
των αεροβόλων όπλων μόνο στη συγκεκριμένη διαδρομή από το χώρο φύλαξης προς το χώρο ασκήσεως.

Άρθρο 10: Οπλοφορία.

11. Απαγορεύεται να φέρουν αεροβόλα όπλα και τουφέκια αλιείας άτομα που δεν συμπλήρωσαν το 18ο και 16ο έτος της ηλικίας τους, αντίστοιχα. Η μεταφορά αυτών επιτρέπεται μόνο από τον τόπο κατοικίας στο χώρο άσκησης στη σκοποβολή και αλιεία και αντίστροφα. Η χρήση των όπλων αυτών έξω από τους ειδικούς χώρους που προορίζονται για την άσκηση στη σκοποβολή ή την αλιεία απαγορεύεται.

Επομένως, αν βρεθεί στην κατοχή οποιουδήποτε αεροβόλο όπλο σε χρόνο και τόπο άσχετο με την
εξάσκηση της νόμιμης χρήσης του (σκοποβολή, airsoft, paintball), τότε το αστυνομικό όργανο που
διενήργησε την έρευνα και βρήκε το αεροβόλο όπλο, οφείλει να προβεί σε σύλληψη του κατόχου με την
αιτιολογία της παράνομης οπλοφορίας.

Φίλε FanisIsHere, κακώς, κάκιστα είχατε στο αυτοκίνητο τα όπλα, ειδικά εκείνη την ώρα. Να
ευχαριστείτε το Θεό που δεν πάθατε κάτι πολύ χειρότερο από τη διανυκτέρευση στο κρατητήριο.
Freedom is more important than peace. USMC!

FanIsHere

Δηλαδή εάν είχαμε νεροπίστολα, πιστά αντίγραφα των κανονικών, θα μας συλλάμβαναν?

Βασίλη, δεν πειράζει. Να 'σαι καλά πάντως. Έχουμε ήδη δώσει μερικά μπιλάκια στο δικηγόρο μας.

@loubamboo, χειρότερο απ' το να μαυρίσει το ποινικό μου μητρώο, ενώ δεν έχω βγει ακόμα στην αγορά εργασίας, υπάρχει?

Το καλύτερο δε σας το 'πα! Όταν είμασταν στο δικαστήριο για να ζητήσουμε τη διαδικασία του τριημέρου, είπε ο δικηγόρος μας πως πρόκειται για παιχνίδια και ότι παίρνουν μόνο πλαστικά μπιλάκια και ο εισαγγελέας είπε πως "παίρνουν κι άλλα μπιλάκια, αλλά ας μη το συζητήσουμε τώρα".

Επίσης, κάποιος αστυνομικός, την ώρα που καθόμασταν στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, μας είπε πως χρειάζονται άδεια και το γνωρίζει επειδή ασχολείται κι εκείνος. Επειδή δεν πείστικα όμως, καθώς είχα διαβάσει τη νομοθεσία από παλιά, πήγα χθες στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και ρώτησα και μου είπε κι ένας της ασφάλειας (αυτός που μας είχε πάρει την κατάθεση) πως χρειάζονται άδεια και χρειάζονται και το λόγο που τα θέλεις. Σαν τα κυνηγετικά δηλαδή. Μετά σκέφτηκα να ρωτήσω τι δικαιολογητικά χρειάζονται και ξαναγύρισα, αλλά είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και ένας άλλος ασφαλίτης (αυτός που μας μετέφερε από το ΑΤ στη ΓΑΔΑ και στα δικαστήρια της Ευελπίδων) με ενημέρωσε πως η γραμματεία γνωρίζει τα περί αδειών. Τη Δευτέρα πιθανώς να ξανά περάσω και έτσι και μου πει πως δε χρειάζονται άδειες, θα της πω να μου φωνάξει όλους τους υπεύθυνους να δω τι θα μου πουν. Γιατί η εκπαίδευσή τους όντως είναι ελλειπής. Μας πιάσανε που μας πιάσανε και επειδή τώρα γνωρίζουν πως ήταν λάθος τους, προσπαθούν να το καλύψουν.

Τα σχόλια δικά σας...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

nick

re paidia,nomizete pws oi astunomikoi exoun thn katalhlh ekpaideush wste na einai ikanoi na 3exwrizoun ta airsoft ap'ta kanonika opla? Opws eipe kai o filos mou SAPPER h ekpaideush tous einai xalia. Nomizoun oti einai kapoioi kai kamarwnoun epeidh vrikan ena airsoft oplo nomizontas pws 3eskepasan loklhro kukloma....ti na pei kaneis.... :-\

FanIsHere

Την κατάλληλη εκπαίδευση πες πως δεν την έχουν... Μάτια δεν έχουν? Δε βλέπουν πως είναι πλαστικά όπλα? Έλεος!

SAPPER

Παράθεση από: FanIsHere στις  25 Απρ 2009, 22:58:15 ΜΜ
Όταν είμασταν στο δικαστήριο για να ζητήσουμε τη διαδικασία του τριημέρου, είπε ο δικηγόρος μας πως πρόκειται για παιχνίδια και ότι παίρνουν μόνο πλαστικά μπιλάκια και ο εισαγγελέας είπε πως "παίρνουν κι άλλα μπιλάκια, αλλά ας μη το συζητήσουμε τώρα".

Μα καλά θα μας τρελάνει τελείως η ασχετοσύνη τους... εξάγονται και πωλούνται σε όλο τον κόσμο με εκατομμύρια χρήστες και πουθενά δεν έχουν χαρακτηριστεί παράνομα, υπάρχουν περιοδικά τηλεοπτικά αφιερώματα έχει γίνει κοινωνικά αποδεκτό σε όσα κράτη έχει εξαπλωθεί γίνονται αγώνες εγχώριοι και με άλλες χώρες και εδώ μιλάμε για μετατροπές και ότι "πετάνε και άλλα" ?

Δεν δέχονται καμιά μετατροπή τα Airsoft και Paintball αεροβόλα, όχι μόνο γιατί δεν ταιριάζει τίποτα αλλά και τα υλικά δεν έχουν καμιά αντοχή.

Ποιο εύκολα φτιάχνει κάποιος σε ένα μηχανουργείο ένα όπλο από το 0 παρά να μετατρέψει Airsoft που εκτός του ότι δεν γίνετε, αν γινόταν και έριχνε θα γινόταν βίδες.

Αλλά μάλλον παρασύρονται οι δικαστικοί λειτουργοί από την ασχετοσύνη τον υποτίθεται ειδικών στα όπλα... ας πάνε λοιπόν να συλλάβουν όλα τα παιδάκια που ψωνίζουν από τα παζάρια και το Jumbo νεροπίστολα και Airsoft γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι και τα νεροπίστολα μετατρέπονται σε φλογοβόλα και η Barbie κλάνει όλμους.

Έλεος πια... έχει γελοιοποιηθεί με τα κατορθώματα της οι αστυνομία από καιρό, συμπαρασύροντας και την δικαιοσύνη στο τρυπάκι της τρομολαγνίας εδώ και καιρώ.

Παράθεση από: FanIsHere στις  25 Απρ 2009, 22:58:15 ΜΜ
Επίσης, κάποιος αστυνομικός, την ώρα που καθόμασταν στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, μας είπε πως χρειάζονται άδεια και το γνωρίζει επειδή ασχολείται κι εκείνος.

Δεν του είπες να μας την δείξει να δούμε τι χρώμα έχει.. η να σου πει που παίζει.. που προσπαθεί να δικαιολογήσει τον συνάδελφο του.

Ripper

Παράθεση από: Helistas στις  26 Απρ 2009, 20:08:26 ΜΜ
Η πλεων ανευθυνη προσεγκηση απο ατομο που πιθανοτατα δεν ξερει σε τι αναφαιρεται. Αλλο το "οπλο" airsoft, αλλο το οπλο ρεπλικα, αλλο το οπλο κροτου, απο αποψη κατασκευης. Το οτι ειναι ο τυπος στην Αντιτρομοκρατικη δεν μου λεει τιποτα. Τοσοι και τοσοι αχριστοι και ασχετοι με την δουλεια τους, ειναι σε διαφορες θεσεις λογο βυσματος. ΤΟ "ΟΠΛΟ" AIRSOFT ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. Εαν γινοτανε, πιστεψτε με, δεν θα επιτρεποτανε η εισαγωγη του εξ αρχης...
Οσο για το κατορθομα του Φανη, οτι και να λεμε εμεις, αυτος κανει τα δικα του και για τους αλλους χεστικαμε... >:( >:( >:( >:(

Πες' τα, πες' τα!!!

spaniard

Εχω ήδη απαντήσει στο θέμα στο hellasairsoft, και μετά μπ'ήκα εδώ να δώ τι λέγεται για το θέμα... και είδα αυτα και πρήστηκαν τα μάτια μου...

Παράθεση από: Falcon στις  27 Απρ 2009, 12:22:02 ΜΜ
Στο αλλο ομως οπως κι εδω-->
Τωρα τελευταια οι αστυνομικοι την εχουν δει καπως...

καταρχήν, πως τολμάτε να λέτε οτι την έχουν δεί κάπως όταν εσείς οι ίδιοι είστε οι χειροτεροι, που αν δεν "την έχετε δει", σίγουρα "την έχετε ακούσει". Οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα μπορούν. Κάθε μέρα τα βάζουν με τη λέρα της κοινωνίας, και ζούν υπο το διαρκές άγχος οτι μπορεί κάποιος να τους την ανάψει, όπως επίσης οτι θα επιβαρυνθούν το πολιτικό κόστος άλλου ή την απώλεια της δουλείας τους με το παραμικρό που ακόμη και αν κάνουν τη δουλεία τους σωστά, κάποιος κάπου κάποτε θα δώσει λάθος διάσταση στο θέμα.

θα ήθελα να σας δώ εσάς να βγείτε στο δρόμο να κάνετε τη δουλειά σας, έχοντας το μισό άγχος απο αυτό που έχουν εκείνοι να έβλεπα πως θα αντιμετωπίζατε τα πράγματα.

Παράθεση από: Falcon στις  27 Απρ 2009, 12:22:02 ΜΜ
Δεν θα σου απαντησω, γιατι η μαμα μου μου εχει πει να μην μιλαω σε ακριδες και ειδικα σε αυτες που κρυβουν κατω απο το πρασινο μια μπλε στολη...
Πες μου ομως μιας και που λες οτι εμεις θα τα καναμε χειροτερα... Υπαρχει χειροτερο πραγμα απ'το να σηκωνει μπατσος χερι και να πυροβολει  κατευθειαν ενα παιδι?, ξεσηκωνοντας ολοκληρη την Ελλαδα κι οχι μονο, αφου αυτο δημοσιευτηκε και εξω, αναστατοντας κι αλλους...

Λείαν επιοικώς ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να ζητήσεις συγνώμη που βρίζεις τον εν λόγω χρήστη με αυτό τον τρόπο, και μην νομίζεις οτι είναι διακριτικό, είναι χυδαίο, αυθάδες και άσχημο.

Επιπλέον

Στο hellasairsoft απαγορεύονται τέτοιου είδους σχόλια και συζητήσεις, όμως εδώ δεν βλέπω κανέναν να τα απαγορεύει, οπότε:
Όντως ο αστυνομικός εκείνος στα Εξάρχεια έκανε ότι χειρότερο μπορούσε και ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή για αυτό που έκανε. Δεν δικαιολογείται ούτε ο πυροβολισμός, ουτε το οτι το τράβηξε απο τη θήκη, ούτε το οτι σταματησε και βγήκε απο το αυτοκίνητο επιστρέφοντας προς το τσούρμο.

Μην ξεχνάμε όμως πως το τσούρμο (στο οποίο δεν άνηκε το παιδί) του όρμηξε να τον λυντσάρει. Ελπίζω όπως σου είπα να σαπίσει στη φυλακή, γιατί μπορούσε να το έχει χειριστεί διαφορετικά απο την αρχή, οπως να σταματήσει το αυτοκινητο τη στιγμή που εισέπραξε το μπουκαλάκι, και να τους θίξει το φιλότιμο τους (που προσωπικά πιστεύω θα ήταν αρκετό).

Το θέμα μας όμως είναι πως τη στιγμή που επικαλούμαστε αυτό το μεμονωμένο γεγονός για να χαρακτηρίσουμε όλους τους αστυνομικούς, δεν σε διαφοροποιεί απο αυτούς που σε χαρακτηρίζουν όπως όλους τους άλλους όπλα φέροντες.
Τι νομίζεις οτι επιδυκνύεις εσύ δηλαδή με τα λεγόμενα σου? γιατί αυτοί να επιδυκνύουν πάντα κατανόηση και εσύ πάντα να τους αποκαλείς γουρούνια και ακρίδες?

Πέρα απο όλα τα άλλα:

Σας παραξενεύει που βγάζουν φωτος στο τμήμα με σούπερ εξοπλισμένο Μ4 ή G3 ή ΑΚ που έτυχε να τους πέσει στα χέρια? Με όλα τα rail και λοιπά καλούδια που τα ντύνουμε? Γιατί εσείς τι θα κάνατε? βλέπατε κάθε μέρα κάτι τέτοιο για να είστε συνηθισμένοι σε αυτό? Δηλαδή αν παρκάριζε μια Ferrari έξω απο την πόρτα σας, δεν θα της τραβάγατε φωτογραφία? Μην προσπαθείτε να βρείτε ανόητες δικαιολογίες να γελοιοποιήσετε ανθρώπους που έκαναν τη δουλειά τους.
Μην ξεχνάμε πως έπιασαν τα παιδιά κατόπιν τηλεφωνήματος φοβισμένου γείτονα, και το έκαναν χειρουργικά. Δεν γινόταν να τους αφήσουν να φύγουν μετά.

ΤΟ λάθος ανήκει ολοκληρωτικά στο fanis και την παρέα του. Ο fanis είναι το αντίστοιχο του αστυνομικού στα Εξάρχεια, που μας σπιλώνει το όνομα, και που προσπαθεί επιπλέον τώρα να μας στοχοποιήσει όλους μας μέσα απο αυτά τα forum. O δικηγόρος του σίγουρα ψάχνει ελαφρυντικά σε εμάς, και εσείς επιτρέπετε σε αυτό το ανεύθυνο, ευθυνόφοβο, θρασύδειλο αγόρι να σας χρησιμοποιήσει για τη σκαπουλάρει και να ξαναβγεί στο δρόμο να κάνει του κεφαλιού του.

Who Dares Wins

Falcon

Ο Φανης δεν εχει καμια σχεση με τα εξαρχεια, αλλο παλι κι αυτο, ειναι αθωος και μια χαρα παιδι/ανθρωπος. Εχουμε μιλησει και παιξει μαζι.
Εγω παντως και πολλοι αλλοι ειμαστε με το μερος του Φανη...

""Δεν θα σου απαντησω, γιατι η μαμα μου μου εχει πει να μην μιλαω σε ακριδες "" αυτο αντιστοιχει στο akridas07 , και αυτα που ειπε παραπανω...

Τι συνομωσιες φανταζεσαι? Ποιον σπιλωνει ο Φανουρης? Ποιους στοχοποιει? Θρασυδειλος δεν ειναι με τιποτα. Τι τον ανακατευεις τον δικηγορο? Τι εκανε του κεφαλιου του, που πηγε και επαιξε? Ποτε δεν εχετε παει σε games πριβε μεταξυ σας? Ετυχε και τους σταματησε η αστυνομια...προφανως για ελεγχο απο οτι καταλαβα.... 

akridas07

Φίλε spaniard , δεν πειράζει...
Η σύγχυση μεταξύ του τι επιθυμούμε και τι επιτρέπει ο νόμος ,φέρνει τέτοιου είδους αντιδράσεις.
Φίλε Falcon όταν ενηλικιωθείς ,τότε ο νόμος θα είναι και για σένα ομιχλώδης.
Για την ώρα όμως είναι ξάστερος ....Δεν φοράω πράσινη αλλά ούτε μπλέ στολή. Απλώς δεν μου αρέσει να λέγονται πράγματα  ανυπόστατα.

Falcon

Παράθεση από: Dulas στις  27 Απρ 2009, 15:11:07 ΜΜ
Να σε προλάβω λίγο falcon γιατί από ότι ακούστηκε- ειπώθηκε στο αντίστοιχο Αθηναϊκό forum για το ίδιο θέμα η αστυνομία τους έψαχνε μετά από σήμα και καταγγελία που έπεσε στην άμεσο δράση, δεν ήταν τυχαίο το πέσιμο και πάλι καλά που δεν έγινε κανένα ατύχημα λόγο αληθοφάνειας τον παιχνιδιών βραδιάτικα, εδώ μέρα και δεν τα ξεχωρίζουν στην όψη ακόμα και πολύ καλά γνωστες του αντικειμενου.

Πέρα από το όλο κράξιμο που τρώνε τα παιδιά ελπίζω να ξεμπερδέψουν με τις λιγότερο δυνατό κυρώσεις έως μακάρι να μην έχουν τίποτα και να περάσει αυτό το θέμα χωρίς θύματα (τον Φάνη-την παρέα του και κατά επέκταση όλους μας με ότι θα μπορούσε να συνεπάγεται μια καταδικαστική απόφαση σε δεδικασμένο γεγονός για το hobby)

ΑΑ οκ λαθος δικο μου τοτε.. Δεν ειδα/ακουσα κατι τετοιο αν και πηρε το ματι μου στο θεμα αυτο πως τους ειχε δει καποιος...

Μα, αυτο απαντησα κι εγω στον nick, πως οσον ειδικος κι αν εισαι, ειναι αδυνατο να ξεχωρισεις ενα aeg με ενα αληθινο οπλο απο τα 10 μετρα και περα, παραμονον αν πατησει τη σκανδαλη... ;D ;D ;D

spaniard

Παράθεση από: Falcon στις  27 Απρ 2009, 15:00:02 ΜΜ
Ο Φανης δεν εχει καμια σχεση με τα εξαρχεια, αλλο παλι κι αυτο, ειναι αθωος και μια χαρα παιδι/ανθρωπος. Εχουμε μιλησει και παιξει μαζι.
Εγω παντως και πολλοι αλλοι ειμαστε με το μερος του Φανη...

Αυτή σου η φράση δείχνει πως δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις. Για ποιο λόγο λοιπόν μπαινεις στη διαδικασία να μπείς σε διάλογο επιπέδου που δεν κατέχεις?

""Δεν θα σου απαντησω, γιατι η μαμα μου μου εχει πει να μην μιλαω σε ακριδες "" αυτο αντιστοιχει στο akridas07 , και αυτα που ειπε παραπανω...

Στο πρώτο μισό της φράσης καλώς έχει το καταλαβαμε, μας εξηγείς τώρα και το δεύτερο μισό της φράσης σου? Να σου θυμίσω τι είπες

Παράθεση από: Falcon στις  27 Απρ 2009, 12:22:02 ΜΜ... να μην μιλαω σε ακριδες και ειδικα σε αυτες που κρυβουν κατω απο το πρασινο μια μπλε στολη...

Ψοφάω να μάθω τί εννοούσες με αυτό: ακρίδα που φοράει απο κάτω μπλέ στολή? Για εξηγησέ μου γιατί εγώ είμαι βλάκας και δεν καταλαβαίνω.

Θές δηλαδή να θεωρήσω οτι είσαι και εσύ ενα θρασύδειλο παιδάκι που κρύβεται πίσω απο το δαχτυλο του?

Τι συνομωσιες φανταζεσαι? Ποιον σπιλωνει ο Φανουρης? Ποιους στοχοποιει? Θρασυδειλος δεν ειναι με τιποτα. Τι τον ανακατευεις τον δικηγορο? Τι εκανε του κεφαλιου του, που πηγε και επαιξε? Ποτε δεν εχετε παει σε games πριβε μεταξυ σας? Ετυχε και τους σταματησε η αστυνομια...προφανως για ελεγχο απο οτι καταλαβα.... 

Αν ο Φανούρης ήταν άντρας, θα φρόντιζε αυτό να μην ακουστεί ποτέ στα φόρουμ μας, και να να βγάλει πέρα χωρίς να μπλέξει το άθλημα και χωρίς να κατηγορεί την αστυνομία σε αυτά τα φόρουμ. και τολμάτε να τον υπερασπίζεστε ? και επιπλέον χωρις να γνωρίζετε τι έγινε?

Και συζητάω ακόμη μαζί σου?

Who Dares Wins

Dadiaki

AEG=Airsoft Electric GUN

GUN=ΟΠΛΟ

Και το λέτε παιχνίδι εδώ είναι που τρελαίνεσαι :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν

Ripper

Παράθεση από: spaniard στις  27 Απρ 2009, 20:45:51 ΜΜ
Αυτή σου η φράση δείχνει πως δεν καταλαβαίνεις καν τι διαβάζεις. Για ποιο λόγο λοιπόν μπαινεις στη διαδικασία να μπείς σε διάλογο επιπέδου που δεν κατέχεις?

Αν ο Φανούρης ήταν άντρας, θα φρόντιζε αυτό να μην ακουστεί ποτέ στα φόρουμ μας, και να να βγάλει πέρα χωρίς να μπλέξει το άθλημα και χωρίς να κατηγορεί την αστυνομία σε αυτά τα φόρουμ. και τολμάτε να τον υπερασπίζεστε ? και επιπλέον χωρις να γνωρίζετε τι έγινε?

Και συζητάω ακόμη μαζί σου?

Πανο, μιλας σε "τοιχο" για να μην το πω χειροτερα!!!

Dadiaki

Παράθεση από: Dulas στις  27 Απρ 2009, 22:41:37 ΜΜ
Τώρα αυτό ήταν για καλο? γιατί αν είναι για υπερασπιστική γραμμή του Φάνη τότε τον έκαψες.
Μας έχει μαλλιάσει η γλώσσα να αναφερόμαστε στα AEG σαν παιχνίδια γιατί αυτό είναι, και αποφεύγουμε όσο μπορούμε την λέξη ΟΠΛΟ για να μην σχετίζεται στην πρώτη λέξη με τα ΟΠΛΑ όπως πολύ καλά τα γνωρίζει όλος ο κόσμος, με κάτι τέτοια περιμένεις να μας βλέπει ο κόσμος με καλο μάτι? 

Γιατί όλα είναι θέμα ενημερώσεις του κόσμου, πρώτα ξεκινάς από το μιλητό-γραπτά και μετά πας στην εικόνα, άλλο να γνωρίσει ο άλλος πρώτα το airsoft-AEG-GBB-NBB-SPRING ΣΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και άλλο να το μάθει σαν ΟΠΛΟ και καπάκι να δει ένα ΑΚ, γιατί στην πρώτη περίπτωση έχει ζυμώσει στο μυαλό του ότι πρόκειται για παιχνίδι που είναι λίγο αληθοφανές,και στην δεύτερη του λες ένα ΟΠΛΟ και καπάκι τρώει εγκεφαλικό με ένα ΑΚ, τι θα εξηγήσεις μετά ότι είναι παιχνίδι? γιατί το έχασες το θέμα έπειτα πατριώτηηηη.
Λάθος δεν υπερασπίζομαι κανέναν.
Γιατί άμα το λες παιχνίδι θα έχει και την ανάλογη μεταχείριση,με ότι συναπάγεται αυτό.
Για εμενα είναι όπλα και πρέπει να έχουμε την ίδια προσοχή με τα αληθινά.

Άμα δεν θες να το λες όπλο μην το λες τουλάχιστον παιχνίδι πες το replica αληθινού όπλου που αντί για σφαίρες ρίχνει πλαστικά μπιλάκια τον 8mm η τον 6mm και χρησιμοποιείτε για Military simulation
"Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν."
Αλβέρτος Αϊνστάιν