25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Laetius

Kαλησπέρα σε όλους !Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστίσω και να δώσω συνχαρητήρια σε όσους σχεδίασαν και συμετείχαν στο χθεσινό παιχνίδι ,δεύτερον θα ήθελα να πω οτι με βάση το χθεσινό παιχνίδι και οτι αντιπροσώπευε  θα πρεπε η επόμενη μέρα να μας  έβρισκε ενωμένους και με λιγότερο εγωισμό ΟΛΟΥΣ!! και να προσπαθήσουμε σαν ομαδα ευχαριστιθούμε οτι το airsoft έχει να μας προσφέρει.Οσο για αυτό που υπόθηκε οτι οι rookies μπορεί να δημιουργούν <πρόβλημα> στα παιχνίδια με objectives που θέτουν όρια
στο παιχνίδι λαμβάνοντας υποψη και μένα ως νέο παίχτη θα θελα να πως οτι είναι θεμιτό να μην μας αποκλείετε γιατή από ότι διαπείστωσα στα λιγα παιχνίδια που ήρθα πολλοί από τους παλιούς γνωρίζαν λιγότερα για το σενάριο από και καποιους νέους που γνωρίζαν και τα ψιλά γράμματα ...παίζοντας μαθένουμε και εμείς .Ο καλός airsofter στηρίζει δεν αποκλείει ,βοηθάει δεν σχολιάζει,θυμηθείτε πως ήταν όταν ξεκινήσατε .....και θα θυμειθήτε οτι υπάρχουν περισότερα π μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν .Ας βαλουμε μια τελεία στους τσακωμούς και ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι.Τώρα αν κάνουμε και κανα λάθος ανθρώπινο είναι (αρκεί να μην το επαναλαμβάνουμε)ειδικά εμείς οι νέοι να μην κουράζουμε κιόλας.

ελπίζω να μην παρεξηγηθώ γιατι σας εκτιμώ και προσπάθω να μαθω από όλους σας.

καλή συνεχεια σε όλους μας και καλά παιχνίδια να έχουμε.ευχαριστώ για το χρόνο σασ προκαταβολικά.
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

leonardo sunbird

leonardo sunbird

εχεις δίκιο...αλλα να ξεκαθαρισουμε ποιοι θέλουν τους νεους και ποιοι όχι......
το εβγαλα αλλωστε τελειωσε η περιοδος αντιπυρικης προστασιας........

Whiskey

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  26 Οκτ 2009, 17:02:41 ΜΜ
εχεις δίκιο...αλλα να ξεκαθαρισουμε ποιοι θέλουν τους νεους και ποιοι όχι......
το εβγαλα αλλωστε τελειωσε η περιοδος αντιπυρικης προστασιας........

Ανταποδιδω και συμφωνω απλα ας ειμαστε αυτοι που θα ενωσουν και αυτοι που θα βοηθησουν οσο μπορουν τους πιο νεους ;)

Laetius

Το πιοι θέλουν τους νέους ι όχι δεν με σκοτίζει τόσο όσο να λήξει ι διχόνοια μεταχύ <αδερφών> (όλοι για τον ιδιο λόγο μαζευόμαστε στα πεδία) .Ευχαριστώ για τη στήριξη (και π τρώτε το χρονο σας για να μ απαντήσετε :P)Ελπίζω να λυθεί ι διαμάχη λίαν συντόμως και τα επόμενα παιχνίδια να είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο cu on battlefield  ;D
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Whiskey

Παράθεση από: Laetius στις  26 Οκτ 2009, 18:19:38 ΜΜ
Το πιοι θέλουν τους νέους ι όχι δεν με σκοτίζει τόσο όσο να λήξει ι διχόνοια μεταχύ <αδερφών> (όλοι για τον ιδιο λόγο μαζευόμαστε στα πεδία) .Ευχαριστώ για τη στήριξη (και π τρώτε το χρονο σας για να μ απαντήσετε :P)Ελπίζω να λυθεί ι διαμάχη λίαν συντόμως και τα επόμενα παιχνίδια να είναι το ένα καλύτερο απο το άλλο cu on battlefield  ;D

Για μενα η οποιαδηποτε διαμαχη λυνεται παντα συναινετικα και εφοσον υπαρχει τετοια διαθεση.
Χαιρομαι που βλεπω και απο εσενα τετοια διαθεση και χαιρομαι περισσοτερο που μεσα απο τετοιες ωριμες συμπεριφορες θα μπορουμε συντομα να χαιρομαστε το χομπυ μας ολοι μαζι ενωμενοι.

Τάλων

Α ρε Θάνο....
Μεγάλο πραγμα τα ασπρα μαλλια (χωρις παρεξηγησει) και αυτα που κουβαλουν επανω τους.
ΘΑΝΟ με καλυπτεις απολυτα.
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ROOKIEJO

κανονικα θα επρεπε να σταματησω στο προηγουμενο post αλλα..........
δεν με πειραζει να με θεωρει καποιος που δεν ξερει να διαβαζει, ανιστοριτο η ανορθογραφο ισα ισα που ανακαληψα οτι δεν μου κοβει την ορεξη για ββς και σουβλακια,οπως καταλαβαν καλα οι παρεβρισκομενοι
ειναι αλλο ομως να βγαινει καποιος και να λεει οτι προσβαλω μνημες και τετοια και κυριως χωρις να το τεκμηριωνει
ηθελα να το κανω με πραγματικα πυρα αλλα τα διαμετρηματα εχουν καταργηθει και δεν εβρισκα σφαιρες
σας προσβαλε οτι παιξαμε με μ16?αγοραζω απο τωρα για του χρονου οσα ναγκατ μπερετα καρκανο η μανλιχερ εχετε
απο την αρχη γραφτηκε οτι το σεναριο ηταν ανοιχτο σε συμετοχες ιδεες και βοηθεια.που ησασταν τοτε.?
μαλλον ειχατε παει να καταθεσετε στεφανι στη μνημη τους γιαυτο δεν συνεχιζω
με ποιο δικαιωμα θα βαλω το χερι μου στη τσεπη του καθενος η θα κοψω τον αερα ολων αυτων που θελουν να παιξουν με το να κανω ενα σεναριο για μενα και τον κουκο
μεχρι να αποκτησουμε ολοι με το καλο ,μοντελο για καθε εποχη,οι κανονες πρεπει να προσαρμοζονται στην πραγματικοτητα και οχι το αναποδο.
γιαυτο στο σεναριο που θα ανεβει ,πρωτα ο θεος ,τον απριλη για την μαχη των οχυρων θελω την συμετοχη ολων με ιδεες, εμπειριες ,γνωσεις.
ειναι τιμη μου να παιξω με τους καλλιτερους για να γινω και εγω καλος και να κανω το χομπυ μας καθε φορα και καλυτερο και τις μερες μας πιο ενδιαφερουσες.
σας περιμενω με ανυπομονησια  .
δεν μπορω να το ανεβασω και στα 2 φορουμ γιατι στο ελλας δεν με αφηνει να κανω login.
αν καποιος μπορει να το ανεβασει στο ελλας θα χαιρομουν πολυ γιατι θελω να μαθω με ποιο τροπο προσβαλα και η' να ζητησω συγνωμη γιατι δεν ειχα καμια τετοια προθεση η' να τον στειλω να παει να κουρευτει.
και παλι σας ευχαριστω ολους  

pit k

παιχνηδι θα γινει την κηριακη τελικα?

filakio 8

Καλησπέρα σε όλους μόλις γύρισα απ την δουλειά απ το πρωί και είμαι κομμάτια.
Πραγματικά περίμενα ποτε να γυρίσω σπίτι για κατεβάσω τις φωτό και τα video και να δω άποψης παιχτών απ το σενάριο και πραγματικά καλύτερα να μην τον άνοιγα ποτε τον γα...... τον υπολογιστή.Κάποια παιδιά βάζουν λεφτά-ώρες και χρόνο χωρίς κανένα οικονομικό κέρδος απλά και μονο να περάσουν μια κυριακή μακριά απ τα προβλήματα τις καθημερινότητας.
Είναι κρίμα ρε παιδιά να γίνετε αυτό να ποστάρουμε και να βγάζουμε την χολή μας και να κρίνουμε ο ένας τον άλλον  .Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γνωστη του airsoft ούτε είμαι απ τους καλύτερους παίχτες και δεν μπορώ να καταλάβω με τι κριτήρια βγαίνουν αυτά τα αποτελέσματα.Εγώ θα έλεγα στον φίλο fanioles και στα αλλα παιδιά απ το hellas airsoft βλέπετε πως κάποι έχουν το μεράκι  και την όρεξη να φτιάχνουν παιχνίδια χαλώντας χρόνο και χρήμα γιατί δεν μας δίνετε τις γνώση σας σαν παλιότερη ώστε να βελτιωθούμε και εμείς και να πάει το airsoft μπρωστα.θα προτιμούσα  σαν γνωστες που λέτε ότι είστε του airsoft  να ερχόσασταν σε κάποιο απ τα σενάρια που κάνουμε να παίζατε και ταυτόχρονα να βλέπατε τα οποια λάθη και να τα διορθώναμε.  
Eυχάριστο και συγγνώμη ανά σας κούρασα

Falcon

Παράθεση από: ανθυπασπιστης στις  26 Οκτ 2009, 15:30:51 ΜΜ
το παιχνιδι ηταν ΜΑΤΟ!!!! και χασατε οσοι δεν ηρθατε ας μας τα χαλασε ο καιρος το παιχνδι απλα μαμαγε ;)

Ποιος φοβαται λιγες ψιχαλες?   :D :D

ZINJA

Ακουσα και τι δεν ακουσα!!!!!!Διαβασα και τι δε διαβασα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΛΟΥς ΜΑ ΟΛΛΟΥς

Οσο για τα <<<ποσταρισματα εχω να πω,,,,πως αποτι φαινεται το παιχνιδι<<Αναπαρασταση>>>πετιχε και ας μην το πιστευουν πολλοι!
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σε αντιπαραθεσεις!για μενα ειστε ολλοι ειστε ολλοι αδελφια! ;) ;) ;) ;)
Και τωρα κολαει το τραγουδι<<<<<ΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΕς ΛΕΓΕ>>>>>
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/