27/09/09 "Operation: Enigma Device" - Ελευσίνα

Ξεκίνησε από Θάνος, 27 Σεπ 2009, 20:00:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παράθεση από: mirrage στις  28 Σεπ 2009, 20:24:20 ΜΜ
Παιδιά κάποιος τραβούσε φωτογραφίες και κατά το δεύτερο  παιχνίδι.
Έχουν ανεβεί αυτές η αυτές που βλέπουμε υπάρχουν μοναχα?
Εγώ δεν έχω άλλες, σόρρυ.  :(
keep safe distance...

WAR ANGEL

Εδω θα βρητε τις φωτογραφιες του δευτερου παιχνιδιου απο τον κ. Greco της H.A.DE.S
Eυχαριστω

http://www.hades.hac-virtual.org/index.php?topic=149.msg1225;topicseen#new

Τάλων

φιλε WAR ANGEL το link που εχεις καντο να μας στελνει στις φωτο χωρις αλλες εργασιες pls :'( :'( :'( :'( :'(
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

leonardo sunbird

Αυτές μου αλλαξαν την πίστη σαν να μην ηθελαν να φορτωσουν......... ;D

ΟΥΦ...επιτέλους ..... ΤΗΕ ΕΝD !!!!!! TEΛΟΣ!!!!!!

dash

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  28 Σεπ 2009, 20:36:59 ΜΜ
Εδω θα βρητε τις φωτογραφιες του δευτερου παιχνιδιου απο τον κ. Greco της H.A.DE.S
Eυχαριστω

http://www.hades.hac-virtual.org/index.php?topic=149.msg1225;topicseen#new
μου βγαζει αυτο "An Error Has Occurred!
The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you."

θα δοκιμασω να επικοινωνησω με τα παιδια στο site

queef

Εγω έκανα ένα λογαριασμό εκεί περιμένω το εγκριτικό εμαιλ για να δω αν μπορω τότε να τις δω 8)

dash

Παράθεση από: queef στις  28 Σεπ 2009, 21:12:10 ΜΜ
Εγω έκανα ένα λογαριασμό εκεί περιμένω το εγκριτικό εμαιλ για να δω αν μπορω τότε να τις δω 8)
εχω κανει λογαριασμο .γιαυτο με προβληματιζει που μου το βγαζει αυτο
(τελος το off topic)

leonardo sunbird

Ζητω συγνώμη από τους φίλους της ΗΑDES αλλα θα τις ανεβασω εγω...αν για καποιο λόγο δεν επιθυμουν να υπαρχουν εδω στειλτε μ ενα πμ να τις κατεβασω.......

Πνευματικά Δικαιωματα by Greco of HADES!!!!!!

MitsoS_O_Yakuza

ωραιες και του Leonardo και των παιδιων απο τους HADES ενα τεραστιο BRAVO για τον κοπο σας
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

liongreek

No problem με τις φωτο, sorry για το πρόβλημα με το site, απλά κρατάμε λίγο την εγγραφή για το φόβο των bots...θα τοποθετήσουμε κάποιο τμήμα για φωτογραφίες σε public μέρος...

thanks to leonardo για την εξυπηρέτηση!

Ozymandias

Το παλικαρι με το storm ας μου στειλει ενα ΠΜ, οποιος ειναι, να μιλησουμε για το συγκεκριμενο AEG, αν ειναι καλο, κτλ....μου αρεσει πολυ και σκεφτομαι να το αγορασω

gkogkos

wrea perasame paidia kai aytin ti kiriakh,alla o aeras ma ta xalase,kai ei foto htan wreais,mpravo paidia!!!!!!

Spartan

Οχι ρε φιλε leonardo, δεν εχουμε κανενα προβλημα, ισα ισα μας εβγαλες απ τον κοπο να τις ανεβασουμε εμεις!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Greco

Δεν ξέρω ποιός ήταν αλλά εμένα μου άρεσε η εμφάνιση του τύπου με τη balaclava και τα civilian ρούχα που σημαδεύει με το handgun στη τελευταία φωτογραφία.

Με έκανε να σκεφτώ σενάριο με τρομοκράτες-ληστές QCB φάση μέσα σε κτίριο με ομήρους και από έξω έφοδο από ομάδα ειδικών δυνάμεων. Για δουλεύτε το στο μυαλό σας.

leonardo sunbird

Παράθεση από: Greco στις  29 Σεπ 2009, 10:55:39 ΠΜ
Με έκανε να σκεφτώ σενάριο με τρομοκράτες-ληστές QCB φάση μέσα σε κτίριο με ομήρους και από έξω έφοδο από ομάδα ειδικών δυνάμεων. Για δουλεύτε το στο μυαλό σας.

H T.A.S ειδικευται και στην εξουδετερωση τρομοκρατων και ληστων ...οι παρακατω φωτος Greco ισως σε πεισουν  ;D ;D ;D

Don't ever mess with us...We Are TAS... ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

liongreek

Η "μπέμπα" είναι μέρος του σεναρίου;

Αν ναι, ποιος πληρώνει το βάψιμο μετά...

leonardo sunbird

ποιο βαψιμο πλακα κανεις? οποιος τολμησει και μας ζητησει και τα ρεστα υπαρχει μυστικη ομαδα στην TAS που σε εξολοθρευει στο δευτερολεπτο......
ειναι η υπομοναδα ειδικων αποστολων της TAS "Black Eagles"

Προς γνωση και συμμορφωση!!!! ;) ;) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Whiskey

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  29 Σεπ 2009, 19:48:39 ΜΜ
ποιο βαψιμο πλακα κανεις? οποιος τολμησει και μας ζητησει και τα ρεστα υπαρχει μυστικη ομαδα στην TAS που σε εξολοθρευει στο δευτερολεπτο......

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι αδερφε ... πρεπει να συνεργαστουμε εμεις οι δυο :) :) :)

Θάνος

πάντα έλεγα, ότι η T.A.S. πρέπει να κρύβει έναν άσσο στο μανίκι της!

.....τελικά, ήταν τρείς...  :P
keep safe distance...

SAPPER

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  29 Σεπ 2009, 19:48:39 ΜΜ

Λοιπόν τα ρέστα μου, τις θέλω και τις 3  ;D