25-10-09 <<ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ <Ο Χ Ι> ΤΟΥ 1940>> ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

οι ETERNALS θα ειμαστε παρων.... ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

pit k

κατι που δεν καταλαβα, δεν θα παιξουν ολοι? αλλα θα γινει κληρωση

ROOKIEJO

Παράθεση από: pit k στις  19 Οκτ 2009, 21:47:05 ΜΜ
κατι που δεν καταλαβα, δεν θα παιξουν ολοι? αλλα θα γινει κληρωση
ολοι θα παιξουν .κληρωση αν θα γινει εχει να κανει με το σε πια ομαδα θα παει ο καθενας.δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να θελει να παιξει και να αποκλειστει για οποιοδηποτε λογο εκτος οριου ηλικιας

dash

η MLS δηλωνει παρων

queef ---> ak CM.039U
dash  --> m14
Cammo   -->h&k416
pete_dask  -->ak 47

ερωτηση.zinja μπορεις να μας πεις το οριο fps για να σου δηλωσω οπλα?

leonardo sunbird

Παράθεση από: dash στις  19 Οκτ 2009, 22:28:43 ΜΜ

πρέπει να ειναι γυρω στα 500-600 fps αν δε κανω λαθος...... :o
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ROOKIEJO

Παράθεση από: dash στις  19 Οκτ 2009, 22:28:43 ΜΜ
η MLS δηλωνει παρων

queef
dash
Cammo
pete_dask

το οριο ειναι 450

vipergr

Μεσα και γω αρα μεχρι τωρα η ομαδα των HADES αποτελειται:

*SPARTAN -MASADA
*WAR ANGEL -G36
*VIPER -M4

ZINJA

Παράθεση από: jumbo στις  19 Οκτ 2009, 20:30:25 ΜΜ
οι ETERNALS θα ειμαστε παρων.... ;D

παρακαλω πολυ ποσα ατομα ειστε και οπλα εχετε με οριο εως 450 και υποπολυβολα εως 350 περιπου για να ξερω και παλι ευχαριστω για τη συμμετοχισας
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ανθυπασπιστης

μεσα και εγω sniper l96 (το οπιο πωλειτε ασχετο) ισως p90, και hi capa 5.1  για πισττολη
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

MitsoS_O_Yakuza

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΜΑΚΕΛΕΙΟ και λεω απο τωρα ενα BRAVO σε εσας που δουλεψατε για αυτο τα υπολοιπα απο κοντα στο πεδιο εκτος και μουρθει καμια καλη ιδεα για συμπληρωση και postaρω νωριτερα!!παντα θελω ναμαι με τους κακους και να θελατε δηλαδη με το AEG που διαθετω αναγκαστικα εκει θα παω και δεν θελω να παρω αλλο αλλα να παιξω μαυτο το μωρο που τοσο μου ελειψε και δεν επαιζα γιατι ηταν αρρωστο και βαρια τραυματισμενο στο νοσοκομειο AEGs αλλα εχει βγει ΤΟΥΜΠΑΝΟ και δεν το αποχωριζομε με τιποτα...ανεβαστε fps ανεβαστε fps επιτελους μαρεσει μαρεσει...εγω ταλεγα παλια...ετσι..ετσι..καιρος ηταν!! ΑΚ και ξερω ψωμι αντε τωρα μη σκασω με καμια ρωσικη στολη (ΝΤΟΧ ασχετο) Λυπαμαι πολυ που θα κανω τους Ιταλους να κερδισουν σαυτο το σεναριο επειδη θαμαι μαζι τους... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Siegfried

Εχώ πιστόλι Luger και κυαλια. Αν επιλεγώ ως αξ/κος θα έχω την δυνατότητα να φέρω άλλο όπλο; Ρωτώ γιατί σε πολεμικές ταινίες ΒΠΠ αξ/κοι μέχρι και το βαθμό του λοχαγού εμφανίζονται φέρουν είτε τυφέκιο είτε με Thompson.

Παράθεση από: ZINJA στις  13 Οκτ 2009, 16:07:27 ΜΜ
< ΟΧΙ >

ΟΡΙΟ 450 fps με απαγορευση εμπλοκης κατω απο τα 10 μετρα
         ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
ΟΛΟΙ και ΟΛΑ τα οπλα παιζουν
Με κτιτηριο την αληθοφανεια
1  ολα τα οπλα παιζουν σε μονη βολη ανεξαρτητως τυπου και μοντελου
εξαιρεση τα mp5 mp40 mp44 sten και tomson που ειναι υποπολυβολα με οριο 350
εξαιρεση τα πολυβολα και οτι εχει διποδο και αυτοματη βολη στο ρολο του οπλοπολυβολου
feroza  

Έχω μπερδευτεί εδώ. Τα mp40 και  mp44 παίζουν και κατα ριπάς; Το mp44 (τουλάχιστον το δικό μου μοντέλο εργοαστασιακά (δεν το έχω μετρήσει ποτέ) δίνει 420 fps. Παίζει βολή κατά βολή ή καθόλου; Θα παρακαλούσα για διευκρίνιση.

Ευχαριστώ

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Siegfried

dash

Zinja στις συμμετοχες εχεις βαλει κατα λαθος τον "ανθυπαστιστη" οτι ανηκει στην MLS.στο λεω για να μην γινει μπερδεμα οταν φτιαχνεις της ομαδες

EDIT: τα bolt action θα παιζουν και αυτα στα 450?

ανθυπασπιστης

BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

queef

Απ'ότι κατάλαβα αυτόματα μέχρι 350φπς.Αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει ο οργανωτής

leonardo sunbird

wx....τι βλέπουν τα ματακια μου ,,,,ο Spartan πηρε masada????? ;D ;D ;D ;D

Θάνος

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  20 Οκτ 2009, 17:23:37 ΜΜ
wx....τι βλέπουν τα ματακια μου ,,,,ο Spartan πηρε masada????? ;D ;D ;D ;D
...μετρημένο 365 fps την Κυριακή.  8)
keep safe distance...

Siegfried

Και ο Νικηφόρος μέσα. Θέλει να είναι στο στρατόπεδο των Ιταλών.

ZINJA

οσοι δηλωσουν σημμετοχη απο τωρα για ιταλοι παει καλως!ολοι οι ειπολοιποι θα πανε με κληρωση με το καλο!
θα μπουνε ολοι <και οι ομαδες> σε μια γιαλα και θα τραβιξω κλυρω!θα ειδοποιοιθητε το σαββατο το απογευμα τι θα ειστε και ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οσους απαντουν στο νυμα για ερωτησης που εγιναν και ολοι μα ολοι απαντησατα σωστα!(μπραβο απο οτι βλεπω υπαρχει συνεργασια)χιλια ευχαριστω!

και αν κανουμε και κανα λαθακι και δεν διεφκρηνησαμε και κατι!<<<<ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ>>>>> ;) ;D ;D ;D :D :D :D :D :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/