27/09/09 "Operation: Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Θάνος, 27 Σεπ 2009, 20:00:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Οι φωτογραφίες  είναι τοποθετημένες σε χρονική σειρά.

Παρακαλείται όποιος κύριος δεν επιθυμεί να εμφανίζονται οι φωτογραφίες του, να με ενημερώσει με π.μ. γιά να τις αφαιρέσω.

Ευχαριστώ.
:)

keep safe distance...

leonardo sunbird

ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Οι φωτογραφίες "ψήνωνται"  

Παρακαλείται όποιος κύριος δεν επιθυμεί να εμφανιστούν οι φωτογραφίες του, να με ενημερώσει με π.μ.

Ευχαριστώ.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

\.......τιν ψηνωνται δηλαδη, παω να δω την ΤΡΥΦΥΛΛΑΡΑ και επιστρεφω νικητής και με περισσοτερη ορεξη,,,,, ;D ;D ;D

see u guys!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Θάνος

αχαχαχχα....βρε βαριο...τέτοιε.. μην σε πω, ακόμα καί δικό σου κείμενο βαριέσαι να βάλεις? δεν παίζεσαι...ζηλιάρη!!!!  :P :P ;D ;D
keep safe distance...

vagelis521

για αλλη μια φορα ζωγραφια.....ρε καλα λεω εγω να σε στειλω penthouse-playboy..να κανουμε χρυσες μπαζες και να εχουμε και υα γκομενακια μας.οι ελευθεροι παντα ε!!!

dash

καταπληκτικες φωτογραφιες θανο ευχαριστουμε.αναμενουμε και του leonardo

Goodspeed

Για "αθάνατος" μιά χαρά φωτογραφίες τράβηξες  ;D  ;D

Με γειά τα μάτια σε όποιον σε είπε αθάνατο ρε φίλε....  ;)

Thank you once again.....
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

leonardo sunbird

0-1 σε λιγα λεπτα  ανεβαινουν στον αερα 0-1 οι φωτος 0-1 βγήκαν πολυ ωραιες 0-1 και οσοι δεν θελουν 0-1 να εμφανιστουν στις 0-1 φωτος παρακαλω στειλτε μου 0-1 πμ.

0-1 εχετε βγει 0-1 ολοι 0-1 μοντελακια 0-1 αυτα τα ολίγα 0-1 ...υπομονή 0-1

φιλικά 0-1
Λεοναρδος 0-1

Goodspeed

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  28 Σεπ 2009, 00:32:14 ΠΜ
0-1 σε λιγα λεπτα  ανεβαινουν στον αερα 0-1 οι φωτος 0-1 βγήκαν πολυ ωραιες 0-1 και οσοι δεν θελουν 0-1 να εμαφνιστουν στις 0-1 φωτος παρακαλω στειλτε μου 0-1 πμ.

0-1 εχετε βγει 0-1 ολοι 0-1 μοντελακια 0-1 αυτα τα ολίγα 0-1 ...υπομονή 0-1

φιλικά 0-1
Λεοναρδος 0-1

Γελάσαμε πάλι.... χα χα χα.....  >:(
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

jumbo

Παράθεση από: Goodspeed στις  28 Σεπ 2009, 00:34:59 ΠΜ
Γελάσαμε πάλι.... χα χα χα.....  >:(

αστα παιδια να χαρουνε λιγο..............χρονια ολοκληρα στην πικρα ειναι......... ;D ;D ;D
τι να πω για τις φοτογραφιες ; ως συνηθως απιστευτες...... ;D ;D ;D
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

MitsoS_O_Yakuza

ΘΑΝΟΝΤΑ οπως λεμε ΑΡΧΟΝΤΑ πολυ ωραιες οι φωτο περιμενω να δω και τις υπολοιπες απο τους ψευτοφωτογραφους... ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

SCUBA

μπραβο για τις φωτο. τελειες,καλη δουλεια!! παντα τετοιες!
ΤΟ "ΤΕΛΟΣ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!!!!!!!!!!  Ο.Υ.Κ.

Shooter

A,ρε συνονοματε Θανο,οτι και να πουμε λιγο θα ειναι..Απλα χαιρομαστε που εχουμε εναν φωτογραφο και συμπαιχτη σαν εσενα!

queef

ωραιες φωτογραφίες αλλά τι γίνεται με τις άλλες που τραβήχτηκαν κατα τη διάρκεια του 2ου παιχνιδιού;

leonardo sunbird

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  28 Σεπ 2009, 14:15:27 ΜΜ
ΘΑΝΟΝΤΑ οπως λεμε ΑΡΧΟΝΤΑ πολυ ωραιες οι φωτο περιμενω να δω και τις υπολοιπες απο τους ψευτοφωτογραφους... ;D ;D
Ανεβαινουν σε 0-1 λεπτα! εεεε....συγνώμη σε 10 ήθελα να πω  ;) ;D ;D

leonardo sunbird

Ετοιμα τα φιγουρινιαααααααα.............

akridas07

Λεωνίδα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, άστο καλύτερα δεν το κατέχεις το συγκεκριμένο άθλημα.  ;)

leonardo sunbird

Παράθεση από: akridas07 στις  28 Σεπ 2009, 18:56:39 ΜΜ
Λεωνίδα, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, άστο καλύτερα δεν το κατέχεις το συγκεκριμένο άθλημα.  ;)

Αμεσως εσυ... αν εννοεις για την καθυστερηση ..εχω προβλημα στην συνδεση >:( >:(..... αν εννοεις στις φωτος,,,ΦΥΣΙΚΑ!!!

Θανος ΔΕ θα γίνω ΠΟΤΕ !!!!  ;D ;D

Powerplant

Μπράβο και ακόμα μια φορά ευχαριστώ για τις ωραίες φωτογραφίες και στον leonardo και στον Θάνο αλλά και για τον χρόνο που ξόδεψαν για να τις "ανεβάσουν" για να πλουτίσουμε εμείς το αρχείο μας.

Θάνος

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  28 Σεπ 2009, 19:03:33 ΜΜ
Αμεσως εσυ... αν εννοεις για την καθυστερηση ..εχω προβλημα στην συνδεση >:( >:(..... αν εννοεις στις φωτος,,,ΦΥΣΙΚΑ!!!

Θανος ΔΕ θα γίνω ΠΟΤΕ !!!!  ;D ;D
..είσαι όμως σε καλό δρόμο.  :P ;D
Ευχαριστούμε Λέων γιά τις φωτογραφίες, ευχαριστώ καί τα παιδιά γιά τα καλά λόγια, αν καί δεν ήτανε η μέρα μου θα έλεγα..την επόμενη φορά ελπίζω σε καλύτερες καί περισσότερες.  :)
keep safe distance...

mirrage

Παιδιά κάποιος τραβούσε φωτογραφίες και κατά το δεύτερο  παιχνίδι.
Έχουν ανεβεί αυτές η αυτές που βλέπουμε υπάρχουν μοναχα?