Αλλαγή Μοτέρ

Ξεκίνησε από Teacherdick, 27 Οκτ 2009, 09:49:00 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teacherdick

Κύριοι καλή σας μέρα.
Έχω ένα JG MP5 SD6 και πριν λίγο καιρό άλλαξα την κάνη του με μια 6.03.Τώρα,για να ολοκληρώσω τις αλλαγές που θέλω,σκέφτομαι να βάλω ένα μεγαλύτερο μοτεράκι( μάλλον 1000αρι).Έχω όμως κάποιες απορίες, στις οποίες θα χρειαστώ τη γνώμη σας.

1 Με την προσθήκη νέου μοτέρ, θα άνεβει το rate of fire, το velocity, ή και τα δύο?

2 Με μια μπαταρία 1600 mAh θα είμαι εντάξει ώς προς τη σωστή λειτουργία του μοτέρ ( θα βγάζω άνετα παιχνίδι ή θα ζορίζεται)?

3 Με το ίδη υπάρχων gearbox θα έχω κάποιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσω μεγαλύτερο μοτέρ?

4 Μήπως να προτιμήσω κάποια από τα high speed ή high torgye της classic army, ή να βάλω το tokyo marui??

Κάθε γνώμη και βοήθεια θα είναι καλοδεχούμενη.Σας ευχαριστω πολύ.....
Si Vis Pacem, Para Bellum.

pakatsao

Τα JG και τά άλλα κινεζόπουλα έχουν κατά κανόνα ισχυρό μοτέρ για ροπή (ώστε να αντιμετωπιστει το σκληρότερο ελατήριο που βγάζει και αρκετά fps). θα σου πρότεινα αντί να μπείς στην διαδικασία να αλλάξεις μοτέρ και να μή σηκώνει το ελατήριο, να ΄πάρεις μια LiPo 11.2V (θέλει προσοχή στην φόρτιση και ειδικό φορτιστή). Από ταχυβολία θα πετάει το όπλο,(να αποφεύγεις τις παρατεταμένες ριπές μην κάψεις το μοτέρ) και θα διατήρήσεις τα fps.