Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ! 11-10-09 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Οκτ 2009, 19:11:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sar0toS

re paidia thelo kai ego na ertho poly,mazi me alla 3 atoma..kainourgoi oloi.mporoume na erthoume i einai kleisto game?apo oti eida sto forum einai ok,
alla as m pei kapoios gia sigouria..erxomaste apo kentro kai elpizo na to vroume!einai ligo mperdema etsi opos to kovo  :-\     thanks prokatavolika  ;)

vivident

Παράθεση από: Θάνος στις  06 Οκτ 2009, 17:33:51 ΜΜ
Πιστόλι είναι αυτό?
Υπάρχουν γενικοί κανόνες συμπεριφοράς καί ασφάλειας, οι οποίοι ανακοινώνονται καί πριν από την έναρξη του εκάστοτε παιχνιδιού.
Τα πιό βασικά είναι....
1. Τουλάχιστον γιαλιά προστασίας
2. Τουλάχιστον ένα AEG που να βρίσκεται στα όρια των FPS που ορίζονται σε κάθε παιχνίδι (τα πιστόλια είναι πάντα μέσα)
3. Την κεντρική ιδέα του παιχνιδιού, δηλαδή ότι πάμε γιά να διασκεδάσουμε καί όχι να στεναχωρηθούμε, προσέχοντας την συμπεριφορά μας καί φροντίζοντας γιά την ασφάλεια του εαυτού μας καί των συμπαικτών μας.
αυτά στα γρήγορα.. ;)

μπα... τελικα εβαλε και στα πιστολια περιορισμο ο zinja.

βαλτε με και εμενα με ενα ερωτιματικο

FOX

"Semper Occultus"

Θάνος

Παράθεση από: Sar0toS στις  09 Οκτ 2009, 00:23:59 ΠΜ
re paidia thelo kai ego na ertho poly,mazi me alla 3 atoma..kainourgoi oloi.mporoume na erthoume i einai kleisto game?apo oti eida sto forum einai ok,
alla as m pei kapoios gia sigouria..erxomaste apo kentro kai elpizo na to vroume!einai ligo mperdema etsi opos to kovo  :-\     thanks prokatavolika  ;)
Δεν είναι τίποτα κλειστό, ελάτε όπως είστε...με τα χρόνια σας (18+) καί γυαλιά προστασίας. Έχω βάλει χάρτες με σημειωμένους τους δρόμους πρόσβασης από δύο σημεία Αττική οδό καί Εθνική Αθηνών Κορίνθου.

Παράθεση από: vivident στις  09 Οκτ 2009, 00:45:43 ΠΜ

μπα... τελικα εβαλε και στα πιστολια περιορισμο ο zinja.

βαλτε με και εμενα με ενα ερωτιματικο

Συγνώμη, αλλά πιστόλι με πάνω από 350 fps, δεν λέγεται πιστόλι gbb καί τα ρέστα, αλλά αδερφάκι του magnum, που είχε ο Κάλαχαν στις ταινίες Dirty Harry.  :P ;D
keep safe distance...

vivident

Παράθεση από: Θάνος στις  09 Οκτ 2009, 01:12:51 ΠΜΣυγνώμη, αλλά πιστόλι με πάνω από 350 fps, δεν λέγεται πιστόλι gbb καί τα ρέστα, αλλά αδερφάκι του magnum, που είχε ο Κάλαχαν στις ταινίες Dirty Harry.  :P ;D

στα λογια μου ερχεσαι... με το μαγκνουμ που ειχε ο καλαχαν θελω να παιξω  :P

Falcon

@ΖΙNJA, γιατι με εσβησες απο τις συμμετοχες, ερωτηματικο σου ειπα να βαλεις μονο... :P Για τον OLD NAVY ηταν ακυρο, αλλα ξαναβαλε κι αυτον με ερωτηματικο... :-[ :-[

ZINJA

Παράθεση από: Falcon στις  09 Οκτ 2009, 02:31:33 ΠΜ
@ΖΙNJA, γιατι με εσβησες απο τις συμμετοχες, ερωτηματικο σου ειπα να βαλεις μονο... :P Για τον OLD NAVY ηταν ακυρο, αλλα ξαναβαλε κι αυτον με ερωτηματικο... :-[ :-[

σορυ φαλκον!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ZINJA

ΣΕ κανενα μα κανενα παιχνιδι μου δεν προκιτε να πεξει οπλο και πιστολι πανω απο350 φπς!!!
ΜΟΝΟ στο δασος και αυτο οχι πιστολι πανω απο 350 φπς!
        Αυτο το θεμα τελιωνει εδω παρακαλω! :)
Τα ειπολειπα στο πεδιο! :-* :-* :-*
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΑΦΝΙΚΕς ΕΦΟΔΟΥς ΜΕΤΡΙΣΗς ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ;D ;D ;D ;) :-*
      Παρακαλω πολυ,επειδη θα ερθουνε πολλοι κενουργοι παιχτες ΝΑ ερθουν ολοι στιν ωρα τους για να τα πουμε!
      ολοι μα ολοι οι παλοιοι πρεπει να βοηθησουν τους <νεους> με τις γνωσεις τους πανω στο παιχνιδι!
      ΚΑΛΗ ΜΑς ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;D ;D ;D :D :D :D ;) ;) ;) :D :D :D :D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D :-* :-* :-*

Με Σεβασμο και Εκτιμηση ZINJA._

Ι-4

fanioles

Παράθεση από: vivident στις  09 Οκτ 2009, 01:24:15 ΠΜ
στα λογια μου ερχεσαι... με το μαγκνουμ που ειχε ο καλαχαν θελω να παιξω  :P

Αν εννοείς τα Dan Wesson CO2 είναι πάνω απο τα όρια ακόμα και του woodland.. Μόνο sniper μπορεί να παίξει αυτό..  (λέμε τωρα...)

SAPPER

Παράθεση από: fanioles στις  09 Οκτ 2009, 10:18:11 ΠΜ
Αν εννοείς τα Dan Wesson CO2 είναι πάνω απο τα όρια ακόμα και του woodland.. Μόνο sniper μπορεί να παίξει αυτό..  (λέμε τωρα...)
Ο διοργανωτής του παιχνιδιού αυτού (στην προκειμένη ο ZINZA) ξεκαθάρισε ότι δεν θα παίξει πιστόλι με 350 FPS+ ακόμα και αυτό θα μετρηθεί.

Εγώ προσωπικά θα είμαι εκεί και θα δω τις μετρήσεις και δεν θα επιτραπούν υπερβάσεις.

air-sfiga

Καταδρομεας air-sfigas δηλωνω το παρον[color=][/color]

metallpontios

ZINJA

Παράθεση από: fanioles στις  09 Οκτ 2009, 10:18:11 ΠΜ
Αν εννοείς τα Dan Wesson CO2 είναι πάνω απο τα όρια ακόμα και του woodland.. Μόνο sniper μπορεί να παίξει αυτό..  (λέμε τωρα...)

Παρακαλω πολλυ οποιος δεν ερχεται στο παιχνιδι να μην γραφει στο συγκεκριμενο νυμα._
ευχαριστω το φιλο ΣΑΠΠΕΡ που με καληψε πληρως και ευχαριστω που τη κυριακη θα με βοηθησει να διεκπερεωθει το παιχνιδι ποιο σωστα!
Σαν διοργανωτης εγω αποφασιζω τι θα γινει,πως θα γινει,αν θα γινει,τι θα γινει.νομιζω πως δεν ειμαι παραλογος και οτι παιχνιδι εχω κανει ηταν και θα ειναι με μιδαμινα παρατραγουδα!

Εκ τον προτερων ευχαριστω το ΘΑΝΟ για καποια πραγματα που θα φερει για το παιχνιδι!σλουπ σλουπ <καμεια καλη φωτογραφε,απο το καλο προφιλ>
το ιδιο, και τον κολλυτο μου ΦΙΛΑΚΙΟ 8 για το μετρητη <οπλων>
το ιδιο και τον φιλο ΣΑΠΠΕΡ για τη βοηθεια για τη μετρηση των <οπλων>
Και βασικα ολους οσουν θα παρεβρεθουν και θα παιξουν,αλλα και οσουν θα ερθουν να δουν!ευχομαι και παλι καλο παιχνιδι!

Ι-4

Neronas

Παιδιά μπορεί κάποιος να μας πάρει μαζί του προς ελευσίνα?(Εγώ και ένας φίλος μου)?Ευχάριστο εκ των προτερων
The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his...

lizard

kalispera kai apo emena!!! mias kai teleiwnei h antipyrikh periodos eipa na dokimasw an douleyoun akoma ta opla mou!!! opote opws katalavainete eimai kai egw mesa gia thn kyriakh!!! aaaaaaaaaa kai gia na mhn ksexniomaste... mesa einai kai o JIM kai o GENERAL!!!! eipame na kseskouriasoume ligo ths kleidwseis mas!!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

Predator

Καλησπερα,για το παιχνιδι μεσα Predator και Maleros.

Haroth

batista

ola ok batista +nikos +4 atoma omada come back bale sto batista alla 5 atoma
BATISTA

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

FrankCastle

This is not a revenge!
This is a Punishment!