25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

--------       ----------------------------------------------------------------------------------
--------       ----------------------------------------------------------------------------------
--------       --------
                          --------------------------------------------------------------------------
                          --------------------------------------------------------------------------
--------       --------

------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------

ΕΛΛΑΣ

ROOKIEJO

Παράθεση από: Falcon στις  23 Οκτ 2009, 00:30:12 ΠΜ
Zinja, ακομη να βγαλεις απο τους MLS τον ανθυπασπιστη? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Επισης ξανα λεω, εγω, ο ανθυπασπιστης κι ο Old Navy κατω απο τον τιτλο BLACK HAWK
λιγα με τον ολντ ναιβι ,ειναι  ο αρχηγος των ελληνων τιμης ενεκεν και ειναι μια ομαδα μονος του

transporter

eimai mesa me to Sig 552 kai to glock 26 advance kai tha erthei kai enas filos me to M14 kai to glock 26

Iron Grenadier

Hello Boyzzzzzz
ειμαι και γώ μέσα + 3 ακόμα άτομα
οπλά: 2 mp5j, 1 ump + ότι αγοράσει ο 4ος της παρέας το Σαββατο

Υ.Γ. αυτό θα είναι το πρώτο μας παιχνίδι ever. Ελπίζω να περάσουμε καλά και να κολίσουμε το μικρόβιο!!!
Υ.Γ.2 Ευχομαι να βρούμε τον δρόμο εύκολα. Μην σκάσουμε μύτη ενώ έχει τελειώσει και η μάχη της Κρήτης... 

Teacherdick

Παράθεση από: ZINJA στις  22 Οκτ 2009, 17:08:55 ΜΜ
συγνωμη καλε μου φιλε αλλα θα ειμαι και το σαββατο εκει για περετερω ετιμασιες!μαζι με 4 ατομα ακομα!αν μπορειτε μην πατε με ολο το
συμπαθιο  καλοι μου φιλοι!

Κανένα πρόβλημα.Θα κανονίσουμε να πάμε κάπου αλλού.Ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο παιχνίδι.Καλή διασκέδαση!!!
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Laetius

Παράθεση από: Laetius στις  22 Οκτ 2009, 14:38:31 ΜΜ
Καλημέρα σε όλους !παρών και εγώ για κυριακή+3 άτομα ακόμη
ΟΠΛΑ:AK-47:410FPS
         :M15A4:350FPS
         :MP5:350FPS
         :MP5A8 SHOTGUN:350 FPS
         :L-96WARRIOR:-----(ΠΕZOUN SNIPER?)
         :STUER  AUG :410FPS
         :COMBAT COMMANDER PISTOL:-----
         :2XSPRING PISTOL:<100FPS   
To m15a4 έχει γεμιστήρα 3000bbs
+Μ14 σπρινγκ :250fps
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Hitman

Μετα απο πολυ καιρο και εγω μεσα. Οπλο Μ4 RIS. Να φανταστω οτι shotgun δεν επιτρεπεται

MitsoS_O_Yakuza

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ..ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΣΩ( και αργω εγω τελικα παντα  ;D ;D ;D ;D ;D )
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Bb1

Παιδιά σας ζηλεύω όλους. Καλα να περάσετε. Το Μ733 μου θα πάρει το βάπτισμα του πυρός οταν γίνει game στην Καισαριανή.
Sorry για το off-topic.

alkimaxos

φιλε jinza  ο alkimaxos σε χαιρετα....... την κυριακη θα ειμαι μεσα στο παιχνιδι με το ΜΡ-5 και με οπλο AK-47 sniper μονης βολης..................

leonardo sunbird

Με αφορμή κάποια ποσταρισματα και σχόλια από φίλους συνχομπιστες...με λύπησαν ιδιαιτερα,
διότι δυστυχώς δεν εκτιμάνε και δε σέβονται μία αξιόλογη προσπάθεια ανθρώπων που με κόστος κόπο και χρόνο
συμβάλλουν στην αγάπη όλων μας για το χόμπυ με το οποιο ασχολουμαστε.

Δεν έχει καμμία σημασία αν το σενάριο πετύχει ή όχι...σημασία έχει ότι αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν καποιο όφελος,
παραμερίζοντας οικογενεια/εργασία, προσπαθούν να δώσουν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποιήση στους συμπαικτες τους και συνχομπίστες.

Επιβραβεύω την προσπαθεια τους, Σέβομαι  την προσπαθεια τους, Εκτιμώ την προσπαθεια τους.

Επιτρεψτε μου και μένα να δωσω μία μικρη χαρά στους φίλους Ζινζα, filakio8, Jumbo, RookieJO
με ένα μικρό βίντεο  για το σενάριο της 25ης Οκτ.  που με κόπο εργάζονται να το βγαλουν εις πέρας.

http://www.youtube.com/watch?v=jZ_0w65z0WA

Φιλικά και με Εκτίμηση
Λεωνίδας Ηλιόπουλος!!

queef

Παράθεση από: Falcon στις  23 Οκτ 2009, 00:30:12 ΠΜ
Zinja, ακομη να βγαλεις απο τους MLS τον ανθυπασπιστη? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Επισης ξανα λεω, εγω, ο ανθυπασπιστης κι ο Old Navy κατω απο τον τιτλο BLACK HAWK
Καλά αυτό και με ΡΜ το χουμε πει και στο shoutbox στο άλλο φόρουμ αλλά ο ανθύπας καλά κρατεί στους MLS :o

MitsoS_O_Yakuza

ρε ΛΕΩ nice το video αλλα ξερεις οτι με χαλασαν τα πρασινα γραμματα...  ;D ;D ;D ;D!!εισαι χακερας μεγαλος ε μαυτα τα τρελα video που φτιαχνεις..εμενα μου φαινονται βουνο το πως φτιαχνονται αυτα...(ασχετος απο τεχνολογια)
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

leonardo sunbird

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  23 Οκτ 2009, 18:50:12 ΜΜ
ρε ΛΕΩ nice το video αλλα ξερεις οτι με χαλασαν τα πρασινα γραμματα...  ;D ;D ;D ;D!!

Ολα πρασινα 8α τα βλεπεις Συντομα..... χαχαχαχαχα!!!! ;D ;D

ROOKIEJO

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  23 Οκτ 2009, 18:04:44 ΜΜ
Με αφορμή κάποια ποσταρισματα και σχόλια από φίλους συνχομπιστες...με λύπησαν ιδιαιτερα,
διότι δυστυχώς δεν εκτιμάνε και δε σέβονται μία αξιόλογη προσπάθεια ανθρώπων που με κόστος κόπο και χρόνο
συμβάλλουν στην αγάπη όλων μας για το χόμπυ με το οποιο ασχολουμαστε.

Δεν έχει καμμία σημασία αν το σενάριο πετύχει ή όχι...σημασία έχει ότι αυτοί οι άνθρωποι χωρίς να έχουν καποιο ώφελος,
παραμερίζοντας οικογενεια/εργασία, προσπαθούν να δώσουν ιδιαίτερη χαρά και ικανοποιήση στους συμπαικτες τους και συνχομπίστες.

Επιβραβεύω την προσπαθεια τους, Σέβομαι  την προσπαθεια τους, Εκτιμώ την προσπαθεια τους.

Επιτρεψτε μου και μένα να δωσω μία μικρη χαρά στους φίλους Ζινζα, filakio8, Jumbo, RookieJO
με ένα μικρό βίντεο  για το σενάριο της 25ης Οκτ.  που με κόπο εργάζονται να το βγαλουν εις πέρας.

http://www.youtube.com/watch?v=jZ_0w65z0WA

Φιλικά και με Εκτίμηση
Λεωνίδας Ηλιόπουλος!!

ευτυχως δεν καταλαβαινω για πια ποστ μιλας γιατι δεν ειδα καποια γκρινια σε αυτο το φορουμ για το πρωτο μου σεναριο αλλα με ποστ σαν το δικο σου ειμαι ηδη δικαιομενος .σε ευχαριστω πολυ και ευχομαι να πανε ολα καλα και να περασουμε ολοι καλα

ZINJA

ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 18.00 Μ.Μ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΧΟΡΙΣΜΟς ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΤΑΛΩΝ!

ΘΑ δοθουν πληροφοριες,οι οποιες θα αναφερουν τους  2 ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ,τους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,τις υποχρεωσεις του καθενος και τι θα κανει η καθε ΟΜΑΔΑ.
   ΟΠΟΙΟς ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 18.00 ΜΜ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΙΤΑΛΟς ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥς ΕΙΠΟΛΕΙΠΟΥς!
   Τα ειποληπα το σαββατο το απογευμα!αναμεινατε στο ακουστικο σας! ;D ;D :-*

Στο π.σ ενοουσα μικρα καθαρματακια ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Maleficus

parakalo poli kapoios na me katatopisei dioti einai i proti fora p kanoume ti diadromi ego kai to allo palikari  monoi mas kai den kseroume pos na pame

akousa oti to simeio sinantisis einai 1.5km meta to thriaseio nosokomeio ....
anyone?

ego kai to allo palikari tha figoume apo kallithea

Thanks

P.S(egine kata tin tropopoihsh)
exeis kaneis na dosei ena "oplo" dioti paixtike makakia ?

steilte mou p.m

Powerplant

Maleficus το 2ο σημείο συνάντησης είναι αμέσως μετά την είσοδο του Θριάσιου Νοσοοκομείου, σε άνοιγμα που έχει ΠΡΙΝ τα φανάρια. Από εκεί είναι 10' για το πεδίο. Εγώ θα περιμένω εκεί μέχρι 09:15 (θα δεις ένα κίτρινο ΙΒΙΖΑ) αλλά θα είναι και άλλοι συνχομπίστες. Αν θες στείλε Π.Μ να σου δώσω κινητο για να είσαι πιο ήσυχος.
Μεσα και εγώ με Μ4 S-system. 

queef

παρακαλώ ο powerplantmaster να ενταχθεί στην ίδια ομάδα με την MLS

Whiskey

Whiskey ... με επιφυλαξη ... παρον με G36C στα 365 fps και Hi Cap Magazines .... αν εχει θεση με βαζεις ειτε στην ομαδα μου (HADES) ειτε οπου πρεπει.

Επισης επισημαινω ... εχεις βαλει 2 φορες Spartan και WAR_ANGEL .... ο Zaitsev ανηκει στην HADES ...

Ευχαριστω.