''Παρθενος'' οργανισμος

Ξεκίνησε από Rony, 14 Οκτ 2009, 15:19:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Rony

Καλησπερα παιδες....
οπως τοσοι αλλοι ετσι και γω ως νεος που θα τον ενδιεφερε να ψαχτει στο συγκεκριμενο hobby θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις....για αρχη θα ηθελα μα μου πειτε τη γνωμη σας πανω στο συγκεκριμενο οπλο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=797 το οποιο πηγα και το ειδα απο κοντα και με βολεψε ως μεγεθος.....ειναι και σε προσφορα!!!!
εχει κανεις κανα σχολιο η να αντιπροτεινει κατι σε αυτη την τιμη περιπου???
για αρχη και μεχρι να δω αν μου αρεσει δε θα ηθελα να ξοδεψω μια περιουσια....
τυχαινει επισης να εχω στην κατοχη μου ενα Glock 17 tis Tokio Marui αεριου με επανοπλιση και 2 γεμιστηρες απο το οποιο ειμαι πολυ ευχριστημενος (η χρηση του δεν εχει γινει σε παιχνιδι αλλα για οπλοασκησεις και σκοποβοληι)
θα χρειαστω κατι αλλο για να συμμετεχω σε ενα αναγνωριστικο παιχνιδι?
οποιαδποτε πληροφορια καλοδεχουμενη ....
ευχαριστω εκ των προτερων!

Dharry

Θα χρειαστεις απαραιτητα γυαλια προστασιας ή προσωπιδα,καθως επισης 'υγειες' αθλητικο πνευμα...Καλα παιχνιδια!!!

Rony

thanks αλλα θα ηθελα και μια γνωμη για το συνδιασμο του παραπανω εξοπλισμου απο καποιον please!

Θάνος

Καλώς ήλθες καί καλά παιχνίδια. Το συγκεκριμένο AEG, βγάζει 430 fps, νούμερο το οποίο κρίνεται "απαγορευτικό" σε συγκεκριμένα πεδία, π.χ. στη βάση Ελευσίνας, όπου το όριο είναι 350 fps, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα με αλλαγή ελατηρίου να κατέβεις κάτω από τα 350 fps καί θα είσαι μιά χαρά.  ;)
keep safe distance...

Hornet

Ισως η καλυτερη επιλογη σε τετοιο επιπεδο χρηματων.Παρα πολυ καλο συμφωνα με γνωμες πολλων και σαφως βελτιωμενο απο την προηγουμενη εκδοση του ;).Με το καλο στα πεδια φιλε RONY.... :D :D :D
you'll fire your musket but l'll run you through...

Rony

Παράθεση από: Θάνος στις  14 Οκτ 2009, 16:12:40 ΜΜ
Υπάρχει βέβαια η δυνατότητα με αλλαγή ελατηρίου να κατέβεις κάτω από τα 350 fps καί θα είσαι μιά χαρά.  ;)
αυτο ακριβως σκεφτομαι να κανω φιλε Θανο....απλως ηθελα να ρωτησω κατα ποσο to Glock 17  αεριου που εχω μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες ενος παιχνιδιου....κραταει η γεμιστηρα του το αεριο για αρκετη ωρα η θα πρεπει καθε μισαωρο να γεμιζω τη γεμιστηρα και να κινδυνευω να τραβηκσω πανω στην φαση το πιστολι και να μεινω ασφαιρος????

Θάνος

Παράθεση από: Rony στις  15 Οκτ 2009, 12:50:34 ΜΜ
αυτο ακριβως σκεφτομαι να κανω φιλε Θανο....απλως ηθελα να ρωτησω κατα ποσο to Glock 17  αεριου που εχω μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες ενος παιχνιδιου....κραταει η γεμιστηρα του το αεριο για αρκετη ωρα η θα πρεπει καθε μισαωρο να γεμιζω τη γεμιστηρα και να κινδυνευω να τραβηκσω πανω στην φαση το πιστολι και να μεινω ασφαιρος????
Χωρίς να έχω εμπειρία από πιστόλι αερίου, δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα απώλειας αερίου, τουλάχιστον γιά το διάστημα που διαρκεί ένα παιχνίδι. Οι κατέχοντες, μπορούν να σε ενημερώσουν πιό έγκειρα.  ;)
keep safe distance...

pakatsao

Παράθεση από: Rony στις  15 Οκτ 2009, 12:50:34 ΜΜ
κραταει η γεμιστηρα του το αεριο για αρκετη ωρα η θα πρεπει καθε μισαωρο να γεμιζω τη γεμιστηρα και να κινδυνευω να τραβηκσω πανω στην φαση το πιστολι και να μεινω ασφαιρος????
Μέχρι να του βγάλεις τα μάτια θα δουλεύει. Συνήθως μπορείς να ριξεις και μια δεύτερη σειρά ΒΒ δηλαδή γύρω στις 40 βολές και μετά να ξαναγεμίσεις με αέριο. Αλλά στην περίπτωση του πιστολιού πάρε και 2 επιπλέων γεμιστήρες άν σε ενδιαφέρει να εκπαιδευτείς .

MitsoS_O_Yakuza

με καλυψαν ΚΑΒΕΡΗΣ και ΠΑΚΑΤΣΑΟ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Rony

Παράθεση από: pakatsao στις  15 Οκτ 2009, 14:53:21 ΜΜ
Μέχρι να του βγάλεις τα μάτια θα δουλεύει. Συνήθως μπορείς να ριξεις και μια δεύτερη σειρά ΒΒ δηλαδή γύρω στις 40 βολές και μετά να ξαναγεμίσεις με αέριο. Αλλά στην περίπτωση του πιστολιού πάρε και 2 επιπλέων γεμιστήρες άν σε ενδιαφέρει να εκπαιδευτείς .

basika exo paratirisei oti to aerio ftanei mono gia ena adeiasma tis gemistiras kai krataei elaxista gia to ksanagemisma....to thema mou einai poso krataei to aerio mesa sti gemistira me ta BBs xoris na rikseis katholou...
episis exo dyo gemistires (mia spare) ..to na ekpaideuto an theleis na mou eksigiseis ligo (giati oson afora to trabigma-skopeusi-pyr-allagi gemistiras-oplisi-skopeusi-pyr to kano arketa grigora)

Edit by Admin.
Απαγορέυονται τα greeklish στο Forum, παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες.

pakatsao

@Admin. Το λοιπόν το φάρμακο για να σταματήσουν τα greeklish είναι να μήν απαντάμε σε post που έχουν γραφτεί με αυτόν τον τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαβάσω greeklish. Το θέμα της ορθογραφίας μπορείτε λεβέντες να το λύσετε εύκολα. Βάλτε mozilla firefox με ελληνικό έλεγχο ορθογραφίας. (όπως έκανα εγώ μιας και από ορθογραφία δεν τα πάω καλά) 

Rony

Σορυ για τα γκρικλις αλλα οπως ειδατε ολο το ποστ ηταν στα ελληνικα....απλως ετυχε να δω παραλληλα και καποια αλλα ποστ σε γκρικλις και λογω συνηθειας εγραψα μια απαντηση και γω....
Οκ τερμα λοιπον τα γκρικλις!!!!
τερμα και οι αποριες...τελικα προχωρησα στην αγορα αυτουνου
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=749
για αρχη