Ερωτηση Νο.4

Ξεκίνησε από Scharfschütze, 26 Σεπ 2009, 13:55:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Scharfschütze

Να ρωτησω? (παλι  ;D )

Εχω το g-36K με ενσοματωμενη διοπτρα 3χ

http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_29&products_id=668

οσο και αν την ρυθμισα, η πορεια της μπιλιας παει πιο δεξια (για λιγο) και λιιιγο πιο πανω απο την γραμμη

Το εχω συνηθησει, αλλα ειναι προβλημα αυτο  ???

Αν ναι τι μπορω να κανω  ???

Thanks  ;)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Dadias

ρύθμισμα hop-up, αν συνεχίζει να το κάνει (μια ερώτηση στα πόσα μέτρα παίρνει κλήση?) άλλαξε το λαστιχάκι του hop-up (max. 10euro) και αν θέλεις μία βασική αναβάθμηση που θα σε βοηθήσει στην ευστοχεία είναι αλλαγή κάννης με μία ακριβείας

Scharfschütze

Δεν περνει κλιση η βολη αλλα η διοπτρα "δεν μου τα λεει καλα" 

Dadias

Παράθεση από: Scharfschütze στις  26 Σεπ 2009, 13:55:35 ΜΜ
οσο και αν την ρυθμισα, η πορεια της μπιλιας παει πιο δεξια (για λιγο) και λιιιγο πιο πανω απο την γραμμη

μα εδώ άλλο γράφεις..!  :D :D τέλος πάντων, φίλε μου ρύθμισε το Hop-Up σου και το σκοπεύτικο ,μην περιμένεις να σου πάρει κανένα 5 λεπτο μόνο, θέλει λίγο παραπάνω

Scharfschütze

Εννοω στο σκοπευτικο φενεται ετσι , οχι οτι ειναι ετσι η πορεια της μπιλιας  ;)

fanioles

Αυτο είναι το κλασσικό φαινόμενο της διόπτρας λόγο της μεγεθυνσης.
Αυτη τη μικρή κούρμπα που κάνει απο το hopup η απο τον αερα η μπίλια, τη βλέπεις ενοχλητικά μεγενθυμένη απο τη διόπτρα σου.
Το είχα αντιμετοπίσει κι εγώ και γι αυτό δε χρησιμοποιώ διόπτρα.
Και εμπειρικά μπορώ να σου πώ πως δε σου χρειάζεται. Αντε σε sniper αλλα και πάλι οι αποστάσεις είναι τετοιες που μαλον αχρηστη είναι και πάλι.
Αν εχεις ενα καλό red dot που να φαίνεται καλά με το φώς του ήλιου σε εξωτερικό χωρό και ασχοληθείς λίγο να το ρυθμίσεις, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Βάλε ενα μακρυνό στόχο και μόλις βαρέσεις και δεις τη μπίλια σου να πηγαίνει αλλου γι αλλου, βγάλε το ματι  σου απο τη διόπτρα και θα δείς που πραγματικά πάει η μπίλια.   ;)

Scharfschütze

Η διοπτρα ηταν ενσωματωμενη

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας ;) :)