Κλειστά παιχνίδια ΝΑΤΟ

Ξεκίνησε από Angreod, 21 Μαΐου 2020, 16:26:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Angreod

Εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου και καμιά ομάδα ή άλλο ατομο θέλω να εκφρασω την αντίθεση μου προς τη χρήση ενός κατά τα άλλα ελεύθερου πεδίου για κλειστά παιχνίδια, βγαίνοντας μάλιστα από μια περίοδο δύσκολη με πολλά παιδιά να θέλουν να παίξουν.
Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ένα μέρος ενός πεδίου που δε θα ενοχλούσε τυχών άτομα που θέλουν να παίξουν ,όπως κάνουν τα παιδιά του paintball.
Ευχαριστώ.
Ας αφαιρεθεί αν κρίνεται άσχετο με το topic

Angreod

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δεν υπονοώ ότι θέλει κάποια ομάδα το πεδίο για πάρτη της ούτε έχω σκοπό να προσβάλλω και να κανω κάποιον να νοιώσει άσχημα με το ποστ.
Είναι καθαρά δική μου άποψη και στην ουσία πρόταση για να μπορούμε όλοι να εξυπηρετηθουμε ασκώντας το αγαπημένο μας χόμπι.
Ζήτω συγνώμη εάν παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις μου.
Ευχαριστώ.

greekfighter

Φιλε εχεις απολυτο δικιο ειδικα αυτη την εβδομαδα το παραεκαναν...Δυο κλειστα παιχνιδια ενα σαββατο και ενα κυριακη.Εγω προσωπικα δεν θα ξανασεβαστω κλειστο παιχνιδι και τα λοιπα ειναι δημοσιος χωρος...Δεν μπορει απο τις 4 κυριακες του μηνα οι 3 να ειναι κλειστες.Θα πρεπει να υπαρχει μια συννενοηση ενα κλειστο παιχνιδι το μηνα ειναι αρκετο η να γινονται μονο σαββατο.Και επισης να ανεβαινουν τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν οι κρατησεις γιατι στη τελικη οπως ειπα ειναι δημοσιος χωρος χωρια που δεν το ξερουν ολοι το site.

Angreod

Το να μη σεβαστείς το κλειστό παιχνίδι του άλλου κατ εμέ δεν είναι σωστό γιατί αυτό θα οδηγήσει σε παρεξήγηση και δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε στα πεδία,αλλά να παίζουμε.
Εγώ απλά είπα τη γνώμη μου για να μπορέσουμε να βολευτουμε όλοι.

Barcodevii

Greekfigther είσαι άκυρος με αυτό που λες γιατί έτυχε μόνο αυτό το ΣΚ! Και στο κάτω κάτω ήρθαν παιδιά και μας ζητήσανε ευγενικά να παίξουνε μαζί μας άσχετος αν εβαλα κλειστή προπόνηση! Και κάναμε τρομερή προπόνηση! Τώρα εσυ αν το παίξεις μάγκας και έρθεις να απειλείς τότε σωστά λέει και το παιδί από κάτω θα έχουμε παρεξηγήσεις! Τσέκαρε πάλι καλά πριν μιλήσεις! Μόνο αυτό το ΣΚ εγινε και όχι κάθε ΣΚ! Σε παρακαλώ μην λες ότι νανε! Ευχαριστώ πολύ!

Barcodevii

Έψαξα την λίστα και δεν βρήκα κλειστό παιχνίδι εδώ και πάνω από μισώ χρόνο! Όποτε σε παρακαλώ όταν γράφεις κάτι κοιτά να έχουν βάση τα λόγια σου! Είχες πάνω από 30 ΣΚ να παίξεις και κόλλησες σε αυτό το μοναδικό ΣΚ! Μην ξανα σχολιάσεις απλά!

dimcossie

Αδερφέ το αν θα σχολιάσει κάποιος είναι δικαίωμα του, το αν θα είναι το σχόλιο του εύστοχο ή όχι είναι άλλη υπόθεση..
Κατανοώ ότι έχουμε 3 μήνες κοντά να παίξουμε και όταν βλέπουμε ανάρτηση παιχνιδιού κλειστή προπόνηση μας χτυπάει ηλεκτρικό ρεύμα...
Αλλά...
Το πρόβλημα των περισσότερων είναι ότι κάνεις δεν βγαίνει μπροστά να κάνει ανοιχτό σενάριο και όχι ότι καβατζοθηκε το νάτο...για ένα σκ....
Υπαρχουν και άλλα πεδία που το σκ που μας πέρασε δεν υπήρχε ψυχή....
AKA HELLMARINE

Angreod

Η αρχική μου ανάρτηση είχε σαν σκοπό να προτείνει ένα τρόπο να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή κλειστών προπονήσεων και ανοιχτών παιχνιδιών. Δεν ειχα σκοπό ούτε να κατηγορήσω κανένα για κάτι που κάνει πόσο μάλλον κάποιον για κάτι που δεν κάνει.
Το παιχνίδι μας έχει πλέον αλλάξει. Πριν λιγα χρόνια έβρισκες παιχνίδι σε 2-3 πεδία κάθε ΣΚ σχεδόν. Δεν ξέρω τί και πώς έγινε αλλά πλέον τα παιχνίδια είναι κλειστά και για λίγα άτομα. Προσωπικά δε με πειράζει καθόλου αν και για κάποιον σαν εμένα που δεν μπορεί να παίζει όσο συχνά θέλει δεν είναι πάντα εύκολο να βρει παιχνίδι. Πότε όμως τα διάφορα κλειστά παιχνίδια δεν έκλεισαν κάποιο πεδίο .
Ας βρούμε ένα τρόπο να μένουν διαθέσιμα και προσβάσιμα ορισμένα πεδια για όσους θέλουν να παίξουν.

greekfighter

Κατ'αρχην φιλε μου barcodevil το πεδιο δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος.Δεν με ξερεις καθολου για να λες οτι παιζω μια φορα το τριμηνο.Εσυ και η ομαδα σου ειστε αυτοι που παιζουν καθε 30 σκ απο οτι φαινετε αφου κανονιζετε παιχνιδι μια φορα το χρονο και μαλιστα private.Οσο για το αν θα σχολιασω η οχι δεν θα μου το πεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.Γυρνας και λες οτι ενω δηλωσες οτι εχεις κλεισει το πεδιο για private οτι ηρθαν ασχετοι και τους δεχτηκες ενω στην αρχη με τη δεσμευση σου θεωρητικα αν ξερεις τι γινετε οταν κανονιζεις κατι τετοιο δεν μπορει κανενας ασχετος να ερθει μαλλον δεν ξερεις πως δουλευει το forum.Το γεγονος οτι ετυχε ενα σκ δεν αποκλειει οτι η δεσμευση ειναι λαθος και δεν μπορει κανενας να μου απαγορευσει την εισοδο σε ενα δημοσιο χωρο.

noobirius

καλα καλα , απο επιπεδο παμε μπροστα , κοιτα προσωπικα εγω στο νατο και στο καθε νατο παω στα παπακια μου και ας λενε οτι θελουν ,  αν θες κλειστο , πας απο πισω απο τα κτηρια με τα σκυλια ή στα toll οπως και οσους εχω συναντησει αυτο κανουν.