Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ! 11-10-09 ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Ξεκίνησε από ZINJA, 05 Οκτ 2009, 19:11:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Powerplant

μέσα ο powerplantmaster και ο mav620. Τελικά θα παίξει και το δάσος;

Θάνος

Παράθεση από: queef στις  07 Οκτ 2009, 17:00:13 ΜΜ
Όλα όσα είπαν πριν τα παιδιά και το σημαντικότερο,να είσαι πάνω από 18 χρονών(ημ.γεννησης 11-10-91 και νωρίτερα για το συγκεκριμένο παιχνίδι :))
+1
...έπρεπε να αναφερθεί σαν νο1 κανόνας, παράληψή μου...τα ευκόλως εννοούμενα βλέπεις...(αστεύομαι φυσικά, γιά να δικαιολογηθώ)  ;D...πρέπει να αναφέρεται πάντα καί πριν απ' όλα τα άλλα. Σωστός!  ;)
keep safe distance...

kostas pap

καλησπερα κ απο εμενα!το καταφερα το ρεπο οποτε δεν το χανω το παιχνιδι.!μεσα κ εγω.

atmos83

Καλησπέρα παιδιά!
Αρχάριος είμαι και εγώ - πρώτη φορά θα έρθω.
Καταρχάς ήθελα να ρωτήσω αν αρκεί που το αναφέρω εδώ, ή πρέπει να το δηλώσω και κάπου αλλού ότι είμαι μέσα για το παιχνίδι.
2ον : Θέλει και ένα φιλαράκι μου να έρθει, δεν έχει όμως όπλο. Παίζει να νοικιάσει από κάπου; Ή να περισσέψει κανένα στο πεδίο;
Τέλος, άν κάποιος έρθει από Αττική Οδό, σε ποιά έξοδο βγαίνει; και που πάει μετά;
(κατατοπιστικός ο χάρτης και οι οδηγίες που έχετε, μόνο όμως για όσους έρχονται από Σχιστό.)

Θάνος

Καλησπέρα καί καλώς ήρθατε στην παρέα μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Δεν χρειάζεται να το αναφέρετε-δηλώσετε αλλού, εδώ αρκεί, αλλά κι εδώ να μην το αναφέρετε δεν χάλασε ο κόσμος.  ;)
Το φιλαράκι σου μπορεί να έρθει αρκεί, 1. να είναι 18+ γιά να μπορέσει να παίξει (αλλιώς μένει θεατής), 2. να έχει γυαλιά προστασίας (χωρίς αυτά ούτε γιά θεατής δεν μένει), όσο γιά AEG δεν νοικιάζονται, αλλά πολλές φορές έχουν δανείσει οι φίλοι που έχουν παραπάνω από ένα. Το τελευταίο βέβαια δεν είναι κανόνας, αν κάποιος έχει παραπανίσιο καί θέλει να του το δανείσει, έχει καλώς, αλλιώς θα μείνει απλός θεατής καί μαθητής στο θεωρητικό στάδιο.  ;)
Ο χαρτης από Ατιική οδό μεριά..σε λίγο.  ;)

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1#JnJ0cD1wb3MucWJiaDNmano4eGQ3X25lYXIrTWFqb3IrUm9hZCUyYytHcmVlY2VfX19lXyU3ZXBvcy5xYm41ZnhqeXd0eHNfTG9jYXRpb24rMl9fX2VfJnJ0b3A9MCU3ZTA=

Η διαδρομή που επέλεξα είναι ο πιό σύντομος "χρόνος" καί δείχνει από Μαγούλα (έξοδος από Αττική). Ο άλλος είναι λίγο μπέρδεμα καί δεν στον προτείνω γιά την πρώτη επίσκεψη.  ;)
keep safe distance...

MitsoS_O_Yakuza

atmos83 welcome και ολα θα πανε καλα μην μου τρελενεσαι!!θασαι στο ΘΡΙΑΣΙΟ το νοσοκομειο στο περιπτερο μπροστα κατα τις 10:15 το πολυ μαζι με το φιλαρακι σου και μεινε και ησυχος για το AEG και δεν θελω νακουω μ@λ@κιες για ενοικιαση και τετοια εδω δεν ειναι PAINTBALL. Τεσπα οπως ειπαμε νασαι εκει στο περιπτερο απεναντι απο το ΓΡΗΓΟΡΗΣ μικρογευματα και ολα θα πανε καλα... ;D ακου προσεκτικα τι λεει ο ΘΑΝΟΣ και αν δε σαρεσει οτι λεει θα τον περιποιηθω καταλληλα.... :-*
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Θάνος

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  08 Οκτ 2009, 00:09:27 ΠΜ
atmos83 welcome και ολα θα πανε καλα μην μου τρελενεσαι!!θασαι στο ΘΡΙΑΣΙΟ το νοσοκομειο στο περιπτερο μπροστα κατα τις 10:15 το πολυ μαζι με το φιλαρακι σου και μεινε και ησυχος για το AEG και δεν θελω νακουω μ@λ@κιες για ενοικιαση και τετοια εδω δεν ειναι PAINTBALL. Τεσπα οπως ειπαμε νασαι εκει στο περιπτερο απεναντι απο το ΓΡΗΓΟΡΗΣ μικρογευματα και ολα θα πανε καλα... ;D ακου προσεκτικα τι λεει ο ΘΑΝΟΣ και αν δε σαρεσει οτι λεει θα τον περιποιηθω καταλληλα.... :-*
Έχω την (λανθασμένη ελπίζω) εντύπωση, ότι βαρέθηκες να βλέπεις τον εαυτό σου σε φωτογραφίες.  :-*
keep safe distance...

leonardo sunbird

Mη τον Θανο Ταρατε.... εγω θέλω καμμια μερα να σκασει ο Θάνος στο πεδιο χωρις τη φωτογραφικη του μηχανη να σας πιασει ολους καταθλιψη... ;D ;D ;D

Rogue

Μιτσο ειναι καιρος να βγαλεις τη συγκεκριμενη φοτο που εχεις για avatar. αντε bravo. 8)

ZINJA ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ και να μην ξεχασεις τα εκλερακια  ;D
Drive it like you stole it

ZINJA

Παράθεση από: powerplantmaster στις  07 Οκτ 2009, 18:54:57 ΜΜ
μέσα ο powerplantmaster και ο mav620. Τελικά θα παίξει και το δάσος;

και βεβαια θα πεξει!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

leonardo sunbird

Παράθεση από: Rogue στις  08 Οκτ 2009, 03:08:44 ΠΜ
Μιτσο ειναι καιρος να βγαλεις τη συγκεκριμενη φοτο που εχεις για avatar. αντε bravo. 8)

Θα συμφωνησω και εγω...οχι επειδη ειμαι Παναθηναικος αλλα ενας καλος Airsofter σαν τον Δημητρη πιστευω οτι το συγκεκριμενο avatar του μειωνει τον τιτλο του καλου airsofter ... ;) ;D

Με αγαπη  :-*

Λεωνιδας

Jumaru

L-96 WELL BLACK.
SCOPE 3X-9X.
0.28BB's BLACK

xmmmm...?<A HREF=http://www.userbars.com>

Siegfried

Attila

παιδια μαλλον θα ερθω και εγω με αλλο ενα ατομο. παντως βαλτε με με ερωτηματικο.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! και μην το ξεχασω!!!!! ZINZA πολυχρωμος και οτι επιθημεις!
και σου ευχομαι την κυριακη ολα τα ββ'ς πανω σου!!!!!
ετσι για το χροννια πολλα......
Killing is my bussines... And bussines is good!!!

batista

eimai kai egw mesa gia to paixnidi are allani zinja epistrefw dunamika batista 4 ever
BATISTA

ΧΕΙΡΩΝ

Χαίρεται!..Μετά απο καιρό θα ειμαι παρών!..με εγκάρδιους χαιρετισμούς,πάντα ψηλά τα πράσινα μπερέ!!...  8)
Μηδέν 'Αγαν

atmos83

Καλησπέρα παιδιά, και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
Υπολογίστε εμένα και ένα φιλαράκο μου.
Ραντεβού στο περίπτερο!

ανθυπασπιστης

BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

pit k

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Θα ειμαι και με αλλα δυο ατομα