25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Goodspeed

Παράθεση από: Ozymandias στις  25 Οκτ 2009, 23:19:27 ΜΜ
Χαίρομαι που από το post μου σου έμεινε μόνο η έλλειψη τόνων.....

Ήταν το μόνο σημαντικό στο όλο post.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

misericord

Χεχε καλό...
...Λεωνίδα ξέρω τι πας να κάνεις και θα πρέπε να ξέρεις ότι είμαι πολύ πιο έξυπνος από το να μπω σε μια τέτοια συζήτηση.

Χώρος υπάρχει για όλους είμαι σίγουρος. Από εκεί και πέρα όταν το ένα πεδίο είναι busy το άλλο είναι άδειο. Επιλογές υπάρχουν.

Το θέμα είναι ότι παίρνεις ένα πραγματικά καλοπροαίρετο post, και το πας αλλού.
Αρχηγέ είναι κρίμα να το κάνεις αυτό με βάση δικό μου post γιατί δεν νομίζω ότι σου έχω προκαλέσει πρόβλημα.

Μήτσο και όλοι μαζί μπορόυμε να παίξουμε και λίγοι λίγοι επίσης.
Δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα. Αν μια Κυριακή βρεθούμε όλοι μαζί,όλα καλά,  αν πάλι επιλέξει κάποιος πιο κλειστό game πάλι όλα καλά. Στο πανελλήνιο μαζεύτηκαν άτομα που δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί και περάσαμε μια χαρά. Δεν βλέπω γιατί δεν θα μπορούσε να ξαναγίνει. Απλά θεωρώ ότι όλα τα σενάρια δεν είναι για όλους τους παίκτες. Δεν αναφέρομαι σε ικανότητα αεροσφαιριστική. Θεωρώ όμως ότι δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να παίξει ένα σενάριο τύπου role playing όταν ο άλλος κατεβαίνει για να παίξει τις μπίλιες του και να ξεδώσει.

Goodspeed

Παράθεση από: misericord στις  25 Οκτ 2009, 23:24:17 ΜΜ
Χεχε καλό...
...Λεωνίδα ξέρω τι πας να κάνεις και θα πρέπε να ξέρεις ότι είμαι πολύ πιο έξυπνος από το να μπω σε μια τέτοια συζήτηση.

Χώρος υπάρχει για όλους είμαι σίγουρος. Από εκεί και πέρα όταν το ένα πεδίο είναι busy το άλλο είναι άδειο. Επιλογές υπάρχουν.

Το θέμα είναι ότι παίρνεις ένα πραγματικά καλοπροαίρετο post, και το πας αλλού.
Αρχηγέ είναι κρίμα να το κάνεις αυτό με βάση δικό μου post γιατί δεν νομίζω ότι σου έχω προκαλέσει πρόβλημα.

Ξέρεις πολύ καλά ότι μιλάω ίσια, όπως ξέρω ότι είσαι πολύ έξυπνος και δεν προσπαθώ να "σύρω" εσένα προσωπικά που είσαι φίλος μου ή κάποιον άλλο κάπου.

Πρόβλημα ουδέποτε έχεις προκαλέσει και δεν βλέπω το λόγο να θεωρείς το post μου "ύποπτο".

Goodspeed

Παράθεση από: misericord στις  25 Οκτ 2009, 23:24:17 ΜΜ

Μήτσο και όλοι μαζί μπορόυμε να παίξουμε και λίγοι λίγοι επίσης.
Δεν σημαίνει πραγματικά τίποτα. Αν μια Κυριακή βρεθούμε όλοι μαζί,όλα καλά,  αν πάλι επιλέξει κάποιος πιο κλειστό game πάλι όλα καλά. Στο πανελλήνιο μαζεύτηκαν άτομα που δεν είχαν παίξει ποτέ μαζί και περάσαμε μια χαρά. Δεν βλέπω γιατί δεν θα μπορούσε να ξαναγίνει. Απλά θεωρώ ότι όλα τα σενάρια δεν είναι για όλους τους παίκτες. Δεν αναφέρομαι σε ικανότητα αεροσφαιριστική. Θεωρώ όμως ότι δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να παίξει ένα σενάριο τύπου role playing όταν ο άλλος κατεβαίνει για να παίξει τις μπίλιες του και να ξεδώσει.

Έτσι είναι Δημήτρη. Υπάρχουν Airsofters που είναι "All weather" και άλλοι που είναι μόνο για συγκεκριμένες "εποχές" . Κάτι σαν τα ελαστικά  ;D

fanioles

Δηλαδή για καθίστε ρε μάγκες να τα πάρουμε ένα ένα γιατί όταν μου πουλάνε τρέλα φρικάρω.

Θέλετε να πείτε κάτι κύριοι Leonardo Sunbird kai Goodspeed?  Με τις αναφορές στο Σούνιο εκατέρωθεν ?
(μιλάω και για το airsoftcenter και για το hellasairsoftμιας και συνεχίζεται η κουβεντα και στα 2 φόρουμ.

Νομίζω οτι συγκεκριμένα με τους δυο σας υπήρχε κατανόηση σε ορισμένα θέματα.

Αντε να μιλήσουμε ανοιχτά.

Σας έπιασε καίλα που δε παίξατε σε ενα απο τα καλύτερα σενάρια που έχουν γίνει ever? Με τους καλύτερους παίχτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?
Σας είπε κανείς τίποτα που πηγαίνετε και παίζετε στο ξενοδοχείο?
Ετσι θα το πάτε μπροστά το παιχνίδι?
Προς τί η επίθεση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ του hellasairsoft ενώ προφανώς είναι μόνο δυο τρεις αυτοί που σας στεναχώρησαν με τις δηλώσεις τους?? Πείτε τα σε αυτούς.
Το να κάνετε δυσφήμιση ενός φόρουμ ολόκληρου που δεν έχει και οικονομικό συμφέρον τι σας αποφέρει?
(Α ναι ξέχασα! ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ) Αλλα με το Internet και λίγο ψάξιμο όλοι τις βρίσκουν τις άκρες τους οπότε η πίτα σας δε θα μεγαλώσει αποσπόντας χρήστες. (ασχετα που είναι αδύνατον κατι τέτοιο)

Ό,τι είναι να πουλήσετε και να κονομήσετε θα το πουλήσετε ετσι κι αλλιώς.

Είτε οι επιχειρηματίες είτε οι οφελούμενοι μέσω χορηγιών.  

Στα 5 σακουλάκια μπίλιες ή σε κάνα AEG θα μας δείρετε κιόλας!

Παιδιά μην αναλώνεστε με αυτά. "Εμείς" εδώ, και όσοι είμαστε τώρα να μείνουμε, δε μας χαλάει καθόλου. Είμαστε αρκετοί για τα καλύτερα.
Και πολύ απλά μη ξαναποστάρετε ρε παιδιά αν συντρέχει τέτοιο κόλημα. Ουτε παιχνίδια ούτε τίποτα. Ανάγκη δεν έχετε κανέναν. Είστε μια μεγάλη ευτυχισμένη παρέα με πάνω απο 100-150 παίχτες τη φορά.

Δε καιγόμαστε ούτε να βρούμε συμπαίχτες ούτε πελάτες.
Με στενοχωρεί που αναφέρομαι προσωπικά σε δυο παιδία που συμπαθώ αλλα μου φαίνεται αδικαιολόγητη η επιθετικότητα τους.
Κύριοι εσείς με την επόμενη απάντησή σας θα κρίνετε αν θέλετε να είμαστε παρέα ή απέναντι.

Και τελικά αυτό το "κάποιοι" και λοιπές ----------, μας κουράζει εκατέρωθεν. Πείτε τα με το όνομα τους επιτέλους!!

EDIT:  Λυπάμαι, αλλα αυτό είναι και για μένα το τελευταίο πόστ σε αυτό το φόρουμ. Λυπάμαι γιατί είναι το πρώτο που γράφτηκα και έχω φίλους που αν θέλουν μπορούν να με βρούν.  Δε θα σβήσω κανένα πόστ και θα είμαι τριγύρω να παρακολουθώ τα δρώμενα.
Ο λόγος είναι οτι η πλειοψηφία των χρηστών πλέον δε μου ταιριάζει σα παρέα.

misericord

Παράθεση από: Goodspeed στις  25 Οκτ 2009, 23:36:23 ΜΜ
Έτσι είναι Δημήτρη. Υπάρχουν Airsofters που είναι "All weather" και άλλοι που είναι μόνο για συγκεκριμένες "εποχές" . Κάτι σαν τα ελαστικά  ;D

Πραγματικά ελπίζω να καταλαβαίνεις πώς το εννοώ. Σε καμία περίπτωση δεν μιλάω για ικανότητες, αναφέρομαι καθαρά σε ατομικές προτιμήσεις.

Δεν μπορείς να αναγκάσεις κανένα να παίξει σε κάποιο παιχνίδι που δεν του ταιριάζει.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αποφασίζει που και πώς και θέλει να παίξει.

Όσο για το "all weather" πίστεψέ με, ήμασταν όλοι σήμερα με τέτοια βρόχα.

Goodspeed

Παράθεση από: fanioles στις  25 Οκτ 2009, 23:53:26 ΜΜ
Δηλαδή για καθίστε ρε μάγκες να τα πάρουμε ένα ένα γιατί όταν μου πουλάνε τρέλα φρικάρω.

Θέλετε να πείτε κάτι κύριοι Leonardo Sunbird kai Goodspeed?  Με τις αναφορές στο Σούνιο εκατέρωθεν ?
(μιλάω και για το airsoftcenter και για το hellasairsoftμιας και συνεχίζεται η κουβεντα και στα 2 φόρουμ.

Σας έπιασε καίλα που δε παίξατε σε ενα απο τα καλύτερα σενάρια που έχουν γίνει ever? Με τους καλύτερους παίχτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?
Προς τί η επίθεση ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ του hellasairsoft ενώ προφανώς είναι μόνο δυο τρεις αυτοί που σας στεναχώρησαν με τις δηλώσεις τους?? Πείτε τα σε αυτούς.
Το να κάνετε δυσφήμιση ενός φόρουμ ολόκληρου που δεν έχει και οικονομικό συμφέρον τι σας αποφέρει?
(Α ναι ξέχασα! ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ) Αλλα με το Internet και λίγο ψάξιμο όλοι τις βρίσκουν τις άκρες τους οπότε η πίτα σας δε θα μεγαλώσει αποσπόντας χρήστες. (ασχετα που είναι αδύνατον κατι τέτοιο)

Παιδιά μην αναλώνεστε με αυτά. "Εμείς" εδώ, και όσοι είμαστε τώρα να μείνουμε, δε μας χαλάει καθόλου. Είμαστε αρκετοί για τα καλύτερα.
Και πολύ απλά μη ξαναποστάρετε ρε παιδιά αν συντρέχει τέτοιο κόλημα. Ουτε παιχνίδια ούτε τίποτα. Ανάγκη δεν έχετε κανέναν. Είστε μια μεγάλη ευτυχισμένη παρέα με πάνω απο 100-150 παίχτες τη φορά.

Με στενοχωρεί που αναφέρομαι προσωπικά σε δυο παιδία που συμπαθώ αλλα μου φαίνεται αδικαιολόγητη η επιθετικότητα τους.
Κύριοι εσείς με την επόμενη απάντησή σας θα κρίνετε αν θέλετε να είμαστε παρέα ή απέναντι.

Και τελικά αυτό το "κάποιοι" και λοιπές παπαριές, μας κουράζει εκατέρωθεν. Πείτε τα με το όνομα τους επιτέλους!!

EDIT:  Λυπάμαι, αλλα αυτό είναι και για μένα το τελευταίο πόστ σε αυτό το φόρουμ. Λυπάμαι γιατί είναι το πρώτο που γράφτηκα και έχω φίλους που αν θέλουν μπορούν να με βρούν.  Δε θα σβήσω κανένα πόστ και θα είμαι τριγύρω να παρακολουθώ τα δρώμενα.

Χρήστο, κρίμα γιατί από όσα έχουμε πει και από pm και από ένα τηλεφώνημα, είχα σχηματίσει άλλη άποψη για το άτομό σου. Και συνεχίζω να την έχω.

Ξεκαβαλήστε το καλάμι που είστε και οι καλύτεροι Airsofters που είδε και θα δει ποτέ η Ελλάδα. Πλανάστε πλάνην οικτράν. Έχετε μαζέψει αρκετά BBs και έχετε φωνάξει πολλά ΕΞΩ από τους Β' διαλογής ( για εσάς ) συνχομπίστες.

Που είδες εσύ ότι κάηκα που δεν έπαιξα στο Σούνιο σήμερα? Στα @@ μου για να μιλήσω κι εγώ ανοιχτά. Πήγα Hotelάκι εχθές και πέρασα τέλεια. Θα ανεβάσω Public παιχνίδι στο Σούνιο και θα περάσω ακόμα καλύτερα με πραγματικά φιλαράκια σε ένα όμορφο πεδίο.

Ποιά πελατάκια και ποιά BBs ? Άνοιξε κάποιο μαγαζί και δεν το ξέρω ? Αν ναι, πες μου που είναι να πάω για τα εγκαίνια !!

Γιατί δεν μας λες τον λόγο που παίρνεις μεμονωμένη φράση από το post του Jumbo και κάνεις παράθεση δημιουργώντας εντυπώσεις. Οκ σε πήρανε στην ομάδα πιά, χαλάρωσε λίγο τώρα.

Απέναντι εσείς έχετε βάλει από μόνοι σας τους εαυτούς σας επιλέγοντας να απομονωθείτε και να δημιουργήσετε ένα Airsoft γκέτο.

Στη διάθεσή σου για ότι άλλο Postάρεις.

MitsoS_O_Yakuza

εγω πραγματικα θα σας πω την μαυρη μου αληθεια για τα pc και τα posts....χαχααχα καποιοι το ξερετε οτι ειμαι ασχετος απο τεχνολογια και βρισκω η δεν ξερω πως γινεται και δεν μπορω να εχω ΕΥΚΟΛΗ προσβαση αλλα πραγματικα ειναι αυτος ο λογος που postαρω σαυτο το forum και οχι στα υπολοιπα...αν ειναι για προσκληση και φυσικα οποιος θελει να με εχει στο game του μπορει να με βρει.εχω αφησει εγω και καποιοι εχετε κινιτα σταθερα και λοιπα..τεσπα στο θεμα μας τωρα,misericord τελικα μοιαζω με χαζο ε??φυσικα και καταλαβα τι εννοεις και πως το εννοεις..η απαντηση μου ολο το απο πανω  ;D ;D :-* ;D ;D!!φιλε Χρηστο και ολοι οι υπολοιποι που ασχολειστε με π@π@ριες πραγματικα γιατι το κανετε??δεν υπαρχει λογος ξερετε γιατι?δεν προκειται να βγει καποια ακρη ουτε μεση λυση..και κατι αλλο ακομα μην αυτοαποκαληται κανενας καλυτερος-χειροτερος και τετοια μιλαμε καθαρα για ενα χομπι και πραγματικα ΕΓΩ θελω να παει μπροστα γιαυτο και στα post μου μιλαω για συγκεκριμενα θεματα και ξεκαθαρα αλλα δεν μπορω και ολη την ωρα να εξηγω!!αυτα..υπαρχουν και τα πμ ρε παιδια-κινιτα-σταθερα-msn πανικος εεε ρε τεχνολογια σε λαθος εποχη γεννηθηκα και η κορυφη ειναι ωραια..αν και εχει κακοκαιρια...οποιος καταλαβε καταλαβε τι εννοω αλλιως να δει το AVATAR μου για να καταλαβει τι και για ποιο πραμα μιλαω..(αντε να σπασει ο παγος βαρεθηκα)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Goodspeed

Κρίμα που φεύγεις.

Νά σαι καλά και χαιρετισμούς στην Elite του Airsoft   ;D

Θάνος

Εμμμ...διαβάζω καί ξαναδιαβάζω τόση ώρα, μιά εδώ, μιά στο άλλο forum, μιά στο παραάλλο forum καί μετά πάλι εδώ καί μετά στο άλλο καί πάει λέγοντας... :-\

Ξέρετε τι μου έμεινε? Μιά πίκρα...γιατί κι εδώ, όπως καί παντού θα έλεγα (γιά να το γενικεύσω), δεν είμαστε ικανοί γιά να ενωθούμε σε ένα κοινό σκοπό, χωρίς να προσθέσουμε προσωπικά συμφέροντα, είτε οικονομικά είναι αυτά, είτε δημοσιακά.

Ακόμα δεν έγινε σύλλογος καί χωριστήκαμε σε υπο-συλλόγους. Είναι στη φάρα μας φαίνεται η φαγομάρα... :(

Με πίκρα γράφω, χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, γιατί δεν με ενδιαφέρει να πάρω το μέρος κανενός.

Αυτό που ζητούσα σαν νεοφερμένος στο airsoft, όταν το ανακάλυψα καί με δειλά βήματα εισχώρησα, ήταν να γνωριστώ με άτομα του χώρου, με σκοπό να δημιουργήσω φιλίες καί να περνάω όσο μπορώ καλύτερα όποια Κυριακή μπορώ να διαθέσω, κάνοντας αυτό που τελικά άρχισε να μου αρέσει, να παίζω airsoft.

Κύριοι, με κουράσατε...καταντήσατε το airsoft ποδόσφαιρο, που τσακώνονται κάθε Δευτέρα γιά το παιχνίδι της Κυριακής... >:(

Κρίμα...δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο...μακάρι να σας αντέξω λίγο ακόμα, γιατί δεν θέλω να παρατήσω το airsoft τόσο γρήγορα.  :(

Θάνος
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

τελικα καποιος καταλαβε ΑΚΡΙΒΩΣ τι εννοω!! ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΘΑΝΟ!!!!!!!περιττο ηταν να κατσω να τα εξηγησω αλλα τελικα καποιος μπηκε στο κοπο που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ στην ιδια θεση με μενα...ΘΑΝΟ ΣΑΓΑΠΩ...αχχαχαχα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Falcon

Δε παιρνω το μερος καποιου, αλλα πρωτον ποιο ειναι το προβλημα με το ZINJA ο οποιος μαζι με αλλο 1 ή 2 ατομα ηθελε να φτιαξει ενα σεναριο για να μαζευτουν ατομα τα οποια εχουν διαθεση να παιξουν? Μπορει να εχει δυσλεξια, γι'αυτο και το "χαωτικο" post, οσο για τα AEG, που θα βρουν (αρκετοι απο τους airsofters που ειναι και νεοι) ρεπλικες των οπλων που χρησιμοποιηθηκαν στη μαχη του 1940? Και να βρουν, δεν ειναι υποχρεωμενοι να δωσουν λεφτα να παρουν... Τωρα, καποιος ξυπνιος θα μου απαντησει να μη παιξει, και ρωτω γιατι να παρει ποδι αφου ηρθε με καθε καλη διαθεση να περασει ωραια? Λαθη οπως αναφερθηκε εντος και εκτος forum, εγιναν και θα ξαναγινουν, με το καιρο ομως θα μειωθουν...
Μπορει να μην εχουμε την τρομερη ευκαιρια να παιζουμε με τους καλυτερους παιχτες, μαζευομαστε ομως καθε Κυριακη για να διασκεδασουμε, να παιξουμε, να περασουμε ομορφα κι ωραια και σε καθε παιχνιδι εχουμε λιγοτερους τσακωμους και προβληματα. Χαραζουμε τα μονοπατια που θα μας οδηγησουν σε ενα καλο ή κακο μελλον.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.

leonardo sunbird

Και τελικά αυτό το "κάποιοι" και λοιπές παπαριές, μας κουράζει εκατέρωθεν. Πείτε τα με το όνομα τους επιτέλους!!

EDIT:  Λυπάμαι, αλλα αυτό είναι και για μένα το τελευταίο πόστ σε αυτό το φόρουμ. Λυπάμαι γιατί είναι το πρώτο που γράφτηκα και έχω φίλους που αν θέλουν μπορούν να με βρούν.  Δε θα σβήσω κανένα πόστ και θα είμαι τριγύρω να παρακολουθώ τα δρώμενα.

Αυτό ήρ8ε απο copy paste apo HellasAirsoft? σωστα ή κάνω λάθος????? δηλαδή ποσταρισε Ο Χρήστος ένα ποστ χωρίς καμμια συνοχή σε όλο το Θέμα....και χωρίς να καταλαβαίνει καποιος τι εχει ειπωθει και τι οχι ε??/ ΕΥΓΕ!!!!!  ;D ;D ΕΥΓΕ δις !!!!! ;D ;D ;D

I Love This Game

Noob

Παιδια να ζητησω συγνώμη πο δεν ήρθς αλλα στο σπίτι μου το νερο είχε σχιματίσει ποτάμι....

Η αληθεια ειναι οτι το φοβηθηκα μηπως και ακυρωθει και ετσι εγκατελειψα πριν ξεκινησω

Ηδη το μετανιωνω μιας και με βροχη θεωρω οτι ειναι παντα καλυτρο απο εναν ηλιολουστο καιρό...
επιφυλάσομαι ομως για άλλη φορα μεχρι να επισκευασω και τον εξοπλισμο μου μιας και οι μπαταριες μου (3) εχουν εγκαταλειψει και δεν ξερω αν μπορω να τις επισκευασω ή να αγοράσω καινούργιες >:(
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Spartan

To game ηταν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολυ καλο, συγχαρητηρια στους διοργανωτες για κοπο-χρημα-φαντασια τους!
Εχω μερικα γενικα θεματακια που θα θελα να θηξω:

1)Μερικα απ τα games των φιλων zinja,Θανου,filakio,Goodspeed 8 κ.α. μου αρεσαν λιγοτερο γιατι ενω ειχαν objective, για αυτο δεν νιαζοταν σχεδον κανεις αλλα
οι περισοτεροι απλα καμπερωναν μεσα σε κτιρια και ανταλαζαν ατελειωτα bbs!
Με λιγα λογια προτιμω τα games να ειναι πιο milsim και ολοι να τρχουν για το objective!
Θα μου πειτε οτι υπαρχουν πολλα παιδια που θελουν να παιζουν πιο χυμα και για το χαβαλε τους.
Σεβαστο αλλα μηπως αυτο οφειλεται στο οτι δεν εχουν παιξει milsim games η απλα ειναι νεοι στο airsoft?
Μη απαντησει καποιος οτι τα χωνω στους παραπανω κυριους και οτι δεν μου αρεσουν τα σεναρια τους
Αν ηταν ετσι δεν θα πηγαινα σε κανενα(δεν εχω χασει ουτε 1), απλα λεω την ταπεινη μου γνωμη!
Πολλα αλλα θεματα θα θελα να ειναι διαφορετικα αλλα στο ποστ μου δεν θελω να φανει πως κατακρινω τα παιχνιδια των φιλων μου διοργανωτων!
Συντομα η ομαδα μου εχει στα σκαρια να κανει 1 game και θα θελα οταν αυτο γινει να εχουμε την βοηθεια ολων των παλαιοτερων διοργανωτων!

2)ακουω και διαβαζω πολλα τον τελευταιο καιρο για ενα ατυπο "εμφυλιο" που εχει ξεσπασει.
Θα παρακαλουσα ολους να ριξουν τους τονους γιατι ειμαι συγουρος πως ολα ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση μιας και ολες οι πλερες θελουν το καλο του Airsoft!
Ολες οι πλευρες εχουν το δικιο τους πχ:
Ειναι αρκετοι που θελουν να παιζουν prive games γιατι ειναι γνωστοι μεταξυ τους,
μπορουν να οργανοθουν ευκολοτερα και να κανουν πιο milsim games χωρις να εχουν ατομα που παιζουν 1η φορα
με κυνδινο να τους χαλασουν το παιχνιδι!
Ακομα ειναι αλλοι που θελουν να παιζουν public games γιατι εχουν περισσοτερο κοσμο πιο με πιο χαλαρα σεναρια
οπου μπορει να παιξει οποιοσδηποτε και να διασκεδασει!
Ειναι πολλα ακομα επιχειρηματα που θα μπορουσα να γραψω και για τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω πως υπαρχει λογος,
γιατι ολα μα ολα ειναι σωστα!
Το θεμα ειναι 1, να προσπαθησουμε ολοι για την αναπτυξη που πολυαγαπημενου μας αθληματος

Αν παρολα αυτα η εν λογο διαμαχη συνεχιστει, η ομαδα μου(HADES)
δεν θα παρει το μερος καμιας πλευρας μιας και υποστηριζουμε και τις 2!
Ελπιζω να μην παρεξηγηθω, καλα και ασφαλη παιχνιδια να εχουμε!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

pit k

To παιχνιδι της Κυριακης ηταν παρα παρα πολυ καλο.Πιστευω οτι ολοι οσοι παιξαμε το ευχαριστηθικαμε πολυ.
Το μονο που αξιζει να πω Μπραβο σε αυτους που το διοργανωσασνε σε ολους, γιατι αφειερωσανε παρα πολυ απο τον πολυτημο χρονο τους για να παιξουμε εμεις ενα παρα πολυ καλο παιχνιδι.

Πιστευω οι γκρινιες και οι κακιες δεν εχουν χωρο στο χομπι που διαλεξαμε, πρειπει να συναντιομαστε να παιζουμε καλα να διασκαδαζουμε και να θυμομαστε οτι καθε Κυρικη που παιζουμε το κανουμε για να ξεφευγουμε απο τα προβληματα μας και οτι οι πιο πολυ αφηνουμε της οικογενειες μας για να πηγενουμε καπου που θα περναμε καλα.
Θα πρεπει να ειμαστε επισης και παντα στην ωρα που λεμε και να τηρουμε αυστηρα το προγραμα(γιατι ενας συμπεχτης ηρθε απο το Λαγονησι και μεχρι να ξεκηνησουμε εφυγε γιατι αργησαμε να ξεκηνησουμε)ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ.
Αν καποιο σεναριο χρειαζεται προετοιμασια για να ξεκηνησει στην ωρα του να το λεμε πιο νωρις ετσι ωστε να βρισκονται μερικοι εθελοντες να πηγαινουν πιο νωρις να κανουν προεργασια ετσι ωστε να μπορουμε να ξεκιναμε κανονικα.

Σε καποιον Ιταλο εχω δωσει ενα PMR να μου πει ποιος ειναι ωστε την επομενη φορα να συναντηθουμε να μου το δωσει ευχαριστω

Χρονια πολλα σε ολους τους ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ

Whiskey

Παντως αν δεν κανω λαθος ειναι το πρωτο σεναριο στο οποιο βλεπω να γινεται μια τοσο μεγαλη διαμαχη, ασχετη στην ουσια με το συγκεκριμενο παιχνιδι.

Αυτο για μενα σημαινει οτι το σεναριο και το ολο σκηνικο εκανε αισθηση αρα θεωρηται και επιτυχημενο :) :)

Αντε τωρα σταματηστε να τρωγεστε σαν μικρα παιδακια που παιζουν με τα κουβαδακια τους στην αμμο ....  η παραλια ειναι μεγαλη και μας χωραει ολους  ;)

Νέαρχος

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους σχεδίασαν και εκτέλεσαν το παιχνίδι της Κυριακής απο έναν rookie στο άθλημα.
Η αδρεναλίνη στα ύψη, κατάληψη υψώματος, πύρ και κίνηση, συνεργασία και αλληλοκάλυψη των ομάδων είναι λίγα απο αυτά που έζησα και έκαναν την 3ωρη αναμονή να αξίζει.
Η βροχή έκανε το όλο εγχείρημα πιο ρεαλιστικό για το σενάριο που έπαιζε.

Άν και ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε οργανωμένο παιχνίδι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για το άθλημα αλλά και για τους συμπαίκτες μου.
Απλά να πώ ότι το Airsoft απέκτησε ένα ακόμα μέλος.

ανθυπασπιστης

το παιχνιδι ηταν ΓΑΜΑΤΟ!!!! και χασατε οσοι δεν ηρθατε ας μας τα χαλασε ο καιρος το παιχνδι απλα μαμαγε ;)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

ROOKIEJO

καλη βδομαδα σε ολους  και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ.
θελω να ευχαριστησω ολους οσους ηρθαν και αυτους που δηλωσαν αλλα δεν μπορεσαν να ερθουν, για την αποδοχη τους στο πρωτο μου σεναριο.
πρεπει να ευχαριστησω οσους βοηθησαν με την εμπειρια τους τις γνωσεις και τις χορηγιες τους ετσι ωστε να γινει το σεναριο πραγματικοτητα.
τελος πρεπει να ευχαριστησω ολους οσους ασχοληθηκαν με τα γραφωμενα τους και στα 2 φορουμ.
λογω τεχνικου κολληματος θα επανερθω