25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

vipergr

Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια για το κοπο που εκαναν προκειμενου να ειναι ολα ετοιμα... :D

Προσωπικα για μενα ηταν το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει μεχρι τωρα, αν ηταν και ο καιρος καλυτερος θα μιλαγαμε για υπερπαραγωγη, με τα κανονια και τους ολμους σε πιο λειτουργικους ρολους, αλλα ακομα και ετσι πιστευω οτι οσοι παιξαμε το χαρηκαμε πολυ, και ενας λογος ηταν οτι επρεπε να παιρνεις βημα, βημα τις θεσεις του "εχθρου", και παλι μπραβο παιδια.. ;D

Whiskey

Για μενα ισως το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ...

Τα θερμα μου συγχαρητηρια και για το σεναριο και για την εφαρμογη του. Ενα μεγαλο μπραβο για εκεινους που χαλασαν χρονο - χρημα και υλικα προκειμενου να κατασκευασθουν τα κανονια και οι ολμοι προσφερωντας πραγματικα τα μεγιστα στην ολη ατμοσφαιρα.

Συγχαρητηρια και παλι ... παντα τετοια και καλυτερα.

WAR ANGEL

καταπληκτικο παιχνιδι και σημερα...Τι να πρωτοθυμηθω....
Την καταπληκτικη βροχη που εδωσε ρεστα?
την "ΕΚΔΙΚΗΣΗ" για τον χαμο του Viper γαζωνοντας τους φονιαδες του?
την εξουδετερωση θυλακων αντιστασης με τον αναγεννημενο (sic) Viper?
την καταληψη του ΑΝΣΚ με τον Sapper?
την αμυνα που υποπεσαμε μετα την επιθεση?
το Μ60 με την καταπληκτικη του ταχυβολια?
τις κατασκευες του Jumbo και Ζinja?

ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ...

ΑΛΛΑ...και μερκα δυσαρεστα...
Ο καιρος δεν μας αφησε να παιξουμε λιγο ακομα.
Η καθυστερηση που αποτελει καρκινο για το Hobby μας.Λυπαμε μονο τον συνπαικτη που αναγκαστηκε να φυγει χωρις να ριξει ΒΒ.

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

kostas pap

κι ομως αν εξαιρεσουμε τις στιγμες που εριχνε καρεκλες η βροχη το εκανε ακομη καλητερο
ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παδια που εδωσαν τα μεγιστα ωστε να γινει το παιχνιδι
κ μπραβο σε ολους οσους ηρθαν.

filakio 8

και εγώ απ την μεριά μου να ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν να γίνει αυτό το σενάριο και όλους όσους παίξανε που και αυτή βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί το σενάριο.
και ένα μεγάλο συγγνώμη στο παλικάρι που ήρθε απ το λαγονήσι για να παίξει και δεν τα κατάφερε για κάποιους που επιμένουν να είναι (παλιοημερολογίτες) ;D ;D ;D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

ηταν οντως το καλυτερο παιχνιδι,μπραβο παιδια!!!!!!!
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

leonardo sunbird

ΤΥΧΕΡΟΙ όσοι παρευρέθησαν σήμερα στο παιχνίδι.....
καμμία περιγραφή δε θα ειναι τόσο καλή ωστε να δώσουν, σε αυτους που δεν ήρθαν, να καταλαβουν ότι το σημερινό παιχνίδι
ήταν ένα βήμα  μπροστά ώστε το airsoft να καθιερωθεί επίσημα σαν Αθλημα.

Οι μεγαλες μαχες και η Ελευθερία κερδήθηκαν κατακτώντας εδάφη (και όχι δωμάτια ;) )  

Η μαγεία του Airsoft, σήμερα, στο μεγαλείο της. :)
Η βροχή και ο "εξαιρετικός" καιρός της αναπαράστασης ανέδειξε και απέδειξε ότι υπάρχουν....ΑΝΔΡΕΣ έτοιμοι για Αirsoft. !!!

RookieJO, Jumbo, filakio8 και Zinzja εδειξαν ένα διαφορετικό τρόπο για το οποίο μπορεί να αναπτυχθεί το airsoft.

Jumbo κατοχύρωσε την πατέντα του όλμου, γιατί βλέπω την Magpul να σου κλέβει τα σχέδια.  ;D

Όσο για το παιχνίδι.... , η "παράδοση των οπλών"  ηταν καθαρά για λόγους ακριβείας της αναπαράστασης. ;) ;D
Γιατί με Στρατηγό τον  Leonardo Di Cabrio οχι σημαία δε παίρνατε ,΄Ελληνες, αλλα ούτε το δρόμο δε θα περνούσατε.... ;D ;D ;D ;D ;D

Κύριοι, είστε Αξιοι Συγχαρητηρίων ...ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

Αυτα τα ολίγα.....

Με εκτίμηση
Λεωνίδας Ηλιόπουλος

Σημ. Οι φωτογραφίες Θα αναρτηθούν μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ....... ;)

I Love This Game

MitsoS_O_Yakuza

δεν μπαινω στον κοπο να ξαναδωσω BRAVO και μ@λ@κιες στους γνωστους και φιλους αλλα θα δωσω πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* σε αυτους πολυ απλα χασατε και δεν ηρθατε και χωρις να με νοιαζει για πιο λογο!!απλα δεν ηρθατε με νοιαζει και δεν ζησατε αυτο που ζησαμε και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ περασαμε τελεια και παιξαμε τελεια!!αντε θα μπω στον κοπο καθαρματα!! ενα τεραστιο BRAVO σε ROOKIEJO-JUMBO-ΦΥΛΑΚΙΟ 8 και τελος στον καταπληκτικο ZINJA που αυτος τελικα ακουει και δεν μιλαει για ολα!!παμε ενα χειροκροτημα λοιπον γιατι τελικα υπηρχαν και αντρες σημερα που βραχηκαν και δε το λεω ειρωνικα!!αυτα!!!!φιλε καλε PIT K το PMR σου ρε μ@λ@κ@ καβατζωσα.....στο χρωσταω στην επομενη!!!!μην μπαινετε καν στη διαδικασια να πειτε oi απο δω και κατω το πως και ιδεες αν θα ηταν καλυτερο το σεναριο αν ειχε γινει αλλιως αλλα σχολιαστε αυτο που ζησατε και γουσταρατε!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΣΗΜΕΡΑ Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....θα καταπιω το ΑΚ...Αντε καλη βδομαδα χρονια μου πολλα για αυριο σε μενα και στους συνονοματους και αντε σκεφτητε κανα παιχνιδακι για την επομενη...ΑΑΑ μη ξεχασω και το prive game που δωσαμε μετα οι ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-SAPPER-ROOKIEJO-LOUBAMBOO-LEONARDO SUNBIRD-BERETTAS-ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ με ιδεα του πρωτου εναντιον κατι χοιρινων-αρνιων-τουρσιων-πατατων που φυσικα τους βγαλαμε με ΜΠΑΑΑΑΜ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Powerplant

Το καλύτερο παιχνίδι μακράν!!!!!!Ήρθα ψιλοξενερωμένος γιατί κανείς από τους κολλητούς δεν ήρθε και πιστεύωντας ότι το σενάριο δεν θα προχωρήσει και θα κάνουμε κάτι άλλο που θα καταλήξει σε μπάχαλο. ΣΥΓΝΩΜΗ σε όσους το σχεδίασαν και το εκτέλεσαν γιατί όχι μόνο προχώρησε αλλά ήταν και ότι καλύτερο έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα.
Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα Leonardo Sunbird (και με την νίκη) και χωρίς να θέλω να υποτιμήσω οτιδήποτε και όποιονδήποτε με τέτοια σενάρια αναδυκνείεται όλη η μαγεία, με τακτικές, κίνηση, ομαδικότητα. Kαι σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τους "Ιταλούς" συντρόφους για την ομαδικότητα που επέδειξαν και με βοήθησαν να ευχαριστηθώ το παιχνίδι.
Για τον καιρό νομίζω ιδανικός. Αν δεν έμενα από επιλογέα στο Μ4 θα έπαιζα μέχρι να βραχεί και η κ..............α μου!!!!! Απίστευτη βροχή που μας έβαλε και στο κλίμα.
Πολύ ωραία η κίνηση με την κλήρωση και ας μην ήμουν στην κλήρωση και ας μην κέρδισα. ΜΠΡΑΒΟ!!!
Κανόνια και όλμοι και μόνο που άκουγες να σκάνε σε έβαζαν στην ατμόσφαιρα.
Παιδια δεν ξερω τι αλλο να πω για να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για αυτό που έζησα σήμερα. Να΄στε καλά και πάντα τέτοια.
Grazie amici. Una grande bataglia!!!!

jumbo

λοιπον......εφτασε και η σειρα μου να ποσταρω......καταρχας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου, ειλικρινα, τα παιδια που αψηφησανε τις καιρικες συνθηκες και μας τιμησανε με την παρουσια τους, ευχαριστω τον Βασιλη και τον Γιαννη , για την υπεροχη συνεργασια σε ολα τα θεματα.......και επειδη ως ανθρωπο, καποια πραγματα με θιγουν και με πινγουν,  θα ηθελα να ευχαριστησω.....
ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ HELLASAIRSOFT ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.....
και οπως λεμε και στο χωριο μου της στραβης λολης της φταιν και οι τριχες..
φιλοι συνχωρεστε με για το ξεσπασμα αλλα επρεπε να το το κανω..
το σημερινο σεναριο, προσοπικα αποτελει παρακατηθηκη και σας υποσχομαι στο μελλον και αλλα τετοια σεναρια και κατασκευες, σε πεισμα ορισμενων ανθρωπων , που θεωρουν τους εαυτους τους, σοφους, του airsoft....
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

macee

Παράθεση από: jumbo στις  25 Οκτ 2009, 21:15:44 ΜΜ
ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥ HELLASAIRSOFT ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΛΟΓΟ, ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΕΔΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΑΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.....

Για να καταλάβω είναι αναγκασμένος κάποιος να είναι γραμμένος στα 2 3 5 10 forum που υπάρχουν για να μπορεί να βγάλει μια άκρη το τι γίνεται ή το τι θέλει να γράψει ο κάθε διοργανωτής? Είναι υπεύθυνος ο κάθε διοργανωτής που ανακοινώνει ένα παιχνίδι σε χ forum να δίνει όλα τα στοιχεία.

Όσο για το κόπο πίστεψε με τον σέβονται, δεν είσαστε οι μόνοι που διοργανώνουν μεγάλα παιχνίδια!

Και δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολή να ζητάει κάποιος το post να είναι καλογραμμένο και κατανοητό.

Και επιτέλους σταματήστε να πετάτε κατηγορίες σε αλανταλον forum. Αν έχεις πρόβλημα με κάποια post τότε γράψε στο forum που έχεις το πρόβλημα και όχι σε κάποιο που αυτοί που κατηγορείς ίσως δεν μπορούν να απαντήσουν επειδή δεν είναι γραμμένοι!

Goodspeed

Παράθεση από: macee στις  25 Οκτ 2009, 21:46:08 ΜΜ
Για να καταλάβω είναι αναγκασμένος κάποιος να είναι γραμμένος στα 2 3 5 10 forum που υπάρχουν για να μπορεί να βγάλει μια άκρη το τι γίνεται ή το τι θέλει να γράψει ο κάθε διοργανωτής? Είναι υπεύθυνος ο κάθε διοργανωτής που ανακοινώνει ένα παιχνίδι σε χ forum να δίνει όλα τα στοιχεία.

Όσο για το κόπο πίστεψε με τον σέβονται, δεν είσαστε οι μόνοι που διοργανώνουν μεγάλα παιχνίδια!

Και δεν πιστεύω ότι είναι υπερβολή να ζητάει κάποιος το post να είναι καλογραμμένο και κατανοητό.

Και επιτέλους σταματήστε να πετάτε κατηγορίες σε αλανταλον forum. Αν έχεις πρόβλημα με κάποια post τότε γράψε στο forum που έχεις το πρόβλημα και όχι σε κάποιο που αυτοί που κατηγορείς ίσως δεν μπορούν να απαντήσουν επειδή δεν είναι γραμμένοι!

Εσείς ( κάποιοι από εσάς για να είμαι ακριβής ) του άλλου forum ( hellasairsoft) κάθεστε online στα υπόλοιπα forum και παρακολουθείτε όλα τα θέματα περιμένοντας να γράψουν κάτι για εσάς, ώστε αμέσως να σηκώσετε το λάβαρο και να απαντήσετε με τρόπο που παραπέμπει στους Αμερικανούς που την έχουν δει Σερίφηδες της Γης και ασχολούνται με ότι συμβαίνει σε κάθε γωνιά αυτού του πλανήτη.

Αντί να γράψετε κάτι καλό για όποια προσπάθεια γίνεται, πόσο μάλλον να συμβάλλετε κι εσείς ενεργά με την σοφία σας και την πολυετή εμπειρία σας στο χώρο για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, στέκεστε σε ορθογραφίες και σε αδυναμία επαγγελματικού postαρίσματος απαξιώνοντας κάθε προσπάθεια πέραν του κύκλου σας.

Φτιάχνουμε ένα κουλούρι και εσείς βλέπετε ( ή θέλετε να βλέπετε ) μόνο την τρύπα που έχει το κουλούρι.

Αν αυτές οι συμπεριφορές βοηθούν την ανάπτυξη του Airsoft όπως ευαγγελίζεστε, τότε μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη για την έννοια της ανάπτυξης.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ozymandias

Ορισμενες παρατηρησεις απο καποιον που δεν ειναι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε

Εν προκειμενω ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!

1) Oι του Hellas Airsoft οργανωναν παιχνιδια οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ηξεραν καν τι ειναι airsoft...ξερουν πολυ καλα τον κοπο που χρειαζεται.

2) Kανενας δεν υποβαθμισε την προσπαθεια κανενος. Οι οποιες παρατηρησεις εγιναν οσον αφορα το χαωτικο post του Zinja, το οποιο ηταν επιεικως αδυνατο να διαβαστει (προσωπικα το παρατησα μετα απο 10 γραμμες) και οσον αφορα μερικες ιστορικες ανακριβειες τις οποιες παρατηρησα και εγω ο ιδιος

3) Η ιδεα του να κανει καποιος αναπαρασταση καποιας  ιστορικης μαχης ενω ειναι καλη σαν ιδεα, σκονταφτει στο προβλημα της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Μιλωντας παντα για τον εαυτο μου, θα ξενερωνα απιστευτα να κανω τον Ιταλο του '40 με το Μ4 η το Masada. Οπως φαινεται ειναι κατι που δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλοι οι οποιοι το ανεφεραν, και δηλωσαν οτι δεν θα συμμετεχουν

4) Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να κουναει σημαιακια σε καθε προσπαθεια. Η οποια κριτικη μπορει να επιβραβευει η να επικρινει. και ο οποιος κανει μια τετοια προσπαθεια θα πρεπει να ειναι ετοιμος και για τα δυο. Προσωπικα  θεωρω οτι η κριτικη βοηθαει περισσοτερο την "αναπτυξη του airsoft"  για την οποια ολοι κοπτεστε τοσο απο οτι τα συγχαρητηρια......

Goodspeed

Παράθεση από: Ozymandias στις  25 Οκτ 2009, 22:45:43 ΜΜ
Ορισμενες παρατηρησεις απο καποιον που δεν ειναι ουτε με τους μεν ουτε με τους δε

Εν προκειμενω ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ!

1) Oι του Hellas Airsoft οργανωναν παιχνιδια οταν οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ηξεραν καν τι ειναι airsoft...ξερουν πολυ καλα τον κοπο που χρειαζεται.

2) Kανενας δεν υποβαθμισε την προσπαθεια κανενος. Οι οποιες παρατηρησεις εγιναν οσον αφορα το χαωτικο post του Zinja, το οποιο ηταν επιεικως αδυνατο να διαβαστει (προσωπικα το παρατησα μετα απο 10 γραμμες) και οσον αφορα μερικες ιστορικες ανακριβειες τις οποιες παρατηρησα και εγω ο ιδιος

3) Η ιδεα του να κανει καποιος αναπαρασταση καποιας  ιστορικης μαχης ενω ειναι καλη σαν ιδεα, σκονταφτει στο προβλημα της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ. Μιλωντας παντα για τον εαυτο μου, θα ξενερωνα απιστευτα να κανω τον Ιταλο του '40 με το Μ4 η το Masada. Οπως φαινεται ειναι κατι που δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλοι οι οποιοι το ανεφεραν, και δηλωσαν οτι δεν θα συμμετεχουν

4) Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να κουναει σημαιακια σε καθε προσπαθεια. Η οποια κριτικη μπορει να επιβραβευει η να επικρινει. και ο οποιος κανει μια τετοια προσπαθεια θα πρεπει να ειναι ετοιμος και για τα δυο. Προσωπικα  θεωρω οτι η κριτικη βοηθαει περισσοτερο την "αναπτυξη του airsoft"  για την οποια ολοι κοπτεστε τοσο απο οτι τα συγχαρητηρια......

Μάθε να βάζεις τόνους ( εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μονοτονικό ) γιατί κουράστηκα να διαβάσω το μήνυμά σου.

misericord

Είναι τόσο κρίμα να γίνετε όλο αυτό το νταβαντούρι.

Είμαι σίγουρος ότι και τα 100, στο σύνολό τους, άτομα που κατέβηκαν να παίξουν airsoft με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με το ένα ή το άλλο σενάριο πέρασαν υπέροχα.

Από εκεί και πέρα είναι φοβερό το ping pong ανάμεσα στα forums. Αρχίζει το flame στο ένα forum και συνεχίζεται στο άλλο για το κέρδος των εντυπώσεων.

Κρίμα να κλείνει μια φανταστική Κυριακή, τουλάχιστον έγώ δεν έχω περάσει τόσο καλά όσο καιρό παίζω, με γκρίνια.

Τάλων

Η κριτικη πρεπει να ζητατε και να αποδεχεται.
Διοτι πολυ σωστα αν δεν διαφωνουσαμε δεν θα πηγαιναμε πιο μπροστα.
Ομως και λεω ΟΜΩΣ οταν η κριτικη ειναι κακοπροεραιτη ενοχλει οχι μονο αυτους που την δεχονται αλλα και τους υπολοιπους.
Διοτι η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι τιμια αλλα και να φενεται. ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

jumbo

Παράθεση από: macee στις  25 Οκτ 2009, 21:46:08 ΜΜ

για να ξεκαθαρισω κατι.. η παρουσα αποψη μου υπαρχει και στα τρια φορουμ ωστε να μπορει να μου απαντησει οποιος νομιζει οτι θιγεται...
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Goodspeed

Παράθεση από: misericord στις  25 Οκτ 2009, 23:01:51 ΜΜ
Είναι τόσο κρίμα να γίνετε όλο αυτό το νταβαντούρι.

Είμαι σίγουρος ότι και τα 100, στο σύνολό τους, άτομα που κατέβηκαν να παίξουν airsoft με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με το ένα ή το άλλο σενάριο πέρασαν υπέροχα.

Από εκεί και πέρα είναι φοβερό το ping pong ανάμεσα στα forums. Αρχίζει το flame στο ένα forum και συνεχίζεται στο άλλο για το κέρδος των εντυπώσεων.

Κρίμα να κλείνει μια φανταστική Κυριακή, τουλάχιστον έγώ δεν έχω περάσει τόσο καλά όσο καιρό παίζω, με γκρίνια.

Πολύ χαίρομαι που και εσείς περάσατε καλά. Σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε παιχνίδι στο Σούνιο και να περάσουμε επίσης καλά σε ένα τόσο όμορφο πεδίο.

MitsoS_O_Yakuza

συμφονω απολυτα με misericord και δεν μπαινω στη διαδικασια post στο post γιατι με προσβαλει αφανταστα να μην μπορουμε ολοι μα ολοι να μαζευτουμε σε ενα γ@μημενο πεδιο ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ και να παιξουμε και να κανουμε και τον χαβαλε μας απο το να κανουμε αυτα τα καραγκιοζηληκια το ποιος και που επαιξε καλυτερα και τριχες κατσαρες!!Στην Ελλαδα ζουμε και αντι να ειμαστε ολοι μαζεμενοι που ειμαστε λιγοι στο ειδος το χαλαμε αντι να το φτιαχνουμε και μας περιμενουν στη γωνια καποιοι για να μας κρινουν και εννοω τους ασχετους με το ειδος!!ανεξαρτητος forum-σεναριου-ατομων και απο κληκες πρεπει να μεζευομαστε και να παιζουμε ολοι μαζι!!και να βγαζουμε το αχτη μας εκει face to face και να μενει εκει μεταξυ μας...οχι απροσωπα και πισω απο το pc-nickname-forum-post αν δε καταλαβατε τι εννοω συγγνωμη δε μπορουσα να το κανω πιο λιανα!!(υπαρχει και το ΠΜ!!) αλλη μασημενη τροφη εγω δε δινω γιατι κατανταω γραφικος αν ηδη δε το εχω πετυχει με τα ολιγα που εχω postαρει..αποτι εχω δει ολοι εξυπνοι ειστε και δε νομιζω ναναι αυτος ο λογος που κανετε τη μανουρα αλλα καποιος αλλος που στο τελος μονοι σας-μας θα βγαλουμε-βγαλετε τα ματια σας-μας!!με αγαπη!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Ozymandias

ΠαράθεσηΜάθε να βάζεις τόνους ( εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μονοτονικό ) γιατί κουράστηκα να διαβάσω το μήνυμά σου.

Χαίρομαι που από το post μου σου έμεινε μόνο η έλλειψη τόνων.....