1-11-09 SNIPER

Ξεκίνησε από filakio 8, 27 Οκτ 2009, 15:35:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

Βρε παιδια στο σεναριο εχει ωρα συγκεντρωσεις στα διοδια.

Εγω ρωτησα τις ωρες που ισχυουν για το πεδιο.

Οκ βρε μαν χολαργιωτη.  :D :D :D :D :D :D

Θανο κατι θα κανουμε. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

MitsoS_O_Yakuza

αφου βρε αγορι...ξερω εγω τι σου γραφω!!ποτε δε τη λεω σε κανεναν..απλα πριν γραψει ο καθενας κατι και ρωτησει το μακρι του και το κοντο του ας διαβασει καλυτερα σεναριο και τα παραπανω posts...καταλαβαινεις :-* τεσπα...δε στην ειπα σε καμια περιπτωση και το ξερεις μαν... 8) εξαιρετικο παληκαρι ο ΤΑΛΩΝ μιλαμε και μεσω πμ τωρα για να τον βοηθησω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

αυριο τι ωρα ειναι η συναντηση? και που θα δωσουμε το ραντεβου.....???? ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

για παρακαλω πολυ για παρακαλω πολυ κυριε σαχλε...ε κυριε σαχλε..αλλιως ξερεις το αγγουρακι που θα μπει..η θα σε ανεβασω πανω στο ποδηλατο (ξερει αυτος γιατι πραμα μιλαω...) ;D ;D ;D :-* ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

αχ..καλε...εγω θα ερθω με το ποδηλατο μου....χιχιχιχιχιχ!!!!!

MitsoS_O_Yakuza

προτιμησες λοιπον το ποδηλατακι απο το αγγουρακι ε??...κατι ξερεις εσυ.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D και το αγγουρακι το αφησες για μενα ε??χαχαχαχαχααχαχααχ ε ρε το μ@λ@κ@....αχχαχαχαχα ελιωσα.ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΦΥΛΑΚΙΟ 8 ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΡΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ???????νομιζω οτι ενδιαφερει ολους μας η απαντηση σου
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

FOX

και εγω μεσα +1
παρακαλω στην ιδια ομαδα
ευχαριστω
"Semper Occultus"

vivident

EL-SPARTAN

mesa kai egw kai 1 ton spoter mou

alekoukos_kalashnikov

μεσα κι εγω με τον αδερφο μου!
why so serious...?

pit k

μου αρεσε πολυ το ποδηλατο και το αγγκουρακι

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BBmagnet

Μέσα
BBmagnet +4
- LAZY SEALS -

pit

μεσα και εγω  sniper παρακαλω  ;D  +1

filakio 8

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  31 Οκτ 2009, 17:15:38 ΜΜ
προτιμησες λοιπον το ποδηλατακι απο το αγγουρακι ε??...κατι ξερεις εσυ.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D και το αγγουρακι το αφησες για μενα ε??χαχαχαχαχααχαχααχ ε ρε το μ@λ@κ@....αχχαχαχαχα ελιωσα.ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟ ΦΥΛΑΚΙΟ 8 ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΡΟ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ???????νομιζω οτι ενδιαφερει ολους μας η απαντηση σου
Εχει μια καντίνα εκεί κοντά αλλα δεν ξέρω αν την κυριακή είναι ανοιχτά.οποτε καλο είναι να έχετε μαζι σας νερό.

Στο σημείο συνάντησης δεν βγάζουμε σε καμια περίπτωση τα AEG απ τα IX ούτε φοράμε πιστολοθήκες μηρού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size]

MitsoS_O_Yakuza

ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok ok μετα θα εχει ομαδικο φαγητο οπως παντα?????να ξερω να παρω λεφτα μαζι...αν εχεις υποψην σου τιποτα ταβερνιο εκτος απο την καντινα??
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

alekoukos_kalashnikov

Παράθεση από: alekoukos_kalashnikov στις  31 Οκτ 2009, 20:45:36 ΜΜ
μεσα κι εγω με τον αδερφο μου!

αν μπορεις filakio βαλε και τον bullet μαζι μου(αδερφος μου)...
why so serious...?

transporter

paidia wraio game alla kratise ligo kai itan ligo gemato me skata alla kata ta alla einai polu wraio meros gia paixnidi...itan i prwti fora pou epeksa se auto opws kai oi perissoteroi alla nomizw pws auto den mas peirakse kai polu afou perasame kala :)...Falcon tin epomeni sou xrwstaw ena CQB man to man...xaxa ;D ;D ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

ενα Μεγαλο bravo στους διοργανωτες και σε αυτους που αφιερωσαν χρονο και εψαξαν για παρτι μας και βρηκαν αυτο το ΥΠΕΡΟΧΟ πεδιο που εχει πολλα φοντα να γινει must πεδιο για ολους και δεν το κρατησαν ΜΟΝΟ για prive games αφου και ενδεχονται να πραγματοποιηθουν  παρα πολλα σεναρια!!!URBAN-WOODLAND-CQB!!οσο για το σεναριο,καλο αλλα τελικα δε με πηγε αυτη η βδομαδα καλα..με κανατε μπαλακι σημερα οπως και την Τεταρτη και λυπαμε πολυ που σημερα πηρα και στο λαιμο μου  τον φιλο  JUMBO...αχαχχαχααχχα... ( θα επανορθοσω στο επομενο ρε ΛΕΥΤΕΡΗ!!!) χαχααχχααχαχαχα ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΕΧΑΣΕ...ενα εχω να πω μονο οτι με ΜΠΑΜ εβγαλα το λουκανικο και οτι ΕΧΑΣΕ και ΔΩΡΟ που λιγοι εχουν τα @@ να κανουν σε λιγους!!:-* :-* σε ολους καλη βδομαδα καλο μηνα καλα σεναρια και καθαρματα να θυμαστε....καπου εδω θαμαι και θα σας βλεπω  8)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ανθυπασπιστης

πολυ ωραιο game 5 ατομα εβγαλα συνολο και θα συνεχιζα αν δεν επεφταν οι πυροβολισμοι (καραμπινιες) και αν δεν ερχοταν ο παππους με τα μανηταρια :P (ηποψην κανεις δεν καταφερε ολως περιεργος να με εντοπισει :P :P) μπραβο στους διωργανοτες και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!! σε ολους που ηρθαν στην ωρα τους αυτο εκανε το παιχνιδι λιγο διαφορετικο ως προς την κουραση γιατι πηγαμε νωρις σπιτια μας(εγω τουλαχιστον τα παιδια που πηγαν για φαγητο δεν ξερω)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Amfivios266

Eνα μεγάλο bravo στα παιδιά που αφιέρωσαν χρόνο για να βρούν αυτό το μέρος που εμείς σήμερα απολαύσαμε. Ηταν η πρώτη μου μέρα και επαφή  με το airsoft και με ενθουσίασε πραγματικά όλο το σκηνικό, είχαμε και μερικά απρόοπτα ( κυνηγοί, μανιταραδες ) αλλα δεν πειράζει οι επόμενες θα είναι καλύτερες. Aνυπομονώ για την επομενη φορα.